60899
-
Tyrpak #29980 Válaszd az egy szinttel lejjebbi szürke, moderate-et adó küldit, nekem pl a 680-ba kerülő rendszeresen szállítja a 900-1000 pénzt. Nem szabad a drágát választani, mert esélyes hogy nem hoz semmit, vagy kevesebbet, mint a mission ára.
Bár lehet, hogy a sliceing helyett egy második gyűjtögető jobban megérné, pl scavengeing a robotoktól a bioanalysisem mellé. -
z3d #29979 Hát, lehet szerválni augmentationt is. Meg minden pénz plusz pénz (jön a küldikből meg a világban található ládákból is), ezen a szinten nekem jó így, plusz tudom támogatni a másik karakterem is. Időnként ráadásul spécibb ládák esnek, ahol akár ezres credit is lehet a nyereség nagyságrendje.
Lehet, lecserélem persze, kicsit treasure hunting felé kacsingatok, azzal hoz jó cuccokat a companion. Vagy investigation, azzal meg jönnének receptek. -
A slicing-ot meg kicsinálták a múltkori patch-csel. Gyakran többe kerül a küldi, mint a reward és ha nem, akkor is max. 200-500 kreditet hoz, meg nagy-nagy ritkán valami misssziót, amit úgysenem tudsz használni (bár azoknak legalább jó ára van). Mindez fél óránál is hosszabb idejű küldikkel... Namost pár ellenfélből kiver az ember ennyi pízt (+ még emelett tárgyakat). Szal. már nagyon nem jó biznisz a slicing. Az a jó benne, hogy lehet ládákat TALÁLNI is, node azok meg small-ok általában sajna. -
Tyrpak #29977 Klinda, lvl 50 marauder
Megtaláltam új kedvenc videómat. :)
(rage spec mara) -
z3d #29976 Én folyamatosan slicingoltam, lvl25-re kb 350 volt a skill, a 40k-s jogsi után maradt még 30k creditem (a járgányom collectoros). -
Én úgy nekiálltam spórolni, hogy volt vagy 100k felesben addigra. Így nem volt gond a jogsi, meg a tragacs. -
Bhalage #29974 a trainelesen kivul elkezdenek sporolni a jarganyra, mert pl a tattoineon mar kell az a jargany kulonben nem agyhugykovet, hanem agyfaszt fogsz kapni ^^ -
Végigolvastam és tulajdonképpen lazán elismerik, hogy ők cseszték el a rendszert, amit a közeljövőben javítani fognak. Erről ennyit... -
Nem is igazán az a probléma, hogy sokat kell menni, közben legalább fejlődik az Archeology-m :)
Inkább attól kapok agyhúgykövet, hogy a holocomm világában befejezek egy kvesztet, majd átfutok egy fél világot, hogy oké b+ megvagyok, erre benyögi, hogy királyság, mondjam el a főnökének, aki mellől indultam, oké, visszaszaladok, elmesélem neki is, mindenki hepi, de ugyan fussak már vissza a reward-ért ...
