60899
-
Bhalage #30222 newsflash, (sajnos penzert) de lehet! ismeros, volt mar egy ilyen jatek anno :o (sot tobb is) -
Amúgy meg ha a BW azzal akar engem megtartani a játékban, hogy húzzak még fel pár altot, hogy pörögjön a játékidőm akkor az nagyon kevés lesz. Eddig 50-en eléggé beszűkültek a lehetőségek. Lassan végzek Corellia-val, majd Ilum-mal aztán kifogytak a küldetések. Mivel operation-re még nincs elég 50-es a klánban vagy hard mode vagy pvp maradt csak. Esetleg 7 másik alt, hogy minden AC meglegyen :P -
Bhalage #30220 johat a szolgalelku (wowos szoval csicska) emberekre nem tudok mit mondani mi az h klanerdek. ha te nem azzal jatszom amivel te szeretnel, amit te valasztottal, hanem azzzal ami a klanerdek -loál ez a szo nagyon!!- akkor nincs tobb kerdesem, en biztos nem basznam el a szemelyes szorakozasom egy nyomorult "klan" - ja amugy klanok mmoba igen ritkak, nagyjabol egyikben sincs ilyen-
na ennyi meg egy bambi -
ádvánszíd klessz! -
Mi az az AC? -
Pacho #30217 Korlátlan AC-váltásnál egyébként fölvetődne a kérdés, hogy minek egyáltalán AC? Legyen trooper 5 talentfával a skillek egy részéhez kössék ki, hogy only usable with assault cannon és kész. Felejtsék el, hogy vanguard meg commando más szerep, más felfogás ugyanmár.
-
"amugy fura, hogy alig jott ki a jatek, de mar egyesek ily modon akarjak leroviditeni a gameplayyel toltott idejuket."
Az a baj, hogy van amikor a klánérdek kívánja meg, hogy milyen kasztok és AC-k legyenek. Pl ha valaki marauder-t szintezett fel, de 50-en operation-be kéne egy juggernaut (ami éppen nincs) akkor az "így jártunk" kategória. AC váltással ez a probléma kapásból megoldódna.
Én simán fizetnék érte 10 eurót is ha lenne ilyen lehetőség, szerintem ezzel nem lennék egyedül. BW-nek meg újabb bevétel. -
Azt tudtátok amúgy, hogy ha keményen nyomogatjátok a jobbgombot, akkor a karitok vadul üti-vágja az ellent?!??! Semmi skill, csak úgy fegyóval izomból. Murva jó, mert gyors aránylag és szépen le lehet vele csépelni a gyengülteket, míg a cd-k pörögnek. -
Bandras DaSilva #30214 Mondjuk az egyik ranged tank vagy dp a másik meg healer vagy dps. Azért a tank vagy healer szerep nem ugyanaz.
-
Spheriot #30213 A realitáshoz az áll közelebb hogy két talentfa között lehessen váltani. -
goshinki #30212 Ne haragudjatok, de nem bírtam elmenni válasz nélkül a téma fölött: egyszerű a válasz: a bioware-nek a játékosok játékidővel hozzák a pénzt. Ha adnának lehetőséget arra, hogy ha valóban érdekel a másik AC, akkor egyszerűen válts köztük, ahelyett, hogy esetleg újra végigjátszanád a kasztot (mondjuk a tapaszatlatok miatt akár fele annyi idő alatt is), ha esetleg tényleg érdekel valóban megteszed ezt akár plusz játékidőt vásárolva. Mi nem világos ezen? -
Bhalage #30211 kicsit sok a kjukju.
foleg ugy h betazott a tarsasag donto tobbsege es volt lehetosege tet nelkul kiprobalni, hgoy melyik kari, melyik AC mittud. ugyeugye.
mert amugy is mindig azon megy a visitozas, hogy ÁÁÁ nem probalhatom ki xy jatekot akkor nem veszem meg, mert kitudja.. no de ne terjunk el a targytol.
amikor AC valasztas ele kerultel, feltettek egy kerdest: -mi szeretnel lenni. és hozzatettek, hogy ez bizony megvaltoztathatatlan! remelem mindenki ennek a fenyeben cselekedett. en azt mondom ,aki rosszul dontott, az szopjon. a jatek az eletre tanit :D
mas: ha sok lesz a kjukju lehet lesz benne AC change, de sztem sem vagnak maguk alatt a fat, mast akarsz? huzz meg egy karit vazze es tolts meg tobb idot a jatekban.
amugy fura, hogy alig jott ki a jatek, de mar egyesek ily modon akarjak leroviditeni a gameplayyel toltott idejuket.
termeszetesen azert egy riftet kedvelo gyermekkent nem mondom hogy nem lepi meg ez a rendszer az embert, de jol kell valasztani es van meg egy rahedli klassz ami hogy ugy mondjam eleg szepen kulonbozik a masiktol. erdemes azokat tolni -
Mégis mi a különbség? Szerintem semmi nincs ami miatt nem lehetne váltani. Mint már írtam mindkét AC ugyanolyan páncélt használ, ugyanazok a társaik és ugyanaz a sztori.
