60898
  • csokicsiga #31444
    Hidden
  • sata75
    ennyi rinya után alig merem megkérdezni, hogy melyik szervert ajánljátok
    köztársasági oldalra. hol van több magyar, Ahto vagy Hidden?
  • DummyBoy
    Nem az én rózsaszín hályogommal van a baj ... hanem a Ti vörös ködötökkel ...

Sokszor és sokan leírtuk már, hogy tele van a játék bugokkal, folyamatosan javítják, de olyan irgalmatlan "gémkiller" bug top lvl-ig nem olyan sok van ...

Maga a játék kellő tartalmat nyújt az emberek többségének, hogy legyen mit csinálni, amíg a bugokat javítják.

A maradéknak persze ez gond, de semmit nem visz előre az ha itt minden nap 4-szer elsírják, hogy játszahatlan bugos szar ... Mert ez viszont nem igaz. Játszható (persze idegesítő ... pl: healerként mire elnyomom a bubit addigra fekszik az ember ...) de ez van, ticketelni kell meg várni hogy kijavítsák.

Ha pár peccs után is így marad, értelmes magyarázat nélkül - mire azok is eljutnak a PVP-hez akik jelenleg csak urambocsá : ÉLVEZIK a játékot, akkor már más lesz a helyzet.

A tömegeket zavaró hiba meg vicces ... Csak az a baj, hogy a tömegek értelmesebbje nyom egy ticketet, és várja a javítást, nem pedig óránként bemegy - kipróbálja, és mitadisten: még mindig van ability lag ... Majd jön sírni ...

Engem az zavar, hogy nem a játékról szól a beszélgetés, hanem a sírásról.

Van Ability lag? Van. Kvesztelés közben zavaró (95%)? Nem. PVP közben (5%)? Igen. Értjük? Ertjük. Kijavítják? Reméljük mihamarabb. Meggyorsítja a javítást, ha naponta 2-3 ember idejön és elsírja a világnak a bánatát? Nem. Érti ezt mindenki? Nem ... a síróemberek nem ...

És ez bizony itt több embert zavar mint az ability lag ...
  • darth devil
    Valahogy sejtettem. :D
  • TDC Geronimo
    Inkább ne írtál volna semmit
  • csokicsiga #31439
    Ez vicc kategoria már, vagy 100-300 hozzászolást olvastam el, abban 3-4 ember bizonygatja, az igazát, hogy má pedig milyen xar, nem észrevehetö senkinek eme játékbeli hibák..
    Csak, azt nem tudom, minek ITT bizonygatni , hogy mennyire xar, érdekel itt valakit? Lehet, nyugodtan sirjál, sirjon, akinek ez megkönyebbülést okoz, de felesleges 1000000000000000 leirni azt, amit már vagy 10000000000000 leirt valaki vazze.
    Ha nekem nemtetszik valami, hagyom a vérvörös fa... az egészet, és megyek a f... , nem pörgök rajta.
    De ti azért pörögtök, mert még mindig érdekel a játék, csak egyszerüen nemtudjátok megérteni, miért ilyen amilyen, miért vannak ezek a dolgok benne, amiknek, müködniük kellene, de nem igy, hanem tán ugy .
    Na mind1 sirjatok itt , mindenki elmondhatja a véleményét, mondja is el mindenki, mert abbol tanul az ember, de ne ugyanazt 10000000000000000000000000000 x
  • Kasadya
    fölösleges nektek bármit is bebizonyitanom....mellesleg milyen vieót vársz? amiben tolnám a képességeket csak éppen nem mennek el?
    vagy csináljak hangalámondást,hogy ti is megértsétek mi is történik illetve szeretném hogy történjen???
  • j0nNyKa
    Uhh ez ütött!
  • Nephin
    Arra várhatsz. :D
  • Kasadya
    Uhh ez ütött!
  • Chris
    Azért örömmel látom, hogy vmennyire gyógyult neked is a rózsaszín hályog a szemeden, hisz mindenféle betegség rossz. Ez abból derül ki, hogy vmennyire szerintem kezded érteni, hogy olyan észrevételek ellen kardoskodsz, amiket még sosem láttál, nem tapasztaltál. Viszont ahogy eddig is, most is felmerül a kérdés, hogy akkor ki "hisztizik és sír", aki látta azt amiről beszél, de számára irreleváns, hisz inkább akkor nem is játszik, vagy aki érzelemből véd vmit úgy, hogy nem is tapasztalta, de még a legalapvetőbb hibákat is megpróbálja megmagyarázni és elfogadhatónak beállítani?

