60898
  • leopard26
    Mennyi a havidíja a játéknak?
  • PiszkosFred
    Nyomd le addig a heti heroic adagot a VP pontokert :) Tuti, hogy valtoztatnak majd ezen a kesobbiekben, kiveve persze, ha egy helyen van az osszes server, eu+us. Amit ketlek.
  • Chris
    Én ezt inkább úgy nevezném, hogy alaposan belesétáltál ebbe a szándékos csapdába vagy design hibába. :D Mindenki döntse el maga.
    Szerintem a fontos receptek úgyis operationökből fognak esni, felesleges lábon lőni magad a slicinggal.
  • Nephin
    Slicing nélkül is lehet pénzed, nekem nincs slicing és sosem volt pénzgondom craftolás mellett sem. Inkább a lvl 40-en egymillió kredit parlagon a karakteren a necces szerintem, nem csodálkoznék, ha csökkentenék a található összegeket, ez így gyakorlatilag ugyanaz, mint mikor a goldsellerek öntik a pénzt a játék gazdaságába.
  • Omlás
    Próbáltam midnen variációt, de tuti ram a gondja. Mert ott ahol pl restartolom a klienst mert idegesítően beakad restart után fekszik 60fps-en szal ez 1000% hogy ram miatt van.
  • Chris
    Szeretem, mikor egy mmo indulásánál még azt is pozitívan tudnád látni, ha törölnék a karakteredet, mondván "megtisztelnek ezzel, hogy újra élvezhetem a lowlvl contentet". :D
    Valljuk be nyugodtan, ez színtiszta amatőrizmus, egyszerre csinálják az amerikai szerverekkel, mert ott ez a holtszezon, itt meg ünnepek alatt a nap közepe.
  • Sir Quno Jedi
    Node érted, kell a slicing, mert pl. abból esnek bioanalysis missziók IS. Szóval minimum 4 crew skill slot kéne, de DIREKT csak három van, hogy megőrüljél. Ezzel akarták rávenni a játékosokat a kereskedelmre, de az, hogy magadtól nem tudod legyártani a profibb dolgokat inkább idegesítő és szánalmas.
  • Chris
  • Fenrir
    Mert ez az idő pont úgy jön ki, hogy az US szerverek most hajnalban nem mennek.

Nekik jó, nekünk nem, ez van. Öröm az ürömben, hogy dolgozom, így akkor sem tudnék játszani ha akarnék :P
  • TDC Geronimo
    Ne kezdjük már megint... Úgyse lesz 5ig karbantartás, 3-4 felé már biztos lesz szerver. Amúgy meg egész ünnepek alatt ment a game. Ebben a pár órában most lehet mást csinálni :p
  • Sáska
    a Launcher szerint delutan 5-tol
  • Fenrir
    Én játszottam már számomra xar mmo-val, de szerencsére ez egyáltalán nem az, sőt. Igazán huzamosabb időt csak EVE Online-nal és a WoW-jal játszottam, de ezek után csak ebben a játékban érzem azt, hogy nem csak az ingyen 1 hónapot fogom vele tölteni.
  • [HUN]Crassus
    basszus most tényleg "fömúsoridöben" van a karbantartás? este 5-ig? nooooooooooooo miért nem lehet az EU servereket éjfélkor lelöni? és délben már mehetnének is igy nem szopnának az európai népek:P
  • Sir Quno Jedi
    Namost nekem van, hogy kora hajnaltól megy másnap kora hajnalig a gamma és ilyet én még nem tapasztaltam?!?!?? Hmmmm...
  • Warden
    A 37, de inkább a 41-44 lvl szinthez kötött implantok az jó bolt, csak igy nem fejlődik a diplomacy mert iszonyat mennyiségű alapanyag kell hozzá és azokért járnak a companyonok.

