60898
-
hehe amig ezt begépeltem valaki levágta az AFKolo karimat:D:D miééééért nincs combat log! most nemtudom ki volt,hogy retorziót vegyek:D -
gondoltam.....adja le a questet a 46os Bountycsoki a Shrine of healing templomban Voss-on simán rátudtam volna lőni ,mert nézte a questvideót....,de mondom ez mekkora geciség.Mindegy leadtam én is kb. egyszerre végeztunk.....ránéztem ,de hagytam ő os hagyott.....egészen addig mig a nagy rohanásban ugrottam egy nagyot leroviditve a lepcsos rohangaszast meg is lett az eredmenye 1/4 hp-ra kerültem....na ekkor jött meg a BH bátorsága.....csak elszámolta magát,hogy nem ma kezdtem a pvp-t igy elobb a healelos kompánionját majd őt is hávösre tettem.... innen üzenem JÓ FEJ VAGY B+ :D FOSIMANO:P -
jaj,sorbanállásboss feltámadt... -
thx -
Tababo #28553 igen -
SILENTUm az magyar birodalmi guild? -
1Darton1 #28551 Meséld már el milyen ideológia, meg milyen low level gankelés.
Egyrészt, sosem mondtam, hogy nem ölöm meg az alattomos low level majmokat. Néha becsúszik néhány ártatlan áldozat is, de a Te esetedben nem így volt.
Másrészt, legalább háromszor találkoztam veled előtte aznap. Akkor biztos csak simán nem volt kedvem megölni Téged, vagy beijedtem.
Nem értem ezt az érzelemkitörésed. Először 4v1-ben belelövöldözöl egy stunlockban lévő emberbe, aztán felháborodsz, hogy megölnek egy pvp szerveren. Ezekután fórumon össze-vissza beszélsz valami ideológiáról, amihez hasonlót sem írtam.
-
Chris #28550 Nem fogom. Jó lowlvl gankelést... ja, csak az ideológiát nem kérjük mellé. :D
-
ShaiHulud #28549 na ennyit szamit a karacsony, megint 1140 a queue :D -
1Darton1 #28548 Kedves kis történet, el ne feledd aggastyán korodra.
-
IWIN spell:
Jedi Sage: Ezzel és ezzel együtt EZ
Sith Sorcerer: Ezzel és ezzel együtt EZ -
Tyrpak #28546 Később jobb lesz, alacsony szinten sajnos egyik healer sem igazi healer és egyik tank sem tank...
Javaslom talenteknél a 2 pont Will of the Sith-et, mert a willpower növeli a healt is, és aztán a Resurgence + Force Bending után már egész jól fogsz healelni. -
Chris #28545 Igen, ilyet én is tapasztaltam, dupladildósok rettenetesen op-ra sikeredtek. Lehet, hogy a warzone lag miatt, lehet, hogy más is besegített akit nem vettem észre, de engem wz-n egy az egyben sokkal alacsonyabb szintű is simán agyoncsapott.
Ezt mondtam, túl sok egy kasztnál a stealther dmg dealer szerep, sok cc-vel, sprinttel, tankos képességekkel.
-
Elég szégyen hogy nem reportolod őket :D amúgy itt nem személy nevekre megy a copyright hanem az hogy hol használod, ebben az esetben egy SW MMO-ban. Szimplán nincs jogod őket használni és ennyi. Más MMO-ban talán ezért nem volt gondod vele. -
Chris #28543 Akkor mégsem olyan jó a memóriád. :D Nekem az aznapi pvp annyi volt, hogy egy órával korábban tisztán 1v1-ben agyonvertem vkit, majd vki más megölt miközben a mobok rajtam voltak. Láttam, hogy volt ott vmi 3v1-es gank a shrinenál pont mikor megérkeztem, de csak átfutottam az eseményen. Annál is inkább, mivel nincs olyan, hogy "mi", lévén tökegyedül játszom.
-
Tyrpak #28542 Azért csináltak egy jó hosszú listát, mert nem szeretnék, ha olyan neveket használnának amik
a) szerepelnek a játékban, megemlítik őket, tehát npc-k. Bastila mondjuk pont ilyen, végülis a jedi rend mostani főnöke az egyik leszármazottja.
b) a star wars későbbi (3600 évvel) részéhez tartoznak, tehát totál nem odaillő, hogy ebben az időszakban szerepeljen a nevük
c) Sephiroth, Voldemort és társai. Tököm tele van velük, az egy dolog hogy valaki szereti őket, de ugyanmár találjanak ki maguknak egy saját nevet és ne másét hordják.
Ehhez hozzátartozik, hogy megígérték, hogy viszonylag lazán fogják kezelni a név kérdést, de a listán lévőkhöz ragaszkodnak. Nem copyright-ra hivatkozva, hanem egyszerűen aláíratták veled, hogy ezt nem lehet, mert ez az ő játékuk. -
Beltazar #28541 Ehhez először is csak gratulálni tudok, hogy tönkreteszed mások szórakozását.
