60898
-
Nephin #32604 Mekkora igazság, hogy az idő mindent megszépít... :D -
Nephin #32603 Nem lesz ingyenes. -
Értem. -
Nem tudom, nem pvp-zek, de sztem qrva jol megvan csinalva. Mindegyik mmo tok ugyanaz, ebben legalabb van valami plusz, es igen elvezetes. Pl repulsz valahol, lenezel es alattad ott a nagy csata, eldontod hogy beavatkozol vagy repulsz tovabb. Sztem nagy feelingje van. Sajna ingyenes lesz, minden mmo ilyenkor lesz szar. -
Sunbender #32600 van egy kis problémám. az elmúlt fél órában valahányszor megpróbálok belogolni odáig jutok el hogy kiválasszam a szervert (Ahto city), aztán kapok egy "error code 1005" hibaüzenetet és nem tudok belépni. utána néztem, másokkal is előfordult, ahogy a fórumot nézem, de rendes megoldást nemnagyon találtam. valaki találkozott már ezzel? -
gosumofo #32599 arra még pár hónapot várni kell -
Marteentf2 #32598 SZiasztok!elolvastam a FAQ-t de lenne egy kérdésem!Semmilyen módon nem lehet kiprobálni a játékot párnapra?nincs kezdő freeplay? -
*érintő -
Ami nagy szó, mert játszottam a Warhammer Online-nal is, amit csak bughammerként emlegettek sokszor... de fele ennyi fatális, játékélményt érő bug se volt, mint itt. -
Végre lett elég 50-esünk meg időnk, hogy végigtoljuk normál módon Eternity Vaultot. Írtam is utána "dícsérő" bugreportot a BW-nek, ugyanis semmilyen kapcsolódó kvesztem nem triggerelt (így hard/nightmare módon se tudok menni ezután), bezzeg az összes lockout igen. 12 ezer forintért ennyi bugot még az életben nem vettem. -
Hát majd akkor ha ezt látom is 1.1be mert PTSen egyelőre nyomát se látni. -
Nephin #32593 Akkor legközelebb nézz körbe jobban, ott van minden említett klán... :P -
kocc
-
Full interjú -
GameSpy: Have you made progress in tracking down a way to fix that annoying PvP combat lag issue?
"James Ohlen: Oh, yeah. The thing is, it's not a single thing. It's a whole bunch of different things that come together to create the feeling of lag. In some ways that's good news -- it means it's not actually lag -- but in other ways it's bad news. It means we have to touch a whole bunch of different systems to improve it. It's something that we have a lot of different solutions for. A lot of those solutions are coming in Game Update 1 next week. We have some more in the weekly patch that will come out a week after that. That's another thing, our weekly patches, where we're doing bug fixes -- when I say "bug fixes," I don't just mean bugs, I also mean what we like to call "quality of life improvements." Things that are annoying players, we'll make tweaks to them or changes. For example, our auction house, the Galactic Trade Network. People have some issues with some of the features involved there. Because of that, we're making small changes to improve it, they won't be in the major game updates, but instead they'll be in the weekly bug-fix updates. -
mikusmate #32589 Empire oldal. Köszi a tippeket. -
Gyogyito #32588 Szia! Melyik oldalt?
Republic: Resonance, és Kessel Runners
Empire: Hungarikum -
mikusmate #32587 Nightmare Lands-on van magyar guild, amiben lenne helye friss játékosnak is? :) swtor.hu-t néztem, de ott nem találtam semmit. -
off:
tobben mondtatok, hogy erdekel a Tera, most jott a hirlevel, hogy indul az EU beta regisztracio -
Jan. 17-ére ígérik a patch-et. -
kell fizetesi modot megadni, leven mmorpg-rol beszelunk.
nyilvan a legegyszerubb fizetesi mod a bankkartya -
crap, fejleszthetem vissza 400ra a biochemet :DDD -
kell hozzá bank kártya amin van 1 juró minimum ? :S -
Hű de nagy nerfnek azért nem mondanám. -
Hol lehet lila grade 1 gemstone-t talalni? -
Biochem
All Energized, Exotech, and Rakata adrenals and stims now require 400 Biochem for use.
The Exotech Medpac is now named “Exotech Med Unit.” Its overall healing has been reduced and is now in line with similar level medpacs, and it temporarily increases the maximum health of its targets. Use of this item now requires 400 Biochem.
The amount healed by Rakata Medpacs has been reduced. This item now additionally increases maximum health briefly. Use of this item now requires 400 Biochem.
Cybertech
Wynz-Tek grenades now require 400 Cybertech for use.
Wynz-Tek Grenades have had their damage reduced to bring them more in line with grenades of similar level.
The Wynz-Tek Firestorm grenade’s damage has been reduced to bring it in line with grenades of similar level. It now deals damage every 3 seconds over 12 seconds. -
Amúgy a biochem nerfet megérteném de milyen cybertech nertfröl beszéltek? :D Mit nerfelnének még azon mert jelenleg egy rakás trágya semmire se jó azok a gránátok se nagy számok nem ér fel egy rakata med pack al az biztos. -
Game of Thrones MMO? :D -
Since #32576 Van hivatalos statisztika kasztonként? Úgy értem hogy a játékosok hány százaléka játszik BB-vel vagy IMP-el. -
Ez az alap eset, de ha nem stealthből jösz, és nem tudsz combatból eltűnni, akkor alaposan el tudnak kalapálni. -
Bhalage #32574 en is azt mondom hogy quinn es soha nem kell megallni gyogyizni.
worldbosson kivul barmi "solozhato" es cska mesz mint a gep mesz mesz mesz irtasz -
Tyrpak #32573 Mint minden ami Sith Warriorral kapcsolatos, erre is ahány embert kérdezel annyi válasz.
Tank specen emberek nagyobbik része azt mondja, hogy Jaesa Willsaam (a jedilány akire vadászol Barasnak), és guard rá.
Másik része azt mondja, hogy Vette, mert annyi a dps-e, hogy egy BH is sírva fakadna tőle.
Legkisebb része, meg azt mondja, hogy lassan, de biztosan, és Malavi Quinn.
Dps speccen vannak mazochisták, akik Vette, vagy Jaesa, de én azt mondom, hogy Quinn, és akkor kedvedre hentelhetsz úgy, hogy nem kell a hp csíkot nézni, mert Quinn bácsi gondoskodik róla. -
ShaiHulud #32572 majd kapja nerfet:) -
Tababo #32571 igen ez ilyen. backstabes scoundrel vagyok. tankon kívül akit lelövök a földre nem fog felkelni. pillanatok alatt 12k sebzést beviszek. más classal ezt nem csinálod meg.
marauder, merc, assa, sniper, ezek esélytelenek ellenem sajnos. a villámhányók még szoktak szivatni, viszont ha enyém a kezdeményezés és leviszem őket a földre akkor szevasz. full gearelt 50es tankokkal szépeket lehet párbajozni, de ők meg a heal hiány miatt szívják meg a végén.
envii videóit érdemes megnézni hogyan hoz le 2vs1-eket, illetve 50es sorcit hogy végez ki pillanatok alatt.
imba
-
Kiszedtem a Bloom-ot játékból, hihetetlen világos lett a kép, és pixeles. Visszanyomtam, ugyanolyan fos maradt. Ilyenkor mi van? :S Semmi mást nem módosítottam. -
Profilján csajnak jelöli meg magát.
Erről eszembe jut valami... :D -
inkább idd el a pízed meg költsd csajokra, jobban jársz :D -
Aoe támadással kiszedhető a combat stealthből. -
Hát bebaszva semmiképpen :D Gyere vissza holnap :D -
lol