60898
-
jó hogy mondod, vennem kell popcornt -
MaRee #29817 Bázz tegnap óta 100+ hsz, azt hittem leálltak a szerverek :D Mikor is van karbantartás, holnap? Majd akkor beindul a buly megint 
Amúgy normális az aki a CS-vel hasonlítja össze a játékot? LOL! Attól hogy én pévépézni akarok nehogy már kántörsztrájkozni kelljen, más ememókban is lehet. Na majd GW2 :P -
mzoleeeex #29816 A jedi master rangot (Titulust) csak a consular-ek kapják meg? -
Chris #29815 Na most erre csak ugyanazt tudnám válaszolni, mint amire te válaszoltál. Olvasd el figyelmesebben újra az egészet, különös tekintettel az utolsó előtti mondatra.
-
FEARnet82 #29814 Ez mi? Csak inquisitorok? Ez direkt, vagy tenyleg a jatekosok 90% sorcerer? (mert erzesem szerint igen:D ) -
tököm na csak jó lesz : -
no akkor igy : http://imageupload.org/?d=F371CB211 -
annyi. -
béka
de amúgy ja, "meglepően" sok van :D -
no comment!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg "feleségül vettem" Jaesa-t (legalábbis szóban biztos), kimaxoltam az affectionjét de semmi jele nincs annak, hogy elkötelezné magát mellettem, vagy szerelem lenne, minden maradt úgy, mint eddig, ráadásul mikor először rákattintottam miután beszéltem vele, azt mondta hogy emlékszik egy Jedire, aki tetszett neki. Ennyi lenne a románc, hogy 10000/10000 meg 2 párbeszéd? -
cain #29807 amire a legvalószínűbb magyarázat, hogy nem kapott elég magas prioritást a fejlesztése.
de van még kismillió ilyen piszlicsáré dolog a játékban, amik egyenként tényleg néhány órás munkának tűnnek innen uservégről, viszont együtt kiadnak olyan fél-háromnegyed éves időtervet, ami teszteléssel együtt 2012 karácsonyát adná ki kiadási határidőnek. de az is lehet, hogy le van kódolva, és tesztelve, csak aktiválva nincs, mert valamelyik még nem release-elt komponenssel került be egy stagebe/buildbe/akármibe. -
gseldon #29806 Többször eszmét cseréltünk már a pvp dologról, én továbbra is egy dolgot nem értek csak. Ha neked nem a reward hiányzik, hanem a pvp akció, akkor miért nem mész oda és vágod pofán az ellent? Miért nem ignorálod, hogy ugatnak neked? Azt mondod, hogy azért, mert a kill-ért nem jár semmi? De könyörgöm, akkor neked mégse a pvp akció kell, hanem neked is a reward, csak más formában.
Mindegy, én PVE szerveren vagyok, Illum-on még nem voltam, de a mi warzone-jaink nagyon királyok, a csapat többnyire együtt mozog, az adott pálya megnyerésére játszik, nem medálra. Persze néha összedobál a rendszer pár nagyon noob embert, akkor nincs mit tenni, csak rámenni a minél több medálra, legalább azt hozza ki az ember a biztos vereségből. -
Tyrpak #29805 Filter opcióból igazából egyet szeretnék használni, az a useable by
Tököm tele van, hogy végig kell nyálaznom az összes commendation vendort, hogy "strength, heavy armor, strength, heavy armor, hol a halálban van a medium?" miközben ott van felül a sort: useable by me, companion.
Érted, bent van, csak nem csinál semmit, idegesítő :) -
direktben swtor.exe-t indítani nem lehet, mivel kap a launchertől egy rakás paramétert, amiket szerverválasz nélkül nem lehet reprodukálni
a kompatibilitási mód beállítása viszont okosság lehet most, hogy mondod -
cain #29803 vendornál nincs filter opció. sorbarendezni tudod, ennyi. túl sok olyan vendort nem láttam még, ahol 4-5 lapnál több cucc lett volna.
a gtk-s problémádat kipróbálom majd. -
cain #29802 ettől még működhet. beállítja az swtor.exenek a kompatibilitási módot. próbálta már valaki egyébként az swtor.exe-t indítani, onnan nem lehet direkt beszállni a játékba?
elég könnyen előfordulhat az, hogy elbasszák a biowarenél a launchert, és csak direkt lehetne beszállni a játékba. nem azért, mert hülyék, hanem azért, mert szinte mindenhol elkövették már ezt. -
Gyogyito #29801 Az ismételhető HC questeket nem kötelező megcsinálni, nem is azért készültek! Ha kihagyod az összes HC küldetést, akkor is bőven meg lesz a szükséges szint a következő bolygóhoz, ha mellette még PvP-zel vagy Space Combatokat is nyomsz, még túl is növöd. Az ismételhetőség azért van, hogy ha segíteni akarsz pl egy guild társadnak, akkor tudj vele menni, hiszen group phase-es területre csak akkor tudod követni, ha neked is aktív a quest. -
thx.
