60899
-
nalgae #31485 Vágom, de ez őszintén, kit érdekel ezen a fórumon, hogy te mennyire vagy casual gamer, vagy profi? Magadon kívül senkit. Lesz megoldás rá, folyamatban van, olvashatod. Ha nem készül el hamar otthagyhatod a játékot, szíved joga. De az, hogy erről írj hosszú sorokat ide, senkit nem érdekel. Tényleg. Nyiss róla egy doodle szavazást, érdekel-e valakit.
Komolyra fordítva a szót: a Flashpointos kérdésemre nem érkezett válasz, ezek szerint igazán jól összeszedett, használható leírások nem igazán léteznek, vagy inkább csak megtartjátok magatoknak az infot?;) -
Kasadya #31484 figy te is tudsz játszani én is tudok játszani sőt egy koreai reflexgép srác is tud játszani csak éppen más a stilus.....teged nem zavar engem már zavar és valószinuleg a korei srác vagy a másik pro gamer röhögve töri ketté a DVD-t....te vagy az egyik véglet ö a másik és nagyon sokan meg ottvagyunk küzéptájt akik még kitartanak,de megoldást szeretnénk záros határidün belül,mert tényleg felkerül a polcra és akkor ti sem fogtok vele játszani,mert bebukik a program.....vágod? -
Nem strucc, de ha elkezded direkt feszegetni ezt a parhuzamot/ellentet a ket mmo kozott, akkor te sem vagy kulonb, mint akiket par perce elkuldtel melegebb eghajlatra.
Napok ota egy ertelmes komment szuletett, amikro is szegeny uj jatekos servert keresett, es ajanlottunk neki kettot. A tobbi ertelmetlen siras. Az a csoda, hogy nem lett meg a topik par napra bezarva, mert hogy ertelme semmi, az is biztos, ugyanaz a tema kering es kering es kering napok ota, pedig tudjuk, hogy melegitve egyedul a toltottkaposzta a fogyaszthato. De nem, amikor vegre nincs pro-kontra komment, jon valaki, es kezdi elolrol...
Nem mondom, igy raid szunetben szorakoztato, es a munka is gyorsabban telik napkozben, de egy ido utan ami unalmas, az unalmas. -
nalgae #31482 Megérte megvenni akkor;)
De a kérdéseimet továbbra is figyelmen kívül hagyod. Tényleg szeretnéd, hogy nyilvánvaló trollnak tituláljon mindenki, vagy lennél oly kedves, és megosztanád velünk a gondolataid a kérdéseimmel kapcsolatosan? -
Tiszta Harry Potter, tudod kinek a nevét nemlehet kimondani ? 
-
Kasadya #31480 sajnos US razer billentyuzetem van és örülok ha megtalálom az ékezeteket:P sry -
Dehiszen ő forradalmár!
-
nalgae #31478 Elnézést kérnék mindenkitől, hogy az irányelvvel nem voltam tisztában, miszerint nem ejtünk szót a Másik játékról. -
SuLtAN17 #31477 Struccpolitika? Mindenkiben ott mászkál a folyamatos analógia a Blizz mmo-ra, de ha itt ez a módi, hogy ha nem beszélünk róla nem létezik a probléma, akkor legyen nem írom le a tudjátok minek a nevét.... -
nalgae #31476 Kedves Édes Atyánk! Egyrészt ha már ennyire belejöttél a témába, és fórumra írsz, akkor legalább az alapvető írásjeleket rakd ki, hogy az írásod ne essen a sokértelműség mocsarába.
A kérdésre pedig amit feltettem, nem válaszoltál, ellenben vádaskodsz, hogy a kérdéseimmel a torkodnak esek. És ez rendben van? Youtube-ról pedig csak azért nem linkelek be videót, mert mint új fórumozó nem tudok, de szívesen küldök neked is néhány jópofa videót privátban. Előbb láttuk, olvastuk a cikket, TUDJUK miről van szó, értjük a problémát, senki nem mondta, hogy nem hiba, de MI tudunk játszani, TE a játék jelenlegi állása szerint nem. Tedd vissza a polcra a játékot, és fújd le a port a WoW accountodról, játssz azzal amíg ez a hiba meg nem oldódik, biztos sokkal jobb játék, azért beszélsz most is az SWTOR-ról, és szeretnéd inkább azt játszani.
És egy villámkérdés a végére, mert ezt így valahogy nem találom: mi az az "EPIQ"? -
SuLtAN17 #31475 Mit írjak le hivatalos fórumon? Tudják ők nagyon jól, hogy az ability delay-el keményen belenéztek, és ha nem dolgoznak rajta vért izzadva, és nem lesz kijavítva 1 hónapon belül, akkor csúnyán ráfizethetnek. Értsd meg, hogy saját jól felfogott érdekük ezt fecske gyorsasággal kijavítani különben csődbe mennek. És nem segítesz senki azzal, ha ezt a linket spammeled meg sírsz állandóan itt. Ki fogják javítani, sőt KI KELL javítaniuk különben vége és mehetnek kutyakaja gyárba... -
Senki sem keverte ide az altalad neven nevezett jatekot, egeszen ezidaig. Megallapodtunk, hogy maximum utalgatunk ra homalyosan, ha muszaj, de a direkt provokaciot keruljuk. Ezert kerlek hogy a tovabbiakban ne eroltesd ezt a vonalat, akarmilyen szandek is vezerel. -
Kasadya #31473 ez a baj, ez a hozzáálás nem az,hogy én normálisan leirtam egy olyan problémát ami éppenséggel többszázezer playert érdekel....
