60899
-
faq-ban kerestem csak, az a vörös posztó, aminél tovább nem jutottam. :D
na megnézem ezt a zöld linket mindjárt. -
rholas #30635 Nem irok többet. Elnézést kérek akit megbántottam. (Az swtor topic volt a teszt kezdetekor a legaktivabb logikusan ezt választottam.) -
Tyrpak #30634 Sith maraudernek a legjobb craft skill a biochem :)
Nálam most biochem/bioanalysis, és hozzá slicing, a kék-lila alapanyagokat meg megveszem AH-ban.
Megcsinálod a lila medikitet és companionos medikitet, most pl a lvl 29 medikit 2.5k-t healel, ami majdnem fele hp-m, és warzone-ban is már elég jó.
Emellé a kék stat növelők már 2 órások és halál után is megmaradnak, választhatok, hogy +10% hp, vagy +10% strength.
Carnage nagyon nem vált be nálam, bár a marauderben pont az a jó, hogy választhatsz a 3 fa közül. 20 körül én átmentem Annihilation ágra, trash packen ez lassabb, de a single target-en amíg a 4 db dot ketyeg, az burstnek se utolsó, és még gyógyít is (14k heal átlag warzone-ban)
A Rage ág30 körül lesz használható, végén viszont a legnagyobb aoe a játékban a Force Choke - Obliterate - Smash kombó. -
vagy bármit -
rholas #30632 Hihetetlen mit elhisznek az emberek manapság. -
Gondolom (remélem?) hozzá kellett volna gondolni a szarkazmus táblát :p -
Ez viszont könnyen banhammerhez vezethet. Ez ugyanis nem egy kísérlet, hanem az SWTOR topic. Ergó TE jársz itt tilosban, így sorsod erősen predeterminált... :D -
"Mesterségesen kialakitott helyzetet teremtek és ennek a lekezelését vizsgálom" - Mint pl lvl 11-es cuccok 32-n?
"Agresszió, belső frusztrációk, viselkedési minták mind felfedezhetőek a reakciókban" - Ezt tükör előtt gyakoroltad?
A többre meg:
-
seaedge #30628 A madness / balance dps ágon a Sorc-nak / Sage-nek egyetlen kasztolós skill-je van a force lightning / telekinetic thow, az összes többi instant. A lightning / telekinetics ágak nem túl jók.
Szintezés közben volt, hogy nekem kellett healelni heroic-okban dps ágon is. 3s a nagy heal, de negyed / fél hp csíkot visszatölt.
force lightning crit tick: 1k
death field cit: 3.1k
dark infusion crit: 5k
-
rholas #30627 Troll vagyok persze v2 es már. Mesterségesen kialakitott helyzetet teremtek és ennek a lekezelését vizsgálom. Agresszió, belső frusztrációk, viselkedési minták mind felfedezhetőek a reakciókban. Vallási meggyőződések, elvárt viselkedés stb stb Azok az esetek érdekelnek mikor egy támadóan fellépő egyed segitséget kér ismerőstől. Ennek a kettösségnek a részletei akár percenkénti váltásban a gyűlület meg a megvetés kettőssége.
-
Laroa #30626 Ez itt az értelmi színvonaladnak megfelelő játék
-
ShaiHulud #30625 mar a beta utani beszamoloja utan latszott nem az o jateka, megis megvette a marhaja. de nem kizart hogy tenyleg csak egy baszott nagy troll aki erre veri. nem letezik hogy van ilyen idiota gamer, mint o. -
MaRee #30624 Peccselnek, vagy pöcsölnek. 1-kor lesz szerver elvileg. Lassan áttérhetne a játék már az EVE-féle napi karbantartásra, esküszöm
-
exec79 #30623 mi a retek mar megint ez a server off... -
Warden #30622 ha ennyire nem megy a casterkedés próbálkozz valami melee karakterrel, ha az sem megy akkor ez nem a te játékod. -
Sry.
De te is tudod, hogy egy ilyen játéknál előbb utóbb előjönnek ezek a dolgok is. -
MaRee #30620 Basszátok meg ez a rholas vagy kibaszott nagy troll, vagy ugyan ekkora nagy nyomorék, nem hiszem el, hogy léteznek ilyen emberek. Kb a 40-es bh-val van egyszinten, aki generalon kérdezgette, hogy mi az a talent.
