Beltazar#28541
Ehhez először is csak gratulálni tudok, hogy tönkreteszed mások szórakozását.
Én is látok rengeteg olyan nevet ami engem zavar mégsem reportolom őket...
Pedig rengeteg ilyen hülye név van, hogy faszagyerek meg maki verem meg hasonló eszelős magyar nevek amiktől frászt kapok, de ha nekik ez tetszik akkor legyen...
Ha valakinek Han solo a kedvence akkor miért nem nevezheti el a karakterét is annak?
Nameg copyright személy nevekre? na ne röhögtess Bár az ilyen star warsok nevek kitalált személyek nevei de attól még ha valakinek megteszik, elnevezheti úgy a gyerekét, kutyáját stb
Egy Harry potter nevű csávó is létezett, aki már jóval jk Rowling regénye előtt ezt a nevet kapta, ennyiből ő is perelhetett volna hogy az ő nevét használták fel...
De ha mégis van copyright ilyenekre, akkor is, a játékhoz a lucasarts megadott minden jogot, mert különben el se készülhetett volna a játék, rengeteg kotoros dolog a játék része, szerinted a játékosok karakterei nem azok?
De mindegy részemről zárom a témát, mert azóta kitaláltam egy új nevet és most már azt használom, de ezért mérges vagyok kicsit a bioware-re mert más mmokban is ezt a nevet használtam és ott nem volt gond vele...