60898
  • Marfy
    Én örülök neki hogy szinte minden parancs, billentyűkombináció megegyezik, nem kellett újra tanulni az egészet és még így is kellő képen élvezetet nyújt számomra. A wowba már csak afkolni jartam meg chatelni, de szerintem a jatékosok nagy része is csak ezt csinálja, hajtja őket a függőség.
  • Djuree
    minden mmo wow klón ennyi erővel....
  • Omlás
    Kellene hívni a TROLLIRTÓKAT! elszaporodtak a trollok... Pedig már kezdett épp alakulni a topic... Valami új stuffot kidobhatnának, hogy tiplizzen innét a sok IQ harcos....
  • csokicsiga #33241
    Miröl beszélsz?
    Vazze tört szerveren, persze, hogy vannak magyarok, mivel, az a csoroknak bejön, mee ingyé van, a hivataloson , az elején sok magyar volt, azt rájött mindenki, hogy a drága NCsoft baxik bele az egészbe, mi is áttmentünk, vagy 30-an,senki nem maradt ott röpködni...
    Emlékszem, amikor start volt, a nagy nemlehetkimondani a nevét trónjáról letaszitó hipeszuper gamenek nevezték, és mi lett vele, ment a süllyesztöbe, mivel baxtak fejleszteni.
    Vazze, hogy ott nemvolt gyors a fejlödés, simán ellehetett érni a a max szintet, azt ment a kicsik genkelése.
    De itt evvel a témával beis fejezem, eme más játékról folytatott csevejt.
  • PiszkosFred
    Mar bocsanat, de te is ezt csinalod itt az SWTOR topikban :) Bevallottan 20-as szintnel nincs magasabb karaktered, de sorolod a negativumokat folyamatosan, ez nem jo, az nem jo, amaz is szar, stb. De ha mas teszi ezt a "te" jatekoddal, akkor az mar tilos, akkor az mar trollkodik, huzzon innen a velemenyevel, stb.
  • Braikingboss
    Hmm... Össze akartam szedni a Red Matrix Shardokat Ilum és Hoth os simán ment bent is van az Inventoryban erre a Korribanon lévőt nem adta meg uygan úgy 2 van az Inventoryban és hiába tapizom meg újra már a Korribanon lévőt nem adja már meg. Szerintem nem én vok balfasz ez bug:D Mind1 írtam ticketet
  • a.carkey
    Makót ne emlegesd! Nem mindenkinek ő a kedvenc compja.
  • Spheriot
    A BW ott számolta el magát hogy egy wow klónt csinált, és nem egy eredeti játékot.
  • Djuree
    empire oldalon nincs is puskákpap?:D tehát puskát használó osztály? mert csak pisztolyos karikat látok. indítanék egy BH-t. valamelyik advanced kasztja tud pukkát használni? commando megfelelője kéne nekem, a nehézágyús csóka.
  • Djuree
    nem sokat kell benne grindolni. dupla xp-s hétvégéken hamar megvan a szintlépés, és azért bőven van benne küldi is. kell grindelni is, de legalább nem megy fel benne az ember max szintre 3 nap alatt mint itt. akkor meg azért menne a sírás ahogy itt.
  • a.carkey
    De ahhoz nem ilyen rendszernek kéne lennie, nem ennyire csőben húzott fejlődéssel, nem ilyen bolygófelépítéssel ...

De nem megyek bele, mert élvezem. 50 felett meg szépen van teendő, hisz aki nem durr bele lett 50es, annak még van elég questje, nem fullos semmije, és van még mit gyüjtögetnie mire minden companionja fullos lesz.
  • Djuree
    látszik hogy közöd sincs hozzá. szidod, közben toltad 1 hónapot, annyi idő alatt kb. semmit nem láttál belőle. másik epic fail hogy köze nincs japánhoz, ez egy koreai játék, teljesen más mint egy japán. most is tele van magyarokkal amúgy a játék, mindig lehet magyar partit találni. úgyhogy mehetsz máshova trollkodni...köszi
  • PiszkosFred
    Ilyenkor mindig eszembe jut az Onyxia v1.0 killbol esett saman/paladin itemek, termszetesen saman az allynak, paladin a hordanak :)

Es igen, legtobbszor van a partyban olyan jatekos, akinek van olyan companionja, aki hasznalhatja. Persze kerdes, hogy a kill pillanataban ezzel tisztaban van e az adott jatekos, ismeri-e annyira a companionja(i)t.

