60892
-
gavor #34480 Mondom ránézek gyorsan, tényleg mi a helyzet. Annyira engem nem érint érzékenyen, mert folytatom.
Subscription így kezdődik:
Your play time will be ending soon....
Lol:) azért napot, vagy órát írhattak volna. Ez a soon, ez minden időtávra jó? -
Droughert #34479 Olvastad mi írtam és mire válaszoltam? Talán megcáfolhatom a korábbi postot, ha az nem felel meg a valóságnak, és az írója esetleg kimaradt volna valamiből. Akár veheted hisztinek is, nem nagyon izgat, de ha nincs falconevo, akkor december óta nem tudnék belogolni. Ezt én mindennek hívnám csak gyors és korrekt supportnak nem. Ha meg figyelmsen végig olvasod, akkor láthatod, éppen azt fejtettem ki, hogy végre én is be tudtam lépni tegnap este. De ha ennyira zavar akkor a későbbiekben skippeld a hozzászólásaimat, mert nem tudom megígérni neked, hogy mindig csak szépet és jót fogok írni a játékról, és ha esetleg ha van új fejlemény patcher ügyben, akkor azt nem osztom meg itt a fórumon, mert bár neked hibátlanul megy a játék, azért másnak lehet hogy éppen a mellékelt linkem fog segíteni abban, hogy újra tudjon játszani. -
smoother #34478 Gondoltam még egy hónapot befizetek egy puskás papra de paypal-al már nem lehet fizetni valamiért igy storo lett.
További jó játékot. -
Chris #34477 Nekem anno a Baldur's Gate sorozat volt az, ami éveken keresztül a legmagasabb szintű szórakozást biztosította, mindmáig non plus ultraként gondolok rá. NwN sem volt rossz az online játék miatt, de már nem hozta azt a szintet, viszont számomra ezek a Dragon Age típusú dolgok már túl árkádok lettek, emiatt nem tudtam élvezni őket.
Szóval számomra már csak a Baldur's Gate miatt is megérdemelték az swtor megvásárlását, a játék félkész voltára csak legyintek, mert egyszerűen úgysem játszom így vele, de amit a napokban csinálnak ezzel az előfizetéses dologgal, azt érdeklődve figyelem, mert ahhoz pofa kell és már-már a szándékos megtévesztés határait súrolja. 2 napja amikor nem volt cancel gomb, akkor ugye az volt az oka, hogy az előfizetés adatai törölve lettek mondván így nem kell cancelezni. Tegnap ezek vissza lettek állítva úgy, ahogy 1 hónapja megadtam őket, tehát erről akar automatikusan terhelni. Viszont három napja folyamatosan változik a billing date az adott napra és aktív az account. Akkor most mi van, ez bug, egyedi eset nálam, esetleg ügyeskedés? Sok mindent el lehet nézni, de a pénzzel való trükközés az vér komoly dolog.
Másoknál hogy van ez?
-
500 misit valami ujsagiro hasrautesenek koszonhetjuk. A legtobb ujsag 200-300 millio koze teszi, ami latva, hogy a jatekipar hol tart manapsag, nem olyan sok egy 5-6 eves folyamat koltsegenek. Hivatalos adat nem nagyon volt meg ezzel kapcsolatban. (hazankat ez nem huzna ki a szarbol, de meg a bkv-t sem :)) Nem fogjak hagyni bukni, megteszik amit kell, gozerovel javitjak a hibakat, de a penz es a turelem nem vegtelen a befekteto reszerol.
