• DummyBoy
    Hmmm ... lvl 23-as sorcererem van, ami elbaszott heal talenttel is simán életbentartott már pár ... khmm ... csökkentképességű csapatot ... (imádom mikor a csapat tagjai magukra húznak a környékből mindenkit, és természetesen 6 mobból azt ütik először akit cc-ztem ...)

lvl 22-n retalent volt, hogy megkapjon pár TÉNYLEG healer képességet ... Bár tény hogy ha nem gondolkodik a csapat, akkor egy komolyabb csata után Sethee van, de ez alap ... Egy jó team-el, okosan általában fele Force-om megmarad ...

Főként CSAK kvesztelek, nincs PVP, semmi, néha egy kis űrhajózás, de full kékben van Khem Val és én is ... lvl 19-es cuccokban. (Bár az én cuccom AH-ból való, ettől függetlenül adtam már el rámvaló kék cuccokat, amik kvesztből, mobból jöttek ...)

A Sage a Sorcerer tükörkasztja, van bubija, healjei, ha okosan talentelsz, akkor kapsz HoT-ot is és lefeleződik a leglassab Heal-ed, stb ...

Emellé elég szép kis sebzéseket is ki lehet osztani kis szinten, ha arról van szó ...

Kompanionról ... Nem egy Heroicot tankolt végig Khem Val, mert csak DPS jelentkezett ... (Sőt, egy BT-t is ...) Mivel tudsz healelni, ezért egyszerűbb néha gyógyítgatni ...

Azért mert nem nézel utána a dolgonak, nem olvasol utána picit, azért nem a játék a hibás ...