Az biztos hogy a craft rendszer nem túl bonyolult de jól is van ez így.Egy játék ne arról szóljon hogy két lópikulát keresgélek másfél órát hogy le tudjak gyártani akármibármit.46 on nekem is max a biochem meg az analyst skillem a diplomacy az 320.
  • TDC Geronimo
    Nekem is 4 giga ramom van és ha kilépek winbe látom hogy 95%át felzabálta, de a game 10 óra játék után se szaggat emiatt.
  • Sir Quno Jedi
    Annyi előnyük van, hogy "stárvársz" és KOTOR és BioWare... ez sokmindent elvisz a vállán. Ha csináltak volna egy "akármilyen" MMO-t, legyen az bárminő szép, modern, hűdelenyűgöző, kb. a fülem botját sem, mozdítottam volna, mer kit a tökömet érdekel. Node a KOTOR névre már kezdtem is számolgatni a kis pízecskémet, intézni a szabimat stb. Jó frencsájzzal a szart is el lehet adni, de ha az még JÓ IS...
  • Omlás
    Nekem csak annyi gondom van, hogy 3-4 óra után restartolni kell a klienst mert megeszi a 4GB ramot és iszonyat mód swappel. Restart uán semmi hiba :]. Remélem ez eszközölve lesz, különben vennem kell még 4GB ramot :D klántársaknak akiknek 8GB-van a gépben nincs problémájuk.

Csak ugye restartnál meg ott volt a gond, hogy oké most 400-an vannak előttem várok Szerencsére már megcsinálták, hogy ha DC-t kapsz nem kell sorba állni. Így ha a feladatkezelőből zárom be a gamet simán beenged sorba állás nélkül .

Amúgy a szavaiddal élve ;) : "Nekem nagyon bejön a játék"
  • [HUN]Crassus
    50-ig totál fölösleges baszakodni a lila+kék receptekkel....nekem tegnap lett minden skillem 400-as..vettem egy 100-as speedert és maradt 30k creditem:D mindez 46-on...ugyhogy anyagilag kinulláztam magam újfennt:D
  • Chris
    Nem kell ennyire fogadatlan védelmezőnek lenni, neked tetszik, értem. Pro-kontra leírtam a tapasztalatokat és a véleményem, ne legyetek már ennyire fekete-fehérek, lásd már át az egészet, ne csak egy bekezdésre csimpaszkodj rá a 11-ből. A játék szórakoztató... még.

Ez az iparág arról kellene hogy szóljon, hogy kiszolgálják az igényeket pve és pvp, craft, timesink terén egyaránt, ez éri meg nekik, ez hozza a profitot. Az, hogy a mythicet kérték fel a pvp részének kidolgozására, nekem azt sugallta, hogy egy amúgy is a light-dark, a jó-rossz harcát feldolgozó, szinte csak a háborúról szóló sztoriban nagy hangsúlyt fektetnek erre. Ennek semmi jele egyelőre. A pve rendben van, a craft nincs, a ponyva nem sértés, Dartonban csak azt akartam tudatodítani, hogy mást ír fórumon meg mást csinál a játékban, az egyszeri mmo készítőnek meg manapság csak egy dobása van, több nincs, és ez nem miattam van, hanem amiatt a földöntúli dolog miatt, amit úgy hívnak: piac.
  • [HUN]Crassus
    lehet szidni a sok elqrás ,hiba miatt a játékot,de az tagadhatatlan ,hogy badass a story része!embereket egyszerüen ugy odaszögez a gép elé,hogy azt se tudják mennyi az idö:)
  • Sir Quno Jedi
    Meg uyge nekem az alaőanyagot ami dipiből jön azt vennem kell az AH-ban, a többiért meg küldiztetnem kell a doridjaimat, ami szintén nem ócsó és máris NEM éri meg nekem gyógytyotyókat gyártanom (ami amúgy is lutri, mer AH az az). :D

