60892
-
cain #33158 elvileg van. launcherben options, és a nyelvet állítsd át németre. -
A harombetusben van balance. Evekig probalkoztak, amig rajottek, hogy rosszul kozelitik meg. Megcsinaltak, hogy ninden honapban mas es mas class az op, igy mindenkinek van 30 napja kielvezni, aztan kussoljon, mert jon par szukos honap :) -
stigi80 #33156 Szevasztok aszt szeretném kérdezni hogy van e német szinkron az SWTOR-on? -
cain #33155 az unreal3? o.O -
az sincs optimalizálva höhö -
NA, ahhoz képest, hogy sok mmoban, tényleg full lvl-en kezdödik el az élet/demilyen ? sok moslékosfostalicska gringelése/ , itt ahogy megszületik a karakter, egy történetbe esel bele, aki beletudja magát élni, annak jó, aki nem, az sorry.
Amiket, bugokat mondtatok , hogy 50-en jön ki, ha javitva lesz, jó lesz?Gondolom.
DE, egyébként, ittis ugyanaz megy, mint más mmokban, full lvl-en gringelés a pontokért, raidelés.Akkor mindenki az új contetet fogja várni.Itt legalább,élvezetes ameddig eljutsz idáig.
Ne mondjátok nekem, hogy máshol olyan nagy balance lenne pvpbe? Például, a hires nemmondomki anevét játékban, olyan nagy balance van, nemhinném, meg persze,ott minden patch után valamit elkur.., valamit felbuffolnak.
Mindenhol ez megy, minden mmoban, ez sem hoz újjat, csak egy kis változatosság, ennyi. -
Az kit érdekel, hogy neked hogyan megy a 16gigáddal meg mittomén mivel? Nem mindenkinek van fullos gépe... -
hawkie22 #33151 Akkor az enyém a minden gép fogalmába nem tartozik bele. Az enyémen tökéletesen fut, nekem semmi problémám vele. -
cain #33150 nálam sokkal jobban fut, mint az unreal3 motoros mortal online. ennyi. -
Tababo #33149 közepes gépigénynek még tökéletes megfelel a gépem. -
Te is feleslegesen magyarázol...Minden gépen szarul fut, nincs normálisan optimalizálva...ennyi -
Ha megy új hiper szuper engine lenne a játék alatt, akkor azon menne a sírás, h miért kellen ilyen motor nem megy a gépen, brühühü. -
hawkie22 #33146 Igen, erre van a Recommended Game Requirements.
Viszont a minimum szintet elérő vagy alig-alig karcoló konfiggal rendelkező emberek ne várjanak már 60-90 FPS-t high graf-on, de még mediumon se. -
Tababo #33145 de jó neked, megy 5millió rammal meg egy majd 70ezres kártyával a játék???????? 
akkor tényleg nem a bioware a hibás. igazán közölhették volna velem ezt hogy a játék megvétele előtt valahonnan szerezzek majd 100ezret...
VÁRJÁL...RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS...hmmm -
Mert valószínűleg nem egyszerű kijavítani. Majd meglesz. -
Ja tudjuk. Ígérték a hónapra és semmit se láttunk meg hallottunk azóta se róla. Hiszti meg azért van, mert valószínű van miért. -
cain #33142 azzal pont hogy nem. -
alderaan 80 fpst megnézném szívesen :D Csinálj már képet mikor megy a harc középen vagy valamelyik pontnál és látni az fps számot. -
Jólvan te csak húzzál fel 78345252 karaktert és legyél boldog a szintezéssel. :) -
Abiliti lag javítva lesz, amint megtalálják a problémát. Ezért kár emoragequitolni.
Ennyi hisztis kurvát, mint itt van, nem láttam még sehol. -
Bhalage #33138 ööö wtf ? ez valami wowos gecinagy nubsag, hogy egy mmo lvl50tol kezdodik. hol van ez leirva? en meg nem lattam ilyet, de akinek jozan paraszti esze van, gondolhatja, hogy itt az 1-50ig tarto folyamat a main event, tortenet, voiceact, felepites
persze van aki ezt nem latja be vagy nem akarja belatni, nos...
ezek canceljenek oszt csá!