-
ez az 500 misi pontosan egy olyan szam, ami naprol napra tobb, de soha senki nem tudott meg konkretumot mondani, leven hivatalos forrasbol soha nem jott info ezzel kapcsolatban
ugyhogy akkor a mai arfolyam 500misi, nice, nice
tipp a jovohetire? elerjuk az 1 milliard dollart? :) -
nagyon sok ember gondolkodik igy, csak ok egyszeruen nem erzik kenyszernek, hogy ezt naponta leirjak, beletuszkolva a velemenyuket a tobbiekbe
pl. en is igy vagyok a jatekkal, mint te, de ez ugyanugy szivem joga, mint annak a nehany embernek az ellentetes velemeny -
Mondjuk játékra 500 millió dolcsit költeni (azt hiszem ennyi) kicsit mintha sok lenne nem gondoljátok? OKé, hogy star wars én is oda vagyok az egész univerzumért, de túlzásnak tartom.....főleg hogy amennyibe került ez a játék talán még magyarországot is kitudná húzni a csávából.(vagy nem)
Szerintem, ha már ennyit belefektettek, akkor ne bukjon, inkább fejlesszék addig, amíg tökéletes nem lesz a játékosoknak. -
z3d #34472 Igen. leginkább engem is ez zavar. Értem én, hogy nem tetszik xy embernek a játék, szívük joga. De az, hogy ezen élvezkednek, és valóban az látszik, hogy AKARJÁK, hogy bebukjon a játék, azt nem értem. Azt a játékot, amit nem nevezünk nevén, nem veszélyezteti, ez tisztán látszik, tehát nem értem, mi haszna van bárkinek abból, hogy bukó legyen a stuff. Max annyit tudok elképzelni (pár itteni emberről is), hogy amikor valóban bukik a játék, akkor majd döngethetik a mellüket, hogy "megmondtam, free2play lesz, én tudtam előre mert én vagyok a legprObblegtöbbmmoveteránHCplaya a zegész világon.
A BW jó kis cég, a DA2 volt az, ami nekem sem jött be annyira, bár nem volt alapvetően rossz. SwTOR bejön, a hangulat mindig priceless. Remélem van sok ember, aki szintén így gondolkodik. Egyébként meg az EA/BW annyit pénzt beleölt a cuccba, hogy nem hagyják rövid távon elvérezni, mivel akarnak pénzt kiszedni belőle. Így menni fog még egy darabig a (troll)vonat.
-
veled is azt kell jatszani, hogy naponta csak egyszer hisztizhetsz ugyanaz miatt! :) -
Picit hosszu es vontatott, de erdekes. Hat ugy latszik a kozosseg egy resze nagyon akarja a jatek bukasat, ami szivuk joga. En azt sajnalom, hogy a jatekkal esetlegesen a Bioware is bukik (nesze neked, kellett nektek az EA...), mert az EA rajtuk veri el a port, az egyszer tuti. Igy innentol bukik a Bethesda melletti egyetlen normalis szerepjatekokat gyarto studio... Oke, a DA2 el lett szurva, es a Mass Effect is lezarul marciusban, de azert kar lenne ezert a studioert es a jatekaiert, sok szaz ora jo es kreativ jatekot koszonhettunk nekik.
Ezert is remenykedek, hogy nem tortenik meg ez, nem fogjak az elso honapban csalodott, es turelmetlen emberek kinyirni se a studiot se a jatekot. -
Thoracotomia #34469 Csendben itthagyom ezt a linket -
Droughert #34468 Erre csak annyit mondok, hogy launcher bug. Béta óta létezik, és minden patch után egyre több embert érint. Most jutottak arra a szintre, hogy naponta többször érkezik hivatalos post a témában, de ezek egyike sem megoldás a problémára, csak tanácsok, amik eddig sem működtek. Nekem sikerült elindítani végre, de ez nem a BW-nek köszönhető, hanem egy srácnak a fórumról, aki csinált egy manuális patchet, amit ugye már elég régóta kértek nagyon sokan, mert azt el ismerem, hogy ha nem tudják mi okozza pontosan a gondot, akkor nehéz megoldani, de ha van rá alternatív megoldás akkor a BW miért nem él vele? Ez szégyen a BW-re nézve, hogy egy külsös fórumozót istenít mindenki, mert ő képes volt átmenetileg megoldani a problémát. FTP-ről és torrentről is tölhető a tapasz a rászorulóknak. Ez BW-nek nem ment volna? Amúgy a srác oldala: http://falconevo-blog.no-ip.org/
-
Egyébként akárki akármit is mond, ilyen gyorsan még egyetlen MMO-t üzemeltető cég sem reagált eddig a problémákra. Egyetlen hónapja fut a játék, de ennyi kijavított hibát még az életben nem láttam, sehol. Szóval azt jogosan a fejükre lehet olvasni, hogy beta állapotban adták ki a játékot, de hogy szarul végeznék a dolgukat, vagy lassan, azt szerintem semmiképpen se.