Én is látok rengeteg olyan nevet ami engem zavar mégsem reportolom őket...
Pedig rengeteg ilyen hülye név van, hogy faszagyerek meg maki verem meg hasonló eszelős magyar nevek amiktől frászt kapok, de ha nekik ez tetszik akkor legyen...
Ha valakinek Han solo a kedvence akkor miért nem nevezheti el a karakterét is annak?
Nameg copyright személy nevekre? na ne röhögtess Bár az ilyen star warsok nevek kitalált személyek nevei de attól még ha valakinek megteszik, elnevezheti úgy a gyerekét, kutyáját stb
Egy Harry potter nevű csávó is létezett, aki már jóval jk Rowling regénye előtt ezt a nevet kapta, ennyiből ő is perelhetett volna hogy az ő nevét használták fel...
De ha mégis van copyright ilyenekre, akkor is, a játékhoz a lucasarts megadott minden jogot, mert különben el se készülhetett volna a játék, rengeteg kotoros dolog a játék része, szerinted a játékosok karakterei nem azok?
De mindegy részemről zárom a témát, mert azóta kitaláltam egy új nevet és most már azt használom, de ezért mérges vagyok kicsit a bioware-re mert más mmokban is ezt a nevet használtam és ott nem volt gond vele...
-
mi az oka vagy mit nem csinalok jol...
probalok healelni Sith Sorc al... de csak 200 akat tudok rahealelni a jatekosra mig a bejovo damage neha sokkal tobb ergo nem tudom maxon tartani a jatekost eddig (lvl13) ugy nezett ki jobban jarok ha dps ben segitek mindha healelek mert ha dps ben hamarabb lenyomom a celpontot akkor kevesebb a bejovo sebzes ;) igy jobban eletben tudom tartan a tank tarsam (vagy a companionom)
szoval hol van a hiba a karakterembe? keves a willpower? vagy valamit nem jol csinalok hogy ilyen kicsinek latom a healt? -
Tyrpak #28539 A skilltábla félreérthető, mert benne vannak a talent fán szerzett dolgok is.
Inkább a Darth Hater-ét nézd meg.
Ebben most benne van a Shadow is, de legalább látszanak a közös skillek, amiket a Shadow és a Sage is megkap, meg írja ha valamit talentből kapsz (ott a tree neve), és hogy legkorábban mikor tudsz rá specelni.
-
zsiba88 #28538 írtam privátban -
nowan #28537 Nincs Sage-em, de tutira a táblázat a félreérthető. Gondolom nincs szinthez kötve, viszont legalább level 40 leszel mire eléred a skillfa tetejét. -
Renátó1985 #28536 Ne foglalkozz vele, amugy mennyi? Lehet megveszem haveromnak. -
Utolsó kérdésem mielőtt megveszem a játékot:
Ittvan pl a Jedi Sage skilltáblázata, Itt pedig a Fejlődésfája
Namost, a skill táblázatban a lvl1-eseknél a legalsó a turbulence nevezetű támadóvarázslat. Ezt most tényleg már egyes szinttől használhatjuk? Mert ha így van akkor mit keres a felődésfa Telekinetics
részlegének legtetején, mintha csak ott lenne elérhető? -
akkor az lesz az! komoylan csak toluk "félek" mert kanyar nelkul raknak el...minden mással jól elvagyok:P de az a 8k+ 3-4 sec alatt az azért odabasz -
Warden #28533 Két sorcererel questeltem végig (az egyik healer a másik a lövöldözős fajta)jópárat dueleztünk a healert volt asassinnal nehezebb megölnöm.Amióta pedig megvan a spike azóta az sem jön ki belőle már. -
Tyrpak #28532 Sorcerer ellen nem az armor véd, hanem az internal defense (damage reduction tooltipje írja, szerintem neked kb 4%).
A másodpercek alatt meg egy kedves dolog, ha bejön egy Affliction crit, akkor 1.5 sec alatt tolja le a 3 sec channelt, utána rá egy shock, azonnal, mivel a GCD lejárt, extra crit damage-el, 45% eséllyel 1.5 darab sebzéssel.
Ez a kettő együtt kb 8k damage. Csak rohadtul figyelni kell hozzá, hogy megvolt-e a crit. -
zsiba88 #28531 mert?? mi a bajod? -
azért a hozzád hasonló embereket nagyon sajnálom..... -
zsiba88 #28529 valakit érdekel esetleg egy eladó account? van rajta egy 25ös sorc ahto cityn. -
*defense -
baszki most nyomhatom le mindet? pedig ezek ilyen random hozd ide,nyird ki questek.....
más pls SITH SORCEROR-ok mi a rák az az IWIN spell? ilyen deefgense mellett a szó szoros értelmémben full HP-ról leszednek 0-ra NÉHÁNY!!!! másodperc alatt ,de csak ők baszki....minden más kintszenved velem még 2-3 emberke is megizzad rajtam...nem értem ezt
-
Warden #28526 Azok a questek nem eldobhatók ami az adott bolygó bónusz szériájához tartoznak.Érdemes megcsinálni őket mert jó a rewardjuk a végén ill majd ötvenen az unlockolja az oda vonatkozó quest chaint.
