• Nagyonnagyon
    Naponta bejárkálok ide és elolvasok pár oldalt, ha valaki ezt úgy teszi hogy közben nincs meg neki a játék akkor egy elég torz kép alakulHAT ki benne.
    Nekem csak 1-2 óra játékra van időm naponta és van hogy 2 napig nem is játszom, 20-as IA operative healer karit nevelgetek már a másodikat mert rerolloltam egy népesebb szerverre. Vessetek meg de nekem win7 64-en I5 760 /Radeon 5770/4g ram mellett szépen fut a játék, hozzáteszem nem voltam pvp dolgokban még. A pvp dolgot részemről elintéztem annyiban hogy pvp szerverre mentem mindkétszer. Egyébként csókoltatok minden olyan pvp ördögöt aki fröcsögő nyállal ekézi a game pvp dolgait, közben biztonságban van a kis hátsója ofc pve szerón ;)
    Amikor elkezdtem játszani az a kép alakult ki bennem hogy ezt a játékot csak elbaszarintani lehet mert nagyon jók az alapok és ha meglesz az akarás és aktivitás a kiadó részéről akkor van benn bőven potenciál, ez a véleményem a mai napig él és virul.
    Nem tudom hány %-a a játékosoknak az aki 50-en csücsül, szopik a bugok és a totálgáz pvp miatt, és unatkozik de nekem a szintezés, a világ és a történet lebilincselő, újszerű és szórakoztató. Simán megér egy próbát ha valaki vacilál, 10k-t meg sokkal haszontalanabb dolgokra is elkölthetünk..
    +1 drukker rp-pvp