szerintem meg egy mmo ott kezdodik, hgoy egy tarsasagnak, egy servernek, egy realmnek aktiv es hasznos tagja leszel es akkor kurvara mindegy, hogy lvl10 vagy lvl50et kontenteet tolsz, hanem az szamit, hgoy akiket birsz azokkal egyutt toljad. a tobbi cska fluff
ebbol is latszik, h mindenkinek mashol kezdodik : )
nem vagyok a lvl50 kontent ellen sot nagyon kell, de meg1x aki arra bazirozott, az most sztem nagyjabol jogosan szopik. a pvp resze, valoban szopas, ezt maximalisan alairom. -
Laroa #33137 Hát akkor változtassák meg a minimum system req-et, mert ott akkor sok embert átbasztak. -
hawkie22 #33136 Én nem tudom, wz fps probléma esetén a gépeknél is lehet hiba. Nekem pl Huttball-on és Alderaanon is 70-80 FPS között ugrál tele képernyő esetén is. Van mellé egy NVidia 560Ti-m meg 16GB Ramom. Alapesetben PVEben 110-120 környékén vagyok. Valszeg a RAM-nál vérzik el sok ember konfigja. -
még jó hogy elmaradt a patch 4 champin bagbol 3-ban beváltható cucc token volt (fegyver,csizma, kesztyű):D -
Laroa #33134 Open bétában is érezhető volt már a wz lag, csak arra számított a nép, hogy gyorsan javítva lesz. Nem így lett. -
"sztem ez egy nyugger tempoju, olvasos, felfedezos, story alapu fasza kis pve coop kotor 3 ennyi"
Pont erről beszélek. Ez egy mmo ember. 50-en kéne kezdődnie az igazi gamenak. Ha kotor 3 néven lenne nem érezném csalódottam magam, de hát kurvára nem az a neve. :) -
Sokat ért a bétába high levellel ha nem csinált semmit közben. -
Bhalage #33131 nekem kúrvára tetszik a játék, nemreg kezdtem egy masodik karit (elso 4x) annyira kivancsi voltam van-e benne eg es fold. van. wzt nem tolok, hanem questelek ahogy idom engedi, pveben fps korrekt, ability lag nincs, szal elofizetek, nem kerdes.
az itteni legnagyobb hangu siro rivo tarsasaggal egyutt erzek, clearly nem az o jatekuk lett ez. sztem ez egy nyugger tempoju, olvasos, felfedezos, story alapu fasza kis pve coop kotor 3 ennyi
alapvetoen a szoksos neha szellemi fogyatekos beir generalra, de a csapatok akikkel toltam tok normalis, poenos felnott emberek.
aki pro pvp jatekot vart (onamitok, vakok, siketek stb) azt szepen megvezettek, kiraboltak, es jól atkurtak a palankon :o) -
jonnyt lehet szidni, mert ő volt high lvl-en is!4
-
Na ezaz, de az meg ki a fenét érdekel mi van szintezés közben... Úgyis max szinten töltöd el a játék 90%-át. Az a baj, hogy egyesek akik bekerültek bétába húzták a nép agyát a semmiről. Ez van benéztem én is...
Ráadásul ahogy elnézem a topikot kb 70%olyan aki még életében nem játszott még mmo-val és ezzel a dumával jön, hogy nyugisan elvan szintezés közben... Csak hogy egy mmo nem erről szól, de mindjárt jön egy okostóni és belémköt. -
Anyagilag az se lett volna sokkal olcsobb, mint ez igy. Havidij nem szempont, aki nem tudja kifizetni, az eddig sem tudta, aki meg kitudja, nem azon a 3-4 ezer forinton fog idegeskedni. Barmennyire is singleplay-re hajaz az egesz, neha napjan, ha a cimborak nem ernek ra, te viszont igen, azert jol jon az mmo resze, es vele az 1-2 ezres server(oldal) kozege. -
Freeeee #33127 Pont ebbe a kategóriába tartozom. Kényelmesen játszogatok,család és munka mellett. Imádom a sci-fit,tököm tele a fantasy-val. Pvp sem érdekel,vagy majd ráérek 50-en. Nagyon tetszik a játék,pont annyi mmo van benne amennyi nekem kell. Ha kihúzom 1-2 hónapig és tetszik,már megérte. -
Laroa #33126 én próbáltam, engine a baj, bár én annyira nem szopok mint Geronimo kolléga. -
cain #33125 nincs több kérdésem. -
Amúgy érdekes, de tényleg kezdem úgy érezni, hogy azok akik élvezik a sztorit meg a világot lehet jobban jártak volna egy single/coop Kotor 3-mal és úgy még havidíj sem lenne. -
Engine egy hulladék fos nem az én gépem/rendszerem -
Nem kell ezzel jönni állandóan. IGEN REMEGTEM MINT A PICSA. De láttam előre 50en mi lesz? Játszottam vele órákat egy nap, hogy idegesítsen minden faszsága? Nem. Betat megnézegettem, max 10-20as szintig vittem karikat, mert meghagytam mindent fullra és igen, ott élveztem nagyon. Írtam már ezerszer, hogy 50 után jön ki minden baromsága hatványozottan, többször nem írom le. -
Chris #33121 Korábban is írtam már, hogy a szintezős része tényleg szórakoztató, ezért nyilván nem te vagy a problémás réteg. De amint mmo-ként akarod játszani, akár lvl 10-től, az alábbi hiányosságok rettentően kijönnek, ezt épp az előbb támasztottad alá, bár egészen addig figyelmen kívül lehet őket hagyni amíg elérsz lvl 50-re, de ott a szintezés elfogy és csak ezek maradnak.
Persze, lehet single playerként játszani mmo havidíj ellenében sokáig, ami eleddig az egyetlen épkézláb örök érv volt, de kérdés, hogy mind a játék mind a játékos ilyenformán meddig bírja?
-
cain #33120 no offense, próbáltál már szűz windowson is játszani? -
Pedig 1 hónapja még ráizgultál a gamera. Hogy mik vannak