60898
  • balsay
    Üdv!
    Sajnos nekem nem jött be a játék úgy, ahogy én azt reméltem, szóval szeretnék megválni tőle, hátha másnak örömöt szerezne. 21 nap játékidő van rajta.
    [email protected] ha esetleg érdekel
  • Anthrax
    Másnak nem volt gondja ma este a mail-vel, nem érkeznek meg az AH-ból a levelek, tudom 1 órát várni kell, de 2 óra után se jött meg, arról még jött levél,hogy kapni fogok ennyit ,de azok is eltűntek a ládából és a kredit se érkezett még meg
  • DragonKnight
    Az a probléma hogy a launcher admin módban fut, ezért csak azok a programok tudnak vele együttműködni az IO műveletekben amik szintén admin módban futnak. Ez az oka annak is pl. hogy a teamspeak vagy a ventrillo PTT funkciója csak akkor megy ha a teamspeaket vagy ventrillo-t admin módban futtatjuk. Az több gombos egerekkel is ez a baj. A logitech driver egy user módú program és ezért nem látod az extra gombokat. Úgy lehet a dolgot elintézni hogy a logitech drivert (amit a taskbarban is látsz) úgy állítod be hogy administrator módban fusson (jobb gomb a programon, és "futtatás rendszergazdaként")
  • j0nNyKa
    de, a logitechnek van saját drivere, ami a setpoint nevű program.
  • Bigblind
    Setpointban? Mármint az egér driverében? Bocs de nem igazán vágom a dolgot, de saját drivere nincs a win7 felismeri.
  • empie
    sziasztok

nem olvastam végig a hsz-eket.
    Ezért érdeklődnék,hogy másnak is adódott olyan problémája,hogy letölti az új patchet de nem tudja feltelepíteni és repairolni akarja.?!
  • nowan
    Hivatalosan vidd vissza oda, ahol vetted. Majd próbálj nagyon meggyőző lenni arról, hogy tényleg nem volt benne és adjanak egy olyat, amiben van.
    Ha nem sikerül, vegyél mégegyett, de azt már ott bontsd ki!
  • marasztaló
    Semmi nincs benne csak a 3 dvd.Nem lehet ezt hivatalosan elintézni?
  • MaRee
    Egy akkora papiron van mint maga a doboz kb, billentyűzet van a hátulján. Ezért érdemes 576-ban vásárolni, mert ott ki is bontják neked a dobozt és megnézik minden benne van-e :) Nálunk legalábbis.
  • Ramox
    Sziasztok! Még mindig vacillálok, hogy megvegyem-e a játékot. Sajnos azért nekünk magyaroknak nem aprópénz a játék ára, pláne ha kukába megy aztán, mert akad... Esetleg valaki nem játszik hasonlóan gány laptopon (Dell Vostro 1015) vagy nincs valakinek tapasztalata erről? Hiába tetszik nagyon a játék, nagyon rizikós. Az nem zavarna, ha teljesen lowon jól futna a játék, de ha még low-on is akadna, úgy már nem szívesen játszanék.
  • Boncmester
    Benne van egy kis papíron... Ha nincs, vidd vissza, hogy átvertek, és kérd vissza az árát.
  • marasztaló
    Hi.Megvettem a gamet,de nem volt a dobozban a szériakód.Mi a teendő ilyenkor?Köszi a segitséget előre is.
  • nowan
    Setpointban beállítasz billentyűt az egérgombokra?
  • Bigblind
    Logitech mx1100-as egérre nem tudok rákonfigolni semmit, a játék nem ismeri az oldalsó gombokat, csak a jobb meg a bal clikket! Valaki esetleg tud rá valami megoldást, hogy hogyan lehet elérni hogy felismerje a játék az egér összes gombját!
  • Ferro_TwL
    Na felraktam az új patch-t erre nem indul a játék. Nincs semmi hibaüzenet csak visszadob az asztalra:( Olvasom, hogy sokaknak ez a probléma, és a repair meg 11 gigát akar letölteni:(
  • Boncmester
    Operative és Assassin Empire oldalon, és a Republic oldali megfelelőik
  • sWbFII
    Egy kérdés: van olyan kaszt ami hasonlít a rogue-ra? -> el tud tűnni huzamosabb ideig(gyakan akár)
  • FEARnet82
    Köszi, szép összefoglaló. Most toltam mind2 karivel egy fp-t. Sniperrel izgalmasabb, ezek ellenere is, hogy valoban leguggol, integet meg minden marhasagto csinal :D

Sorcererbol rengeteg van azt vettem eszre, sniperrel alig talalkoztam eddig. Vele meg annyi volt az insta hogy bubi a tankra aztan dark heal neha ide-oda aztan ha epp seni nem serult elottem par villamot :D
    Szoval kicsit unalmasabbnak tunik.

Guildem nincs egyenlore, szoval ez nem mervado, hogy mire lesz szukseg. De mivel sok minden erosen bugos, gondolom a sniper hiabait is idovel javitani fogjak es akkor eleg kellemes kari lehetne belole :)
  • TDC Geronimo
    Szabin voltunk, úgy. Pvpre alig jártam szintezés alatt, max 10 wzt ha letoltam. Ígyis mindig túlfejlődtünk mert minden szart megcsináltuk. Pont azt mondtam mikor 50 lettem hogy első mmo ahol nem hangzott el a " na végre" kifejezés max szint elérése után. Maradt még ígyis vagy 3 bolygón bonus questsorozat, majd azokat le kell tolni. Swtor <3
  • A4tech
    a solo pve ne legyen prioritás szerintem, minden karakterrel pillanatok alatt fel lehet fejlődni 50re.