A legjobb, amikor "huzol" valakit lowlvl flashpointon, es pech, folyamatosan neked esik a drop, nem a masik classnak, igy aztan social ponton es esetleges title-n kivul szegeny semmit sem kap.
  • Tyrpak
    off
    Játszottam hivatalos és tört Aion szerveren is, egy low rate (2-3x) tört szerver sokkal élvezetesebb, mint a hivatalos, és van olyan, amin elég sokan vannak. Viszont azt nem oldja meg, hogy kegyetlen sok grinddal húzd fel a karid max szintre, és akkor pvp-zhetsz, mert addig csak gankelhető célpont vagy. Vagy csak az én carebear lelkem nem bírta a félóránkénti futkosást.
  • csokicsiga #33230

Off
    Amikor kijött az a xar vazze, sokan nyomták/magyarok/ köztük énis, de rájöttem, hogy egy fostalicska, semmi nincs benne,csak röpködés, az egyik oldalon sokan voltak, a másikon, szinte senki, mostmeg, elvétve lehetett találkozni játékossal, hogy ingyenes lesz, ez sem igaz teljesen, mert nem minden országban lesz az, de elis hiszem, hogy free lessz freb.-ban, mivel már az elsö hónap után meguntam, köztük még rengetegen.
    De még freen sem érdekel, egy japán tilusú fantasy xar, ennyi.
  • Tyrpak
    Azért én igyekszem olyasmire greedelni, amiből legalább a modokat használni tudom valamire, pl companionnak.

Amit lövésem sincs miért nem tudtak megcsinálni (jó legtöbb mmo-ban ugyanígy van), hogy miért nem nézi már meg, hogy kik vannak az instában, és nem dob olyasmit, amit senki nem tud használni?
    Többször kérdeztem már, legtöbbször olyankor, amikor pl aim-es blaster rifle esik empire oldalon, sniper rifle vagy aim-es pisztoly republicon.
    Ilyenkor az általános válasz az, hogy van olyan companion aki használni tudja...

Költői kérdés: shield ratinget adó strengthes medium armor miatt melyik fejlesztő anyukája csuklik?
  • Omlás
    Baromság már bocs :]

De ebből az FPS témából megint akkora flame tsunami lett/lesz mint a picsa...

• Djuree
    azt gondolom hogy direkt van így. csak sajnáltam potom pénzért eladni a jó cuccokat. persze akkor meg hamar meg lenne mindenkinek a jó gear és nem menne bossokat írtani....
  • Marfy
    Ez így van rendjén.
  • Djuree
    na tegnap végre összeszedtem magam mellé még 3 magyart 2 flashpointra. jó volt így nyomulni. már csak duma kéne közben TS-en. nem akarom megcsinálni többször a flashpointokat, elég nekem egyszer hogy megnézzem milyen, de ha lenne magyar csapat dumával akkor mennék akárhányszor.
  • Djuree
    boss dobta igen.
  • Djuree
    az a baj innentől el is veszik az aintól a támogatás nagy részét. eddig a legjobb mmo volt (messze a legtöbb magyar játékossal a wow után), most már nem biztos hogy az is marad. én megyek vissza mindenesetre, persze itt is maradok, mind a kettővel fogom tolni, egyszer ezzel egyszer azzal. az egy teljesen más játék, megfér a kettő egymás mellett.
  • avulu
    Ez nem hiba. A flashpoint bossokból eső lootok bop itemek, akárcsak más mmorpg-ben, nem véletlen.
  • Marfy
    Boss dobta vagy trash?
  • Djuree
    na bakker, van még mit javítani a játékon. vmit csinálni kéne azzal hogy ha felveszek egy sárga tárgyat, csak az inventoryba nem magamra, azt egyből hozzám is bindeli. tegnap athiss-on kaptam 2 sárga fénykardot, de nekem nem kellettek, csak greed-ből mázlim volt, ki akarom tenni AH-ba nem lehet. ezeket a kardokat bűn volt eladni 600-ért, de mit csináljak velük? el van ez így baszva...másnak ezek sokat értek volna aki használja is, még ha 1000-ért kirakom AH-ba az is jobb lett volna.
  • gosumofo
  • GAthersw
    Komolyan ennyi lvl50 hiszti után már félek fejlődni, pedig gyorsan meglesz az 50. Mondjuk MMO érzésem ma volt igazán először, Hoth iszonyatosan bejön, végre rengeteg átfedés van a két oldal quest területei között, így szétrugdostunk pár Imperial segget a warzoneokon kívül is.

Warzone FPS dropot még nem tapasztaltam (100+ játék alatt) pedig a problémát tapasztalóknál jóval gyengébb konfigom van, full részletességen egy HD4890-el még nem vettem észre hogy 30 alá esett volna még Alderaanon középen nagy összecsapásoknál sem, ahol repkednek az AoE-k. Ez tehát tényleg optimalizálatlanság lehet a bivaly géppel küszködők alapján.