Én csakis saját használatra gyártok MINDENT, ami már nem kell azt szétszedem, vagy felélem. Erre jó biochem, mert a sima zöld cuccok is sokkal jobbak, mint amit venni lehetne adott szinten.
  • Sir Quno Jedi
    Nálunk új a szeró és üreske az AH, nem megy a biznic. Főleg, hogy a cuccok többnyire szintfüggőek, így mivel kevés a magasszintű (én is lassan annak számítok), nem adnak el jó cuccokat, de nincs is kinek.
  • DragonKnight
    Én biochem - bioanalyst-diplomacy vagyok. Nekem max 10 kék reverse engineeringből még mindig kiesett a lila a recept. (kb 10 ilyen receptem van)...
    Persze a lila buff és heal receptek csak biochem-nek jók (még jó mert más különben agyonvernék a poti piacot végérvényesen) a kék potik viszont mennek az AH-n az alacsony szintűek is, hiszen sokkal jobbak mint amit a vendornál lehet venni, és ha adsz 5 darabot 1k pénzért akkor azt hamar elviszik.
    Az implant bizniszbe még nem kóstoltam bele, de ott gondolom jobb pénzeket is le lehet majd akasztani.
  • madmex
    Hát előzőekhez hozzá fűzve fps lag elég rossz még mindig.
    Nekem imperial fleeten és wz-n van gond.
    Imperial fleeten akkoris ha nincs ott player.
    Wz-ről meg annyit hogy elindul huttball tökjó smooth fut aztán párperc után megtelik memória és 20-24 fps.
    Fps drop meg nálam olyan, hogy erölködik gép mintha egyfolytába memóriát cserélne.
  • TDC Geronimo
    Az
  • DoctorStryker
    Klánunk:
    link
  • leopard26
    Bocsesz!Ez most ilyen havi előfizetős cucc?
  • TDC Geronimo
    Minél többet játszik az ember annál több kisebb hiba kerül elő, de olyan szinten letojom ezeket, mert amilyen élményt nyújt a szintezés az feledteti mindet. Haverral pont szerencsésen jöttek ki a szabik és 2 bolygó kivételével lvl 47ig együtt tudtuk tolni és iszonyat nagy élmény volt. Eszméletlen hangulatosak a cinematicsok, a történetek és a helyszínek is. Minden egyes bolygón leteszem az állam a csodálatos arttól és a mindenre kiterjedő figyelemtől, amit beleöltek a designbe és a pályaépítésbe. Minden négyzetcentiméter a helyén van. Aki nem szereti MMOkat még annak is érdemes megvenni, ha nem is tolja csak 1-2 hónapig. És aki azt mondja, hogy az ilyen filmesebb/voice actingos/átvezetős questelés nem ad hozzá semmit az menjen vissza egy questlapozgatós mmoba ezek után és meglátjuk hol lesz élvezetesebb szintezni.

Nekem iszonyat mód bejön a cucc és bár nem akartam altokkal szarakodni, de egy republic karit biztos, hogy fel fogok tolni azért, hogy megnézzem az ottani történetet/helyszíneket stb. Egyedüli problémám nekem is a kevesebb fps wzbe, még ha nem is 10-15, de 30 környékére lemászik és a folyamatos 60 után az idegesítő. Na meg persze a skill lag meg a használhatatlan skill bug ami brutál mód idegesítő. Rajta vannak ezeken a problémákon, úgyis megoldják majd. Egy szó, mint száz. Nekem nagyon bejön a játék
  • leopard26
    Honnan lehet letölteni?vagy ez ilyen free 2 playes?
  • Chris
    Hát ennek okát most pontosan nem tudnám megfejteni. Lehet amúgy, hogy csak a cybertech a rossz. A lényeg, hogy minden recepthez meglett a kék változat is és általában mindig 1-2-3 szinttel voltak nagyobbak, mint a karakterem, tehát még nem tudtam használni. Mire odaértem általában volt vmi jobb, vagy abszolút nem socketes és így is jobb cucc quest rewardból, dropból, commendationból. Átmodolni így kétszer sikerült felszerelést, lila drop sisakban meg pisztolyban cseréltem lila commendation modot lvl 45 környékén. Úgy gondolom, hogy vhogy a karakter meg a crewskill fejlődés sebessége nincs összhangban, ill. túl gyorsan javul a cuccod és túlságosan be vannak szintben korlátozva a craftolt cuccok.
  • LeWyTy
    MIkortól lehet jáztszani?

