60892
  • Omlás
  • j0nNyKa
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=33914]#33914[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=33918]#33918[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=33944]#33944[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=33953]#33953[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=33962]#33962[/URL]

hajrá anyjuk :)
  • Nagyonnagyon
    Naponta bejárkálok ide és elolvasok pár oldalt, ha valaki ezt úgy teszi hogy közben nincs meg neki a játék akkor egy elég torz kép alakulHAT ki benne.
    Nekem csak 1-2 óra játékra van időm naponta és van hogy 2 napig nem is játszom, 20-as IA operative healer karit nevelgetek már a másodikat mert rerolloltam egy népesebb szerverre. Vessetek meg de nekem win7 64-en I5 760 /Radeon 5770/4g ram mellett szépen fut a játék, hozzáteszem nem voltam pvp dolgokban még. A pvp dolgot részemről elintéztem annyiban hogy pvp szerverre mentem mindkétszer. Egyébként csókoltatok minden olyan pvp ördögöt aki fröcsögő nyállal ekézi a game pvp dolgait, közben biztonságban van a kis hátsója ofc pve szerón ;)
    Amikor elkezdtem játszani az a kép alakult ki bennem hogy ezt a játékot csak elbaszarintani lehet mert nagyon jók az alapok és ha meglesz az akarás és aktivitás a kiadó részéről akkor van benn bőven potenciál, ez a véleményem a mai napig él és virul.
    Nem tudom hány %-a a játékosoknak az aki 50-en csücsül, szopik a bugok és a totálgáz pvp miatt, és unatkozik de nekem a szintezés, a világ és a történet lebilincselő, újszerű és szórakoztató. Simán megér egy próbát ha valaki vacilál, 10k-t meg sokkal haszontalanabb dolgokra is elkölthetünk..
    +1 drukker rp-pvp
  • Nephin
    Ó, a máktea...

Felőlem oké, de volt már konfliktusom a következetes moderálásért, csak szólok. :D
  • csokicsiga #34235
    Ez állat szegény pici darth vader , csak összejött neki
  • a.carkey
    Ez jobb! :D
  • Tyrpak
    Szerintem új ATI 6850-et, vagy nézz egy nvidia 460-at.

Procid elég a játéknak, ha nem, akkor is van benne tartalék húzásra.

UI: elnézést, majdnem én is 5850-et írtam, de a 6850 már olcsóbb.
  • Droughert
    Jó, de még mindig te fogyasztod a legtöbb mákteát fórum szerte, ezért higgadtságod felülmúlhatatlan.
  • j0nNyKa
    aha, utolagos engedelmeddel beprotezsaltalak a posztra, ugyhogy ha rabolintasz, osszegyujtom neked a nephin+ hozzaszolasokat, aztan mehet a level a modoknak :)
  • Nephin
    Pedig volt, vagy kitöröltem és átírtam posztolás előtt? :D
  • Djuree
    a vga gyenge a gépedben, a procidat sem tudod kihasználni így. egy 5850-et vegyél bele azt ajánlom, jobbat teljesen felesleges. max ha nagyon jövőbe tervezel, vagy sok a pénzed.
  • csokicsiga #34228
    Nephin , higgadt, jó érvel mindenre, jól reagálja a dolgokat, nemláttam még töle "érzelmi kirohanást" , remélem elválalja .
  • Droughert
    Volt egy olyan ötlet, hogy egy harcos amazon jól orrba verné az értetlenkedő, betyár, troll hordákat, és rendet tartana a fórumon, így felmerült a neved, mint lehetséges troll verő. Meg ahogy látom, közben kaptál is még 1+
  • Omlás
    Igen eléggé esélyes vagy rá ;] kérdés, hogy el is vállalnád e ? :D
  • csokicsiga #34225
    +Nephin
  • Nephin
    Volt valami össznépi óhaj, hogy én legyek a topikgazda, vagy mi történt, lemaradtam. :) Az oké, hogy Jeff lemond.
  • smoother
    Nekem nem volt grafikai gondom azon a kevés szintem még a pvpben sem.
    i5 4Ghz, 5850, 16GB ram, Op ssdn a sw raptoron volt.
  • Omlás
    Javítanám : 1680x1050... .P korán van még :S
  • Omlás
    Most őszintén, komolyan gondoltad a kérdést, hogy miért van alacsony fps a leírt gépeden fullHD felbontás mellet? Biztos végig gondoltad a kérdést?
    Csupán azért kérdezem, mert akkor alapból meg se kérdezted volna. Az a VGA még 1650x1080-as felbontáshoz is kevés már nem hogy fullHD-hoz... könyörgöm. ;]
  • Omlás
    Neeeeeeeeeeee :]]]]]]]]]]

EZ kéész
  • A4tech
    itt az a lényeg, hogy nem kell 70k-s VGAt meg CPUt venni a játék mellé, elég egy középkat új vga egy régebbi konfigba és csókolom.
  • Sir Quno Jedi
    Amd6850
  • SuLtAN17
    Hmm... érdekes szerintem a kártyám kevés meg mondjuk az 1920-1080 is gond lehet :)
  • A4tech
    Nálam ezzel -> *core2 E6420(2,8ghz)/4giga PC6400/Amd6850/ 5éves 5200rpm-es 64 gig hdd* a konfiggal fullba megy minden, WZben is hozza a minimum 30 fps-t (1680*1050).
  • Evoluti0N
    +442035642555
    Nem ingyenes.
  • Sir Quno Jedi
    Amit írsz gép az sok-sok éve elavult. Vegyél szépen core i5-öt, vagy core i7-et, minimum egy HD6870-es, vagy 6950-es VGA-t (vagy annak megfelelő nVidia-sat), 4-8GB DDR3-mat bele és egy SSD-t az oprendszernek, meg a játéknak.