A beta megjelenést én annak tudom be, hogy mind a befektető, a játékosok keményen nyomták a céget, és a karácsonyi szezonról is nagy érvágás lett volna lecsúszni. Persze nagy kockázatot vállaltak ezzel, ami még vissza is üthet. -
Tyrpak #34466 Executive Producer - asszem ennél max Ohlen lett volna magasabban, mint válaszoló.
Az, hogy megint egy lassú, visszafogott, moderált válasz a BW részéről... hát kezdem megszokni. Szerintem most komolyabban oda kellett volna csapniuk.
Ilum was not working as our PvP design team intended. - bullshit generátort hol lehet kikapcsolni? -
z3d #34465 A "professional" fejvadász priceless 
-
Az egyetlen "jo" megoldas, varhato volt, en is erre tippeltem. Bar lehet fel kellene venni par emberkent tesztelni, mert a hivatalos teszterekre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy "jatekosok" :) Ha a serveren tobbsegben levo oldal 10 perccel a peccs utan mar kempelt, akkor erre hogy nem gondoltak a hivatalos teszterek? Neha olyan bagatel hibak kerulnek be a jatekba, amelyet miatt egy 12 eves is csak legyinteni tud.
Meg egy honap, es se ability delay, se illum kemp, jon az "uj" pvp rendszer - nem lustalkodnak :) -
After Game Update 1.1 went live, we discovered that the Open World PvP area on Ilum was not working as our PvP design team intended. As many of you know, large groups of players began capturing the Ilum control points, then 'camping' at the enemy's base. This led to a very frustrating experience for a number of players who were unable to leave their base and fight back against their attackers. It was not a fair gameplay experience. In addition, some players on the attacking side gained more Valor points than designed for the time they spent in PvP.
The amount of Valor granted from these activities was significantly more than intended and we are now carefully investigating players who were on Ilum during this period, and present at some of these 'camping' events. I can reassure you that those who were involved and who gained an unfair advantage over other players inappropriately will be carefully reviewed and action will be taken to restore game balance. This could include Valor adjustments or account actions in accordance with the severity of the issue.
We have made the decision not to enact a mass 'rollback' of Valor points for all players in the game, or even on Ilum. This would unfairly penalize some players who may not have been present during this event. Rest assured though, anyone and everyone who is found to have exploited the situation to an unreasonable degree will be investigated and actions taken as needed. Our in-game metrics are able to give us precise details on where players were, what they were doing and what rewards they gained.
We take any sort of situation where one group of players gains an unexpected or unintended advantage over other players very seriously and will act to ensure that all players can have a fair and fun game experience.
Thanks for your patience while we worked to resolve this issue. Our team worked diligently to get a patch ready to address this and other issues, and we're already seeing the results in improved battles on Ilum. As always we welcome your feedback and will continue to improve moving forward!
Jeff Hickman,
Executive Producer – Live Services -
Minél magasabban vagy, annál kihaltabbak a bolygók. Sőt, mivel én korán szinteződtem magasabbra anno, így kb. mindenhol ezt tapasztaltam. Mondjuk én úgyis szinglipléjer kotornak tolom, annak meg így pont jó. -
Bhalage #34461 HAHAH BASZDMEG NAGYON FASZA VIDEJOOOO!!!!!
baras adja :d!!! meg a what is life, meg a tobbi is :D:D:D:D -
ja igaz :(
ezesetben: fuckyea!
de meg mindig ott van a mind sap vagy mi a tokom, ami utan 6 secig csak allunk, es lesunk ki a fejunkbol, delay fix ide, vagy oda
.. most ezzel mit kezdjunk ?! pakoljunk ki mas spellt is a hotbarra? az tok nehez lenne, en nem akarok nehez jatekot, anyukamat akaroooooom :( -
de érint, mert cast time-os!!4 -
Rég röhögtem ilyen jót! -
nekunk nincs szuksegunk fixre. 1 gomb van a hotbaron, azt nyomkodjuk mint az idiotak, ott nem szamit a delay.
tudnam, hogy hanyszor csomagoltuk mar ossze wz-n ezt a bal...t, mire kitalalta, hogy 2 naponta leflamel, mert mi vagyunk a noobok.
oszinten, a karaktere nevet sem tudom. jelentektelen vanish-rohanas-noob shadow. ki figyel ezekre?!
oh wait, eltertem a targytol. ability dalay fix, yaaaaaay!
