60892
  • j0nNyKa
    én is elégedett ati tulaj vagyok, de az uncsi, mert nincs benne hiszti
    úgyhogy fúfúfúfú, tök rosszul fut a játék, meg az árnyékok rondák (ez most a legújabb? lol), meg amúgyis, minden driver szar. fu.
  • Sáska
    nekem is 5870-em van; maga a jatek most jol fut, viszont az arnyekokat nalam is kb baltaval faragtak. A szinek dinamikussagat meg nem tudom.. a notebookomban nvidia kartya van, de nem nagyon vettem eszre kulonbseget a ketto kozott.
  • Omlás
    Szimplán trollkodás ;] nekem is ATI-m van még sincs gondom, egyszerűen van akinek gondja van va akinek nincs. ATI driverekkel mindíg is baj volt ha visszamegyünk 10 évet akkor is így volt, aki ennek tükrében is ATI vga-t vesz az nem panaszkodjon :P
  • LSC
    második inkább, mínusz élvezhető pvp, vagyis az nincs
  • Fenrir
    Megadták a TS3 hozzáférésüket és felmentünk oda, úgyhogy folyamatos volt a kommunikáció.
  • LSC
    ezen én már 5 éve átestem:)
  • Omlás
    Akkor még egy darabig bent marad ... :/// Sosenem jön ki ... :]]

Gyerkőcöt kérdezd meg neki bejött e hangulatra a DA, vagy a ME Igazából a story hozza a single rpg színvonalát csak mellette van plussz egyéb mmo-s dolog ugyebár.
  • bélanéni #34593
    Azért szerintem hasznos, így látható hogy megy EZ a játék ATI-n.
  • Omlás
    Köszönjük az építő jellegű hozzászólást, de talán az ATI topicba kellet volna címezni. Ja nem is inkább a gumiszobába....
  • bélanéni #34591
    Amúgy kösz a választ. Nekem a SW nem jön be, én nem tetszett se a DA, se a ME, pedig mindkettőbe beruháztam, nehogy a könnyen jött, könnyen megy hibába essek. Nekem a Bioware játékok hangulatra haloványak. Nem is nekem lenne, inkább a gyerekemnek.
  • bélanéni #34590
    Önkényesen vettem ki, de visszarakatták, D3 megjelenésig bent kell maradnia.

Bigblind: ATI/AMD párti voltam, de én is rájöttem, ha igazán jót akarsz, akkor Intel - nVidia páros (pl. i5/i7 - 560Ti).
  • Bigblind
    Még mindig nem jött ki egy kibaszott SWTOR kompatibilis ati driver? Tegnap voltam haveromnál és csak lestem, 5870-em van, neki gts250, az egyik 80ezres, a másik 25ezres kártya, mégis nála szebbek az árnyékok, dinamikusabbak a szinek stb. úgy az egész sokkal jobban néz ki! Mióta is van kint a játék? Ez már komolyan mondom vicc! Ez volt az utolsó ati vga-m, az életbe nem veszek többet, már rakom is fel a vaterára!
  • Omlás
    Embere válogatja, nekem special hangulatra 5* ;].

WOW klónnak én egyáltalán nem érzem a játékot, nem is hasonlítanám a kettőt egymáshoz. Én amolyan, kicsit kiöregedett MMO játékosoknak készült játéknak mondanám :]. Hülyén hangzik de én így érzem, itt nincs az a "rohanás" mint amibe a wow átment az évek során. Illetve inkább úgy mondanám, itt van lehetőség jól szórakozni lassabb tempó mellet is, ha azt nézzük KOTOR+DA+ME összegyúrva MMO köntösben megfűszerezve az SW univerzummal. Aki szereti ezt a fajta stílust az jól el tud vele szórakozni, aki nem annak nem fog bejönni :].

