60898
-
most nézem itt a szöveges válasz a "miért nincs combat log a játékban" kérdésre. Most ezt a választ komolyan gondolták? :DD -
overx #32563 sziasztok,
Érdemes előfizetni a játékra , vagy még várjak egy kis időt ? mindenki rinyál meg sír szal nemtudom, hogy fizessek e elő rája e :D:D .
Aion ingyenes lesz, mit tegyek, imádom sw-t dehát lóvéj.... és nem kiforrott még a téma vagy tévedek ?!
I need some erősítés hogy tuti megéri, bocs de be vagyok baszva mint a laóóó maónikásan, de nem vagyok szigány ám . :D
No ez nem throll csak úgy mikó izé...
Semmi értelme. Csoki és várom a válaszokat, holnap melóba nézem meg mit írtatok erre, tuti lehúzzátok de a lényeg a lényeg, vegyem meg vagy sem (((((még)))))... Méj de forsz bí vit júú gájsz... -
Azaz mégsem, csak a németet meg a franciát, kint van már az angol meg egy rakat egyéb új cucc. -
Hmmm... most meg levették devtrackerről a biochem/cybertech nerf taglalást. -
Igen, az durva, hogy egész korrekt champion gearben a 38as backstabes operative simán megöl... Azzal, hogy combat közben is stealthbe tud menni, nem lehet mit kezdeni.. Az 50es champion operative hatulrol ledönt stealthböl, akkor föl se allok, mar halott vagyok, 7000eket szurkal. A 38asnal mar fel tudol allni 30 szazalék hpval, de visszamegy stealthbe, és vége... -
Negyed órája váltottam Biochem-re ...
Mellesleg bohóckodtam valamit, és most elég szépen ment az eddigiekhez képest a Warzone (Mondjuk a következő 20 lvl alatt hanyagolni fogom ...)
olyan 20-25+ FPS-em volt folyamatosan (Értsd ezek voltak a minimumok ... 30-40 is volt ... lobbiban 60) -
Na jön már a biochem és cybertech nerf.
Mondjuk várható volt. Kicsit durva a Rakata medpac, buff meg adrenal áradat, amit el tud az ember tolni. Kár, hogy még ezekkel és champ/battlemaster gear-rel is képtelenség egy backstabes ellen életben maradni. Egyetlen megoldás van: guard. -
iponon olcsó.
Én 9ért vettem egy hete. Most 8ért adtam el.
Még annyi, hogy ha nincs egy bankkártyád, amin pénz van, akkor be se regeld, mert ADDIG NEM JÁTSZHASZT, MÍG BE NEM ÁLLÍTOD A KÁRTYÁDAT, HOGY ONNAN SZEDJEN PÉNZT(1euró) -
MaRee #32556
Többet fekszek a földön wz-ben, mint este az ágyban :D
-
Fene a jószívűségemet, SW és IA karakteremnek is több LS mint DS pontja van... Nem tudok gonoszat játszani. :D Vagy ha rá sikerül szánnom magam, akkor is csak 50 pontot kapok rosszért, jóért meg 100-at. >.< -
Satuba fognám a kezét annak az idióta címeres baromnak, aki a CC rendszert designelte ebben a játékban. -
de nekem az is sok :DD sok volt a játékra szánt kiadásom az elmúlt hónapokban :(
Hol ha kérhetném a linket? :) -
nowan #32552 Nem. 
Egyébként 10-11-ért már megkapod. -
Sziasztok , imádom a Starwars játékokat , univerzumos a játékot próbáltam és lenyűgöz , de nekem a 14-16 ezer bolti ár + a gamecard (tudom hogy van 30 nap ingyen) de ha csak egy gamecardot szereznék be azzal nemtudok accot csinálni , feltenni más lemezéről a játékot és nyomulni? -
Akinek nagy szintü sith warrior tankja van, milyen skilekkel lehet normálisan tankolni?
