60898
-
Laroa #31684 broáf. -
Olvastam valahol, hogy 1000 userenkent van a besorolas.
Light: 0-1000
Standard: 1000-2000
Heavy: 2000-3000
Very Heavy: 3000-4000
Full: 4000-4200
queue: 4200 korul mar queue
Aztan vagy igaz, vagy nem. Amig nincs egy census addon, mint a harombetus konkurencianal, vagy hivatalos statisztika, addig csak tippelget mindenki a /who-ra alapozva. -
Jah és nightmare lands még rosszabb volt! -
nalgae #31681 Ezzel kapcsolatosan egy gondolat - lehet, hogy nincs igazam, de van egy olyan érzésem, mintha lenne a történeti szálak kidolgozottságában némi szándékosság, ami alatt azt értem, hogy az empire oldalon miért ennyire népszerűek a történetek: szerintem elképzelhető az is, hogy féltek, és a különböző más játékok tapasztalataiból kiindulva arra a következtetésre jutottak, hogy általában a "jó" oldal a népszerűbb, sok esetben teljesen néptelenek a "rossz" oldalon a szerverek. Lehet, hogy így próbáltak kompenzálni, ami egyes szervereket tekintve talán túl jól is sikerült. De ez csak találgatás:)
Másrészt pedig nagyon sokan úgy vették meg a játékot, hogy már játszottak más játékkal, megvan ez a fent említett rossz tapasztalat, és mivel ugyanúgy lehet fénykardot forgatni mindkét oldalon, és a "rossz" oldalon itt nincsenek "csúnya" karakterek, ezért mindegy, úgyhogy inkább azt választották. Persze ez megint csak találgatás, de nekem az a véleményem, hogy majd ha végigjátszotta mindenki az elkezdett sztoriját - amit senki sem szeret félbehagyni -, akkor valószínűleg elkezd kiegyenlítődni a játék. Különbségek persze mindig lesznek, de statisztikailag szerintem 1-2 hónapon belül beáll az egyensúly. -
Naná, nem véletlenül. Órákig szórakoztam indulásnál hogy karaktert csináljak (kora hajnaltól) a hidden beks-en, aztán kivágott a karikreálásból és onnantól már irdatlan sor volt egész nap (akkoriban 2 órások is voltak), így nem tudtam elkezdeni játszani sem. Berágtam, kerestem egy vacsi új hótÜRES szerót és beng, már tolhattam is instant. Ennyi. Leszarom milyen jó a populáció, meg hány a magyar, ha konkrétan NEM tudok játszani. Vártam eleget életemben, egy szaros játékra sem vagyok hajlandó várni egy percet sem, nemhogy órákat naponta. Olyan jó semmi sincs... :D -
Meg ugye sokszáz magyr zsúfolódik a fentebb ajánlott pár szeróra, amik már early access-nél is elérhetőek voltak és MOST is oda megy szinte az összes magyar azóta. Na nálunk nem nagyon vannak magyarok, a hungarian csenelre még soha senki sem írt rajtam kívül, de látni is csak egy magyart láttam (legalábbis annak vallotta magát). Soha nem láttam magyar vonatkozású nevet, vagy klánt sem. Ezek nagyon vegyes nyugat EU-s emberkék. Hollandok, svédek, portugálok stb. -
Laroa #31678 Akkor te kis szerverre mentél ennyi. A nagyobb szervereken a mai napig szokott sor lenni. -
cain #31677 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a story folyamán khem testébe beköltözik zash lelke is, őt pedig egészen addig megdöngettem volna, amíg meg nem láttam smink nélkül. -
A szerver terhelés mindig light, medium körül mozog. Valszeg, birodalmiak vannak itt is túlsúlyban, de ugye azokat nem látjuk republic fleet-en (több a magas szintű sith, így biztos is hogy többen vannak, mert abból lesz több highlevel idióta). :DDD -
nem hiszem hogy ennyien lennének. mert akkor ezekszerint eu-ban csak pár100-an játszanak, ez meg ugye te is beáltod hogy lehetetlen. csak pesten játszanak ennyien sztem... -
Szuperzöld! Akkor végre tényleg KOTOR 3-ként szingliben tolható!!! Ojvé! :D
De amúgy ha naaaaaaaaaaaaagyon kihalna a szeró, akkor majd átmigrálnak minket egy másikra gondolom, ők sem hülyék. Viszont én SOHA nem kell sorra várjak és mire migrálnak, addigra azok a szerók sem lesznek túlterhelve, így ott sem fogok. NEKEM csak ez a lényeg.