Nem kéne, hogy akadálya legyen a váltásnak. -
Nem tudtam, hogy tudod, hogy koztudott, hogy nem tudsz AC valtani. Sorry. -
Bandras DaSilva #30208 Én azt gondolom, hogy elég nagy difik vannak azért az ACkben. Legalábbis commando/vanguard szinten. Szal nem olyan nagy baj, hogy nem lehet resetelni.
Csinálhatsz még egy karit és max más döntéseket hozol a sztoriban, kicsit máshogy tolod. Úgy talán nem annyira uncsi. -
/sóhaj
tudom hogy nincs rá lehetőség b+ , nem esik le a tantusz ?
itt a miért a lényeg amikor nincs semmi akadálya.
problémám meg nem nekem volt , talán olvasni kéne. -
Így van! Akinek tetszik megveszi, akinek nem, az nem, és mindenki boldog! -
Chris #30205 Ez az AC váltás szerintem teljesen irreális elvárás, kb. felezné a játék élettartamát, így "8 class" van, úgy csak "4 class" lenne. Önmagukat nem fogják lábon lőni ezzel.
Ennek ellenére szerintem nem lehet nagy ügy egyet felhúzni a másik AC-ból is, hiszen másodjára nem valószínű, hogy mindent végigolvasnál, így a voice acting végigpörgetésével kb. 33%-kal rövidül a nettó játékidő. :D
-
Nem bosszankodom, nekem kicsit se hiányzik. -
En ertem. Te nem erted, hogy ennek ellenere tovabbra sincs ra lehetoseged. Van par alternativ megoldas, szam szerint ketto, amelyeket botor modon javasoltam. Az egyik "rem unalmas ismetles" (ez is csak jatekstilus kerdese), a masik talan picit valtozatosabb, oldalvaltassal. Hogy egyik sem jo neked, az mar megint mas kerdes. Neked volt egy problemad, kaptal ra megoldast. Hja, hogy az nem jo? Hat, "Az elet nem habostorta, Pelikan" :)
#Darth Devil:
Igen, bar meg mindig csak 2 hete jelent meg a jatek, nagyon korai ilyen miatt - illetve hianya miatt - bosszankodni barkinek is. -
Köszi a segítségedet, bár annyira azért tudok angolul, hogy ha akartam volna ezt én is megírtam volna :)
Sajnos kb tudom is, hogy mit fognak erre válaszolni...
Ha klónként nem is, de egy olyan lehetőséggel mint a talent reset-tel (csak esetleg nagyobb pénzmennyiséggel vagy valamilyen cooldown-nak) simán megoldható lenne, nem értem miért fáj ez a BW-nek. Sajnos most jutottunk el oda, hogy a klántársaim is között van aki váltana AC-t mert a klán érdeke azt kívánná meg vagy csak esetleg a másik ág jobban illene hozzá. Sajnos 10-es szintig ez nem derül ki :\
Én a heal miatt kezdtem operative-ot, de elég nagyon csalódtam a gyógyítási képességében, főleg amikor megláttam, hogy a klántársam SI dps talenten közel annyit gyógyít mint én teljes medicine ágon, több a CC-je, bubit tud rakni, az AoE hot-ja sokkal jobb mint az enyém, stb.
Eddig a melee ágon voltam mert wow-ban szerettem a rugót, de sajnos ez még kicsit sem hasonlít rá, nagyon darabos vele a harc auto-attack nélkül, sokszor van úgy, hogy 2-3 másodperces ablakok vannak amikor az összes melee képességed cd-je pörög, igazán berakhattak volna egy default melee támadást is, úgy mint a Rifle Shot-ot. Kicsit idiótán néz ki, hogy a melee rotában lövöldöznöm kell mert az a fillerem.