Amugy csak egy kerdest tettem fel, ne probalj mar meg olyat a szamba adni, amit nem is mondtam/irtam ("de persze a készítők balfaszok, amiért... ah, hagyjuk.") -
#29793: még mindig
#29794: ezzel az a para, hogy te fizikailag a launcher.exe-t indítod, és majd ő ráindít az swtor.exe-re, úgyhogy teljesen esélytelen, amit írsz (még ha lehetséges megoldás is)
#29795-#29796: jobb alsó sarokban ott van az egész térkép, illetve a zónák közötti "ajtó" ikonokra kattintva a térképen lehet navigálni zónáról zónára. de persze a készítők balfaszok, amiért... ah, hagyjuk. -
engem azert zavar, mert amikor irjak a koordinatakat hogy hol latnak republic playereket, akkor szeretnem megnezni, hogy mennyire is van az messze tolem, hogy megeri-e odamenni, vagy sem. -
Tyrpak #29797 Jobb alul van egy pici az adott bolygó teljes térképéről, arra kattintva felhozza azt. -
FEARnet82 #29796 Ja igen, szerintem nem lehet kizoomolni, csak azt latod, ahol eppen vagy. Mondjuk ez annyira nem zavaro, de azert volt mar, hogy haverral skypeon dumaltunk, hogy "hol veszed fel ezt a questet - itt ahol vagyok . koszi bmeg" amikor te bent vagy eppen vmi hangarban esely nincs a kulso terkepet megnezni :) -
terkep: hogyan lehet megnezni egy masik zonat, ha epp nem vagyok ott? en nem jottem ra, hogyan lehet kizoomolni.
Toltesi ido: nekem is SSD-m van, de amikor masik bolygora megyek, meg ssd-vel is _nagyon sokat_ tolt...
-
Tyrpak #29794 Most munkában vagyok, de ha valaki ki tudná próbálni, nagyon hálás lennék:
Windows7 alatt 1 giga és nagyobb videokártyákat a játék engine hibája miatt nem tudja kihasználni, mert felülbírálja a windows7 memóriakezelését.
Tipp az, hogy a játékot windows xp compatibility mode-ban kell indítani, és akkor nem fog esni az fps pl warzone-ban.
Valaki ki tudja próbálni és meg tudná erősíteni? -
FEARnet82 #29793 Az ujra felveheto questek csak szimplan esztetikailag zavarnak :D
Nem fogok egyenlore visszamenni, ha megcsinaltam oket es mindig azt hiszem hogy uj quest felveszem es el kell dobnom :) De oké, betudom ezt az en antiszocialitasomnak :)
A companionok kozul a robot az van, hogy 1 perc alatt 12x nyomja el valamelyik scriptelt szoveget.Megallas nelkul.Rohadt idegesito.
Terkeppel az a bajom, ha bejelolom hogy mutassa a levelesladat, akkor mutassa azt a szart.Amikor meg nem ismertem a fleet-et kb 20 percig rohangaltam, mert nem mutatja csak ha 1,5m-re vagy tole. es igy a tobbi valaszthato dolgot se mutatja rendesen.
Lehet nem nagy dolgok ezek, de sok kis apro bosszanto hiba, kitesz annyit, hogy nalam erosen rombolja mar a jatekkedvet -
Tyrpak #29792 Nem fikázás, de ezek szerint neked sikerült már bármilyen szempont szerint szűkítened egy sima vendornál a listát.
Vagy pl AH-ban egy level szerinti rendezés felfelé, és egy level szerinti rendezés lefelé, ugyanazt az eredményt adta? (nekem valamiért a lefelé többet ad ki, már babonából azt használom, közben nem biztos hogy tényleg jobb)
Egyik sincs benne a known issues-ban.
De a legjobb, hogy azért kötünk bele ilyen kis faszságokba, mert igazán komoly hiba nem túl sok van. (nekem szerencsére nincs Kira Karsenem, sem magas szintű BH-m, velük egyetérzek)
-
cain #29791 én meg azt bírom legjobban, hogy amikor valami nem üzemel teljes funkcionalitással, akkor egyből az az egyetlen lehetséges oka a dolognak, hogy az devek hülyék. minden más opció kizárva. -
mgerihun #29790 Eternityben első 4 Boss Down Hard-ban, 3. Puzzle Event Nightmare-ben, ezzel újabb Hun és Ahto City-s Szerver Firstöt szereztünk Nemesis-el.