Értsd: te sírsz folyamatosan, hogy hogy mer bárki tömegeket zavaró hibákról, hiányzó dolgokról írni kedvenc játékoddal kapcsolatban.
  • darth devil
    Komolyan, csinálj már egy videót, mert eddig csak azt olvastam, h milyen jól pvpzel. Jó lenne már látni is. :D
  • nowan
    Te Crassus, ha a gyengébb képességű játékosok két nap alatt nem fogták akkor miből gondolod, hogy valami is megértik?
    Hagyd már ezt a fórumot a pi***ba és menj játszani! Lehetőleg valami mást...
  • cain
    pvp-ben sem annyira szar, csak ez nem szimulátorra hasonlít, hanem taktikai rts-re.
  • Kasadya
    nah örülök neki,hogy legalább azt megértetted miért fájó ez nekünk..jó a repülös példád! Befogod egy sidewinderrel a másik kurvajó pilótát mondjuk 3 secig kell tartanod rajta a lézert,de mikor ellőnéd a rakétát az cseszik elmenni csak 0.5 sec-el később lö ki.....és ugye nem kell ecsetelnem ,hogy 900km/h-nál 0.5 sec alatt mennyi minden történhet.....
  • N1ggA
    Szerintem PVPben nagyon szar az ability késés. Főleg casterek ellen, amikor a mind snap képességemmel interruptolhatnám őket, úgy, hogy 6 másodpercig nem használhatják a képességüket, és nagyon idegesítő, amikor direkt az cast elején nyomom el, és már rég vége, amikor beüti, és semmi haszna nincs, csak cd-re kerül a mind snap.
  • 1Darton1
    Ez nem is kérdéses. Azt azért kötve hiszem, hogy szándékos esélykiegyenlítés céljából rakták bele ezt a szerver-kliens kommunikációs hibát a játékukba.
  • DummyBoy
    @1Darton1: Mint írtam ez inkább PVP-ben tűnik fel, PVE-ben nem annyira ... Hogy PVE-ben is van? Lehet ... De nem tűnik olyan nagy gondnak, ha 1 hét alatt ekkora világmegváltó hiba mellett is született egy valag 50-es emberke ...

@Kasadya: Remélem a következő reinkarnációd már legalább szövegértésből megüti majd a 2-es szintet ... Szerepjátékoról és PVE-ről írtam ... PVP-ben elhiszem hogy gond, de mivel ritkán PVP-zek ez engem nem aggaszt ... mire odaérek remélem kijavítják ...

Mellesleg pár évig repülőgépszimulátoroztam, és el tudom képzelni milyen szar az, mikor nem az történik és akkor amit te akarsz. Nem egyszer átéltem ... De itt még ilyen gonddal komolyabban szintezés és kvesztelés alatt NEM találkoztam ... (Lehet hogy van ... de nekem még nem tűnt fel ...)

PVP-ben szar, ezért is hagyom a PVP-t és figyelek a story tartalomra. Remélem mihamarabb javítják. Ráadásul jelenlegi formájában nem csak az ügyesebb játéksoknak hátrány ... hanem mindenkinek. (Apropó ... ha mér a Próknál tartunk ... Milyen Pro az aki nem tud egy adott hibához igazodni? )
  • cain
    kíváncsi vagyok, mi lesz erre a válasz. =]
  • ShaiHulud
    mondhatnank erre azt is hogy az ugyesebb jatekosok alkalmazkodnak a dologhoz es ugyis jok :)
  • Kasadya
    azt ugye vágod,hogy oltári nagy baromságot irtál le.....", így senkinek nem előny vagy hátrány ... csak egy idegesítő HIBA." verem a fejem a falba......

esküszöm szivesen megmutatnám milyen az amikor mondjuk én PVP-zem hogy LÁSD MEG,hogy ez nem egy "idegesitő hiba" hanem oltári nagy SZOPÁS!

2 napja hajtogatom és tényleg nem blamálni akarom a gyengébb képeségü játékosokat,de felsem tudjátok fogni,hogy milyen az a játék ahol ott ,akkor és az történik amit csinálsz a kariddal.....
  • cain
    szerintem minden ilyen ticketet azzal zártak le, hogy "no bug, it works as intended."
  • 1Darton1
    Nem csak pvp-ben van, és hátrány az ügyesebb játékosoknak.
  • DummyBoy
    Úgy hogy kvesztelés közben nem zavaró az "ability lag" mert mondjuk tegyük fel apu szerepjáccik, és azt mondja, hogy akkor én most csapatok egy mindenkitmegölő, mindenkitszétcsapó villámrengeteget, akkor lehet előtte picit gyűjtöm magamban az erőt ... Tegyük fel erre pont elég 0,6 másodperc ...

IA sniperrel bemegyek cover-be - snipe ... több mint 3 másodperc ... Ha egy normál méretű és súlyú fegyver lenne a kezemben akkor ez még kevés is lenne ...

(Tudom én noob vagyok, és lehet az agyam is gyenge és lassú, de alacsony szinten kvesztelgetés közben ez olyannyira nem probléma, hogy nekem fel sem tűnt amíg be nem indult a hiszti ...)

