60901
-
Sárkány Lovagrend mit is várhatnék.....
-
OFF
Nem anyu apu tömi nekem sem még sem vág földhöz, szerintem mindenki eldönti magában, hogy mire szán pénzt a fizetéséből. Ne menjünk már ilyen téren OFF témába felesleges szájkarate lesz csak belőle...
Akinek nem telik 5K havonta előfizura annak hogy tellet elötte 3K-ra ? nem akkora a különbség, hogy az életed múljon rajta, ha meg igen miért is kezdtél el fizetős mmo-val játszani ?
ON -
Tababo #30345 nemrég rajtolt, szerinted holnap már free lesz??
bele öltek egy rakat pénzt...jövő héttől jelentik be hogy f2p-re váltanak
nem nem igaz, mint ahogy az sem hogy a 10es karakterek erősebbek pvp-ben. idióták agyszüleménye... -
Ezt azért nem mondanám. -
t0xikus #30343 ezt nem tudom hogy hoztam össze:D - "ha szarban" -
Warden #30342 nemtudom miylen karakterrel játszol, ill azt hogy hol de szerintem qrvára nem vágod ennek a játéknak a lényegét.Itt nem kell lvl 18 on menned 10 deadminet meg 32 őn 16 scarletet ahoz hogy jólérezd magad.A heroic questek a partyknak vannak kitalálva akik partyban fejlődnek no meg az fixen ad az adott bolygóra tokent és naponta ismételhetők.Viszont aki szólóban játszik annak ez nem opció hacsak nem mazohista és átlemingeli magát egy egy iylen 4 fős questen.A javaslatom az hogy élvezd a karaktered storyát csináld meg először a bolygóra vonatkozó szálát majd ugyis elakadsz mert vagy alacsony szintű leszel vagy nem lesz hozzá geared.Ilyenkor állj át a bolygó specifikus quest szálra abban kapsz a szintednek megfelelő lootot amivel könnyebb lesz a class részt megcsinálnod.nagyon jó módolható felszerelés van a játékban gondolom feltünt igy egy egy itemet akár 6-8 szinter is érdemes felmódolni mig kapsz egy sokkal jobbat.Ez a sok-sok quest és történet wazz mind arra szolgál hogy elérd a max szintet fejezd be a kiba.. történetedet ÉÉÉÉÉÉÉÉs akkor majd nekiállhatsz hard módozni meg operationolni vagy ha olyanod van akkor pvp-z és sírj hogy nem tetszik ez a játék.nemértem azokat az embereket akik pvp vel akarnak max szintre eljutni no azoknak tutira nem fog nyujtani a játék semmit az égegyadta világon.
Aki szólóban játszik (sokkal jobb partyban bármit is csinálni a játékban) az sincs tulajdonkép egyedül hisz ott az aktuális companyonja azt is lehet gearelni,amivel lényegesen gyorsabb a fejlődés.Figyelni kell hogy melyik companion mit szeret és hogy hatékonyabb legyen úgy alakítani a válaszokat hogy örüljön neki.No persze aki annyira idióta hogy nemcsinálja a class quest láncot az ugy jár mint tegnap egy nagyon okos honfitársunk aki rácsodálkozott lvl 50 en hogy hol szereztem a healer companyonom.Kérdeztem hogy hogy a fakkba lett igy 50 es aztmondja instázott meg pvp zett mert nem érdeklik a questek mert nem beszél angolul. -
t0xikus #30341 ehhez gratulálok neked:D keress vmi jobb állást, ha szarban ha nem ízlik a szaros palacsinta:D -
Gyogyito #30340 Nem is a statisztikára gondoltam, hanem játékélményre. A játékos állományra, bizonyos esetekben a minőségre utaltam. -
Chris #30339 Ok, lehet nem tökéletesen egyértelműen fogalmaztam. A havidíjat felszámoló szolgáltató oldaláról nézd, ne a saját magad oldaláról. 8 classal több időt töltesz el a játékban, mint 4 classal, ergo tovább fizeted a havidíjat. Ezért írtam, hogy nem fogják magukat lábon lőni ezzel.
