60899
  • MaRee
    Ez meg mi a k* élet? Ezt megis hogy gondoljak? Bannolnak mindenért? Ha ez igaz akkor kuva nagy balhé lesz ebből.
  • stardate
    A space combat küldikért járó commendation-okat hol lehet beváltani?
  • TDC Geronimo
    Mielőtt letoljatok mindenképp csináljátok meg az ilum questlinet mert az magyarázza el az fp történetét. Mi először oda mentünk azt csak néztünk hogy most wtf van :)
  • TDC Geronimo
    Hát ha az rpgs beszélgetős/ történetes rész nem izgat akkor tényleg kár
  • Fenrir
    Köszönöm.
  • TDC Geronimo
    Ilum empire bázison van alsó szinten ahova lift visz, republicnak gondolom szinten ilumon saját bázisán
  • BoneDragon
    Ilum bázis ahova a hajó visz és ott föld alatt, azaz lifttel lehet lemenni.
  • Fenrir
    A The Battle of Ilum és a The False Emperor flashpoint-okhoz hová kell menni? Nem találjuk a bejáratukat.
  • RaSzTaH
    talán ez volt az első mmo amibe nem ugrottam bele a remegéseddel ellentétben és ahogy mindenfele olvasom (+ nézegettem pár streamet is) talán nem is baj, pedig a világ vonzó... viszont az EA már nem annyira, valahogy az egész mozgás bugyuta, ahogy olvasom a pvp szar, az meg hogy minden npcvel beszélgethetek naphosszat meg a fenét se érdekli, ergo minek vegyek meg egy játékot aminek 1-49-ig van tartalma 50en meg hulladék :)
    NO OFFENSE
  • Gyogyito
    Ha megkérlek, elárulod, mire alapozod azt a kijelenteésedet, hogy a TERA megbukott Koreában?
  • Tababo
    nekem a mesmer vidi teljesen elvette a kedvem. a mézesmázoscukor szivárvány varázslótól beokádtam.

bár szerintem az swtor vette el a kedvemet

a secret world viszont érdekes lesz a 3frakciós megoldással és a teljesen egyedi képesség rendszerével.

a ccp is készül nem is akármivel
  • BEAST #29929
    Tudom, hogy ez nem a Tera topic, de azt azért hozzátenném, hogy nem bukott a játék koreában sem(még).
    Csupán arról van szó hogy, ha jól emlékszem, 40 serverből az összevonások után lett 15 vagy 20. Sokan pedig elkezdtek károgni, hogy itt a világvége és minden megbukott. Pedig még a hülye is láthatja, hogy az a 40 server rengeteg és még mindig csak koreáról beszélünk.

Nagyjából annyi valóságalapja van a Tera temetésének, mint most az SWTORénak. Viszont ha ennyire érdekelt ez a no target combatosdi, akkor majd ha egyszer lesz koreán kívül is nézd meg a C9-et.

• MaRee
    Nem.
  • nowan
    Server not responding volt...
    Most enged be.
  • Khabbas
    Szerverhiba
  • Tatyla
    jól érzem hogy ti már temetitek a megunt TOR-t és már az új játékokról álmodoztok?
  • nowan
    szerverhiba vagy nálam van gond?
  • MaRee
    TAvasszal jelenik meg, én nem igazán olvastam ilyet, hogy pve játéknak lenne beállítva, viszont amit eddig láttam-olvastam pvpből az tetszett. Majd meglátjuk mi lesz, addig is swtor ezerrel, mindjárt megvan az 50 :)
  • gosumofo
    gw2vel az a baj hogy a nevét meghazudtolóan eddig pve játéknak van beállítva és nemmerik megmutatni hogy milyen lesz valójában. ez meg nem tetszik, vagy nagyon messze van a megjelenés és idén nem lesz semmi?
  • MaRee
    Azért GW1-et is igen sok ember szereti, plusz az ilyen pévépé huszárok mint én sokat várnak tőle, world vs world meg stb, érdekesnek ígérkezik. Aionhoz én nem hasonlítanám, hiába NCSoft, én nem láttam annyira ázsiainak, nem az a tipikus mókusszőrmókos cukiságos mindenki 3 és fél méteres karddal futkározik tűsarkúban stílus, sokkal nyugatiasabb a grafika a karakterek meg minden. Volt is erről cikk, hogy ázsiában máshogy fog kinézni a játék, mint nyugaton.