Ui.: Nem úgy volt, hogy kikerül a logo? Vagy azóta buktál még 1 fogadást :]]]
  • bélanéni #34587
    (Természetesen nem az 50.000 mondatnyi szinkronra gondolok.)
  • bélanéni #34586
    Milyen a játék? Nyújt valami új élményt a WoW-hoz képest?
    Vagy egy SW univerzumba ültetett sablon MMO (megfelelő körítéssel)?
  • Omlás
  • Tababo
    felháborító
  • j0nNyKa
    elég 3
  • gosumofo
    Ez általános minden fizetős MMO-nál. WoWnál is annak idején csak annyi könnyítés volt hogy nem ellenőrizték az adatok valódiságát és mindenki kamu számokat írt be.
  • Djuree
    coruscant world bosshoz hány és milyen szintű ember kell? 191k hp-je van. mondom visszamegyek így lvl27-en ki kéne nyírni, találtam még 2 társat, de nem mentünk neki, 3-an elég kevésnek tűntünk hozzá:D
  • Fpocok
    Ez az egész egy nonszensz... komolyan mondom.
  • Evoluti0N
    Ingyenes, de vagy meg kell adnod egy fizetőképes bankkártya adatait, vagy venned gamecardot, h használhasd az ingyen 30 napot.
  • Pemack
    Sziasztok! Ha megveszem a játékot az első hónap ingyenes, vagy venni kell pluszba gamecard-ot/befizetni egy havi díjat?
  • j0nNyKa
    na, ez kurvára szimpatikus, hogy így együtt tudtatok dolgozni másik guilddel
    toltatok közös ts-t, vagy szimplán prok voltatok ?
  • j0nNyKa
    azt mondta valaki, hogy van élet az swtoron kívül, kipróbáltam
    (amúgy nincs :P)
  • Fenrir
    EV 8 fős normál clear

Mindkét klánnak ez volt az első alkalma operation-t is próbálni és minimális döcögők után, de lement szépen minden boss.

Ezúton is köszönet a RoR-nak a kooperációért.
  • Jockey
    melyik szerveren vagy?
  • TDC Geronimo
    online se vagy napok óta mit mutogatsz
  • Tyrpak
    Oh... ezt nem ismertem.
    Ezek szerint Bioware sem :))))

Így már értem. :D
  • j0nNyKa
  • Sáska
    frissitettem a konfigomon, es most faszan megy. questeles kozben 100 koruli FPS, warzone-on 40 korul mozog, fleeten pedig 20 es 40 kozott ugral (minden max beallitason 1920x1200). Eltuntek a 2mp-es toltokepernyok. most szepen fut - Ilumban meg nem voltam, igy azt nem tudom, hogy ott mi lenne. Ugyhogy most tovabb jatszom amig jol esik :-).
  • Davidus
    http://knowyourmeme.com/memes/im-twelve-years-old-and-what-is-this
  • Tyrpak
    SWTOR ESRB rating-je - nagyon sokra megbírságolnák őket, ha nem tiltanák meg neki, hogy játsszon.

Egyébként, szerintem az egyik legjobb reklámszöveg, ami swtor-ról készült. :)
  • gavor
    A véristvánság is 13 felett legális
  • chopin42
    mos nem akarok rosszindulatú lenni, de a legtöbb Vér István 12 körül mozog, úgy tapasztaltam más mmo-kban...
  • Liio
    Nem értem, mi vele a probléma. Nyilván van valami korhatár, ami alatt nem lehet tolni ezt a játékot (erőszak, durva nyelvezet), alapból a kutya sem ellenőrzi, de ha valaki reklámozza, azt biztos nem hagyják szó nélkül.
    Mellesleg mi a hekkért kell megosztania valakinek, hogy hány éves? Én inkább ezt nem értem... :P
  • gavor
    Most mi a baj?
    Tényleg 13 alatti akit bannoltak, mert akkor nem értem min csodálkoztok?
  • Ferro_TwL
    Ezek idióták, tényleg erre már nem lehet mit mondani. Legközelebb azt írom majd a fórumukra, hogy egy beszélő delfin vagyok,remélem azért is bannolnak:D
  • Freeeee
    Hahahahahahahahaha
  • Nephin
    12 éves vagy? :D