60899
  • Sir Quno Jedi
    Na én pont azért csináltam guardiant a jedimből, mert aki nagyon az ölésre megy rá, két kard, meg hatékony minél nagyobb sebzés stb. az ellent mond a jedi kódexnek. A jedi feladata megvédeni a gyengéket, s ha kell feláldoznia magát értük, nem pedig vérnősző üvöltéssel kaszabolni a gonoszokat. Ezt a döntéseimben is így játszom ki a játékban. A bosszú, a vérengzés, a háború nem a jedik útja, a védelmezés már inkább. Aki gyilkolászni akar, az álljon sithnek, a sötét oldalnak teszeni fog a könnyebb/simább út...
  • Maximus4
    Az ilyeneket privátban intézzétek el,senki nem kíváncsi erre!Ha tovább folytatod a folyamatos provokációt a házigazda ellen,egy időre búcsút inthetsz a fórumnak!
  • Jeffjohnson
    Szerintem ebből elég volt és itt fejezd be a nyilvános provokálást! Ennek már végképp semmi köze a topichoz!
  • [HUN]Crassus
    Guardolással 90% ban magadat nyirod ki mert senki sem healel:D és duplasebességel fekszel meg vele:D

ezerszer felvettem már GYÓZELEM--sok loot,xp,gold stb. viszont a VERESÉG--lofax SEMMI nuku,no xp,no loot nothing!
    a nagy többség szarik bele,hogy nyer vagy veszit max 1 körrel késöbb veszi meg azt amit a gyüztesek.....
  • Chris
    Ja tényleg, ezt ki is felejtettem warzoneok vonatkozásában, hogy konkrétan mindenki abbahagyja a healelést/guardolást és átáll dmg osztásra ha eléri a medálhoz szükséges mennyiséget, hogy természetesen abból is legyen medál.

Az meg oké, hogy a saját teljesítményed után kapsz pontot, nem vagy annyira a többiekre utalva, de ahhoz minek akkor egyáltalán labda, gólvonal, conquest pontok, ajtók? Simán mehetne egy négyzet alapú szobában is ennyi erővel a deathmatch. Legyen már értelme a warzoneokban nyerni, ne az agyatlan zerget ösztönözzék.
  • [HUN]Crassus
    "sajnálom" Jeffjohnson,hogy nemvolt igazad....szerencsére a moderátorok tökéletesen megértették az én mondanivalómat a te csölátásu érveiddel szemben.
    Köszönöm
  • j0nNyKa
    imperialként dune sea jobb szélén lévő taxi -> onnan visszamész a jobbra lévő területre, és amint átértél, elindulsz északnak, ott van outlaw
    egy nem túl nagy, p**a alakú területet keress, hegyekkel körbezárva, alul és felül van bejárata, te nyilván az alsón fogsz bemenni

érdemes, mert sok a crafting node, illetve ha mákod van, találhatsz 2 óránként spawnoló ládákat, amikben van merc. commendation

na meg persze 1-2 kósza játékossal lehet jókat bunyózni, akik várhatóan hozzád hasonlóan a node-ok, illetve a ládák miatt vannak ott
  • Ramox
    Sajnos nincs ilyen ismerősöm, de akkor még alszok rá egyet, de szerintem megpróbálom, aztán lesz ami lesz! Köszi a választ!
  • Omlás
    XP levonás nincs, a cuccaid sérülnek.
  • DragonKnight
    A program el fog rajta indulni mert a shader modellt 3.0-as követelmény teljesíted. Azért sír a program mert alapból nem csipázzák az integrált szemeteket, mert azok túl gyengék ahhoz hogy élvezhető legyen a dolog. De persze kompromisszumokkal sikerülni fog elindítani, csak ne várj tőle sokat. Ha van egy ismerősöd akinek megvan akkor azt javaslom hogy telepítsd fel a játékot és loggoljatok be az ő accountjával hogy megnézhesd hogyan megy a gépeden és ha még akkor is kell csak akkor vedd meg.
  • Torzonborz
    lamma kérdés :

1 outlaws denbe honnét lehet bemenni ?

