60893
-
LaCz #33199 Utálom azt a pillanatot, amikor nem tudom eldönteni, hogy valaki szarkazmust ír, vagy szimplán ennyire hülye. -
gavor #33198 Hát ami engem eddig a játékban felbaszott, a következő:
Végigcsinálom, és mindenki meglepetésére megnyerem a Great Hunt-ot. Erre választhatok 4darab enchantment és egy class 3 zöld doboz közt.
Ez egy játszhatatlan fos! Mi ez már? Csoda hogy még nem freetoplay! -
Tyrpak #33197 SZVSZ Bioware nagyon elszámolta azt, hogy mennyi idő alatt fognak a hardcore-ok lvl 50-re érni.
És úgy gondolták, ok, mindenből csináltunk egy kicsit, van egy kis pvp, egy kis open world, egy kis warzone, egy kis raid, jók vagyunk.
Elismerten, (asszem Zöller volt?) nem figyelnek oda a nagyhangú kisebbségre, miközben a többség ugye kussol.
Amit elszámoltak, az az, hogy a kisebbség nem olvas mást se a fórumokon, csak a nagyhangú kisebbséget. Látják a bizonyítékokat, és elbizonytalanodnak.
Pedig a játék ugyanolyan jó, mint a béta alatt.
Bioware-nek most kéne megújítania az mmo ipart azzal, hogy nem egy 1.1-et dob be, hanem egy akkora csontot, ami a torkán akad a hangadóknak.
Won't happen :( -
MaRee #33196 Akkor nem. Ez csak huttballon működik. -
Azt hiszem, ez az utóbbi lehetett... Mindenesetre aki ellen egy Meh nevű illető van az erősen gyanakodjon, őt szidták eléggé a WZ general chaten :D Azért nem tudom biztosra mondani, hogy tényleg cheatelt-e, mert Alderaan WZ volt és én centerre figyeltem, ott egyszer sem jelent meg. -
MaRee #33194 Hát van speedhack, azt egy-két oldallal ezelőtt linkelte valaki. Plusz van egy csúnya bug amitöl nem tudnak megölni míg te vígan gyilkolhatsz mindenkit, de ennek a hogyanját inkább nem írom le :D -
mi ez a cheat, amiről mindenki beszél? állítólag azon a WZ-n is cheatelt valaki, ami most fejeződött be, de én nem találkoztam az illetővel. :o
erről lehet tudni valami konkrétat? -
MaRee #33192 Én nem negatívkodok, mióta felhúztam a procim azóta egész élvezhetően fut a játék :P -
Lehet, minden 10. negativ komment utan -1 nap :) -
Tababo #33190 semmi sarcasm nem volt. megdicsértelek:D -
Rockety #33189 HEAL -
Nekem mondod? Direkt volt ám! (protip: nézd a hsz számát!) -
Tababo #33187 ügyes vagy
-
mmo = pvp
-
MaRee #33185 WTF, 20.-án jelent meg a game, 21-én fizettem elő, és azt írja, hogy egy nap játékidőm van még. ????? -
De huttballon 16 ember van jobb esetben.
-
MaRee #33183 Örülj neki ha neked ilyen jól fut, többezer másik embernek nem. Nyugodtan menj fel a hivatalos fórumra, ott van nem egy ilyen topik számtalan hozzászólással. Mikor lesz amúgy pöccs végül, nem tudni? -
hawkie22 #33182 Lövök neked azt is, ma nincs már rá időm, de Huttballon 14 emberrel megvan a 72 FPS. -
Többek között Voldemortot is ... -
Tababo #33180 milyen tőr?? az egy tompa gumi bicska -
ja mondjuk az elég nagy baj :P
jobb lenne péntek + 1.1-es peccs :D -
Szerintem attól a "tőrtől" nem igazán kell tartania. :d -
cain #33177 \o/ kevesebb lesz a sírás! -
hát az nem sok vizet fog zavarni -
titani #33175 ..és ami még egy tőrdöfés az SWTOR-ba :
Február 1 töl ingyenes lessz az AION ... -
MaRee #33174 Valaki magyarázza el legyen szives, hogy adott két fegyver - az egyik champion, a másik centurion. Jelenleg a centurion van berakva, viszont megvettem a champion pisztolyt, ami +45 max +21 min damaget ad, plusz minden stathoz hozzá ad minimum 20-at, egyedül az aim-ból vesz le hármat. Viszont ahogy ezt berakom, a primary és a secondary damagem is kevesebb lesz. Csak én nem értem a logikáját, hogy a több statot és damaget adó fegyverrel miért sebzek kevesebbet? Még mielőtt valaki javasolná, nem tudom main slotba rakni, mert ez offhand pisztoly. -
cain #33173 még mindig kedd. -
Terrorcigano #33172 ez nem jelenti azt hogy nem próbált ki sok mmo-t.