Malaka healelös companion után kap valami értelmes companiont?Ha igen mit, mikor?
Jó lenne, egy tank, és dps build is. -
Minek az neked? Úgyse tudsz wz meccset nyerni. :D -
MaRee #32548 Hát még konkrétan a két pisztoly hiányzik meg a headslot talán és kész. -
3 napja vagy 50, és mindjárt kész a full set? Ez durva... -
Szóval az arány 100%, rontani se tudok rajta, mert több bag-et nem tudok szerezni. -
Nekem ma 2 bag-ből, 2 új cucc lett, szóval bejött a 13. :) -
"Az elet nem habostorta, Pelikan..." :)
Nincs szerencsed, ennyi. Tobbieknek van. Probald ma, megis csak pentek 13. van, hatha... -
MaRee #32543 Igen, ez elég idegesítő. Nekem is kétszer esett már ugyan az a csempiön implant meg öv meg fülbevaló, de nem panaszkodok mert már csak négy item kell a full szethez, 3napja vagyok 50. -
Kicsit kezd idegesítő lenni, hogy már kb. 2 hete csak a rohadt pvp-t nyomom, hogy legyen jó alapgearem, és alig esik a táskákból cucc, a 9 táskából (a kb. 60ból amit kinyitottam), ami esett, 4 ugyanaz volt, 2x esett fejes, 2x offhand, 3x implant, 2x meg füles... Nagyon jó, hogy Nadia is gearelődik, de faszom ki van, hogy a guildben sokkal kevesebbet tolják a többiek, mégis jobb a gearjük, mert nekik normálisan esnek dolgok. Kéne valami rendszer, hogy ne ugyanaz essen, mert már a f*szom kivan... -
Bhalage #32541 nem a kinezet a lenyeg, hanem a gameplay -
Nem csak azt lehet az editorral összehozni, de azt is. GW1, még most is megver egy rakás játékot kinézetben, nagyrészt az SWTORt is. -
nem mindenkinek jönnek be az emós fiúcskák -
Epic!
-
"okádék koreai animációk"
Nem mindenkinek jönnek be a baltával faragott nyugati cuccok. :D -
Az aion repkedős pvpjénél nagyobb failt rég láttam már játékban. Az ostromok pedig közelébe sincsenek egy daoc, war vagy egy l2 ostromnak. -
az kéne hogy ne ilyen okádék koreai animációkkal meg karakterekkel legyen tele :D -
Én azt akkor hagytam abba mikor 30-40 főtől összeszarta magát a szerver az ostromnál, ami hát nagyon erős túlzással hívható ostromnak. Plusz a harmadik npc frakció giga fail lett. -
és még lag sincs.... -
aionban is van ilyen, csak ott még komolyabb, a levegőben is lehet harcolni, mert tudnak repülni a playerek. várostromok több 100 fővel, óriási guardianokkal stb. szerverszintű pvp... -
Bhalage #32531 10:19tol, alap, tobbi is ok. ezek voltak a fasza idok -
Laroa #32530 Bár ez jobban ideillik 
-
Azok a gonosz jedi bacsik, akik olnek, isznak, szexelnek, bunoznek es csak a tanacs elott allva jatszak a jofiut.
Aztan vannak a jo jedik, nem isznak, nem olnek, szuzen halnak meg priusz nelkul, egyes peldanyok gloriaval a fejuk felett.
Es beigertek a szurke jediket is, azok csak gondolatban isznak, gondolatban olnek, csak elmeleti sikon szexelnek. Ok a legnagyobb luzerek. -
Laroa #32528 :) -
-
smoother #32526 De ezt a lego progit megnézem. Köszönöm -
Bhalage #32525 egyreszt akkoriban meg nagy divat volt a cortosis otvozet biztos azert!
masreszt a jedik meg ketszinu sunyi kis feregallatok, ezert is tartom a szemelyes feladatomnak sith warriorkent h minden ilyen ketto mercevel mero kis dzsedajt kettevagjak