• TDC Geronimo
    Minél többet játszik az ember annál több kisebb hiba kerül elő, de olyan szinten letojom ezeket, mert amilyen élményt nyújt a szintezés az feledteti mindet. Haverral pont szerencsésen jöttek ki a szabik és 2 bolygó kivételével lvl 47ig együtt tudtuk tolni és iszonyat nagy élmény volt. Eszméletlen hangulatosak a cinematicsok, a történetek és a helyszínek is. Minden egyes bolygón leteszem az állam a csodálatos arttól és a mindenre kiterjedő figyelemtől, amit beleöltek a designbe és a pályaépítésbe. Minden négyzetcentiméter a helyén van. Aki nem szereti MMOkat még annak is érdemes megvenni, ha nem is tolja csak 1-2 hónapig. És aki azt mondja, hogy az ilyen filmesebb/voice actingos/átvezetős questelés nem ad hozzá semmit az menjen vissza egy questlapozgatós mmoba ezek után és meglátjuk hol lesz élvezetesebb szintezni.

Nekem iszonyat mód bejön a cucc és bár nem akartam altokkal szarakodni, de egy republic karit biztos, hogy fel fogok tolni azért, hogy megnézzem az ottani történetet/helyszíneket stb. Egyedüli problémám nekem is a kevesebb fps wzbe, még ha nem is 10-15, de 30 környékére lemászik és a folyamatos 60 után az idegesítő. Na meg persze a skill lag meg a használhatatlan skill bug ami brutál mód idegesítő. Rajta vannak ezeken a problémákon, úgyis megoldják majd. Egy szó, mint száz. Nekem nagyon bejön a játék