Na ilyenkor néha zavar, hogy nem lehet agyonvillámozni az NPC-ket ... -
Amúgy valamék nap kitanultam egy sage-től Balmorrán, hogyan kell corpsolni. Lord Taris-hoz csak úgy tudott átjutni az elit heroic 4-es mob-on, hogy közéjük hajt speed-errel, lehetőleg minél mélyebbre, meilőtt kinyírják. Meghal, aztán helyben feltámasztást kér, megint igyekszik beljebb jutni, míg lejár a láthatatlanság és megölik újra. Igaz egyre több idő feltámadni és egy idő után már csak medcenterest enged (de ha az ember vár pár percet visszakapja a helyben opciót is!). Szóval nagy türelemmel bárhova be lehet jutni. Na ez a "corpse"-olás. :DDD
Aki ügyes és jól használja a fedezékeket, beugrókat stb. az egész gyorsan halad így is. Igaz arra ügyelni kell, hogy a felszerelésünk igen gyorsan leamortizálódik így és lehet, hogy mire a célponthoz érünk, addigra nincs használható cuccunk (mondjuk lehet vinni tartalékot, vagy addig levesszük a cuccainkat míg odaérünk és csak a végső támadás előtt vesszük fel. -
z3d #29970 Igen, eddig nekem sem volt gond a távolság, nekem bejön ez a "realscale" dolog :)
Igaz, mivel szinte minden questet megcsinálok (általában sikeresen össze lehet szedegetni egy helyre szóló több küldit), lvl27en értem Tatooinra, és már van mountom. Lehet ezért nem izgat annyira a dolog. -
Ebben a játékban a logisztika a lényeg. :D -
Spheriot #29968 A heti questek akkor szerdán vagy ma resetelnek? -
mount ide vagy oda a rohangálás később csak rosszabb lesz szóval erősítsd az idegeidet:D -
Én kb. 23-a óta játszom, MMO-s szemmel nézve átlag alatti időtartamokat, amit a család és a meló enged. (Asszony éjszakás, ergo tegnap sem sikerült negyed kettő előtt lefeküdni ...)
Folyamatosan kvesztelek, bár próbálom logikusan csinálni őket, az egy helyen lévőket egyszerre, azért megfuttat ez a game párszor ... volt pár Heroic, amit többször is lenyomtam + volt egy valag Black Talon :)
Így vagyok most lvl 22 ...
Sajnos a napi űrhajózásra sincs időm sokszor, de tegnap fordult elő először, hogy kicsit várnom kellett a partira. (Közben kveszteltem, szóval volt mit csinálni ...)
Töretlen a lelkedesdés, de az állandó rohangálás lassan felőrli az idegeimet ... főleg mikor eltévedek a taxival, vagy persze a környéken nincs taxi, átfutom a fél bolygót, erre vissza kell szaladni, majd megint ...
Elkélne némi erőspistás-üvegszilánkos vazelinnnel történő ánuszmasszázs annak aki kitalálta, hogy csak 25-től van mount ...
Meg jönnek a bugok ... Nem olyan dühítőek, együtt lehet velük élni ... Amivel a leggyakrabban találkozok az a bebugosodott mob ... Elkezdem ütni, majd egyszercsak EVADE és visszaugrik a HP-ja, a mob visszaáll alapra ...
Valamint a qrva shopok mindig keresztbetesznek nekem (Persze júzer error, de akkor is ...) ... Tegnap belog után gondoltam elmegyek bevásárolok a hajómra ... Pont a kantinban álltam a Companion Custom vendornál, na akkor nézzük meg milyen új ruci van Khem Val-ra ... kiválasztottam egyet random, Ctrl + balkill (preview) ... Huss, 12500 kredit oda ... WTF???? ... Persze ügyesen Ctrl + jobbklikket nyomtam, szóval Khem Val új dolmánya elvitte az új ágyúk árát :( Egy fél élet munkája veszett kárba :) -
MaRee #29965 Holnap reggel 9-17 óráig. -
Gyogyito #29964 Nem, holnap. -
Ma lesz 5ig server karbantartás? -
Én bárhol is vagyok (p.l fleet), mindég nézegetem folyamatosan a listát, hogy kik vannak ott, milyen szintűek stb. Sokukat már névről ismerem, meg partiztunk is. Igaz van aki a parti meghívókat, de még a whispert is tiltja :D. Mondjuk volt mikor én is elgondolkodtam ezen... -
Nincs túl sok bolygó a chapter 2-ben már. Amúgy ha beírod pl., hogy guardian, akkor az összes guardian-t kilistázza (100-ig term.), így láthatod level-re rendezve, hogy alkasztodon belül hogy állsz szerver viszonylatban (több különböző időben kell azért futtatni, hogy jobb legyen a mérés pontossága). Namost pár emberke van csak előttem, más kasztokra leosztva is így van ez.