és rendben ne értsetek velem egyet hiszen ti észre sem veszitek,de mint mondtam minket azért még zavarhat és ezt nem kéne a szemünkre vetni.... -
te crassus nem unod még, de tényleg? -
SuLtAN17 #31471 És külön megkérnék minden wow pistit, hogy takarodjon vissza és Warsongozzon vagy Arathi vagy csak szimplán hagyja itt ezt az árnyék világot. Szerencsére az általatok említett wow "zökkenőmentesen" indult (:D:D:D), sőt ma már szinte tökéletes (lásd pve content állandó exploit/bannok). A pvp, pedig tökéletes... Remélem szagoljátok az iróniát... -
Kasadya #31470 ezt kérlek mond el a hivatalos fórumon is és gyere vissza a válasszal.... -
SuLtAN17 #31469 Hallod gyerek nem akarsz elhúzni innen mielőtt elveszed mindenki játékkedvét ezzel a spammel? Tudjuk ability lagg van nem tudsz pvpben ownzolni ésatöbbi, de tudod mit másnak is az van? Szóval nagyon gyorsan fejezd be a negatív kampányt és menny vissza arénázni ott nincs ability lagg, csak borzasztó rating system atom unbalanced pvp (6 éve) kiskapuk és folytathatnám a végtelenségig. Akinek pedig elment a kedve megmondom őszintén 8 éve játszó mmorpg-kel és ez minden idők legélvezetesebb legkevesebb hibával induló mmo-ja. A srácok folyamat dolgoznak hotfix, hotfix hátán patch meg a többi. Nem könnyű ezen változtatni bizonyára különben már réges-régen megtették volna nem gondolod? Vagy csak szimplán imádják szívatni az őket fenntartó közösséget? Nem gondolom, hogy ez lenne a válasz.... -
lájkaBÓSZ -
Kasadya #31467 nem veszem,mert ti képtelenek vagytok Objektiven látni a dolgokat....NEM csak én mondom ,hogy ORBITÁLISAN nagy a baj......
1021 válasz majdnem ÖTVENEZER!!!!!!! megnézés és ez csak az egyik topik a 4 közül!
összesen majdnem 200.000 view......elgondolkadtató nemde?
az egyik HA NEM A LEGNÉZETTEBB topik a hivatalos fórumon,de ti csak hajtogatjátok a magatok hülyeségét.....édes IStenem -
Kasadya #31466 ugylátom mellre szivtad,de édes gyermekem te játszol egy játékkal amiben egy EPIQ fail hiba van amit még észre se vettél ezt finoman megpróbálom elmagyarázni erre a torkomnak esel.....szerinted ez igy rendben van?
biztos te és a barátaid tudtok gond nélül igy játszani
de ha nemharagszol mi is előfizetünk és mi azt szeretnénk ha az INSTANT az valóban AZONNALI lenne és nem egy 3 másodperces animációt kelljen végignéznem mielött elmegy a killem ami el sem megy az esetek 90% ban.......
én kérek elnézést -
Nephin #31465 Igazán türelmes embernek ismernek, de te kész vagy.
Átlagos játékos? Miért, te minek látod magadat? Megsúgom, ugyanolyan átlagos játékos vagy, mint mi, csak nekünk nincsenek hagymázas lázálmaink önnön nagyszerűségünkről, amit persze - micsoda véletlen - igazolni nem tudunk, mert véletlenül épp tankolok, ráadásul még az a vacak Fraps is kifagy, ójaj ... óvodában jó mese a "nekem otthon nagyobb dömperem van bibibi", itt már elég röhejes. Nyávogsz oldalak óta, lehülyézel meg rózsaszínködözöl mindenkit, akit nem hiszi magát olyan szuperhumánnak, mint te és nem zavarja egy javítás alatt álló bug, vagy ha igen, akkor addig nem pvpzik, mert van egy kis esze... Nevetséges vagy.
És ezt akár veheted sértésnek is. :D -
Azért nem veszed már észre, mert évek óta nem jött olyan MMO, amiben ez normálisan meg lenne oldva csak itt extrán szar :D -
'ne vedd sértésnek, de ...'
ezeket úgy szeretem. :D
Egyébként szerintem te nem jól használod a 'rózsaszín köd' kifejezést. Ugyanis itt nem arról van szó, hogy nem vesznek róla tudomást, hanem nem QQznak róla naphosszat, hanem megpróbálják elviselni, amíg ki nem javítják. Ahogy az egy 'átlag játékostól' elvárható. Nyilván csak a pro-k kiváltsága a rinya. -
nalgae #31462 Te pedig ne vedd sértésnek, de már egy ideje játszom MMO-val, csak ott valahogy ez a dolog nem volt olyan égető, illetve itt nekem a játék eleje óta ez teljesen megszokott, hogy vannak ilyen delay-ek amíg az animációk tartanak. Mivel ezek megvannak mindenkinél, ezért úgy gondoltam, hogy teljesen szándékos dolog, és nem éreztem azt, hogy ettől kellene hátast dobnom, hogy OMG, játszhatatlan a játék. Igen, aláírom, még nem jutottam el a komoly PvP-ig, sajnos nem jutott még rá időm, viszont azért azt sem mondanám, hogy halvány lila gőzöm sincs a kérdésről.