A kiba.. starship troperes instában mi a fax a trükje a rohadt bogaraknak?Egyszerűen a warrioros hullámot nem bírjuk megcsinálni (az első sima bogaras hullámot is ép hogy csak) -
Renátó1985 #28525 kicsit megkésve válaszolok, de igen kérte -
1Darton1 #28524 Ha előtte 4-en nem rohantok utánam 2 percig, hogy utána a hullámon ugráljatok, akkor hozzád sem értem volna.
Nincs szerencséd, hogy jó a memóriám. -
Minden karakterrel megkapod a cuccokat.
#28522: Én tudok erre egy jó megoldást, lvl 50-ig no PvP :P
Egyébként nemértem miért nincs xy-szintekre beosztott warzonek (10-20, 20-30, stb).
Na mindegy sztem adjatok még egy kis időt ennek a PvP dolodnak, monjuk én pont az ilyen szarságok miatt nagy ivben elkerülöm.
-
ez a "warzone-ban egyre gyengebb vagyok nagyobb szinten" dolog LEGYSZIVES ne terjedjen mar el, mert marhasag, es csak elveszi az emberek kedvet a warzone-ozastol...
0 koze van a valosaghoz, en gyonyoruen lattam a warzone-jaimon a karakterem fejlodeset (fokent az uj talentek bejovetelet)
egyszeruen felskalazza a main statodat, meg az endurance-odat ugyanolyan szintre, mint a tobbieket es KESZ, ennyi, tema lezarva
meg kell nezni pl. egy 50es pvp geares karaktert, akinek lesz 18k hpja, meg egy 10es szintu jancsikat, akinek meg lesz 10k
es akkor meg nem beszeltem a masodlagos statokrol (alacrity, crit erosen latszanak a szint novekedesevel pl), illetve arrol az egyszeru tenyrol, hogy a nagyobb szintunek tobb talentje van, illetve adott esetben tobb spellje, ami egyertelmuen a kisszintuek fele helyezi
ergo osszefoglalva a bolster egyszeruen ad egy kozel hasonlo hp erteket, ami durva gearrel novelheto, illetve a main stat miatt kb. hasonlo sebzes ertekeket, illetve crit chance-t, de persze ezek is nagyobbak lesznek a nagyobb szintueknel, pl. a talentek miatt
peldaval elve a 10es szintu sorcnak fog sebezni a force lightingja 3k-t, es bar lehet, hogy az 50-ese is pont 3k-t fog sebezni, csak eppen neki talentekbol lesz mindenfele josaga a force lightingra (force csokkentes, instant cast, debuff, chain effect, stb.)
vagy nezzunk mar meg egy tankot, akinel meg aztan 100%-osan latszik a jobb gear / tobb talent... egy 50es full tank speces kasztot iszonyat nehez leverni a mindenfele "panik gombja" miatt, illetve az altalanos "sokaig birom" talentjei miatt
ezzel szemben a 10es szintu felbolsterelt "tank" (10es szinten nehez tanknak hivni, na mind1..) semmi ilyesmit nem kap
aztan a healerek megint jo peldak, mert hiaba lesz meg az alap healing spellje a 10es szintunek, es hiaba fog kb. ugyanannyit healelni, mint az 50-ese... az 50-es kap ra 2324 talentet, hogy kevesebb ideig, olcsobban kasztolja, nagyobb krittel, stb., mindamellett neki lesz par durva healing spellje (pl. AoE healek, HoTok, stb.), amik a kis szintunek nem
egyszeruen a kisebb szintu nem erhet a nyomaba a nagyobb szintunek
persze, ha keves szint kulonbseg van (mondjuk 2-5), es a kisebbnek valami miatt jelentosen durvabb a gear-je, mint a nagyobbnak, akkor valoban elofordulhat, hogy erosebb a kisebb szintu
persze, ilyen lehet, de azert altalanossagban a magas szinttel jaro elonyoket a bolster a budos eletben nem fogja kompenzalni, es pont -
ha egy karival felveszem a deluxos cuccokat azt a többi már nem kaphatja meg? -
koszi, megoldotta!
-
nowan #28519 nem beszól? 
igen, visszavonhatod.
-
Jó mer rosz helyen csináltam -.- nem beszól!
És akkor ezt visszavonhatom bármikor?