Jelenleg a harmadik ágat próbálom, ez talán már közelebb van a stílusomhóz mert ötvözi a melee-t és a ranged-et, ma este majd kiderül a hard mode fp-kban, hogy mennyire életképes. -
Nembaj az, máshol is valós valutáért szokták betenni, de legyenek benn. -
Szerintem ezeket, max irl pénzért teszik be. Nagyon helyesen. -
cain #30199 torzi, vagy úgy csinálják meg, hogy végtelenszer lehessen ac-t váltani (mondjuk időzárral és moneysinkkel, hogy annyira túlzásba ne vigyék), vagy sehogy. -
pl lvl10-20 és lvl50 között óriási különbség van na ezért nem mindegy hogy próbálod ki. értem én hogy nem lehet csak azt nem értem hogy miért nem . 2 AC váltást nyugodtan lehetne engedni. szerintem.
érted ? -
Na irtam a supportnak egy ticketet. Kertem benne, hogy aki elerte az 50-es szintet, az kapjon a kovetkezo peccstol kezdve egy lehetoseget, hogy az 50-es karakter klonja istant jelenjen meg a karakterek kozott, de masik AC-val, lehetoleg nem kiosztott talentekkel, hogy ne menjen penz a retalentre. A karakter penze legyen 50-50%-ban elosztva. Az okok kozott irtam, hogy a mostani rendszer szerintunk fos, es 50-es szinten jottunk ra, hogy a masik AC a meno. Kertem tovabba, hogy legyen elerheto a karakter faj es class valtasa is. Okok ugyanazok.
Ennel tobbet nem tehetek az erdeketekben. De legalabb addig sem malmozok meloban, es le van tudva a heti jocselekedett is.
Ugyan, nincs mit. -
z3d #30196 Kérd el egy cimbidét. Én is ránézek majd a sniperre (mert operativ az agent kezdeményem), remélem lepasszolja a cimbi :)
-
Mert nincs mas lehetoseged? Amugy is, kiprobalasrol volt szo, nem vegleges profilvaltasrol. Kiprobalni nem mindegy, hol, mikent es mivel jatszol par napot? Hamarabb kell gondolkozni, amig meg nem keso... -
Mindenki tudta jól, hogy a választás jelenleg permanens, csak abban reménykedünk, hogy előbb-utóbb lesz lehetőség a reset-re is.
Nem igazán látom akadályát: a sztorid mindkét AC-al ugyanaz, a rajtad lévő ruhák típusa sem változik, a társaid sem változnak, a crewskilljeid sem változnak.
A talentfán kívül esetleg a fegyver a kezedben változhat: IA Blaster Rifle - Sniper Rifle
Technikailag nem látom akadályát a reset-nek... -
minek menjek másik oldalra amikor empire-t választottam ott a guildem is ?
többire no komment. -
Pont ezert javasoltam, hogy a masik AC-t probalja ki a masik oldalon, hogy ne legyen unalmas. Neha en erzem magam idiotanak, csak mert probal az ember segiteni.
Akkor nezzuk a szaraz tenyeket! Ki akarod probalni a masik AC-t is? Miutan direkt jelzi a game 10. szinten, hogy amit valasztasz, az vegleges? Hat kerlek, nem fogod. Pont. Nincs mas megoldas, mint klonozni/oldalt valtani. Tetszik, nem tetszik - lenyegtelen, ez van, megszoptad. Ha nem tetszik, uninstall es viszlat.
Ez igy jobb? Ugye hogy nem... -
Öreg hiba. Nekem pl. a Dragon Age 2 is külön accon van stb. (de a Witcher 2 is). -
MaRee #30190 Csak nekem több játék is van rajta, pl ezért. -
Az accod egy mail cím, meg némi személyes adat, azt hogyne tudnád már eladni?! Nem szabályos, de nem tudják ellenőrizni. -
Há de ha csak az van az originjén, akkor el lehet. -
MaRee #30187 Hogy lehet eladni, hát origin acchoz kötődik nem?
-
Van olyan, aki esetleg megunta és el akarja adni?
-
de most minek csinálja meg az ember újra ugyan azt a sztorit ? hót felesleges. szerintem összvissz 2 db AC váltás bőven elég lenne. sniper vagyok megnézem milyen operative , nem jó vissza sniperre és kész. ennyi.
-
Eszemben sincs a jelenlegi karakteremet abbahagyni, csak csupán egyszer megnézném a Sniper-t is, csak éppen egyelőre erre nincs lehetőség, ha csak nem indítok még egy ügynököt amihez most nincs kedvem egyáltalán. -
Ertem. De akkor most szintezni nincs erod ujra egy IA-t 50-ig, vagy abbahagyni nincs kedved az aktualis, jol felepitett karakteredet? :)