lehet hogy sokat megvett de utána már nem fizette be a havidíjat.
vagy sok trialt nyomott vagy tört szeró, freemmo...stb. -
Há' de ánríl endzsin akkor jól kell futnia!!!44 -
jééé és mégis szar a mortal ...
na most akkor mi van ? -
"ez az első olyan MMO a piacon, amiért egyáltalán fizetni hajlandó vagyok"
hinnye akkor nem sok mmo-t próbáltál ki eddig :D -
cain #33168 jó, de könyörgöm, unreal3... már alapból elég sok optimalizációt tartalmaz... minden driver tökig van nyomva unreal3 futását segítő kóddal... ráadásul mióta kint van már... -
OMFG. OMFG. OMFG.
Sok embert meg fogok most bántani, előfordult már több online játákos topikban, de lesz@rom.
Az "MMO" az csak a "14-" -os nólájfereknek jelenti azt, hogy 1 hét alatt fel toplvl-re, majd epikgírben szétgenkelem mindenkinek a száját!
De valójában ez a mágikus 3 betű NEM ezt jelenti. Az MMO az Massively Multiplayer Online. Ezt jelenti. Hihetetlen módon sehol nincs lvl 50 ... vagy top lvl ... vagy bármi ... Ez sehová nincs leírva, csak a nagyonkockák kitalálták mellé.
Az igazat megvallva ez az első olyan MMO a piacon, amiért egyáltalán fizetni hajlandó vagyok ...
@eurom: Juuuuuj ... Nem kéne ... Az ilyen postokról messzire süt, hogy mindenféle komolyabbnak mondható piaci dologtól olyan messze van a kommentelő mint Makó Jeruzsálemtől. (A dolog komolyságát erősíti, hogy a "komolyabbnak mondható piac"-on most nem mondjuk egy multicég világpiaci tevékenységét értem, hanem egy kisvárosi zöldségest ...) loooool ... -
Én meg a 70-80 fps-es 16fös op képeket.
-
Hiába magyarázod nekik. Még mindig várom a 70-80 fpses alderaan képet -
cain #33164 azért törekedni kell rá... 1v1 balancera anno azt mondták, hogy nem vizsgálják, mert kicsi az előfordulása a faction alapúhoz pvphez képest. factionnél meg a classok és ac-k egymás tükörképei, minimális eltérésekkel. -
mortal...
tudom hogy ue3 van alatta de az tök mind1 hogy milyen , kapnak egy defuault engine-t onnantól kezdve pedig a fejlesztőknek kell reszelni rajta. ott is olyan memory leak van hogy ihajja. -
smoother #33162 Én! ugy érzem hogy azért vannak ilyen kevés játékossal működö pvp k mert a játék motorja egyszerüen nem birna el többet jelenleg.Mi lesz majd a 100 vagy feletti pvpvel nyilt téren? Sajnos még 1 játékost sem tud sokszor rendesen kiszolgálni a motor nemhogy százat akik egymással harcolnak. -
elirtam vazze, de nem ez a legfontosabb
-
Tababo #33160 az véletlenül nem grindelés lenne?
"Darálás" (Grinding) - A darálás (vagy szleng formájában: "grindelés") során a játékos mást se csinál, csak egy bizonyos mobot vagy NPC-t öl halomra.
mi az gringelés?