Jelenleg Warzone-ra egymás után 20x is azonnal behív szinte, mindig van kemény diós empire ellenfél stb. szóval azé össznépileg vagyunk annyian, hogy megy a szekér, csak szintezés alatt baromira eloszlanak a népek a területeken.
Egyedül max. a heroic-ok gázsoak így. 2+osokat megcsinálom egyedül később, de a négyesekkel nehezen bírok. Kisebb szintű bolygókon nem gond partit szerezni, de utána már igen. Viszont névről ismerjük már egymást :D, így azért szoktunk segíteni egymásnak, hiszen olyan családias a high level-ekkel. Így kevés a hülye is, sok a normális játékos. Igazi profi nyugdíjas klub. -
Kazagor #31673 És ez jó? Letelik az ingyen 1 hónap, jópáran abbahagyják és a szervereden csak te leszel. -
maniac001 #31672 Na azt próbálja meg. Már ugrik is a piros bicska a púzójába ability delay nélkül :) -
Az én szerómon a kezdeti Tython óta nem volt több phase-es bolygó mióta tolom. Egyedül a fleeten volt kezdetben nagyritkán, azóta ott se nagyon. Szal. nyugi van és síri csend. Néha egyedül vagyok egy-egy bolygón, néha 2-3, vagy 4-5 emberrel. Viszont kiváló a performancia.
Persze egyesek szerint nem jó a kijelzés és többen vagyunk valójában, de nekem nem tűnt fel, mert NEM LÁTOK másokat seholsem. -
Laroa #31670 Khem Val letépi a ruháját és megerőszakolja nemtől függetlenül
-
maniac001 #31669 Sith inkvizitornak milyn szerelmi szála van? Remélem nem valami szétcsúszott vuki lányt kell döngetnie a fury hátsó ülésén :)
Gondoltam kezdek egy sith karit a hidden beks-en. Van ott fél hc empire magyar klán? -
Ne is mond... Karimra úgy ráizgult a Doki (pedig direkt sosenem bátorította ezirányba), hogy kénytelen volt vele kerek-perec közölni, hogy félreérti a helyzetüket, mert a jediknek nem lehet érzelmi kötődésük (bla-bla-bla). Ezen aztán úgy felháborodott a jó doktor, hogy közölte, faszé hozta Sofi magával, ha NEM tart igényt a "szolgálataira". :DDD Ezen bexartam.
Azóta is morgolódik és utalgat rá, hogy majd mással érzi magát jól a hajón, aki nyitottabb az ellenállhatatlan személyi varázsára. No ez mondjuk érdekes lesz, mert ott van a két robot, a sith lord, meg az isten tudja milyen fajú male trooper, nomeg Kira. Kira még csak-csak lány, de rühelli a doktort mint a szart. :D Mind1, remélem azé a doki nem nyúl majd magához, mielőbb kitesszük Nar Shaddaa-n, ott sok a kupi... -
maniac001 #31667 PONTOSAN!
pontosan ez a gond. Amíg az empire oldal jól ki van dolgozva, addig a republic elég fapados. De nem csak az effektek és a skillek. Nézd meg Coruscant és Dromund Kaas közti különbségeket. Vagy a geareket. Vagy a hajókat. Mondjuk a trooper hajó még jól néz ki belülről, de egy jedi hajó olyan ósdinak tűnik, hogy kerestem a kandallót benne. Egy sith fury pl iszonyat jól néz ki. A sage szeméthajigálása ultra gáz, főleg hogy egy hajón képes a padlóból szikladarabot kitépni. Egyszerűen fapados az egész republic. -
Pacho #31666 Mert a villám jobban néz ki mint a kőhajigálás!
