• DummyBoy
    @1Darton1: Mint írtam ez inkább PVP-ben tűnik fel, PVE-ben nem annyira ... Hogy PVE-ben is van? Lehet ... De nem tűnik olyan nagy gondnak, ha 1 hét alatt ekkora világmegváltó hiba mellett is született egy valag 50-es emberke ...

@Kasadya: Remélem a következő reinkarnációd már legalább szövegértésből megüti majd a 2-es szintet ... Szerepjátékoról és PVE-ről írtam ... PVP-ben elhiszem hogy gond, de mivel ritkán PVP-zek ez engem nem aggaszt ... mire odaérek remélem kijavítják ...

Mellesleg pár évig repülőgépszimulátoroztam, és el tudom képzelni milyen szar az, mikor nem az történik és akkor amit te akarsz. Nem egyszer átéltem ... De itt még ilyen gonddal komolyabban szintezés és kvesztelés alatt NEM találkoztam ... (Lehet hogy van ... de nekem még nem tűnt fel ...)

PVP-ben szar, ezért is hagyom a PVP-t és figyelek a story tartalomra. Remélem mihamarabb javítják. Ráadásul jelenlegi formájában nem csak az ügyesebb játéksoknak hátrány ... hanem mindenkinek. (Apropó ... ha mér a Próknál tartunk ... Milyen Pro az aki nem tud egy adott hibához igazodni? )