60893
  • a.carkey
    Ilyen volt az SWG, majd Smedleynek hála olyan lett, mint WOW prealfa. :)
  • s0n1c
    Közelében nincs, mivel teljesen más stílus.
  • a.carkey
    Jaj istenem. Két tök különböző játékról beszélsz. Azon kívül, hogy mindkettő MMO, sok hasonlóság nincs bennük és sajnos már nem is lesz.
  • Chris
    Mert szimplán sandbox elemeken nyugvó dolog volt, mint pl. Eve is, a pvp-t viszi a hátán a nyersanyag birtoklás, a nyersanyag birtoklást viszi a hátán a remek craft rendszer, a remek craft rendszert viszi a hátán az itemek javíthatatlan romlása, amit meg visz a hátán a pve és a pvp. A kör bezárult, remek hosszútávú motivációs rendszer.
    Egy ilyenbe már csak egyéb jó ötletek kellenek, meg néhány lerágott csont, mégcsak újítani sem kell nagyon és kész a wow verő mmo.
  • Torzonborz
    muahahahahaha

ne az NGE fost hasonlítsd az EVE-hez...
  • Djuree
    SWG kell? EVE 10x olyan jó legalább, közelében nincs az SWG, semmiben...
  • gavor
    Rácuppanok a srácokra, nem pedig ügyeskedek. Ez jópofa becsalogatás egy csapdába, vagy ilyesmi, de nem tankolás.
  • a.carkey
    De az Pre-CU lesz, nem CU. :(

PvP battlefield pl. 2003 októberéig pl. adott rewardot, csak beváltani nem lehetett. :D

Questek voltak, csak - pár kivételtől eltekintve - nem beszéltek az npck, max. az űr résznél és a tutorialban. Theme parkok (imp, reb, neutral (Jabba), mellett rengeteg hasonló quest volt, csak fejlődni lehetett lassabban. Viszonylag lassabban.

PvP meg király volt. Megjelent 20-30 reb/imp player, majd a horda további része (80-90 player), és ment a PvP ezerrel Theedért vagy Coronetért, ill. más egyéb városért.

Igazából az igazán ütős rewardokat azért kaptad, ha végigcsináltál egy baromi hosszú questsorozatot. Itt nem. Sajnos.

Na mindegy. Szórakoztató az SWTOR is, de nem olyan MMO amilyen akár lehetett volna.
  • Sir Quno Jedi
    AZt de utálom. Kiccsávók futkosnak, mint a csík, körözve, rá sem lehet támadni.
  • Liio
    Nem tudom hol olvastad, hogy bárki is erre alapozott volna... Ez mindössze ranged mobok elleni alternatíva arra az eshetőségre, ha nem akarsz kiszedni mindent CC-ből.
  • PiszkosFred
    Akkor definiald pl a tankolast, te hogy kepzeled el? Hogy kellene, hogy tortenjen?
  • picket
    wat
  • gavor
    Erre alapozni meg példaként, megoldásként felhozni, főleg kifinomultnak nevezni? Ez ám a tankolás. Majdnem annyira élménydús, mint amikor rohangálnak az emberek egymás körül késelgetve és ez a melee pvp.
  • picket
    e! (gugli első találat)
  • Liio
    A 'hűbelebalázs' módjára történő vakvilágba csörtetésnél mindenesetre kifinomultabb módszer. :)
  • PiszkosFred
    Nem kotelezo hasznalni, nyugodtan dogoljon a partyd millioszor, ha az jobban szorakoztat.
  • gavor
    Én is nyomtam, bőven van olyan szinten, mint fénykorában a hivatalos volt. Sajnos housing nem működött még akkor amikor nyomtam. Játékosokkal, pedig tömve van.
  • Wlanseraf
    kk:)))
  • Torzonborz
    swgemu.com regelsz , launchpadot leszeded az oldalukról ( persze swg kliens sem árt ) update-el , , belépsz , liberator szervert kiválasztod és indul a nosztalgia :)
    elég jó állapotban van gyk majd' minden müxik már
  • Djuree
    remélem semmi. mass effect nagyon semmi, közelében nincs a kotoroknak...
  • gavor
    google: első találat swgemu-ra
  • Wlanseraf
    Van valami oldal ahol lehet olvasgatni valamit erről? ha lenne egy működő SWG:)) hát mehetne kapálni minden más:)
  • gavor
    Az igen, ez ám a játék. Lospull.
  • Liio
    Bár nem írtam oda, de úgy gondoltam, hogy amikor kivitelezhető, akkor érdemesebb ezt használni. Azért ez alap, nem? :P
  • Warden
    Az eternity vault negyedik eventje egy 1vs1 szituáció.Minden player kap egy npc-t 2 perc alatt kell mindenkinek a sajátját levernie.(Nagyjából ez is free loot nightmare fokozaton is akárcsak az elötte lévő pylon event.)A marauder warrior a hc flashpointokban simán lehuzza a tankról a bossokat én asassinnal sosem.Nincs dps vagy threat meter viszont ennél az eventnél 39 másodpercel elöbb verem le az ugyanolyan fajta npc t mint ő.Akkor szerinted kinek van nagyobb dps e?
  • Torzonborz
    na látod ezért várom SWG EMU-t csak jönne már a "végleges".
  • Omlás
    los pull is van a világon könyörgöm :P....
  • Paxton
    Nagyon láma kérdés (tudom), de mit jelent:
    - aggro
    - CC
    - Guard
    - AH?

