60898
-
Wlanseraf #32324 Lehet hogy idíótaság de milyen DX a TOR? csak mert vannak olyan gamék ahol ez a cumi neki DX9 monjuk akinek jó gépe van az meg DX11, gondolom nincsbe benne csak eszembe jutott:) -
4 éves gépen fleeten 50 fps? Egyedül vagy egy sarokba vagy mi? Én 1 éve vettem 250k-ért gépemet és imp feeten mikor vannak 250en, akkor a pvp-s részen van kemény 20-25 fpsem. -
Evoluti0N #32322 Ilyen bug volt nekem is :D -
Terrorcigano #32321 4 éves a gépem, nem mai darab, de pve (minden maxon) 60-70 fps, fleeten 50.
pvp (minden maxon, árnyék kikapcsolva) 30-40 fps ÉS csak itt érzem a képesség késést, de teljesen játszható kategóriában van.
Űrharc tökéletesen fut.
Cimboráim már újabb gépeken nyomják és mindenkinek stabilan megvan PVP-ben a 60-70 fps és semmi képesség késés.
Jövő hónapban beújítok egy 460-as kártyát és pvp is tökéletes lesz.
Az 1.1 trailer meg kurva ütős lett szerintem. -
ShaiHulud #32320 miert valaszoltal neki? jobb lett volna ha mindenki le se szarja a tirpakjat :)
-
Sunbender #32319 aranyos
-
Eladtad az accodat, a "zombik" miatt ne fajjon a fejed. -
hawkie22 #32317 A kari neve Sha'taar. :) Igaz, még csak 28-as, úgyhogy egy pöttyet le vagyok még maradva mögötted. -
Majd felnézek :D
/cjoin Hungarian jólmondom? -
Köszi! A második már 235-be került, de még mindig nem olyan húzós, sőt... Ez elég olcsó szerintem. :) -
FEARnet82 #32314 Zombi kontent altalaban a legalja a fantaziatlansagnak minden jatekban. ja bics nem zombi,felresikerult virussal fertozodott lenyek :D szanalom. 3. honapvegen varom a II.vilaghaborus dlct majd a rancfelvarrott nehezitett black talon a fel eves evfordulora :D problem swtorfans? -
Attól még rátalálhattál vón a Hungarian csetre :DDD Én csináltam még mikor level egypár voltam. Bár már ketten vagyunk rajta egy pár napja. -
Wlanseraf #32312 Mi a baj? Dead Island DLC:) -
Én is Bacca's Blade-en vagyok, csak Empire oldalon :) -
MaRee #32310 Na volt egy kis sufnituning, 2.6-os procival átlag fps wz-ben 10-20, most 3.0-ra húzva 30-40. Akinek fos az próbálja meg feljebb húzni az órajelet, hátha jobb lesz. -
-
Elvileg első ingyenes, a többi egyre több és mintha hetente vagy havonta resetelne vagy valami ilyesmi. -
Én tolom a Bacca's Blade-en. Aláírásomban látható is. Igaz mostanában nem mindég vagyok fent, mert sűrű a programom (meg ma fogműtéten voltam), de majd ha fent leszek felvesszük egymást friend-nek és akkor látod, ha bent vagyok.
