60898
-
Brutál, hogy mennyire elqurták az imp stationt. Megyek, erre putty, elkezd tölteni, bejön a töltőképernyő. Eddig picit belassult, ha sokan voltak, de leszartam. Viszont így most ez játszhatatlan.
Hallottatok valamit, hogy a Bioware átvett embereket a SOE "Hogyan qurjunk el egy jó játékot?" részlegétől? -
A patch másik újítása, hogy az UI-n az ellőt ability nem elsötétedik, hanem csak az a része lesz sötét amennyi idő még vissza van (remélem érthető:P). Na ezzel aztán az összes olyan ability aminek nagyobb a cd-je (1+ perc) az utolsó 5-10 mp-t nem látod, mert kb van egy-két miniméter sötét csík a többi világít, így azt hiszed tudod használni, közben meg még várni kell X mp-t. Komolyan mondom katasztrófa. -
Instance-olódik az már magától. Átnéztem oda is, sehol senki, 2-3 doboz szétdobálva, néhány óra alatt meg is lett volna a 30 darab cucc, de már semmi erőm nem volt hozzá. Szomorú ez a nap, Black Wednesday (BioWare... BW/BW). -
MaRee #33641 Egyébként akik amellett kardoskodnak, hogy instanceolni kéne Ilumot meg stb, ajánlom itt Drakaris hozzászólását. Kb annyi a lényeg, hogy a játék egyszerűen nem hajlandó a CPU-t és a VGA-t kihasználni, 1-2 fps mellett is 30 és 20%-ot használ ezekből, tehát a létszámstop és az instanceolás ezen nem segít. -
MaRee #33640 Hát igen, elég gáz. Sokak szerint rollback lesz belőle, majd meglátjuk. Egy-két hónapra mindenesetre én is visszatérek a jól bevált gémemhez, aztán meglátjuk összeszedi-e magát a Bio :) Én nagyon remélem, nagyon megtetszett a játék, imádom a Star Wars-t is. -
nowan #33639 Azért jó látni, hogy van ahol egész jól működik Ilum. Itt már "csak" a lag és fps a gond. -
na én most nyomtam rá a cancelre. vhogy nem érzem a késztetést hogy tovább folytassam :( -
Hát ezt rohadtul sajnálom... hogy ilyesmi megtörténhetett. Nekem baromi sok játékórám benne van a "szimpla" 62-mben, és most semmit nem ér az egész. Kár. :( Az meg méginkább, hogy van egy 2 hónapos kártyám is beregelve. -
Tababo #33636
-
MaRee #33635

-
MaRee #33634 Már fixelték, de csomó valor rank 100-as karakter lett belőle. Tele vannak ezzel a fórumok. -
Tényleg igaz, hogy ad egy rakás valort a base turret ilumon? és hogy az empire agyonfarmolja magát? -
Ez így igaz, mert maga a játék tényleg remek! De a pvp-nek is remeknek kellene lennie, és ez ügyben sürgősen tenni kell valamit! -
A jatekot nem, maximum a pvp reszet - amely a premier napjatol halott es egy rakas vicc kevereke (foleg a mai nap utan) :) -
Sőt jelen helyzetben az egyetlen megoldás! Mert ez az unbalance gusztustalanul elbassza a játékot! -
gavor #33629 n+1 szerver? -
Ezzel én is egyetértek! A korlátozás szerintem is jó megoldás lenne! -
MaRee #33627 Több szerveren raidelik a bázisokon a turreteket, nincs rajtuk diminishing returns, csomó ember szaladgál valor rank 100-zal. Rollback várható, szerintem 140%. -
BrandonLee #33626 "Ha oda nem tudnak menni jatszani imperialkent, mennek a kovetkezo, meg "szabad" szerverre." És ki a tökömet érdekli! Menjenek! Majd jön olyan aki republicos karit akar indítani! Aionba ez nagyon jól működött! -
Tababo #33625 nem megoldás az ilyen szintű korlátozás. sokan ott hagynák játékot és jogosan, hiszen fizetsz.
teljesen "átkéne" dolgozni sőt kitörölni a picsába ezt a moslék ilumot és valami tisztességes pvpt csinálni.
a 3 pvp wz map jó...gyerekeknek játszani.
az swtor egy fantasztikusan jó single/coop játék lett, de mmonak kevés. -
Hulye az otlet, bar ertheto, hogy mit akar a kollega. Ha van egy maximalis populacio (4000) amelyet elbir a szerver, akkor attol, hogy maximum 2000 imperialig engedi krealni a jatekosokat, az nem jelenti azt, hogy a tobbiek be fognak regelni republicra. Ha oda nem tudnak menni jatszani imperialkent, mennek a kovetkezo, meg "szabad" szerverre. Talan 1-1 serveren jobb lesz a balance, sot, urambocsa' akar 3-4db 50-50 koruli full server is lehet, de a tobbiek ugyanugy aranytalanul szetoszlanak a tobbi serveren. Ha valaki nem akar republicot jatszani, azt nem fogod tudni kenyszeriteni ra.