Az AoE-re már rájöttem magamtól is. :) Soha nem játszottam még MMO-t és az Old Republic-ot is inkább egy KotOR 3-ként szeretném játszani. Csak PvE történetjáték, semmi PvP, Huttbal, stb.. Ez a magyarázat a tudatlanságomra. :)
  • Wlanseraf
    Valószínűleg az SWG közelébe már nem fog egy MMO sem érni... sokan azt sem értik mért jó dolog egy játékban a craft:) mert WoW/Tor stb-ből indulnak ki..
    De mivel semmilyen tárgy nem romlik pl. tök egyforma minden.. a crafterek csomó dolgot csak maguknak tudnak gyártani.. ezért nincs működő gazdaság sem..

Vicces higy nem voltak insták!! nem voltak jóformán questek!!nem voltak szintek!!:) mégis végtelen számú órát el lehetett tölteni a játékban...
    És azt is hozzá tenném hogy semmit azaz semmit nem adott a PVP mégis óriási csaták voltak:D

pl. mekkora feelingje volt egy Jedi üldözésének több órán keresztül egy BH-val és segítő csapattal...
    remélem lesz még a világtörténelemben egy tökös csapat aki mert innovatív MMO-t fejleszteni és nem wow klónokat gyártani...
  • gavor
    CSak hiába van cc pull, amikor a mobok nem jönnek oda, mert rangedek.
  • Warden
    Amíg nincs meg a def caped addig a defense.(nem kapsz több critet)Lvl 34 en viszont qrvára mindegy:)
  • gavor
    Gyors példa: Mi nagyobb agro. Egy 2k-s crit, vagy 2x1000 sima sebzés.
  • gavor
    BH-nak is van, valami, hirtelen azt sem tudom melyik csak emlékszem, hogy olvastam:P
    A kérdésem inkább a sebzés nagysága, dps, spell típusa közti összefüggésre vonatkozott volna!
  • Liio
    Operative-nak a Sleep Dart pl. csak olyan mobon használható, ami nincs combatban. Azt nem tudod már pull után feltenni, és azért egy 60 sec-es CC nem elhanyagolható.
    Hogy őszinte legyek, nekem a második bekezdésed tekintendő az alapnak, mert a CC-pull kombináció legalább megadja a lehetőséget arra, hogy könnyebb legyen a fight, míg ha meg sem próbáljuk, akkor az esély sincs meg, plusz ha az Operaive CC-jét tekintjük, nem is nagy veszteség, ha nem sikerül, mert mint írtam combatban lévő mobra nem tehető, tehát egy próbát mindenképp megér.
    Plusz, ha fight közben CC-zel, akkor is odébb kell húzni a maradékot, annyi, hogy előtte tudtál AoE tauntot tolni, de arról meg te magad írtad, hogy baromi gyorsan elmúlik.
    Ha ezeket nézzük, szerintem inkább megéri egy CC-pull, mint egy pull-CC.
  • Laroa
    Ja, van 1 ilyen képessége a sith warriornak 1 perces cd-vel...
  • gavor
    Nem tudom, hogy ez megvan-e nem tank classoknál is, de van olyan spell, ami a sebzéstől "függetlenül" nagyobb threatet okoz.
  • Liio
    Oké, ha őszinte akarok lenni, akkor ez tényleg kimaradt. :D
    Ettől még nem fail annyira a teóriám, mert ha folytatjuk azt a vonalat, hogy nincs dmg meter se combat log, akkor Ő honnan tudja, hogy nem inkább a másik DPS-re, (sarcasm)esetlegesen ha nagyon más eshetőség nincs akkor a healerre(/sarcasm) tegye a guardot, és ne a buddyra?
    Ugyanez megy Chrisnek is. :P
  • Sir Quno Jedi
    EZ butaság. Ha leccznek valakit is a csoportból MIELŐTT magamra ugrasztanám őket, akkor kb. értelme nuku, mert ha az AoE támadásaimmal kihozom a ccből, akkor adtak egy pofont a szarnak.

Max. az járható út, hogy messziről lecczik, odadugom a pofámat, majd kimenekülök velük addig, hogy az AoE-k már ne érjék a kis ravaszt, hagy cc-elődjön ott magában és UTÁNA aggroztatom magamra őket. Sajnos vannk 15m-es skillek is, szóval nagyon el kell onnan menni és a cspaat FELÉ kell őket sajnos csalnom, mert maguktól is afelé indulnak alapból és nem veszíthetem el őket. Na ha ilyenkor nem sikerül magamra fordítanom valamelyiket, akkor már rajta is van azokon, akiken nem kéne, szal. rizikós. A sok hülye nem is szokta megvárni, utána meg nyünnyög, hogy szar a tankolás. Ja. Valóban.
  • Chris
    Vagy esetleg azért termelt kevesebb agrót, mert eleve rajta volt a guard.
    Sáska alacsonyabb szintű válasza inkább kézenfekvő, de gondolom sokkal alacsonyabb szintűt meg nem visznek adott fp-ra, ha nem 50-ről beszélünk.
  • Liio
    AZ UI-t én sem szeretem, de nekem inkább a barokkal vannak gondjaim. A sidebarokon kívül csak kettő lehet centerben, nem? Nekem eddig kettőt sikerült odavarázsolni.