Amúgy sokan vannak 10 és az alatt, 20-ig csak egy töredéke jut el, a 30-ért meg már jó sokáig kell küzdeni azért, így az már nem jellemző. 40 felé meg alig-alig húzzák ki. Ugye én is hivatalos indulás óta tolom, nem egy napot végigtoltam (éjjel-nappal) és kb. minden nap tolom amennyit csak lehetséges és így sem vagyok még 40, igaz ez csak quest-ekkel, minden quest-tet megcsinálva amit csak lehet (még a bolygók bónusz száriáit is). Nyilván heroic-ot nem mind, inkább csak a ketteseket, meg ha jut parti akkor néhány négyeset. -
Tyrpak #29960 Én is most veszem észre, hogy az emberek nagyrésze 20-30 között van.
Vagy mi játszunk sokat, és mások keveset, vagy mindenki már az x.-ik altnál tart és egyiket se vitte magas szintre?
Vagy lehet, hogy csak nagyon szétszóródott a mezőny, és a level range-ek miatt túl sok bolygóra oszlik?
Szerintetek? -
Fárasztó :] azt én sem írtam, hogy hülyeséget ír, csak sokszor írja ugyanazokat kihangsúlyozva... ettől még nem fog semmi megváltozni. Ha zavarja írja hivatalos supportnak vagy hivatalos fórumba, hátha lesz foganatja a dolognak :) ide írva akárhogy is nézem felesleges "rinya" kategória...
No de nem offolok mert engem is agyoncsap a banhammer
-
Fura egy játék. Balmorrán általában 10 alatt van a játékosok száma, de volt, hogy ketten voltunk összesen. Így azért nehéz a nagyon durva heroic 4-eket tolni ott. Quesh-en tegnap csúcsidőben ÉN voltam egy szem egyedül, így lementem a kantinba bulizni, hiszen enyém a bolygó vazzze! :D
Jó mondjuk az én hibám is, mert az élbolyban vagyok, kevesen vannak szintemben és azok is szétszórva. Egy-két elmebeteg van csupán, aki szintben jóval előrébb van (én még csak most leszek 39), hiába új a szerver, gondolom húzzák PvP-vel a karijukat, én meg csendben küdizek (meg segítek a kicsiknek).
Nem baj, nincsenek sorok és mindent flottul fut, csak ezt így MMO-nak nem nevezném (ami részemről nem is baj, nem izgat ezen része).
Kezdő terülteken (pl. Tython) szokott néha 1-2 instace-nyi (igaz low level) ember összegyűlni, meg Coruscant-on. Ha néha leugrok class quest miatt, akkor általában én vagyok a legmagasabb szintű közelstávol. :D -
Szvsz Chris-el semmi baj sincs, teljesen normálisan leírja a véleményét.
Lehet hogy fárasztó de egyáltalán nem hülyeség amit ír. -
Mielőtt nekem esel, talán olvasgass vissza és rájössz miért írtam azt amit... -
Tyrpak #29955 Huttball ügyben le vagy maradva, mivel jelenleg az az egyetlen olyan warzone, ami lehet empire vs empire, az empire döbbenetes túlsúlya miatt ha empire játékos vagy, akkor warzone-ból szinte kizárólag huttballra fog hívni, másik empire ellen.
Kivétel talán az RP szerver. -
Tyrpak #29954 Hivatalos válasz a ban / ideiglenes felfüggesztés kérdésben.
Érdemes végigolvasni.
És nagyon remélem, hogy legalább itt mindenki megérti, amit Stephen Reid leírt, és nem lesz belőle olyan, mintha máshol, hogy az "ártatlan" exploitereket azzal védik, hogy "a bioware hibája mert ilyenre csinálta a játékot". -
Ez egy SWTOR topic bárki leírhatja a véleményét! -
Tyrpak #29952 Color matching
Nagyon, nagyon hosszú cikk arról, hogy miért vették ki, és hogy "soon TM" lesz valami más helyette. -
Tudod az a probléma, hogy minden nap ugyanazokat a "véleményeket" és "rofesszionális elemzéseket" osztod meg legalább 3x ... Nem gondolod, hogy már unja a nagy többség (jogosan) ? Komolyan nincs más fórum ahova írogathatnál?