-
"(Amúgy az 166 forint játékra költött pénz jelent naponta, az annyi mint egy liter Tatra tej a Tescoban....nehogymár ez basszon földhöz)" Könnyen beszélsz amíg anyu meg apu tömi a zsebedet! -
Gyerekek, most komolyan olyanon pörögtök aminek bekövetkezése az elkövetkező X évben konvergál a NULLÁVAL ?

-
Én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek havidíjat, mintsem ilyen hülye mikros szar. Van olyan változata, ami jó, pl a lolban... de a többi szar. -
statisztikák nem ezt mutatják,de viszont igen ne legyen ingyenes. -
Gyogyito #30334 Egyetértek. Lotro is addig volt jó, amíg fizetős volt. Ahogy free lett, ment is a kukába. -
cain #30333 jó, akkor mondd meg, hogy eme a "story-drive" mmoban mennyi story eltérés van mondjuk a két [insert random class here] class acjei között. -
Hát remélem baszki, hogy nem lesz free, mert most akarok belekezdeni. Nekem nehogy elkúrják azzal, hogy ingyenes lesz. -
Pacho #30331 Ejj még két hónap és jönnek a "mikor lesz f2p a játék mert az a jövő" c. hozzászólások.
Amúgy az, hogy a játék havi 5000 forint az euró-forint árfolyama miatt az nem a bioware hibája. (Amúgy az 166 forint játékra költött pénz jelent naponta, az annyi mint egy liter Tatra tej a Tescoban....nehogymár ez basszon földhöz) -
5000-6000 Ft havonta nem hiszem, hogy problema lenne olyan embernel, aki MMO jatekra adja a fejet. Az egyszeri, minimalberes ember ugysem jatszik, nem nekik szol az mmo piac, mert azok ketszer is meggondoljak, mire koltenek. De a tobbi jatekos vilagszerte, akinek futja ilyen szorakozasra (ami egyebkent egy fillerrel sem tobb, mint a kabelteve havidijat, amelyet meg annyit sem nezel, mint amennyit jatszol, de mindegy), az decemberben ha megvette 10-12e forintert a jatekot, az mar akkor eldontotte, kalkulalta, ki tudja-e fizetni a havidijat vagy sem. Az, hogy az orszag naprol napra nagyobb szarba kerul, es a havidij szamunkra emelkedni fog par szaz forinttal az euro melyrepulese miatt, az nem oszt nem szoroz.
Az mmo biznisz nagyot nyitott az atlagemberek fele, es gyozott meg az elmult evekben sok embert, hogy van ertelme ezzel tolteni az idot, de meg most sem a minimalberbol elo emberek jateka. Vagyis a havidijat ne keverjuk bele egy jatek megitelesebe. -
Chris #30329 Remek, gyakorlatilag ezzel minden észrevételemet alátámasztották, már csak az a kérdés, hogy mikor fog ez materializálódni és mekkora lesz még az arcvesztése a játéknak addig.
Ezek mondjuk így elég meleg fogalmazási módok egy hivatalos közleményben:
"we will be adding new game systems and content in future patches"
"the mechanics and incentives of the planet are not in as intended yet"
Csupán szakmai szemmel nézve egy tőzsdén jegyzett cég ilyet nem engedhetne meg magának.
-
rholas #30328 Jelenenleg 31-34 között részen nincs nagyon player szerintem föleg republic oldalon. -
MaRee #30327 Szeretem az ilyen jósokat, akik egy két-három hete futó játéknál megmondják, hogy f2p lesz :D -
Gyogyito #30326 Ne aggódj, minden zóna tele van emberrel, nekem sose okozott gondot partyt találni. -
t0xikus #30325 semmi olyasmiről nincs szó, amit leírt a gyerek. mindenhol van elég player bőven. -
hát ez elég rosszul hangzik. pedig nemsoká kapom én is. aionoztam sokáig, ott is az volt a baj, a sok kocka felment 2 nap alatt lvl341-re és kis szinten nem lehetett partit találni. utálom az ea-t, remélem nem dobtam ki 12k-t. -
MaRee #30323 Én meg pont délután megyek, fákk:D -
Chris #30322 Mi nem érthető azon, hogy az AC váltás lehetőségével nem akarják lecsökkenteni az újrajátszhatóságot a felére, mert így "8 class van", úgy meg csak "4 class lenne"? Mint már írtam, nem fogják magukat lábon lőni ezzel is.