2 érdemes egyáltalán oda menni ?
  • stardate
    Lenne egy kérdésem ha meghalok mondjuk quest-elés közben annak van vmi következménye azon kívül hogy várni kell míg leéledek, mondjuk xp levonás vagy hasonló??
  • j0nNyKa
    mondjuk ezen segithetne az, ha a karakterek nem fordulnanak maguktol az ellenfel utan
    akkor legalabb korbe tudnad szaladni
  • Ramox
    Sziasztok!
    Némi segítségre szorulok, remélem tudtok segíteni. A problémám a következő: meg szeretném vásárolni a játékot, de nem tudom, hogy futna-e rendesen a laptopomon. Átnéztem a minimum gépkövetelményt, de igazából annyira nem mérvadó már ez. Lefuttattam egy PC System Reqruiments-et a játékra, ott elvileg megbukott a videkórtyám a minimum követelményeknél ( lévén hogy egy gagyi integrált intel vga van a Dell Vostro 1015 laptopomban ) azonban, kipróbáltam például a WoW-ra is lefuttattam, és ott is megbukott a VGA-m, pedig a WoW low beállításokkal tökéletesen futott. Mit gondoltok, kockáztassak, vagy esélytelen?
    Itt a kép a PC System Reqruiments tesztről
  • Sir Quno Jedi
    Najó, de alapból azt gondolná a zember, hogy addig jó a healer-nek, meg a sorcinak, míg távol van és ha közelharcb nekimész, akkor vége van. Node egy lópuikulát, közelharcban is győz, ez a durva.
  • j0nNyKa
    mondjuk az jogos, hogy egy guardian / jugger egy sage / sorc ellen szánalmasan esélytelen :D
  • Omlás
    Az tény, hogy a ranged kasztok dps-e nagy kérdés, hogy nerfet kapnak vagy a meele kasztok kapnak buffot
  • Sir Quno Jedi
    AMúgy megértem, hogy nem bírjátok a "mágiahasználókat". Nekem simán 40% felett van a sebzéscsökkentésem, pajzsom is atommurva, meg defense-em is és aki kardos genya, mint én, az hiába sith (PvE), simán leverem mint vak a poharat. Ugyanakkor a gagyi, kevés HP-s "mágusok" zéró idő alatt leszívják a HP-met, csak lesek. Ahhoz meg túl sok HP-jük van, hogy te öld meg előbb őket. Ha nem tudod folyamatosan lebénítani, meg megszakítani, akkor véged, mint a botnak, hiába vagy te guardian.
  • BoneDragon
    Engem meg az idegesít, hogy iszonyat nagy előnyben vannak a ranged dps-ek, főleg fosballon ahova 99%-ba rak a játék. Ráadásul mindig szegény assassinomat szedik ki először...
  • TDC Geronimo
    Mire felmegy a resolve bar addigra pont halott vagy.
  • MaRee
    Combatban mióta nem lehet healelni?
  • [HUN]Crassus
    a skillek terén ez ugyanigy van a VAnguard skillekkel is:D:D

nomeg most hogy mindenkinek egyre tobb skillja van pvp ben megkellett állapitanom,hogy ez a CC immunitás EGY FASZSÁG! izé maga az ötlet nem az,de a kivitelezés pocsék! Lépek stun lépek stun,lépek leszögelés,lépek eldobás lépek,forgószél cc,lépek héátralökés lépek stun.....lofaxra se vagy immunis csak miután már 3x meghaltal a sok CC alatt.....
    A focis mapen a labdavivonek ha nincs ISteni kozbeavatkozasa jó ha 10 métert megtud tenni mivel beszopja azt a 8-10 féle CC-t amit úgy hirtelen rábasznak:S:S

az külön elbaszott dolog,hogy az egész meccsen úgy 90% ban kombatban vagy,mert a dotok is kombatban tartanak ergo se healelni,se szaladni nemtudsz cvsak mindenki 0/24-ben gyök kettővel totyorog...kivéve a Rohanó jediket meg Sitheket,hogy kapnák be:D

ha nincs targeted jöjjél már ki kombatból 1 sec mulva ,mert ez igy észveszelytő!
  • Tyrpak
    Ability müködést hadd ne is mondjam, marauder melee vagyok most, legacy névnek asszem az lesz, hogy Out_of_Range.
    Csúcs, hogy kliens oldalon belekezd a grafikába, aztán nem csinálja meg, ha vered a billentyűket, akkor jól breakel a karakter. :)

Viszont grafikához, próbálj meg mindent high-ra állítani, shadow off.
    Nekem így jóval magasabb fps-t ad, mintha mindent low-ra rakok. Fogalmam sincs miért.
  • Omlás
    Tedd hozzá szerintem, hogy neked nagyon kevés ez így ;].

Nekem meg még pár százezer játékosnak nincsenek ilyen problémái :].

No offense!
  • Spheriot
    Épp ezért nem frusztráló a PVP mert m1 hogy győzöl e vagy nem, az a 3 győzelem a napi questhez meg úgy is összejön előbb utóbb. A saját teljesítményed után kapsz pontokat.

Engem egy zavar, hogy healbe nincs 75 k feletti következő lépcső mert így nem éri meg az egész csatában healelni...
  • Spheriot
    DE a nagy lila villámja nagyon jó.
  • Chris
    Mai PvP tapasztalatok összefoglalva:

- Ilum jelenlegi formájában abszolút nem támogatja a pvp kialakulását, control pont csere-bere lesz a két oldal között, semmi értelme játékosokat ölni
    - a powertech carbonize (aoe stun) skillje 5-ből 4-szer nem működik játékosokon
    - a grapple (magamhoz rántás) skillje 5-ből 3-szor nem működik, de amikor működik is, akkor is gyakran egy felettem lévő platformra rántja a célpontot
    - shoulder slam egyáltalán nem működik játékosokon
    - a warzone győzelmet a játék vagy beszámítja vagy nem a napi questekhez, az előző két győzelmemet pl. nem tette, se a 6-0-ásat, se a 2-0-ásat
    - warzoneokban baromi gyakori, hogy az ellenfél elkezd lagolni, remeg a karakter és "elteleportál" vhova... szórakoztató így a labdást megpróbálni megállítani, pláne ha inquisitor...
    - semmi értelme mielőbb nyerni warzoneokon, mert azt a játék nem díjazza, csak a dmg/frag/heal/guarddal összegyűjtött medálok számítanak
    - még mindig nem történt semmi azügyben, hogy egy több mint 50 ezres videókártyán low-low-low beállításokkal játszhatatlanul akadnak a warzoneok