-
ShaiHulud #30619 hu te aztan kepes vagy alulmulni magad...sage-dzsel semmi baj nincs, a problema veled van, ahogy ezt mar szamtalanszor bebizonyitottad ezen a forumon. -
Fejléc noob :p
Kivéve ha úgy fogalmazol, hogy "hol lehet arról részletesen olvasni..." -
izé, *trading* -
Na két hét kellett ahhoz, hogy zsibvásárrá váljon a topik :p
A trollt meg ne etessétek, előre látszott, hogy azért vette meg a játékot, hogy személyesen élje át a (képzelt) bukását. Ezren linkelték már neki Fry-t összeszűkült szemekkel (gyk). -
hol lehet arról olvasni, hogy powertech karakterhez milyen crafting skillek a leghasznosabbak? scavenging, armortech, underworld training? -
ShaiHulud #30614 halisetn repu oldalon nem megy ez :) sok retard ezekszerint empire oldalt valasztotta ahton:) (mielott: nem azt mondom mindenki retard, aki empire) -
Engem egy account érdekelne... -
Supeerior #30612 Sziasztok!
Ha érdekel esetleg valakit, van egy 60 napos gamecardom, amitől megválnék, árban megegyezünk!
Jó játékot mindenkinek! -
Hmmm ... lvl 23-as sorcererem van, ami elbaszott heal talenttel is simán életbentartott már pár ... khmm ... csökkentképességű csapatot ... (imádom mikor a csapat tagjai magukra húznak a környékből mindenkit, és természetesen 6 mobból azt ütik először akit cc-ztem ...)
lvl 22-n retalent volt, hogy megkapjon pár TÉNYLEG healer képességet ... Bár tény hogy ha nem gondolkodik a csapat, akkor egy komolyabb csata után Sethee van, de ez alap ... Egy jó team-el, okosan általában fele Force-om megmarad ...
Főként CSAK kvesztelek, nincs PVP, semmi, néha egy kis űrhajózás, de full kékben van Khem Val és én is ... lvl 19-es cuccokban. (Bár az én cuccom AH-ból való, ettől függetlenül adtam már el rámvaló kék cuccokat, amik kvesztből, mobból jöttek ...)
A Sage a Sorcerer tükörkasztja, van bubija, healjei, ha okosan talentelsz, akkor kapsz HoT-ot is és lefeleződik a leglassab Heal-ed, stb ...
Emellé elég szép kis sebzéseket is ki lehet osztani kis szinten, ha arról van szó ...
Kompanionról ... Nem egy Heroicot tankolt végig Khem Val, mert csak DPS jelentkezett ... (Sőt, egy BT-t is ...) Mivel tudsz healelni, ezért egyszerűbb néha gyógyítgatni ...
Azért mert nem nézel utána a dolgonak, nem olvasol utána picit, azért nem a játék a hibás ... -
Én már a második karimon filózom, mert Sofi-t lassan felviszem 50-re (úgy hónap közepére tán félálomban is megvan) és akkor indíthatom az újabbat (ezúttal sith oldalon). Node mi legyen az??? Sith Marauder lenne a logikus (a JK tükre ugye), gondolom sztoriban ez az alap "SITH" sztori. Viszont nagyon jókat hallok az Inquisitor-okról, főleg az Assassin-ról (tudnék rejtőzve csak objective-re menni küldikben, nem kéne oda-vissza végigverekedni magunkat). Hmmm...
Aztán ha mindkét oldalról megvan az erőhasználó, akkor jöhet valami nem force sensitive osztály is. -
Keves ember... Tegnap csak a poen kedveert, egy standard surusegu serveren, ahol a republic karaktereim vannak es a cimborakkal kozosen szintezunk (ahto a main, de azt ok nem szeretik), vegigneztem mi merre hany meter. Dugig volt minden zona, folyamatosan ment a general chat vagy FP vagy Heroic kveszt miatt, es nem csak a flottanal vagy a fovarosban. Mounttal vegigrobogva a zonakon, mindenfele emberek irtottak a helyi faunat, hol szolozva, hogy partyban. Egyszeruen nem ertem, hogy lehet az, hogy arra panaszkodik valaki, miszerint nem talalkozik emberrel es "unatkozik". Dugig vannak a serverek. A legtobb zonaban ahova elrobogtam 2 phase volt, a tomeg miatt.
Es a tapasztalatom is az, hogy az eletben nem vartam meg heroic kvesztek teljesitesere tobbet mint 5 perc (jo, hajnali 4kor lehet nehez partyt talalni), es ha FP-t akartam, max 10 percet craftoltam a flottan/zonaban, es meglett a party. -
Én nem tudom, hogy ugyanazzal a sage-dzsel játszunk, de nekem ez a mainem (telekinetics ágon), és sosem volt rá panasz, simán lehet vele fejlődni, warzoneban gyakran a legnagyobb vagy az egyik legnagyobb dpst tolom (pedig pve talent), 1v1be meg juggert leszámítva mindenkit le lehet győzni, mondjuk én a szintemnek megfelelő gearben is vagyok... :) -
A gear meg nagyon fontos. Kb. megduplázhatod az életerődet, megsokoszorozhatod a sebzésedet stb. ha jó (csak slotos) cuccokat hordasz, jó modokkal, van rajta két implant, meg két relic. Nekem natúr van 42%körüli sebzéscsökkentésem csak armor-ból! Az energiapajzsról nem is szólva, jó pajzsesély és jó pajzs sebzés csökkentés is kell.