Ha ezen is szaggat, akkor cancel sub.

(jah meg nem árt nézni a netkapcsolatodat, pingek, latency stb. mert az is lehet probléma)
  • SuLtAN17
    Őszintén valami szakértő véleményét kérem, hogy mit vegyek ahhoz, hogy lebutítva ne laggoljanak a wz-k.: 4 magos processzor 2.4 GHz magonként 4 Gb DDR2 ram 9600 GT felhúzott órajellel 1 Gb DDR 2 :) Várom a nálam sokkal okosabbak véleményét és ez most nem irónia!
  • SuLtAN17
    Gyerekek ne haragudjatok kövezzetek meg én tényleg nem akarok trollkodni meg semmi de: Még mindig van random töltőképernyő-még mindig nem minden győzelmet ad be a napi 3 győztes wz quest- még mindig laggolok nem mai a gépem, de azért szerintem nincs vele gond-és 3 wz-t mentem most és meccsenként 4-5 battlemaster az átlag Ahto City-n az impeknél
  • j0nNyKa
    na az ilyenek miatt kell tobbek kozott a hazigazda (mondjuk mar torolve is lett, helyes, mind1, nem is akarja senki tudni, mi volt.)

az ugy megfelel-e a tomegnek, hogy megvarjuk nephin reakciojat, ha vallalja, kiraly, ha nem, irok en a modoknak ?!
    illetve: picket, veled most vaccap? nekem total megfelel az is, ha bevallalod te
  • gavor
    Én csak a saját élményem írtam le. Te is. Ez van.
  • Tafaya
    Engem most vágott ki wz-ről, mert hogy nem mozdulok a kezdőről, csak azt nem vette figyelembe, hogy nem tűnt el a fal, és nem tudtam kimenni... Quality of work...
  • PiszkosFred
    Kette kellene valasztani a dolgokat. Amikor "content"-rol beszel, akkor a "zombis" sztorit emliti, aminek az elso reszet megkaptuk az 1.1-ben, es amelynek a masodik resze erkezik majd. Erre mondta, hogy regota dolgoznak raja, es epic a sztori, stb.

Ezen utan amiket sorol (pvp rank, csaladfa, guildrendszer bovites, UI scale/move stb.), azok "feature"-k.

Igaz, hogy utobbiak egy resze (pl az UI) a legtobb MMO-ba bele(!)kerultek az evek alatt, es manapsag mar alapnak szamitanak, de vegulis csak megcsinaljak ok is. Mondjuk sok mmo-nal ezt addonokkal oldjak meg, de ketsegtelen, hogy a mai generacio mar olyan MMO-kkal jatszik, ahol ez alap. Regen nem volt az, de elfogadom, ez nem mentseg.

A guildrendszer sem igy indult a legtobb helyen, de manapsag mar elegge kiforrt rendszerek, (logok, jogok, beallitasi lehetosegek) vannak mindenhol, jo lett volna, itt is eleve igy kapjuk kezhez. Jogos a kerdes, miert nem igy kezdett?

Pvp rendszer valtozasai egy puskaporos hordo, azt nem kommentelnem :) (paran talan emlekeznek a regi szep idokre a BS-en, amikor nem volt semmi xrealm bg, se arena, semmi, hanem ugy farmoltuk egymast 24/7ben azonos szerveren wsg-ab premadekkel, lesve minden szerdan, hogy ki mennyi honort kapott es hol all a ranglistan, es epp ki all elol es viszi azon a heten a rang14-es csudafegyvereket - na ahogy az meglett, az eletben nem pvpztem tobbet, csak nagyon fun jelleggel, es lesz*rom a korulmenyeket)

Csaladfa erdekesnek tunik, ujdonsag, tetszetos ki aprosag, amolyan extra fun, semmi vilagmegvalto (bar en szeretem az ilyen aprosagokat)

Ahhoz kepest, hogy egy honapja jott a jatek, azert dolgoznak sracok. Meg midnig azt mondom, kis turelmet kell nekik adni, van feny az alagut vegen... max kiderul fel ev mulva, hogy az egy vonat.

De a lenyeg, hogy ne keverjuk ossze a content-rol szolo hireket, es az "uj" featurek bejelenteset. Elobbi tenyleg ujdonsag, utobbit viszont tenyleg jogosan lehetett volna kerni korabbra. De a kettot ne kezeljuk egy kalap alatt.
  • gavor
    Én ma nyomtam pár wz-t. Javult a helyzet, de még nem tökéletes. Időszakosan voltak csúszások, de szerintem jobb mint volt.
  • MaRee
    TÉnyleg nem flame keltőként, de mint már lejjebb írták, ez megint csak vakítás. Olyan dolgokat reklámoznak új contentként, amiknek releasenél is benne kellett volna már lennie a játékban. Persze aláírom, hogy kellenek nagyon ezek és jó hogy bekerülnek, csak nem szeretem, mikor úgy adják elő, mintha valami egetrengető epic újdonság lenne.
  • Sam16
    Bocsi de nem tudjátok melyik számon kell felhívni supportot és hogy ez akkor nekünk is ingyenes?
  • Fpocok
    Ability delay van még? ELőbb azt kéne megcsinálni, mert gyakorlatilag játszhatatlan.
  • Sir Quno Jedi
    De ne nagyítnai lehessen má az UI-t, hanem a minimap lehessen már nagyobb, hogy nagyobb távot lássál be benne! Nagyításnak semmi értelme.
  • TDC Geronimo
    UI customization igen szegényes. Mondjuk a scale slidernek örülök
  • csokicsiga #34200
    Nagyon jó dolgok , nekem a panelek mozgatása tetszik a legjobban.
    A hamarosan, remélem mégmost ebben a percben .
  • Prince23
    Hamarosan!