-
hát az igaz, mert az a fix még nem lesz benne elvileg csak very soon :( -
nekunk mind1, tracer spammer noobok vagyunk. minek orulsz?
-
szombat/vasárnap megy ki PTSre szinte mindig a weekly patch és a köv heti karbantartásnál jön ki livera. Elvileg kedden, de ezeknél sose tudni. -
Tyrpak #34453 A next update az jövő heti patch nem?
Vagy előtte mennyit szokták PTS-elni a dolgokat?
Mindegy, a jó hír, az jó hír. -
BRÉKING!!4
Hi everyone; I wanted to give you all an update on the ability delay situation.
Thanks to constructive feedback from the community, including some great videos, we were able to identify an issue that could cause abilities on global cooldown to appear available to the player, resulting in unresponsive/ignored player input. A fix for the issue is currently scheduled to go to the public test server with our next update.
Additionally, we have located an issue that would cause player input for certain instant abilities to fail in frantic combat situations, resulting in unpredictable and frustrating gameplay issues for the affected player. A fix for the issue is currently scheduled to go to the public test server with our next update.
Finally, our engineers have identified an issue introducing a significant delay between player input and ability execution in certain game situations, most notably (but not limited to) fast paced PvP. The magnitude of the delay varies with a number of factors, including processor hardware, but can, especially on dual core CPUs, result in a very perceivable reduction in game responsiveness. We are in the later stages of testing a fix for the problem and hope to be able to roll it out to the servers very soon.
We're still investigating a number of additional issues, along with some usability and quality of life improvements for responsiveness regarding player input, but the above mentioned developments should provide a very measurable improvement in combat responsiveness.
Thanks again for your patience and support and we hope to see you on the public test server to help us validate these improvements before pushing them to the live servers.
Georg Zoeller
Principal Lead Combat Designer
NA VÉGRE CSAK LÁTNÁM MÁR. -
Tyrpak #34451 OMFG!!! Most azon jár az agyam hová postoljam annyira jó, hogy másoknak is látnia kell!!1! -
3:47-nél már sírtam x'DD -
hawkie22 #34449 Nem tudom, én is Bacca's Blade szerveren vagyok, Republic oldalon, de bolygónként azért én találkozom olyan 50-60 emberrel rendszeresen. Igaz, még csak 17-es a mostani karim, de a main-el már Alderaanon járok, ott egész sokan járkálnak. A magasabb szinteket nem tudom. -
Hát igen, Bacca's Blade nem a legnépszerűbb szerver....Empire oldalon sem jobb a helyzet, ma délelőtt Alderaan-on 7 ember volt a max. Fleet-en is 11kor 17en voltunk. De legalább nincs fps lag :D -
:dd
-
ugy, hogy neki a tank "stance"-e 150% armort ad, mig a tobbieknek csak 50%-ot, igy vegso soron kb. ugyanannyi armorral rohangal az osszes
igen, perpill az assa a legbetegebb tank, de igazabol a jatek konnyedsege miatt a masik 2 tank kaszt is boven bir minden contentet, problema nelkul -
Nem akarok senkit megbántani, de Voss-on délelőtt én voltam egyedül republikos, majd egy óra múlva beesett egy alacsonyabb szintű smuggler. ÍGY nehézkes heroic-ozni vaze. -
Nephin #34443 A heavy armoros jobban bírja a direkt ütéseket, a light armoros tank inkább a védelemmel operál, defense, shield stb. -
sorthair #34442 Sziasztok!
Valaki tudna egy linket adni, hogy megnezhessem melyik tulajdonsag mit befolyasol, igazabol a healerre vagyok kivancsi, mi kell neki legjobban!
Es az isteni lenne, ha mindez magyarul lenne ;) -
Akkor semmiben nem szenved hátrányt? Mondjuk ez lenne az alap, csak ez a light armor bűzlik... Cserébe plusz defense statokat kap vagy mi? :o -
Nephin #34440 Lehet. Máshogy működik, de simán jó.