Néha még így is nehéz, olyankor el kell gondolkodni, taktikát váltani, más skilleket és más sorrendben használni, kiismerni az ellenséget, nem csak nekiesni a legközelebbinek vakon.
A gear pedig UGYANOLYAN fontos a kompányionnak is. Ha csináljuk a classquesteket mindig fogunk reward-nak kapni szinthez igazított geart nekik, amiből egyet, vagy kettőt szépen kikupálhatunk. DE néha ez sem elég, AH-ban is nézni kell jó cuccokat nekik, vagy gyártani magunktól, esetleg szerezni jó slotos cuccokat nekik is, modolgatni stb. A kompányion tulképpen a második karink, így ÉPPEN olyan fontos, hogy jól felszereljük, mint a sajátunkat. SŐT, nekem a kompányionom, pl. Kira sokkal durvábban fel van gyúrva, mint jómagam.
Másik dolog, hogy a kompányionok kapják az új képességeket szintfüggően, de nem fogják feltétlen ahsználni, ha azt nem kapcsoljuk be nekik (ami zöld ledes, azt használják), ez különsen igaz a különböző buffokra pl. Szócal ha NEM ismerjük ki alaposan a kompányionunkat és nem tudunk kidolgozni vele egy közös harci stílust (olyan skillekkel és taktikával ami illeszkedik egymáshoz), akkor rábasztunk.
Akinek ez nem megy, annak nem való az SWTOR szintezése... -
Smuggler karakter, aki avval játszik,valaki healbe, dps-ben milyen ? -
Nos nálunk a jedi sage-ek partiban nagyon durván tolják, lényegében ők tartják életben a csapatot (pláne flashben). De mentem sok mellett úgy, hogy szólózott és sosem segítettem nekik, csak ha kérték (nem szoktak ilyet), mert nem szólok bele más szintezésébe, én sem szeretem ha nekem belelőnek. Na nem kellett őket sosem félteni, nagyon szépen takarítanak kompányionnal.
Lényeg a lényeg, akinek nem megy a sage, ott nem a sage-dzsel van gond, hanem vele. Pont. -
Hi!
Sith maraudernek melyik crafting skillt ajánlanátok: Artifice, vagy Synthweaving?
Tudnátok ajánlani egy jó szintező carnage talentkiosztást szintezésre/szólózásra? Én ezzel barátkozom... -
Pacho #30603 Te aztán jó béna lehetsz...sage-el veled egy szintű elite mobokat 1v3-ban lehet irtani. Egy alap heroicot a szinteden simán meg lehet csinálni egyedül. PVP-ben meg annyit, hogy undorítóan OP class (nagyon jó survive, még jobb cc-k), te valamit nagyon rosszul csináltad...de nem is baj, hogy eladtad az accot, legalább nem látunk itt sírni többet. -
Reméljük előbb-utóbb behozzák a cross-server warzone-okat WoW mintájára mert egy idő után ott is ez volt a probléma. -
jah ez jónak tűnik így. -
Tyrpak #30600 Ezt most nem mondod komolyan? Szóval a sorc tükör sage a gyenge azért, mert te lvl 34-en lvl 10 gearben nyomod???
Ugyanez vonatkozik a companionra, ha azt akarod, hogy tankeljen, akkor kék cuccokat neki, csak akkor bírja.
Leglassabb healről már volt szó, lvl 22-ig kell eljutni, ahol tudsz rá speccelni, hogy olcsóbb/gyorsabb legyen a legtöbb heal.
Másik ágon (amire én mentem) instant mez 3 mobra, 60 secig, companion nem bántja őket, szóval van időd, nem kell aoe-zni. Ha nem akarod egyesével, akkor force in balance / death field nyitás, utána szépen elhullanak.
Speceletlenül healre a sorc/sage a legjobb, mert a resource pooljához képest ez tudja a darabszámra a legtöbb healt elnyomni. -
További kellemest, nem mindenki türelmes :)
Egyel kevesebb :)
Vagyunk még elegen :) -
rholas #30598 Elakadtam mivel lvl10-es gearben a lvl 34 már nem egyszerü. Igy a sok kudarc után meguntam.
Adás vége... -
rholas #30597 A republic oldal bukó és ez viszi majd ez a szervert is.
Nincs ember republic oldalon mivel ha pvpzne is a sok kudarc után feladja a fenébe a progit. Persze most lehet örülni hogy legyőzzük pvpben meg 10vs1 es world pvp de 2-3 hónap mulva az a kevés se lesz ami most van. Lesz majd 85-15 ös arány vagy még durvább. Ehhez jön a kevés ember a szervereken és kialakul hogy nem lesz kivel harcolni.