• nalgae
    Te pedig ne vedd sértésnek, de már egy ideje játszom MMO-val, csak ott valahogy ez a dolog nem volt olyan égető, illetve itt nekem a játék eleje óta ez teljesen megszokott, hogy vannak ilyen delay-ek amíg az animációk tartanak. Mivel ezek megvannak mindenkinél, ezért úgy gondoltam, hogy teljesen szándékos dolog, és nem éreztem azt, hogy ettől kellene hátast dobnom, hogy OMG, játszhatatlan a játék. Igen, aláírom, még nem jutottam el a komoly PvP-ig, sajnos nem jutott még rá időm, viszont azért azt sem mondanám, hogy halvány lila gőzöm sincs a kérdésről.

Viszont felmerül bennem az a kérdés, hogy ez Téged mennyire befolyásol, vagy zavar az, hogy másokat milyen hibák érdekelnek, illetve mik zavarnak? Miért viseled ennyire a szíveden azt, hogy esetleg mások élvezik a játékot ezek mellett a hibák mellett, ami miatt esetleg Te nem, esetleg fordítva? Milyen szempontból "gáz"?

Harmadrészt pedig - az általatok linkelt cikkből már ránézés után kiderül, hogy komoly probléma, és a fejlesztők tudomást vettek róla, ráadásul dolgoznak is valamilyen megoldáson - miért annyira izgalmas ez a téma, hogy megérje rajta napokat csámcsogni?