60892
  • STREEX
    A vanguard-on és a párján kívül van még olyan kaszt ami képes leleplezni a láthatatlan ellenfeleket?
  • Venom
    Hát én nem tudom mi baja lehet :) szerintem az animációk rendben vannak habár a karakterek helyben ácsorgás animációval csinálhatnának valamit, szerintem túl merev, meg néhány ruhadarab belóg a karakter egyes testrészébe (nemsok ruhánál van ez szerencsére).
  • TDC Geronimo
    Mozgása vicc? Mi a baj az animációkkal?
  • N1ggA
    Hát ez érdekes. Oda engedi, de ha itt kattintok a képfeltöltésre, akkor kiírja, hogy max 20 KByte
  • Joe004
    Hat szvsz mmoban ilyen graf kell.... Szep art nem egy next gen motor de nem is kell. Akinek nem jon be anak ott a DC online ...
  • jarlaxxe
    Inkább az a nevetséges, hogy nem tudsz feltölteni az sg-re mivel 2MB szabad tárhelyed van.
  • N1ggA
    Sorry, nem tudok jó képfeltöltőt, sg meg 20 KByte-ot (nevetséges) engedélyez.

Így linkben.
  • N1ggA
    Engem csak az ilyenek zavarnak:

Apróság, de nem értem, miért nem lehet megoldani. Minden Consular és Inquisitor gearrel ez van, és ezek kb. csak így állnak.
  • GreenHun
    Talán nem kávédarálón kéne játszani.
  • Bigblind
    Nem kifejezetten a textúrákkal meg a világ részlettességével van bajom, de ne haragudj a karakterek kidolgozottsága, mozgása, az egy vicc! Nagyon remélem hogy a Bio tud ezen majd a későbbiekben változtatni!
  • TDC Geronimo
    Ez a "fos" grafika úgy néz ki, hogy tegnap hothon is csak a számat tátottam miközben questeltem. Sok ingyenes koreai csilivili unreal grafikás mmo sehol sincs ehhez képest. Olyan szintű art van ebben a játékban. Sok másik csak jelenthet mellette.
  • Bigblind
    Vicc ez a sok fps probléma, bár nekem minden gond nélkül fut fullon a gamma, de nagyon sok embernek játszhatatlan! Állítólag azért csinálta a Bio ezzel a fos grafikával a gamet, hogy a legtöbb embernél elfusson minden különösebb probléma nélkül! Ehhez képest..... Ennyi erővel nyugodtan fejleszthették volna egy unreal 3-as motorral! Példa erre DC ami ugyebár Unrealos motorral sokkal szebb, mégis jobban fut százszor mint az swtor! Sajnos mmo terén egy nagy 0! A dc grafikájával kellene felöltöztetni az swtor-t, és szebb is meg játszhatóbb is lenne, sok ember számára!
  • Sáska
    ez nem az en karakterem neve, en siman generaltam egyet amit a jatek dobott:)
    Az egyik embernek volt ez a neve a guildben, de sokan szivtak a veret a Voldemort nev miatt, igy irt a supportnak, hogy tobben nem tartjak megfelelonek, es szeretne megvaltoztatni. De EA szerint ez oke nev RP serveren, ugyhogy hagytak.
  • A4tech
    mindenkinél ugyanolyan szar, nem gépfüggő..

de van remény, a TARIS-t is megcsinálták
  • Venom
    Azért RP szerón én nemadnák Voldemort nevet egyik karimnak se :D
    Amúgy google-n lehet találni egy valag Star Wars name generátort ha ez segit :)
  • Fenrir
    Próbáltam már mindent, de csak nagyon kicsit segít, sajnos pont azon a határon van, hogy még viszonylag játszható, de már nem folyamatos a játék és minden kicsit késleltetve indul be. A latency-m jó, ez egyértelműen software probléma mert ha csak küldetéseket csinálok akkor nincs sehol ilyen gond.

Ez most el is vette a kedvemet a pvp-től egy darabig, remélem hamar megoldják.
  • Braikingboss
    Sor van Ahto City-n de kibebaszott más warzone-ba nem hív be csak fosballra. Ha néha köztársaságiak ellen hív be ami kuka ritka akkor is fosballra rak hát beszarok :D
  • A4tech
    elég durva az fps drop (pláne a hutball-on).. kapcsold le az összes árnyék effektet, az sokat segít.
  • A4tech
    könnyű vele a pve fejlődés (mint az összes többivel), pvp-ben alacsony szinten OP, magas szinten középszerű.

mit érdemes felvenni?.. ezt nem egészen értem, olyan AC-t 'specelj' amivel játszani akarsz. mivel tükörkasztok vannak, köztársaságban is a consular healel a legnagyobbat a megfelelő AC-vel..
  • Fenrir
    Próbáltam játszani pár warzone-t, de kiábrándítóan alacsony ott az fps-em és közel élvezhetetlen a játék :\