Ettől függetlenül természetsen javítsák ki, legyen olyan amilyennek lennie kell, de a hiszti és a sírás felesleges, mert mivel csak PVP-ben van, és ott viszont MINDENKINEK, így senkinek nem előny vagy hátrány ... csak egy idegesítő HIBA. Ticket és javítsák.
  • cain
    mindezt melyik bioware játék alapján gondolod így?
  • TDC Geronimo
    Azt meg ne mondjuk már kifogásnak, hogy hát ez nem pvp játék, aki pvpni akar menjen máshová. Van benne pvp, van benne outdoor és instanceolt is. Attól mert ez "nem pvp játék" még nem jelenti azt, hogy ilyen barom és átgondolatlan módon kell összedobni. Miért van az is, hogy egyik szerencsétlen se tanul a másiktól és MINDIG úgy jönnek ki az mmok, hogy a CC hatalmas gond pvpben a diminishing return és a normális immunity rendszer hiánya miatt és hónapokat kell várni mire óhajtanak rájönni erre és talán javítani? Ez volt wownál, riftnél, warnál és itt is. Nevetséges és épp ésszel felfoghatatlan.
  • cain
    nem is kell. elég gyenge véleményem van az átlag swtoros játékos agyi képességeiről. a jelenlévők természetesen kivételek (mint mindig).
  • 1Darton1
    Abban a játékban, aminek nem mondjuk ki a nevét, elég sokszor beletrafáltak már, és sikerült maradandót alkotni. Mostanában egyre ritkábban persze, de ami itt van, azoknál még én is fantáziadúsabbat találok ki. És mint mondtam a low level fp-k és outdoor questbossok is ötletesebbek.
    Szóval valószínűleg nem a tehetségben van hiány, csak simán nem erőltették túl az 50 utáni tartalmat egyelőre. Ezért is altozgat szinte mindenki, aki egyszer már végigélvezte a szintezést.
  • Chris
    Na bebugzott, újra:

Érdekelne, hogy az ability lagot meg az akadozó wz-ket hogy szerepjátszod el? "Az erő-villámtól zárlatos lett a karaktered agyi implantja és nem tökéletes a mozgáskoordinációja"? :D

Vagy nem hasonul meg a karaktered önmagával, hogy 20-adszorra tölti le a fontos infót voidstaron, de sosem elég, illetve a tegnap megcsinált kveszteket újra meg kell csinálni, vagy bár elfoglalod xy bolygót, de az sosem lesz a valóságban a frakciódé? :D

• Chris
    Érdekelne, hogy az ability lagot meg az akadozó wz-ket hogy szerepjátszod el? "Az erő-villámtól zárlatos lett a karaktered agyi implantja és nem tökéletes a mozgáskoordinációja"? :D

Vagy nem hasonul meg a karaktered önmagával, hogy 20-adszorra tölti le a fontos infót voidstaron, de sosem elég, illetve a tegnap megcsinált kvesztrdekelne, hogy az ability lagot meg az akadozó wz-ket hogy szerepjátszod el? "Az erő-villámtól zárlatos lett a karaktered agyi implantja és nem tökéletes a mozgáskoordinációja"? :D
  • Tyrpak
    Revan hardmode 70k-t tickelő force lightning... azért volt kitől tanulniuk.
  • picket
    Üssön egy ütéssel kétszer akkorát mint a tank hp-je, attól izgalmas lesz, aztán majd nerfelik. A tudjuk melyik mmo-ban ez működött :p
  • Tyrpak
    Szerintem annyira nem unalmasak, csak elég nagy a szórás.

Hammer Station végén a boss, vagy a rakétás pálya nekem nagyon tetszik.
    Ehhez képest mondjuk az egész Athiss vagy a Mandalorian Raiders felejthető.
  • darth devil
    Már nem azért, de mi legyen izgalmas egy boss fightban? Maximum az első pár alkalommal újdonság, utána csak monoton begyakorolt művelet.
  • Tyrpak
    Én is néha elcsodálkozom, hogy amilyen ... játék az SWG volt (elnézést, nekem nem tetszett, lehet hogy más talált benne valamit), annyian emlegetik a rebel-t meg lázadókat.

Az imp tetszik, republic-ra valami találó rövidítés?
    Ami talán meg is marad a fejekben, hogy itt nincsenek lázadók, csak háború.
  • 1Darton1
    Igazad van. A többihez képest az csak közepesen dögunalmas és rosszul kivitelezett.
    Szintezés során sokkal izgalmasabb minibossok voltak, és jobban kidolgozott story is volt körülöttük.
  • DoctorStryker
    pfff birodalmi kutya...
    :)
  • 1Darton1
    Miféle lázadók, tessékmondani?
    Ez olyan mintha egy Gyűrűk Ura rpg-ben Flash Gordonnak hinnéd magad.
  • cain
    QFE
  • N1ggA
    Akkor Soa-nál még nem jártál :D