Viszont felmerül bennem az a kérdés, hogy ez Téged mennyire befolyásol, vagy zavar az, hogy másokat milyen hibák érdekelnek, illetve mik zavarnak? Miért viseled ennyire a szíveden azt, hogy esetleg mások élvezik a játékot ezek mellett a hibák mellett, ami miatt esetleg Te nem, esetleg fordítva? Milyen szempontból "gáz"?
Harmadrészt pedig - az általatok linkelt cikkből már ránézés után kiderül, hogy komoly probléma, és a fejlesztők tudomást vettek róla, ráadásul dolgoznak is valamilyen megoldáson - miért annyira izgalmas ez a téma, hogy megérje rajta napokat csámcsogni? -
Kasadya #31461 tényleg ne vedd sértésnek,de a kérdésed tökéletesen rávilágit arra,hogy a sok rózsaszin ködbe burkolódzott kistársunk miért nemtalálja égetönek a problémát.
vegyünk téged az átlagos játékost aki még észre sem vette illetve fogalma sincs róla,hogy mi is az amiröl beszélünk.....azért ez gáz -
nalgae #31460 Köszönöm. Alább már mások által emlegetett okokból nem szívesen olvasgatom itt vissza a postokat;) Kösz mégegyszer! -
Kasadya #31459 menj vissza tegnapra még videó is lesz...... -
Már volt linkelve -
nalgae #31457 Ezt az ability delay-es dolgot egy időben már kezdtem úgy érezni, hogy felfogtam, most már egyre zavaróbb számomra a kép, hogy valójában mit is értenek ezalatt, és miért is probléma ez ebben a játékban. Valaki lenne oly kedves és egy részletes magyarázó cikket belinkelne a témával kapcsolatosan, és/vagy kifejtené, hogy pontosan miről is van szó úgy, hogy azt akár még egy átlagos/kezdő játékos is megértse? -
Kasadya #31456 értem akkor mi nem jogosan beszéltünk róla..... -
delay a probléma nem a queue. Az csak ptsen gázos
-
az a baj, hogy nem szorul provokációra.
más: ability hiszti viccesen, de jogosan -
Kasadya #31453 nem provokál értem mit szeretne,de sajnos nem adhatom meg abban a formában:P -
Ability queue... volt ma már? -
Az itt diskuralo - allandonak mondhato - userek 90%-a evrol evre egyutt vonul topikrol topikra, amint kijon egy ujabb mmo. Koztuk a nagymester is. Ne provokald, mert a vegen az Isten sem menti meg a topikot, hogy megint elkezdjen screeneket szpemelni a gyozelmeirol. Bar mar igy is becsuszott par adarab az elmult 1-2 ezer siros kommentet megelozoen. -
Kasadya #31450 tank vagyok a pvp videóm abból állna,hogy targetek váltok/váltanék/ másodpercenként és vagy interruptolok vagy elhuzok az objectivetül embereket ,illetve a lehető legtovább élni amig jönnek a kistársak zuzni...,DE mivel jelen pillanatban mondjuk harmad sebességgel tudom tolni ezért totál fölösleges és azt se értrem,hogy a FRAPS miért kapcsol ki egy perc után:S:S((( -
Szerintem inkább arra gondoltak, hogy mivel szupermanpizsi van rajtad, szeretnének látni téged akcióban. Mer ugye szerinted elsenem tudjuk képzelni, hogy TE hogyan játszol, hát ők ezért szeretnének példavideót, hogy mosmá el tudják eztán képzelni. Ez egyben jó vitalezáró, avagy újabb vitaalap...
Teszem azt bemész voidba és szépen végiggyaksz mindenkit 2x, no nem magamfajta noobokat, hanem hasonszőrű HC-kat, mint te magad ÉS ezenközben olyan gyorsan mozogsz, cikázol, triplaleszúrtritzbergerezel, hogy alig lehet látni mit csinálsz. Akár kommentárokat is fűzhetsz hozzá, hogy felfogjuk mi is történik és miért. Tudod, sakkbajnokságokról is van ilyen.
Engem érdekelne! -
sata75 #31448 alaphangon rühellem a pvpt, de wowos tapasztalat szerint a pve szervereken csak döcögve halad a pve szekér.
ez de szép mondat...:) -
nalgae #31447 Sziasztok,
merre találom a neten a legjobb flashpoint leírásokat? Részletesség és használhatóság szempontjából érdekelne leginkább :) -