Vagy ha ennyire késztetést érzel a teljes körű "elemzésekre" indíts egy blogot és ott napi szinten akár 20 oldalon is leírhatod ugyan azt minden nap más mondatkörnyezetben.
Most írhatod, hogy "elvakult fan" vagyok de konkrétan nálad van valami baj szerintem... Legalábbis, az tuti nem normális, hogy szinte ugyan azon pörögsz a játék indulása óta, néha kicsit változik a leírt "beszámoló" de többnyire ugyan az.... No offense!!
-
Since #29950 Neked is BUÉK, el is felejtettem hogy 2012-öt írunk :-) -
BUÉK minden kedves és kevésbé kedves topiclakónak 

-
Since #29948 Jó reggeleket!
Nemtudom hogy ki játszik Powertech-el, de lennének több kérdéseim hozzá. Ha jól tudom, az aggrot nem lehet látni, illetve nincs is semmilyen tool amivel nyomon lehetne követni.
Egy tank buildet kezdtem el, és szeretnék tőletek tanácsot kérni hogy mely skilleket érdemes használni. Sajnos a neten nem találtam részletes leírást hogy mit hogyan kellene csinálni.
Ami biztos : Gas Cylinder, Guard az mindig aktiválva van, ugye ezek a skillek valamennyire tartják az aggrot. A guard azt hiszem csak egy emberre rakhatod rá, ami nem olyan jó szerintem...
A másik tankolási skill az a electronic darts (lehet hogy ne ez a neve javítsatok ki ha rosszul írtam), az pedig pár másodpercig a castolot támadja az ellen.
Nos, tudtok még valamit hozzáfűzni - kiegészíteni?
Köszönöm előre is! -
Warden #29947 Mielött letudod ezt a 2 instát mindenkép csináld végig a class küldidet ugyanis ide vezet.
A raid insták érdekesek, már ha nem bugosodnak be.Az eternity vaultos enbosst minden második try után resetelni kellett hogy a platform újra felépüljön.A lootrendszer az meg egyszerűen kritikán aluli.személyre szabva osztja ki a lootot és igy van aki minden bossból lootol van aki meg abszolute nem kapot semmit.Elméletileg a hc flash pointokban csak olyan droop eshet ami valakinek jó a partyból, 3 napja járunk de legalább a companionok jobb gearben vannak mint a palyerek.Van ezen a téren is mit javítani.Amugy az operationok jópofák a fightek normálban nem nehezek a kis apró bugok viszont nagyon megkeserítik a raidelést.Mindenesetre ha lehet majd legacy nevet változtatni akkor az out of range lesz a nevem... -
maniac001 #29946 A régi bétásoktól kérdezem, állítólag volt valami item szinezés is a játékban, de valamiért kivetzték belőle. Várható hogy ez visszakerül vagy kuka?
Ha visszakerül, hogyan működött? -
Csak pár ember lett bannolva és azok nem is ártatlanul. Goldfarmingert de van erről cikk is -
MaRee #29944 A hsz-ek közt linkelnek bizonyítékot elvileg, hogy nem fék. -
Ez azért durva lenne, nem is picit... nemhinném, hogy ilyenekért bann lenne, ha mégis, akkor gáz van . 
-
Ott a képek közt az egyik e-mail elég fake-nek tűnik, bár a másikaknál, főleg a subscription oldalon kétségtelenül jól látszik a turpisság. Érdekes...
Más:
Huttballon mehet Empire-Empire ellen? oO -
nowan #29941 A fleeten van egy vendor: egy robot a speeder arussal egy helysegben.