a sniperből csak dps karit tudsz építeni, glasscannon class. pve-ben elég tisztességes dmg-et lehet vele tolni. pvp-ben is minden 'talent'ág használható, durva a burst 'rota', azonos szintű nem tank gearelt karaktereket 4-6 sec alatt dezintegrálni lehet, ha bejönnek a critek. ELLENBEN vannak elég durva problémái is ennek az ACnak:

- a cover system gyakran bugos -> 'unknown effect result'.. a képességeid nagy részét csak ebből tudod ellőni, elég gáz, ha pvpben nem tudsz instant 'begurulni'.
    - rengeteg ability valami hülye 'emote'-al jár (integet a karakter... stb) -> pvp die.
    - cover-ben a karakter 'lövő állásból' egyfolytában visszagugol kb minden lövés után, ez is egy jó 1-1,5 delay.. nagyon idegesítő
    - cover-be gurulás után gyakran az első ability bugos ("ability not ready yet"), ha spammelsz valami képességet, beszopod a GCD-t, utána ugye le is gugolsz megint.. stb
    + még két tucat hasonló, ki kell tapasztalni.

a sok idegesítő dolog ellenére egy jó premade csapattal (healer van, tank van) elég brutál vérfürdőt lehet rendezni sniper AC-val.. szükséges a jó csapat, hogy ne a random enemy playerek 'kite'-olásával kelljen foglalkozni a dmg-pumpálás helyett.

sorcival kiraksz 3 képességet (villám, heal, ccimmune) és jó vagy :) ,a sniper valamivel nagyobb (szopást) taktikázást igényel, ha kap egy rendes class-fixet, minden oké lesz
  • Chris
    Én szintezés közben nem sokat pvp-ztem, végigkveszteltem a bolygókat és így is baromi gyors volt. Ráadásul mikor én 40-45 között jártam, már volt egy csomó 50-es, akik ilyen 2-3 darab epic pvp gearben feszítettek.
    Élvezd ki a szintezést, meg az fp-ket, mert tényleg szinte csak pve a játék.
  • MaRee
    Na hogy ebből mi flém fog indulni :D D:D
  • MaRee
    Mindennel egyszerű instázni, puggal bárhova eljutsz, majd a hc meg nightmare dungeonökbe lesz fontosabb a híler meg a tank.

Sorcererből rengeteg van, de nekem mondjuk jobban tetszik mert sith meg minden, hangulatos kis kaszt, ha szereted a villámokat :D Neked kell döntened.
  • Bhalage
    (najo nem akarok rabeszelni senkit, de kúrva jók a sztorik)
  • Bhalage
    miert pvpzne barki is egy alapvetoen pve jatekban :o ;)
  • Jeffjohnson
    Válaszd azt amelyikkel jobban élvezed a játékot! Ha mind2 élvezetes akkor azt amire a klánodnak nagyobb szüksége van ha az is mind1 akkor dobj fel egy érmét :)

Én személy szerint a Sniperre szavaznék de csak azért mert tipikusan az a karakter amit utálnak az ellenfelek, mindig messze van és ha nem figyelnek rá szanaszét szed mindenkit.
  • MaRee
    Elég gyors a szintezés szerintem, főleg ha pvpzik az ember.
  • Bhalage
    ti mar 50esek vagytok? oO az meg hogy
  • A4tech
    4 giga DDR2-6400
  • FEARnet82
    Segitsetek donteni a sniper es a sorcerer kozott légyszi! :)
    Nem tudom melyikkel jatszak. Mind2 tetszik, healerkent talan egyszerubb instazni, de sniper erzesem szerint jobb pvp-ben es szolo pve-ben. Illetve erdekesebben lehet jatszani mint a sorcerert.
    nem tudom mi legyen :D
  • TDC Geronimo
    Inkább legyél este 7 után mert elvileg lesz fp party csak tank kell. Le kéne
    Már tolni a 3, 50es fpt
  • TDC Geronimo
    Majd kiforr ez nem kell aggódni. Most olyan amilyen, úgyse marad így.
  • j0nNyKa
    amíg nem amerikai a bankkártyád - nem
  • sWbFII
    Keresgéltem neten, de nem igazán találtam olcsón digitális változatot. Esetleg át lehet orgint állítani, hogy dollárba kérje? :) Előre is köszi a segítséget.
  • Chris
    End-game open world pvp - Battle for Ilum 2 perccel ezelőtt:
    Az elfoglalandó pontnál áll 10 db imperial játékos, velük szemben 3 db republic játékos. Senki nem támad senkit, egyik oldal kilövi a célpontokat és vár, míg a másik oldal is kilövi a célpontokat, majd újra elölről, amíg mindenki meg nem lesz a napi quest. Amint mindenkinek megvan a küldetés, mint aki jól végezte dolgát, mindenki továbbáll.
    Ilyen elbaszott egy koncepciót még nem láttam, 2 nappal ezelőtt már sejtettem, hogy ez lesz. Abszolút nem éri meg nekiállni harcolni, teljesen céltalan az egész, mivel semmi nem jár játékos megöléséért.
  • Omlás
    Mennyi ram ? Lemaradt!
  • A4tech
    na srácok, nekem egy jó 4 éves gépem van új VGA-val(6850).. core2duo 6420 2,6ra húzva max fps hutball/alderan/void. akinek performance gondjai vannak, telepítsen új drivereket, húzza meg a régi CPUt.

gl hf
  • Omlás
  • j0nNyKa
    tessék, itt vannak az item setek összeszedve
  • KondorKhan
    kösz szépen, nem olvastam vissza, mert sürgős az ügy...legalábbis a havernak :D