nalgae#31681
Ezzel kapcsolatosan egy gondolat - lehet, hogy nincs igazam, de van egy olyan érzésem, mintha lenne a történeti szálak kidolgozottságában némi szándékosság, ami alatt azt értem, hogy az empire oldalon miért ennyire népszerűek a történetek: szerintem elképzelhető az is, hogy féltek, és a különböző más játékok tapasztalataiból kiindulva arra a következtetésre jutottak, hogy általában a "jó" oldal a népszerűbb, sok esetben teljesen néptelenek a "rossz" oldalon a szerverek. Lehet, hogy így próbáltak kompenzálni, ami egyes szervereket tekintve talán túl jól is sikerült. De ez csak találgatás:)
Másrészt pedig nagyon sokan úgy vették meg a játékot, hogy már játszottak más játékkal, megvan ez a fent említett rossz tapasztalat, és mivel ugyanúgy lehet fénykardot forgatni mindkét oldalon, és a "rossz" oldalon itt nincsenek "csúnya" karakterek, ezért mindegy, úgyhogy inkább azt választották. Persze ez megint csak találgatás, de nekem az a véleményem, hogy majd ha végigjátszotta mindenki az elkezdett sztoriját - amit senki sem szeret félbehagyni -, akkor valószínűleg elkezd kiegyenlítődni a játék. Különbségek persze mindig lesznek, de statisztikailag szerintem 1-2 hónapon belül beáll az egyensúly.