60898
  • Ferro_TwL
    Már írta vki, elég lenne, ha Hutball-ban, ha nálad van a labda nincs spirint (és, hogy meglegyen a balance nincs force leap, jet charge stb. bár ezek fele olyan se jók mint a sprint, de a millió assa/shadow így nem sírna:P).
  • BoneDragon
    Nekem tegnap volt olyan bugom belogolás után, hogy assaval feltudtam rakni minden charget magamra. Aki nem vágja: tank + 2dd variáció. Érdekes volt pvp-be. :)
  • j0nNyKa
    ámen
    50-en egyébként nem sok ilyet látsz, de istenuccse' remélem, az általad leírtak lesznek hosszútávon, nem azok, amiket én látok állandóan :D
  • leskin
    coverben csataban alap hogy immunis vok az elejen az ilyen dolgokra...20 secig :)
  • j0nNyKa
    ez tökéletesen igaz addig a pontig, amíg hamarabb be nem viszi középről a labdát, minthogy ráfordítom a kamerát :D
  • leskin
    No para, ledobom a kis benultsagom, beugrok coverre ellokom, immun leszek a felrugasaira meg hasonlokra és megy a burst dmg... mire rejon mi van mar vagy fut vagy fexik... Előbbi esetre meg pár megállítás :)
  • TDC Geronimo
    Hivatalos oldalon is volt erről

For our new players, this weekly maintenance is done in order to make general improvements and to check performance of the game so that we can continue to provide a consistent, quality experience. Quite often (but not always) after a maintenance period there will a patch to download. Please be sure to update your launcher after any maintenance period.
  • Laroa
    Covernek is megvan az ellenszere, force push aztán már nem is vagy coverben. Ha rossz helyen mentél coverben akkor tűzben vagy savban ébredsz.
  • darth devil
    Laza force push, és már el is tűnt a covered. :D
  • csokicsiga #29006
    Még esznek egy kroasant is.
  • Salmaa
    Egyetertek. Ahogy a harcmuveszetek tekinteteben is: nem stilusok allnak fel egymas ellen, hanem harcosok. Aki jobban tudja (ki)hasznalni a kasztjat, eredmenyesebb.
  • Chris
    Nem 1v1-ről van szó, hanem szimplán arról, hogy meglép a labdával és scoreol.
  • leskin
    Jaja az ilyen burst dmgt tolót lehet 4-5 sec alatt kivégezni full hp-ról :)
  • j0nNyKa
    vanish, gyorsfutás, amivel befordul egy sarkon / elbújik oszlop mögé / etc
    NEKI nem annyira veszett ügy az a futás :)

egyébként a coverrel mit érsz, amikor hátbabasz stealthből? :D
  • [HUN]Crassus
    A covert fogják még szidni rendesen:P:)
  • gseldon
    Mondanál nekem egy durva burst-ot a shadow-val, amikor tank módban van? Amiket írtál, azokat nem tudja "egyszerre" csinálni, vagy ezt, vagy azt. INfiltration fával lehet csinálni burst-ot, igen, de akkor 2 mp alatt meghalsz, mert nincs tank képességed semmi.
  • leskin
    Mondom, mindennek megvan az elenszere. Bemegyek coverbe, sebzesen kivül semmi nem hat rám, nem tud felrúgni, megszakítani, ellökdösöm, mire rájön semmi hp-ja... futni meg sniper elol eleve veszett ugy low hp-n :) Minden classnak megvan az ami ellen hasznos, én úgy látom hogy a classok kiegyensúlyozottak, a játéktudás ami számít...
  • stefanov
    http://www.swtor.com/server-status
  • [HUN]Crassus
    atugrik
  • mnorbi
    ilyenkor elég a server választó képernyöt nézni , és ott fog látszodnha online lesz a server ? vagy teljes belog kell ?
  • csokicsiga #28995
    MOST kávéznak a srácok, mindjárt mennek a szerverek.
  • Chris
    Egyszerűen el van szállva a többitől ez a kaszt egyelőre. Tank, sprinttel, stealthel, durva bursttel, sok cc-vel, cc törő képességgel. Vagy a warzoneokat kellene kicsit átdolgozni, nagyobbá tenni, vagy finomhangolni a cd-ken, de gondolom ez utóbbit fogják csak meglépni.
  • gseldon
    Speciel most van patch :)
  • TDC Geronimo
    Rendbe teszik a szervereket, adatbázist stb. Nem 6 órát tart egy ilyen patch telepítése, mint azt sokan hiszik.
  • leskin
    Sniperrel ilyen shadowokat eszek reggelire erolkodes nelkul :)
  • j0nNyKa
    gondolom mivel egy AAA mmorpg nagyobb projekt, mint juli néni weblapja a kutyája képeivel, van mint karbantartani elég sok fronton..
    én programozó vagyok, de meg sem merem becsülni, hogy mennyi folyamatos munka lehet egy ilyennel, ami pl. heti rendszerességű masszív karbantartást igényel
  • TDC Geronimo
    Nekem gép is repült, telóról netezek.
  • Tababo
    karbantartanak
  • [HUN]Crassus
    nem blitz-re gondoltam mindig keverem....hanem a chargeos cuccra ami utanna begyorsit
  • Sir Quno Jedi
    én a vinyót is bebasztam a mikróba amire telepítve volt és ráhúztam 4 percre :D
  • j0nNyKa
    az installert is töröld, ne legyél nyuszi !!!
  • LSC
    egyébként mi a fenét csinálnak ilyenkor karbantartáskor amikor nincs patch?
  • Chris
    Ja, én is azt tolom, házhoz szokták hozni a labdát. :D
    Blitz powertech megfelelője amúgy nem működik nálunk játékosokon.
  • j0nNyKa
    csapatjáték, amiben a legjobb csapat a 2 consular/inq AC bármilyen kombinációja

nem a "csapatjáték" résszel van bajom, azt imádom benne - a mondat második fele a problémás

és már kifejtettem, hogy nem feltétlen nerfelni kéne az említett kasztokat, csak átgondolni a warzone-okat / 1-2 képesség warzone-beli működését, illetve overall a pvp-beli működését
  • gseldon
    Arról nem is beszélve, hogy egy PÁROS-tól beszélt. A shadow önmagában nem OP, az, hogy állandóan bubit raknak rá, az meg befut, ahhoz két ember kell. Hogy nerfelsz egy párost? Ha a shadow nem sage/inquisitor melett van, akkor mindjárt nincs mindez.
  • Laroa
  • MaRee
    Bezzeg ha Blizzardos lenne...
  • TDC Geronimo
    Én már a játékot is letöröltem
  • MaRee
    17:02 van és még nincs szerver!!!! Cancel sub!!!!!!!!!!!!!44444444négy
  • N1ggA
    Tény, hogy jól játszva az a legjobb tactic most. Bár szerintem ez nem jelenti, hogy a shadow az imba és azt kell nerfelni. Ez csapatjáték.