Hun First Hard/Nightmare Killek -
gavor #29789 AH elég fos, ezzel egyetértek! -
Nekem az a furi, hogy 2011-12-ben egy BW méretű cégnél nincs egy épkézláb programozó aki egy MŰKÖDŐ adatbázis keresést (pláne rendezést) tud írni. Mindig elképedek, hogy kb. sehol sem működik jól a játékban és ez hetek óta így van. Tökéletes és elképzelhetetlen szintű amatőrizmus jele ez, node csak összeütöttek valahogy egy fáin gammát??!?! -
gavor #29787 Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor én is napi 12 órát játszottam, sokkal több minden zavart, mint mióta lejöttem a cuccról és csak 2 naponta 4-5 órát nyomom:P
Nem tudok linkelni dzsátubéről, de szerintem mindenki tudja miről van szó:
-Nem lehet mindenkit boldoggá tenni!
-Jézus is ezt mondta!
Ez most nem negatív kritika a hc gamereknek, csak sima kritika. Ők az a réteg, akiknek soha semmi nem lesz jó, mert azon a szinten felül akarnak, vagy már azon felül játszanak, amit nem lehet teljesíteni anélkül, hogy a többi játékosnak (98%) is megfeleljen.
Aki 3 hét alatti kivégzi a kontentet, míg a többség csak 20as szinten van, vagy meg sem tudta esetleg venni a játékot, az eleve mit remél? Nem ők a szint, amire játékot csinálnak, és azt gondolom, ez nem csak dicséret, hanem gáz is egyben. -
Tyrpak #29786 Sorban:
AH-k mondjuk tényleg baromság, megoldás, hogy csak a fleeten használod.
Evade mobokat nézik, egyik flashpointban javították is, ezek szerint a többi szerintük rendben van.
Heroic quest daily kategóriájú, ismételhető, hogy ha más is le akar menni, akkor csatlakozhass, és neked is kövesse az állását.
Térképpel mi a bajod? Egyik leghasználhatóbb, amit mmo-ban láttam.
Unbalanced class: ezt fejtsd ki kérlek. Játszottam a mások szerint inba sorc-cal, assassinnal, BH merc-kel, és az UP-nak mondott marával, és szerintem még az assa a gyenge közülük.
Abban igazad van, hogy a játék egyetlen search funkciója sem használható, guild ablak, ah, boltok, ugyanúgy nem ad értelmes eredményt.
Hosszú töltő képernyőre nálam az SSD volt megoldás, tudom drága, de ez egy ilyen játék, ennyit tölt.
Companion relatíve bugmentes. Játssz egyszer egy olyan játékkal, amiben 5 év után is bugos a peted, és utána az, hogy itt néha parancsot kell neki adni, az felüdülés.
Rohangászás: szedd össze az egy helyre mutató küldiket, egyszerre csináld meg, egyszerre add le. Nagyon ritkán küldd kétszer ugyanoda vissza.
A "másik mmo-val nem volt ennyi probléma" kapcsán már voltak linkek, hogy ott az indulásnál milyen problémák voltak, nem 1 héttel, hanem 2-3 hónappal később is. De az idő mindent megszépít, remélem majd a titán indulásánál azt fogod írni, hogy megyek vissza swtorozni, mert bezzeg annál indulásnál... -
A4tech #29785 van igazság abban, amit leírtál. még egy pár pontot én is hozzá tudnék csapni
reménykedem abban, hogy a kezdeti (anyagi) lendület fénysebességgel elhozza a mindent javító patch-et.. ámen
-
Jah, de purple-ből si van purple! :D Azaz artifact lila kristály. :D
Amúgy AH-ban én is láttam, még tán volt is nekem, nem nagy cucc. Én most egy jó kövér sárgát használok, na az sem gyakori, de igen hasznos. -
cain #29783 vegyél marketen. -
Nem lila item hanem Purple Color Crystala kardomba! -
Szerintem a kompányionod affection-je és egyedi skill-bónuszai (pl. slicing critical stb.) határozza meg, hogy valami különlegeset és ritkát is hozzon néha. AZ ilyen lila dolgok így szoktak NAAAGYON ritkán esni (1-2% esély alatt van szvsz.). Az is lehet, hogy artifact bőröndöket veszel commendation-ért és azt nyitogatod, de az nagyin lutri?! -
Ja értem 
De azért még a lila köves kérdésemre válaszolna még valaki? -
Knight of the Republic, jaja azt kap a guardian is.