• Liio
    Nekem csak a játszhatatlanság meg a rewardok közti összefüggés nem jött át... Na mindegy.

Egyébként, most, hogy van Empire karim is és nem úszom a köztársaság kék ködében, el kell ismernem, hogy a Republic oldal kevésbé 'megfogó'. Coruscanton alig vártam, hogy végezzek, nem jött be valahogy a bolygó, de ez igazából csak az utolsó bár q után kezdett körvonalazódni bennem. Most, viszont hogy kivégeztem Dromund Kaas-t, meg kell mondjam, sokkal gyorsabban peregtek a küldik, és élveztem. Az IA hajó mellesleg sokkal jobban néz ki, mint a Sage. :P
    Plusz Operative-val már össze is szedtem a lvl 20 PVP gear fő részeit (kezes,lábas, fejes, nadrág, kabát) és 13-as valor rankkal elvagyogatok 21-en. A daily WZ és FP questek bőven elegek 1-1 szinthez (most pl. Athiss-ban farmoltunk össze ~20k xp-t champion mobokból + dailyre is kaptam 10k-t - oké, hogy ezek Rep. oldalon is megvannak, de itt valahogy könnyebben megy minden). Gyorsabban találsz csapatot HC questre, ÉS általában normális team jön össze (oké, ez is megvolt Republicon). Viszont a class q-ja az IA-nak nem tetszik, Sage eddig sokkalta jobban bejött, úgyhogy most ingázhatok a két kari között.
    A Sage-el viszont annyi a bajom, hogy Nar Shadda-n csak a class q-t csináltam meg, és Tatooine most elég nehézkes, mert majdnem csak a minimum szinten mentem oda, és a companion gearje sem a legjobb, plusz minden második mob legalább strong kategória. Ezt amúgy más is tapasztalta, vagy csak rossz helyen questelek? Mármint, hogy Tatooine-on sok a strong mob... Nekem például ez elég zavaró.
    Öh, hirtelen más nem jut eszembe, gondoltam csak megosztom a SZEMÉLYES tapasztalatokat. :) Mivel soloban tolom ez a legjobb helye annak, hogy 'hozzáértő' emberkéknek regéljek. Haverok nem nagy SW fanok, ők az azzalamitnemneveünknevénnel tolják leginkább.