-
t0xikus #30321 melóban nem zavar:D -
t0xikus #30320 5-6000ft egy laza esti sörözésnél simán elmegy. tényleg sok, de akkor meg irány 60napos gamecardot venni -
MaRee #30319 gégé bioware, átrakták a tegnapi karbantartást mára -
Gyogyito #30318 Én nagyon élvezem a játékot ( pedig meg se akartam venni ). Egyáltalán nem gondolom azt, hogy a free fele haladna. Lvl 23-as vagyok, folyamatosan 100+ játékos van azokban a zónákban, amiben játszom. Szóval happy minden. Lehet, rossz szervert választottál... -
Arrol esetleg tudni valamit, hogy osszevonjak a szervereken beluli instance-okat, hogy tobb emberrel lehessen osszefutni?
A serverem population-je altalaban very high, illetve full, megis olyan "üres" erzesem van.
Eloszor Tatooine-en lattam republic jatekost (3db-ot!), azota talan 1et a kovetkezo bolygon. Most lvl31 vagyok.. Csak empire playereket latok, de abbol sem annyit, hogy kuzdeni kene a mobokert, vagy a quest itemekert.
A Fleet-en latom, hogy no a letszam naprol napra, mert egyre tobb ember uzletel a GTM terminaloknal, meg az elet is nagyobb, de kint a terepen teljesen mas a helyzet. -
rholas #30316 Ez a magyar pvp szerver csak elkaptam azt a hullámvölgyet ahol alig van pár ember.
A gyenge forint is odabasz majd az előfizetési dijnak lesz 5000-6000 Ft / hó ennyit meg szerintem nem ér. 3000-t se ebben a formában.
Ugyanez volt az Aion. Fizetésnap elött beigérték a nagy patch et majd huzák 2-3 hétig hogy most most most majd megint fizetés nap most majd holnap aztán kijött olyan bugosan hogy rosszabb lett mint volt.
-
Tyrpak #30315 Tegnap este, pont Tatooine-on valami hasonló történt, valaki sírt, hogy miért csak 8 ember az egész bolygón, mire többen kijavítottuk, hogy a kiírt létszám, meg a /who is szar, mert többünknek 87-et írt, másoknak 8-at, és 1 db instance volt.
Nagyobb gond, hogy lvl 32-n jutottam csak el Tatooine-ra, és pl. egyik küldi felénél jöttem rá, hogy azért olyan sok az arany csillag, mert épp heroic4-et szólózok... Megjegyezném, nagyon tetszenek Tatooine-on a heroic területek, beleilleszkednek a bolygóba. -
cain #30314 cry more. -
t0xikus #30313 te megtaláltad azt a szervert, ahol a populáció max 100fő? -
rholas #30312 Miért van olyan érzésem hogy eddig nagyivben ... a játékosokat de most jön a fizetés nap gyorsab dobjunk be valamit?
Valami még hiányzik ebböl a játékból, valami eszencia. A készitők a starwars fűszert dobták bele de kevés lett valamiért. Az end content még elég gyenge a 3 mini pvp mapról már nem is beszélve. Nagyon csuszik a free felé akár az Aion meg a többi mostani mmo.
Egyszerüen meguntam. Tudom retard vagyok meg nem is nekem való meg ilyeneket tudom.
A gond szerintem a playerek max száma lehet. Milyen már hogy a Tatooin on 15 en a Alderaan pedig 5-6 player van. Persze azért mert a fő hullám már átment itt. Igy hiába is van 7-8 Heroic quest több nap alatt sem keres senki csapatot sehol.
Én nagyon remélem hogy a játékosok 80-90% a marad.
Én próbálom eladni az accot nem tudom lehet e. Van rajta swtor meg bf3 16.000 ért ha érdekel valakit.
-
No "szintet léptem", csak nem tudom melyik skillre tegyem ezt az egy szem pontot.... 

Asszem ez lesz az:
Alcoholic immuniti
"Immun all incoming acoholic "damage" 24 hour
cooldown: 365 day"
-
A turelmetlenebbje meg igy jart, es kidobott az ablakon 10-12 000 Ft-t. -
MaRee #30309 -
FEARnet82 #30308 kell valami kolonc a plebsznekhogy 20.-a utan maradjon par subscribe ;)