60899
-
gosumofo #29698 normalisak ezek? -
Sziasztok, akinek szaggatnak a warzone-ok, ezeket megcsináltam és mint a csoda, elmúlt a szaggatás és a képességek késése is!! Mintha másik játék lenne komolyan. Nem tudom melyik része segített de jó lett.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=105855 -
Ez engem is meglepett, de tény, hogy ha valakinek van ideje, és nem kvesztelget, nem olvas mindent végig, stb, akkor goyrsan fel tud fejlődni ...
Én is akkor játszom, amikor az időm engedi, az összes megtalált küldit megcsináltam, szépen mindent végigolvasgatok, stb ... És bizony így nagyon lassan halad az ember ...
Viszont hihetetlen módon élvezem ... Az eddig általam kipróbált MMO-kban mindig a grindelésen volt a hangsúly ... Itt kvesztekkel olyan szépen ellépegetek, hogy csak na ... igaz, lassan, de időm mint a tenger ... Én az olyan játékokat szeretem, amik lekötnek és szórakoztatnak ... és ebben a SWTOR nagyon jó :) -
És elmúlt? -
Nekem is volt ugyanez az error, nem foglalkoztam vele -
Bocs, de ezt a pillanatok alattat nem értem. Nem játszom sokat, annyit, amennyi időm van és amennyit a család enged. Csinálom bolygónként az összes küldit, és csak akkor lépek más bolygóra, ha megvagyok az adott bolygó összesével.
Meséljétek már el, hogy mi a recept, mert úgy néz ki vagy leköt a játék, vagy valamit rosszul csinálok, mert nálunk valaki már a második L44+ kariját gyúrja. :) PvPztek only vagy mi a helyzet?
Megj. két napja így töltődöm be:
Ilyen errort ami a szövegben van talált már valaki? -
Van valaki aki már legalább a második L40+ kariját gyúrja? :) -
Vannak ilyen vegyes bolygók (ugye Tatooine is az). Ügyesen meg van oldva, hogy ne lehessen csak úgy könnyedén átsétálni az ellenfél területére. Tatooine-on pl. van NPC-kkel olyan durván telipakolt település (ahol át lehetne kelni a birodalmi oldalra), hogy én is simán lepattantam róla. Birodalmiak lógtak még a csilláron is. :DDD
Persze level 50-en gondolom át lehet valahogy slisszanni egy jó csapattal. -
Az vicces, mert Sith oldalon az 16-20 lvl bolygó ...
Ettől függetlenül mindenkinek Boldog új évet kívánok! :) -
Olyan 32-től 36-ig lehet ott kvesztelni jedi-kkel, az osztály küldik is oda visznek erősen. Legalábbis jedi knight és consular-nál biztos, de láttam ott pl. csak trooper számára készült küldiket is stb. -
Naná, szép számmal. Republic oldalról főleg jedik. -
Balmorrán vannak Jedik??? -
Ez oke, de egy olyan hallwayben, ahol nincs senki, miert szaggat be? :) -
Rendben, nekem 6870-el csinalja ezt, Caddie-nek pedig 6970-el, a forumon pedig tobbszaz embernek, kulonbozo mid-high kartyakkal. -
Huhhh, most toltunk egyben három jó kis heroic-ot Balmorán. Igazi jedicsapat. :D Nagyon fáin ez a bolygó, egész jó kis háborús övezet, igazi jedinek való helyzet... :D -
/0\
ja értem a logikát. azé' mer' Nálad nincs gond akkor másnál sem :D
folytatom tovább : nekem nincs semmiféle hitelem ezért az egész deviza/forint lakáshitelbedőléses mizéria nem is létezik ! hállelújaaa megmenekült az ország , mindenki naggyon happy....
ööö várj csak...