-
Laroa #31665 Come to the dark side, we have players.
(and you can play huttball all day long) -
Szerencsere az mar orszagos volt :) De most megint ott tartunk, hogy egy kitalalt npc kitalalt sorsa a problemas egyeseknek... -
Beltazar #31663 Sziasztok!
Én mostanában azt veszem észre mintha kezdene "kihalni" a játék, legalábbis republic oldalon. Most pl vosson vagyok de általában csak 30-40en vannak estefele is, így elég nehéz partyt találni hero questekre.
Régebben pl a tatooienon emlékszem ,hogy volt olyan hogy 3 külön phase volt a bolygón és kb mindegyikben voltak vagy 100an. Mindenki megy át empire oldalra? vagy ennyien megunták a gamet? mit gondoltok? -
1Darton1 #31662 Kvázi van, ha egy hímnemű játékosnak női karaktere van. -
Pacho #31661 Előtte 10 évvel meg Isaura szabadulására is gyűjtöttek....;) -
cain #31660
-
nowan #31659 
-
gavor #31658 Meleg kapcsolat a pecsben?
Ez ám HOTfix :) -
cain #31657 az az 1.0.2d tartalmától függ. egyébként ha megfelelő prioritású (gamebreaker) hibára érkezik fix, akár csúcsidőben is nekiállnak patchelni. -
Bar tegyuk hozza, hogy mi debreceniek se megyunk a szomszedba baromsagert - itt a vadkeleten a ketezres evek elejen Esmeralda szemmutetjere gyujtottek paran... :) -
nalgae #31655 Nem, dehogy, bár elég valószínű, hogy a heti maintainance időpontjában lesz az update, miért lőnék le a szervereket órákra pluszban? Elég gyanús mondjuk, hogy a jövő kedd lesz az, 19-e előtt lesz pont pár nappal.. -
Nincs azonos nemuek kozotti viszony a jatekban, ennel gyavabb volt a BW :) De igertek, hogy lesz majd valamelyik peccsben, csak hogy "PC" legyen. Pont eleg nekik most a civilek es tarsadalmi szervezetek hisztije, amiert a sith warriorok kinozhatjak szegeny Vette-t. Par hete en is kerdeztem itt, hogy ismerve a defektes amcsi szuloket, vajon mikor lesz az elso fenyegetes es per emiatt... Hat nem tartott sokaig, amig valami mimoza lelku jatekos nem tudott kulonbseget tenni a valosag es a virtualis ter kozott, es kikerte maganak Vette sorsat... :) -
nowan #31653 Jó, előtte kicsit csábítgattam, hogy hamarabb végezzen a missziókkal.
De tisztáztam vele, hogy maradunk a szakmai kapcsolatnal. -
r2d2 megkéri c3po kezét:D -
csak a kezed?:D -
1Darton1 #31650 Eléggé homoerotikusnak hangzik. -
nem volt mit visszkapni, mert nem is volt karbantartás egyáltalán
és most nem is lett volna 1.1, heti karbantartás még mindig != nagy patch -
cain #31648 mára ígérték? -
nalgae #31647 Valóban, a twittert most nézem, hamar visszakapták a weboldalt is, és a szerverek is mennek. Gyanús, hogy nem most lesz 1.1;D -
btw nincs karbantartás, viszont az emberek dolgoznak, meg ilyesmi :D -
nowan #31645 Apropó, a companionom tegnap megkérte a kezem!