Vicces, mert mindenhol máshol meg semmi gond nincs.
  • A4tech
    5 consular, voidstar.. hard livin'
  • [HUN]Crassus
    bar ahogy latom jovore leszek csak 50-es....
  • [HUN]Crassus
    nyomom csak a napi pvp meccs volt
  • LaCz
    Inkább fejlődjél hogy tudjunk megint együtt questelni. :P
  • [HUN]Crassus
    Hátöööööö izé:P annyira nem szar:D

• MaRee
    Ja plusz van a knockbackes AOE, az arra jó hogy huttballon lelökd az ellent vagy belelökd a savba.
  • Ferro_TwL
    Karakter kinézetét majd tudsz venni később (companion customization vendor-nál), de nincs olyan sok féle 3-4 asszem. Már a fővárosban a kantinában van ilyen vendor, 12.5k egy "kinézet".
  • MaRee
    Hát én a merc AOE skillejivel nem nagyon vagyok megelégedve, kettő van nekem eddig 30 szint alatt és egyiket sem nagyon használom soha, max ha összetömörülnek az ellenfelek nagyon, ami ritka. A sebzésük is lópikula. Persze lehet ez később változik majd, de eddig nekem ezek a tapasztalataim.
  • Tyrpak
    Már korán kap sok cc-t a sith inquisitor mindkét AC-je.
    A sorcerer kap ehhez még több aoe-t is.

A bounty hunter / trooper szintén kap jóféle cc-t, és a mercenary/commando igen korán kap több aoe skillt.
  • PiszkosFred
    A prolog/kezdo zona vege, amikor veglesen csatlakozik az elso tarsunk, akkor van lehetoseg valasztani a kezdo felszereleserol (combat, street meg ilyesmi outfit), illetve a karakter kinezeterol (customization). Na utobbit be lehet e kesobb mashonnan is szerezni, vagy ez egyszeri lehetoseg, ahogy dontottel, ugy dontottel? Mittomen, penzert, tokenekert, stb meg lehet e venni a tobbit, vagy esetleg ujakat, vagy barmi? Errol valakinek infoja?
  • csokicsiga #28441
    A jedi consularról szeretnék infokat kapni.
    Aki evvel játszik, milyenek a tapasztalatai?
    Könnyü vele questelni,pvpben viszonylag milyen?
    Mi éri meg felvenni lvl10 után, melyik talentet, healbe milyen?
    Elörre is köszönöm, aki tudna segiteni, eddig sith warriorom volt, de kiprobálnám a jedi consulart is.
  • j0nNyKa
    cc-ben az inquisitor / consular kasztok igenjok, aoe-ben az engineer agu sniperek, illetve a mercenary-k egesz jofelek
  • z3d
    A szokásos BW színvonal :) Csak aynira erős, hogy zsinórban harmadjára nem sikerült hajnal kettő előtt lefeküdni aludni :P
  • MaRee
    Ez a játék legfőbb erőssége, olyan, mintha egy filmben lennél. Nagyon jók a kaszt küldetéses storyline-ok, de a sima küldetések is. Persze akit ez nem érdekel az nyugodtan végig skippelheti a beszélgetéseket és válaszolhat mindenre random módon, úgy marad egy sima MMO, úgy sem rossz a játék.
  • ZoliJ
    mint általában a BioWare játékoknál
  • lerboy
    Mennyire erős a sztori rész a játékban?

Mert ugye ezzel akarnak több lenni a konkurenciánál.
  • Gyogyito
    Sziasztok!

A Voidwalkers Birodalmi Klán várja olyan játékosok jelentkezését, akik nem tudnak megfelelni egy HC Guild feltételeinek, de szeretnének egy kötöttségektől mentes, jó hangulati csapat tagjai lenni. Nem számít, milyen karakterrel, mennyit játszol, a lényeg, hogy amikor online vagy, érezd jól magad.
    Szeretnénk a dolgozó / családos játékosoknak egy olyan alternatívát nyújtani, ahol játékon kívüli kötöttségeik ellenére egy közösséghez tartozhatnak. Minden tag fontos, hiszen a guild olyanná lesz, amilyenné a tagok teszik!

Választott szerver: Hidden Beks ( PvE - Eng )
    Frakció: Birodalom

További info itt.
  • STREEX
    Helló,2 kérdésem van:

Melyik kasztok tudnak komolyabban lebénítani egy ellenfelet?

És MElyik kasztoknak van területre ható erős támadása?
  • Tatyla
    magasabb szintű Powertech tank és dps tálentkiosztás érdekelne...
  • Sáska
    minimalis megkotesek vannak, inkabb csak elvi sikon, ahogy azt irtam korabban. Ha pl. Voldemort nevu mercenaryban nem talal semmi rendkivulit az EA egy RP serveren, akkor gyakorlatilag barmilyen - masokat nem serto- nevvel indulhatsz.