Persze az sem árt, ha megadod, hogy mi a karaktered neve. :D -
a respec mindig ingyenes lesz? nekem ez volt az első, és az volt, de mivel egyáltalán nem jön be, visszaspecelnék, csak nem tudom, mennyibe kerül. valaki váltott már többször skill tree-t? -
Szerencsed van, mert az ott jatszo 5 darab republicbol az egyik hazank fia, SQJ. A masik harom sved, valoszinnuleg. :) -
A grafikus engine egy nagy kalap .... ez tény. Én is remélem, hogy csak a sietve kiadás miatt ilyen, azért egy space combat alatt egy középkategóriás gép ne izzadjon már 100%-on és 4 FPS-en. -
hawkie22 #32303 Nem játszik véletlenül valaki a Bacca's Blade szerveren? Republic oldal? Jó lenne picit hazaiakkal is játszani. :D -
Nephin #32302 Klánok -
Jahhh visszatérve a combat logra, nekem nem hiányzik. Utána megjelennek majd a dps mérő modok és annyi a nyugodt játéknak. Jönnek majd az elit(p)isták és majd kitalálják, hogy melyik klasszal nem lehet majd instázni, mert nem elég dps stb. Emlékszem milyen jó volt a wow elején mikor csak vakon mentünk előre és lesza*tuk, hogy milyen a dmg. Lotro is megvan komolyabb dmg méter nélkül pl. -
Bhalage #32300 jol van na vagom, de ha lesz benne vmi extra akkor en orulni fogok. ti meg bekaphatjaktok egy lonak a faszat :d sok negativ kis geci. én elvezem a jatekot, itt meg mindenki mar olyan kiegett mint a szar -
Ha panda és zombi között kell választani, akkor inkább zombi 
Lassan egy hónap elteltével nem csinálna valaki egy összegzést, hogy hol van aktív guild, aki felvesz még újoncokat? -
azér a nagy titkolózásban elég konkrétan le van írva a legacy tabon a játékban, hogy kb. mire lehet számítani -
Mi lenne? Riftbe is van advanced mittudomén milyen rendszer max lvlen meg ezer más mmoba volt már ilyen. Ez is ugyanaz lesz gondolom. Kapsz új skilleket stb. -
Nephin #32296 Most mondtam, hogy nem zombik, de menj csak, szia. :) -
Bhalage #32295 én bazi kivancsi leszek mi lesz az a legacy cucc, mert nagyon nagy a titkolozas es csak annyit hallani hogy omg jo dolog lesz oO -
Ne vedd készpénznek :D -
legászi kontent, fuckyea -
Zombik? Mi fasz?
Ááá... leszarom. Kell valakinek egy acc? -
According to Ohlen, the entire SWTOR team is still working flat-out on content for the released game. Next week’s update is just one of many they’re currently working on, with another much larger patch planned for March. It will contain part two of Rise Of The Rakghouls, and an entire new planet containing an operation and warzone, as well as “the second half of the Legacy System, which is the real meat of it.”
March will also see the game update with guild banks and PVP ranking systems, and Ohlen promises another sweep of bug fixes and tweaks.
And they’re already working on updates we won’t see until next year, with the story written out. Ohlen didn’t want to reveal how many are currently planned, but he let slip they’re already working on the fifth. The voiceover work is already being recorded for next year’s content.
There are also plans for something called the Event System, for which details are not yet forthcoming. However, we did manage to prise out of Ohlen that it may include something relating to Warhammer’s social quests – where you unofficially group with whoever is around at the time to complete a non-instanced task – something that we were surprised didn’t feature in the game at launch. -
Nephin #32290 Így van.A Tion Hegemony nevű csoport kjsérletezik a rakghoul vírussal, hogy szuperkatonákat hozzanak létre (ismerős lehet a tarisi questekből), de valamit elszúrnak. Nem zombik, ahogy valaki írta, hanem félresikerült kísérleti alanyok. -
-
Tyrpak #32288 Most majdnem eltaláltad, mert én pl. nagyon szeretnék a Yavin 4-en a masassi templomokban harcolni, az otthagyott kincsekért. Későbbi sztori szerint, még Palpatine is talált ott új dolgokat, hát akkor az old republic idején mik lehettek ott.
Tudom, romok :) -
Amíg van benne pénz addig pumpálják majd az újabbnál újabb tartalmakat és értelemszerűen a népszerűbb témákat dolgozzák majd fel. Ha elég türelmes leszel lehet egyszer majd az Endor holdjain harcolhatsz a rakghoul ewokok ellen.
-
A szavadon foglak. >,< -
Beztos lesz olyan is 1x. :D