Terát nem tudtam hogy bukott, pedig nekem érdekesnek tűnt, a hányinger ázsiai stílusa ellenére is, tetszik ez a no target combat rencer.
  • csokicsiga #29920
    Valszeg, életképes marad a swtor, ha kijönnek jó, élvezhetö tartalmakkal, és, ugye, ebben az univerzumban rengeteg dolog van, csak haladjanak a dolgokkal.
  • PiszkosFred
    A Mass Effect 3 is marciusban jon, bar single, de le tudja foglalni az embert jo idore. Huzos ev lesz az idei, aki nem teljesit jol, az igy jart.
  • gosumofo
    tera már bukott koreában úgyhogy nem várnék sokat tőle
    gw meg túl ázsiai ilyen aion beütés nem fog bejönni annyi embernek
    csak a wow lesz idén is a menő ha swtor bukik :/
  • MaRee
    Meg persze az általad említett Diablo 3 is nagyon-nagyon várós, minimum 5 évet nyomtam a 2-vel :)
  • MaRee
    TERA, Secret World, GW2(hiába nem fizetős, akkor is nagy konkurencia lesz mindennek szerintem), ezek azok amik engem érdekelnek, meg még sok más embert is szerintem. Persze egy alap előfizetői tábora szerintem elég sokáig lesz a játéknak, mert ugye rengeteg ember szereti a Star Wars univerzumot(én is nagy rajongó vagyok), csak ne jusson a Star Trek Online sorsára.
  • MaRee
    Reméljük tavasszal valami igazán fasza content peccsel rukkolnak elő, nagyon sok vetélytárs lesz kiadva pont akkor.
  • csokicsiga #29913
    Én megvettem 12 k-ért a gamet, cdgala.-tol, vettem máshonnan timecardot 6500, igy játszhatok 3 hónapot.
    Valszeg fogok is tovább, mivel aranyos kis játék, meg még nincs ez kiforrva, még tavaszig várni kell az új tartalmakra, de nekem igyis üditö végre, a sok mmo után.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem a rendszer SSD-n van, de a játék az HDD-n. Így is tűrhető.
  • Dredd
    isnencsászár játék, csak gépet kellett miatta frissítenem, annyira lassan töltötte be a helyszíneket :) most SSD-n van a rendszer is meg a játék is így nincs gond :D
  • MaRee
    De nem fontos gc-t venni, kártyaszámot beírja és semmit nem von le a 30 napért, marad 10k.
  • Sir Quno Jedi
    Plusz egy gamercard, vagy egy kártyaszám élő számlával. Szóval jó az 20k-nak is (nekem 21k volt).
  • Dawide
    Köszi a gyors választ!Az elég gáz!10 ezerért 30 nap :(
  • cain
    meg kell venned a játékot, de kapsz vele 30 nap játékidőt.
  • Dawide
    Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy teszteltem a gamét 5 napig ugye a pre order cuccal!Ha játzsani akarok tovább akkor elég a gamecard vagy meg kell vennem a gamét eredetiben is?
  • cain
    én élvezem a játékot, nem engem kell vígasztalni.
  • Ariakus
    "Ehhez viszont sok idő kell."

Hát igen, és nem lesz könnyű dolguk mivel ebben az évben elég erős lesz a konkurencia (Guild Wars 2 , Diablo 3, Terra Online, Blade ans Soul, bár az utóbbi kettő elég grind-olós koreai cuccnak tűnik)és már lassan itt kopogtatnak az ajtón, plusz a WoW sem döglött még meg.

Én 5 napig tudtam tesztelni a SWTOR-t és bár a kezdőbolygó nagyon illúzióromboló volt (nagy fps ingadozások), miután onnan elkerültem már nagyon tetszett a játék. PVP is tetszett, nem volt vele semmi problémám. Amire sztem nagyon rá kéne gyúrniuk hamar az a folyamatos content gyártás, főleg end game félék.

Ha a következő fél évben sok új dolgot kapunk és még polírozzák a meglévőeket is akkor sztem nem lesz rövid életű ez az MMO.
  • TDC Geronimo
    Te mit keresel itt? :p
  • z3d
    Nem egy nem mmo játékot adnak ki gyengébb szinten. Day0 patch hegyek vannak.
    A realitás az, hogy a játék egyenlőre sikeres. Ezek a tények. Mivel itt senki nem jós (tudtommal), a tárgyilagos beszélgetés erről mondjuk 60 nap múlva lesz.
  • RaSzTaH
    és ez vígaszt nyújt?
  • cain
    azért legyünk reálisak, a játék jelenleg már a bőven kiadható állapotában van. nem-mmo játékokat adnak ki manapság ennél gyatrább elkészültségi szinten.