Idovel, amikor az eddig csak hangoskodo es accuk lemondassal fenyegetozo emberek vegre meg is teszik ezt es elvonulnak, (nem csak fenyegetoznek jatekbol alttabolva), akkor majd letisztul a kep. Akkor, a megmaradt community megkapja a transfer lehetosegeket (ingyen, fizetett, stb) es jobb lesz az arany. -
Magyar Betyár #33623 Érdekes 10 évvel ezelőtt a Daoc-ban több 100-an pvpztünk egyszerre egy helyen minden gond nélkül.
Server crush csak akkor volt amikor 800!!!!-an mentünk relic raidre egyszerre. Akkor sem a 800 ember miatt ment le a server hanem mert kijött védeni még 800.
Ez 10 éve volt! -
LaCz #33622 Leszaladtunk az új instába (Kaon City) Hardon. Kb 1.5 órát trasheltünk összesen, első boss annyi volt, hogy jött 3 percig a trash és ölni kellett. második és harmadik tank and spank... Dög unalom volt az egész. Két részes (mint pl Taral V - Maelstorm Prison, vagy ennek a párja Empireben) de a második rész még nem elérhető. -
gavor #33621 Amennyiben nincs tűrés, igen.
Szemfüles a kolléga nagyon, elismerésem! -
Vagyis, lezarnal egy servert akar 1 imperial jatekos es 1 republic jatekos, osszesen 2 db jatekos utan, mert megvan az 50-50? -
gavor #33619 És amikor pont te nem mehetsz oda ahová szeretnél mert az tetszik, vagy a barátaid már ott vannak, akkor csak megvonod a vállad ugye? -
BrandonLee #33618 Minden szerón korlátozni kellene hogy mennyi imperial és mennyi republic lehet! Ha eléri az 50%-ot az egyik vagy a másik, azon a szerón nem indíthatsz több olyat oszt jóccakát! -
dregnarr1 #33617 Érdekes, nekem 48xx-on se kapcsol be. Ráadásul még rosszabbul fut a játék, mint azelőtt. -
Tyrpak #33616 Mai napra a korona. Én itt fetrengek a röhögéstől:
Just in case you missed it, we added the following to the Known Issues thread earlier today:
Anti-aliasing is currently disabled for ATI 6900 series graphics cards.
Holograms will disappear during conversations if players modify their preferences to turn off bloom while anti-aliasing is on.
To give you all some more insight, the ATI issue is due to a severe graphical glitch and we are in discussions with ATI to resolve this. Thank you for your patience. -
Na megölték a Pvp-t, ha nem lesz rollback nálam is cancel. Röhej, hogy pár óra alatt battlemaster lehetsz, arról nem beszélve, hogy ami Illumon megy az nem játék, 3-5 fps 100-150 player lő a nagy lagban, de a valor jön, mint állat. -
En canceleztem tegnap, majd meglatjuk mi lesz 1 honap mulva :) -
nowan #33613 Az mekkora lenne!
-
Megcsináltuk az új raid-et elég ötletesek a Boss-k, van benne megint egy "Puzzle" Boss harc, az nagyon jó, és az uccsó boss az beszarás:) Viszont a loot az full bugos, ugye normálon névre szóló loot van, na kaptam egy offhand pisztolyt, amint nemhogy én (powertech) de még a társak se tudnak használni, a főboss meg dobott egy inkvizítor ches-et:P
Most meg megnéztem Illum-ot, hát katasztrófa, tényleg sajnálom a republic-ot esélyük nincs. Most az megy, hogy vagy 100 imperial áll benn republic base-n és lövi a tornyokat (fps 2-5). Ha nagy ritkán érkezik speederrel egy republic le se száll már halott... -
Nekem a frakció választás egyszerű volt, ahol lesz BH ott leszek. Én aztán nagyívben leszarom a Sith-ket, dolgoznék a republic-nak is de azt nem lehet:( -
En beletennem pvpben a friendly fire-t :) -
nowan #33609 A 100 ember csatája szarul van leprogramozva. ennyi. -
Bhalage #33608 nekem meg legyutt a peccs, megyek is villamokat szorni, mert az jó -
Hát februártól az lesz úgy néz ki :( -
Bhalage #33606 komolyra forditva a szot komolyan erdekelne mi okoz ekkora performanszia eset emlitett helyeken/esetekben -
MaRee #33605 Aláírásomban láthatod a megoldást a problémádra.