tessék informálódni több helyről aztán rájössz hogy biza vannak gondok. a játék viszont ettől függetlenül jó csak tartson ki jó sokáig.
na tényleg lépek mer' mulatozni is kell vala. -
Henty #29681 Neked nincs rendben.... érdekes módon nekem meg pl. sok hozzám hasonló júzernak nincs semmi baja... ember diszkrét VGA nélkül simán megy akkor a sok high-end cuccal összerakott vasakon is kellene mennie nem? vagy jófej volt a BW és IGP-re gyúrt :P -
Viszlát Crassus kamu reg ja és BUÉK mindekinek !
-
Arra van valami megoldás, hogy nem látom a guild és a party chat-et? Eddig minden jó volt, most hirtelen nem látom ezeket (se amit én írok se amit írnak). -
a játék engine nincs rendben de ezt már párszor átrágtuk.
-
Nekem azt mondták, hogy Hoth-on és Belsavison működik, én Belsavison próbáltam, ott sikerült, míg a fleetnél nem. -
Henty #29675 Nem tudom ti mit csináltok vagy mit nem nincs a játéknak semmi baja, egro a hiba az ön készülékében van... i5 2400-as VGA nélkül csak IGP-vel és 8GB ram semmi lagg akadás és minden amit itt felhoztok. WZ és sima pve terület 40 fps se több se kevesebb szvsz a játék engine rendben van -
Itt már kérdezték alattam, de én is megkérdezem, hogy működik már a mail-rendszer? Vettem 3 itemet összesen 50k kredit értékben még tegnap este és mostanáig nem jött meg, közben kipucoltam Tarist és az NPCktől se jött 1 db mail se.
Másnak is van ilyen problémája? (Azt kifelejtettem hogy a GTN még laggol is, kb 30 secet várnom kell mire behozza az itemeket, de ugye nem kapom meg, bármit veszek) -
Tyrpak #29673 Fleeten kerüld a középső gyűrűt, ha szélen jársz ott nem esik le annyira. Középen, leginkább a bank előtt ahol 40-en állnak, és mögöttük a csodálatos hologramok, nah ott ennyi mindenkinek. -
Engem az idegesít hogy vsynchel mindenhol 60al megy, mikor bemegyek wzre meg leesik 25re ami stabil 60 után iszonyat zavaró. Fleeten meg mindig szarul fog futni, mert vannak 200an ott. -
Kasya #29671 Ahto City fullon van...van esetleg másik PvP szero, amit ismertek, hogy jó? -
En azt varom, hogy vegre kijavitsak a grafikai enginet, mert eleg bosszanto, hogy alderaanon van 110 fps maxon, republic fleeten meg neha 25. -
Robe77 #29669 SG én így szeretlek. 
Amúgy naponta. -
Most 1 nagyon hülye kérdés jön :D
Tegyük fel van 30napnyi játékidőm.
Naponta vonogatja le vagy játékidő szerint? -
az probléma, akkor én halaszto kkicsit :D kössz a válaszokat -
ja sajnos ez ennél a játéknál így van -
Most kicsit visszaolvastam és az jött le hogy hiába veszemm eg a játékot, kell még1 gamecard vagy bankszámlaszám ahhoz hogy játszani tudjak. Akkor az nem is megoldható hogy az alapjátékhoz adott 30nap után vennék gamecardot és újratöltöm? előre meg kell vennem mellé gamecardot is ? -
minden mmo-hoz ami havidíjas jár 30 nap -
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne amire nem találtam választ a FAQ-ban.
Elméletileg ha megveszem a játékot kapok mellé 30nap játékidőt,
ez minden esetben így van? Mert ahogy faq-ban si olvastam látok neten 90000ért meg 13000ért is, mindeggyik esetben adnak hozzá 30napos "feltöltést"?:) Előre is kössz a választ. -
Cnut #29662 Contact EA -
gosumofo #29661 help.ea.com -
MaRee #29660
Boldog Újévet minden fórumózonak és játékosnak! Az erő legyen veletek este
-
Nephin #29659 Lesz eredményhirdetés, ne aggódj. A többi no comment. -
Valaki tudna adni egy linket, amelyen keresztül felvehetem a kapcsolatot az EA-vel? -
Bhalage #29657 urcsata roxxxxx legyenek mar proton torpedoim megtoszok mindekit ;d