Az egyetlen gondom, hogy belefeledkezem a játékba és ilyenkor jövök rá, hogy hány óra :D
  • Liio
    Hát, még mindig inkább az az érzésem, hogy komolyan gondoltad, amit írtál, csak mivel besültél vele, ezért inkább ráfogod, hogy trollkodtál,
    DE
    oké, mondjuk, hogy átjött és félreteszem a rosszindulatú gondolataimat. Sőt, inkább nem is agyalok ilyeneken. Nehéz. :/
  • gavor
    Trollkodtam, így átjön? Első próbálkozás volt, de inkább hagyom, mert ezek szerint gyenge vagyok benne.

Kb. leszarom a rewardot, a sztori odavágott. Ennek ellenére fura volt, hogy mint eddig a láncok lezárásánál omg cuccot kaptam mindig, most az eddigi legkatartisztikusabb Q után meg kvázi semmi. A logikáját nem értem, ami nem egyenlő azzal, hogy eret vágok.
  • Liio
    Nekem csak a játszhatatlanság meg a rewardok közti összefüggés nem jött át... Na mindegy.

Egyébként, most, hogy van Empire karim is és nem úszom a köztársaság kék ködében, el kell ismernem, hogy a Republic oldal kevésbé 'megfogó'. Coruscanton alig vártam, hogy végezzek, nem jött be valahogy a bolygó, de ez igazából csak az utolsó bár q után kezdett körvonalazódni bennem. Most, viszont hogy kivégeztem Dromund Kaas-t, meg kell mondjam, sokkal gyorsabban peregtek a küldik, és élveztem. Az IA hajó mellesleg sokkal jobban néz ki, mint a Sage. :P
    Plusz Operative-val már össze is szedtem a lvl 20 PVP gear fő részeit (kezes,lábas, fejes, nadrág, kabát) és 13-as valor rankkal elvagyogatok 21-en. A daily WZ és FP questek bőven elegek 1-1 szinthez (most pl. Athiss-ban farmoltunk össze ~20k xp-t champion mobokból + dailyre is kaptam 10k-t - oké, hogy ezek Rep. oldalon is megvannak, de itt valahogy könnyebben megy minden). Gyorsabban találsz csapatot HC questre, ÉS általában normális team jön össze (oké, ez is megvolt Republicon). Viszont a class q-ja az IA-nak nem tetszik, Sage eddig sokkalta jobban bejött, úgyhogy most ingázhatok a két kari között.
    A Sage-el viszont annyi a bajom, hogy Nar Shadda-n csak a class q-t csináltam meg, és Tatooine most elég nehézkes, mert majdnem csak a minimum szinten mentem oda, és a companion gearje sem a legjobb, plusz minden második mob legalább strong kategória. Ezt amúgy más is tapasztalta, vagy csak rossz helyen questelek? Mármint, hogy Tatooine-on sok a strong mob... Nekem például ez elég zavaró.
    Öh, hirtelen más nem jut eszembe, gondoltam csak megosztom a SZEMÉLYES tapasztalatokat. :) Mivel soloban tolom ez a legjobb helye annak, hogy 'hozzáértő' emberkéknek regéljek. Haverok nem nagy SW fanok, ők az azzalamitnemneveünknevénnel tolják leginkább.
  • gavor
    Buzi, segg? Ezt talán humornak szánta?
    Csak nem jött be. Nekem amúgy nincs semmi bajom a homoszexuálisokkal. Van egy olyan barátom is, egy...egy olyan transztesztikuláris.
  • Evoluti0N
    Ilyen későn azért lehet, h már nem ártana :D
  • MaRee
    Kaptál menő titlet, én annak is örültem.
  • gavor
    Pff gyerekek, ezentúl inkább inkább kiírom, hogy vigyázat, viccelek!
  • nowan
    A hozzászólása alapján azért jó úton halad.
  • Evoluti0N
    Szerintem ez tényleg szörnyű. Nem értem, hogy nem mentek még tönkre az idegeid.
  • Evoluti0N
    Szárnyas harcos jedi puskáspapokat.
  • gavor
    Minden lószar questért kaptam fegyvert, armort mittomén. Én itt adtam volna, vmi különlegesebb kinézetű fegyvert, vagy egy glóriát. Hogy amikor ránézek a rosszfiúra, lássam, hogy na ezért toltam. Mert téged jobban feldob 2 endurance mint, hogy vmi külső upgraded legyen, ez biztos fölém emel, és parasztkodhatsz.
  • Jockey
    sziasztok, tud valaki valami linket/oldalt, ahol meg lehet nezni az egyes szervereken talalhato repub/imperial aranyt?
  • PiszkosFred
    Elotte meg kaptal annyi loszart rewardkent, hogy felorankent kukaztad a korabban "csodasnak" hitt cuccaidat. Mit akartal volna kapni? Mako titkos szexvideojat? Vagy meghivot Lucastol a Skywalker Ranchra? De most komolyan, mit szerettel volna kapni?