Ez így nagyon kevés...
  • FEARnet82
    Az a baj, hogy a sorcerernek minden skillje egy lila villam :D Semmi mas nem tortenik csak lila villamokat lovoldozok teljesen mindegy milyen sorrendben. :D
  • Spheriot
    Én healer talenttel mentem fel 50.-re ( sorci), volt egy időszak amikor áttelentoltam dps-re, de rögtön vissza mentem healerre.

1. semmivel sem lassabb healerrel, csak társnak akkor dps-t viszel.
    2. semmilyen elit mobbal nem volt problémám, healeltem a társam, meg ha lehetett dps-eltem a mobot.
  • Omlás
    Mondjuk a te szempontból teljesen jogos és igazad is van. Tank vagy healer voltam wowban és tank ként én sem szerettem ha nem én irányítottam a dolgokat :].
  • [HUN]Crassus
    WZ-ben istencsászár a healer
  • DummyBoy
    Én ezért kezdtem Healert, és kicsit féltem, hogy mi lesz velem ... nem lesz-e unalmas, stb ...

Nos még roppant lowlvl vagyok, de eddig nagyon bejön ... tanulnom kell ugyan, de pont az előbb volt, hogy ugyanabban a Heroic-ban a sajátom mellett egy másik teamet, meg utána egy másik emberkét is gyógyítgattam amíg a főkolompost ütötték :)

Senki sem halt meg, mindenki megköszönte, plusz fejlődök rendesen :)

Nekem eddig tetszik ... aztán majd meglátjuk, hogy PVP-ben meg WZ-n meg komolyabb FP-ken mit hoz :)
  • [HUN]Crassus
    igen ez igaz,de basszus nekem nagyon szar érzés,hogy néha úgy érzem csak koloncnak vagyok bennt....,mert szinte semmivel nem tudok tobbet nyujtani mint egy DPS és ráadásul az én sebzésem ugye jóval kevesebb:P
    És az,hogy nem én iránytom a foghtokat legtöbbször ez külön gáz:P
    POnt azt szeretem a tankolásban,hogy mindnig tudom ki-kit üt hova kell fokuszálnom kit kell bementenem kin kell segitenem stb.
  • Omlás
    Szerintem jó healer-ből tank-ból mindíg hiány van ;]
  • [HUN]Crassus
    köszönöm akkor azt megkeresem
  • FEARnet82
    Szerintetek tényleg van egy viszonylagos healer hiany? Van egy 24es sniperem, nem rossz, de picit unom a dpselest :)
    Gondoltam csinalok egy sith sorcerort, hatenyleg konnyebb vele lejutni ideoda. Csak kicsit felek hogy egyedul nehez kuldizni healerkent
  • Omlás
    Tény egyébként, hogy hála az égnek SWTOR-ban nincs azért kőbe vésve a téma legalábbis kisebb szintes instákban simán "tankoltam" healeltem dpseltem a mercel persze mellettem volt a boduguard pajtás healelni meg 1 assa és egy sorci dps-nek. Kell azért a tank illetve ajánlott magasabb szinten biztos de szintes "kis" instákban elég jól elmolyolunk tank nélkül is ha úgy akad .
  • Agamemnon
    Mert a "sima" lila gear-nál a táskákkal kiváltható gear sokkal jobb -állítólag, én még nem néztem, de ha jony írásai hsz-t visszakeresed, abban linkelt egy szép leírást, hogy miként lehet pvp gear-t gyűjteni.
  • Tatyla
    én mint Powertech tank általában belelövök minden enemybe és akkor már nincs baj,eddig nem igen volt hogy szétszedte a healert vagy hasonló pánik tört volna ki...
  • [HUN]Crassus
    ezt szerintem meg nemnagyon vagja senki.....talan 1-2 Nemesis-es tankot kapj el ok mar mentek komolyabb instat....

velemenyem szerint eleg erdekes a tankolas plane ha tobb mob van mivel NINCS TARGET OF TARGET:P ezert szart se latsz ,hogy melyik mob kit ut eppen ergo eleg trukkos magadra szedni oket.Mar ugyvagyok vele meg se probalom mivel ebben a jatekban azt vettem eszre nem is olyan nagy baj ha nincs az osszes mob rajtad....a tobbi player is letudja kezelni.OFC a Bossok mas teszta ,de azokon eszreveszed ha teged utnek:P

valaki irta lentebb,hogy a sok uj MMO-s nem vagja ezt a tank/healer/dolgot....en is megerositem nekem is joparszor elkellett mar magyaraznom miert a TAnk kezdje a sebzest az adott mobokon es miert ne a DPS ugorjon be a kozepebe a lecsonak...