... magyar Ahto city republic guild van?
  • Tababo
    nem fogod megbánni. én is féltem nagyon, de magába szippantott a világ
    szarok a kisebb hibákra, 7napja jelent meg. sokat fognak még alakítani.
  • Sir Quno Jedi
    Engem nem is nagyon érdekel a PvP. MAx. akkor érdekelne, ha igazi széles skálájú háború folyna mindkét (vagy több) odalról. Szövetségekkel, vezethető járművekkel, beépített védelemmel, komolyabb csapatokkal, területfoglalással, gyártással, erőforrásokal. Kb. mint az sw battlefront kicsit felturbózva.
  • Sir Quno Jedi
    Na nekünk nem ment látod. :D
  • Warden
    Olvad át amit leírtál és ha valóban ez a véleményed a játékról akkor majd tán a guild wars lesz az a játék ami bejön neked(azért nagy reméyneket ne táplálj) de ez tutira nem a te játékod jelen formában.

Az basszus meg azért minősít hogy mintha ponyvát olvasnál... kár hogy shakespeare halott pedíg az biztos jobb párpeszédeket írt volna.Próbáld már felfogni hogy itt EZ a játék, az hogy te meg még 20k arc arra van kihegyezve hogy egymás basztassátok játékgyanánt(az meg nincs ínyedre ahogy dartonnal itt eszmét vagy mit cseréltetek)miért is nem warhammereltek inkább?Ott semmi más nincs csak az ahogy a guild warsban sem lesznek questek állítólagosan nincs ponyva nincs story nincs semmi csak hent.Kiba.. nagy munkát fektettek a történetek elágazásába a párbeszédekbe és szerintem nagyon jól is dolgoztak.a pvp részt a warhammerből ismert cég bevonásával készítik, úgylátszik még nincsenek kész vele, apropó megjegyezném hogy a warhammer nemigazán lett sikeres játék pedíg aztán ott more pvp csak ép dögunalom.Ill minden játék rákfenéje amiben pvp van az a nyikogás a classbalance miatt.Mindíg lesz egy józsika akit elpitsáznak pedíg ő pr00 csak a classa az bugos és gyenge.
  • Boncmester
    25-ön letankoltam, és hasonló szintű volt a csapatom is...
  • Sir Quno Jedi
    Node pl. nekem is az a gondom, hogy ugye slicing kell, mert különben anyagi csőd. Lassan full 400-as, így azé akad pízem. Viszont így a diplomacy kimaradt és csak biochem-em és bioanalysisom van. Ez mind szép, csak a spéci cuccokhoz (kék, lila) diplomacy-ből jönne a megfelelő medical supply-s cucc. Na az meg így kiesett. AH-ból kell beszerválni, viszont ott alig van ilyesmi és a is drága, vagy low grade.

Ennyi meg egy bambi. Naomst a lilákhoz kékeket kéne reverse engineeringezni, de már feladtam túl sok idő, pénz és nyűg és az istennek sem lesz lila schematic a kékből. Fölösleges már csak azért is mert pár szint múlva meg jön vendortól jobb recept sima ZÖLD és z mezei anyagokból is előállítható nagy mennyiségben, voilá. Ez a consumable artifact/prototype cuccok gyártását kb. meg is öli. Amíg el nem jut az ember a lev50-es végtelenszer használható cuccokig, addig erre időt és pénzt fordítani értelmetlen. (legjobb, hogy még a medkit használata!!!! is szinthez kötött, ez milyen baromság már??!?!? akkor minek a magasabb biochem?!??!? ha nem tudsz semmi olyat sem csinálni ami túlmutatna a szinteden)
  • Boncmester
    28-29-30-as 3 ember lazán leveri azokat a bossokat, plusz nem is az az utolsó, hanem az ugrálós boss...
  • Tababo
    igen már régen lehetett tudni hogy tükör lesz. sokaknak most esik le.
    az viszont már gáz szerintem hogy pl a mara és a sentinel ugyanúgy fut a kardal
    shadow vagy assa tök ugyanaz az animáció.

nekem kicsit illúzióromboló