60892
-
cain #34640 én veszek neked egy olyan kártyát, cserébe azért az atiért. kötünk üzletet? -
ev hard-ról tudok estére, a pylontól -
nem bannolják őket, kézzel visszalövik a valorjukat
de egyébként ez kurvára nem sok játékos, akikről beszélünk, csak most szimplán jó erre fogni, hogy állandóan össze vannak hajtva a republic játékosok
én a mai napig corelias commendation fegyverrel nyomom, de hidd el nekem, hogy ha pl. a héten nekiállok aktívan pvpzni, a sok agyhalott meg fogja szakérteni, hogy full battlemasterben vagyok :D (mármint valor rank 54en, ugye. :D) -
A te véleményed sem ér sokat így, hogy one-man-serverről küldöd :p -
Laroa #34636 Ilum eddig a világ vicce volt. Odamentem álldogáltam 15 percig a déli pontnál meglett a napi quest és viszlát. Amióta az új rendszer van be se tettem a lábam imperial karakterrel a játékba. Viszont itt továbbra is arról van szó, hogy kedves delikvensünk amiatt sír, mert mondjuk odamegy Ilumra egyedül és elkenik a száját. Vagy bemegy egy warfrontra puggal és elkenik a száját a csúnya gonosz imperial premadek. -
Node egyrészt hanyadik szintű repes-e vagy és másrészt tessék kiírni a karit aláírsba-e! :D Ha meg még mondjuk nem szoptál repesként illumon, akkó ugyanúgy nem számít a véleményed szvsz. (én sem szoptam még, mer nem megyek oda se :D) -
DoctorStryker #34634
-
Laroa #34633 34613 -
Azé az tény, hogy te nem vagy repes, hanem "mocskos" imp vagy és így okoskodni a repesek bőrére azé nem szép! :DDD Éééted... :D -
Uniel #34631 annyi ember a világon nincs, amennyi elég lenne a sithek elverésére :D most már látni amit mindig is tudtam, hogy a mozi filmek csak jedi propagandák :D -
Jah, eleve kevés repes van, ha ezekután az impek ellen túlerő kéne, akkor szevasz. :D -
Szervezzetek inkább estére egy karaggas palacet mire hazaérek! :d -
Laroa #34628 Érdekes, én jó pár republicos guildet láttam warzone-okban is, akik jól játszottak és általában nyertek, tehát őnekik valamiért nem probléma felgearelődni.
Ilum: látom még mindig nem jutott el az agyadig az a tény, hogy össze kéne raknotok egy ganksquadot és vadászni az egyedül vagy kettesével-hármasával mászkáló birodalmiakat. És akkor simán megvan a napi meg a heti quest is és mehetsz nyitogatni a ládákat gearért.
Tehát továbbra is csak annyit látok, hogy sír a szád amiért te pugokkal vagy egyedül járkálsz és ezért szívsz, amit a legteljesebb mértékben meg is érdemelsz emiatt.
+1: az 50es pve gear is jó pvpzni. -
DoctorStryker #34627 látom az az agyad min ülsz, mégis hogyan rakjunk össze olyan cuccokat amiket bossok dobnak és oda sem tudunk jutni mert néhány sith farmorlja fullos BW-be amiket meg lehetetlen megölni is...
mert 3 az 1-hez kevés.. Ezt érsd már meg. Hogy annyi ember nincs repb oldalon amenyni kellene hogy elverjük a sitheket. -
Laroa #34626 Majd kibannolják az összes ott valort farmoló exploitert és kész. Bár akkor meg az lesz a baj, hogy nem tudsz majd miről hisztizni. -
DoctorStryker #34625 Azon a napon én is ott voltam 2h alatt léptem 25 valorról 27-re
Tényleg hú de sok volt, azthiszem a stiheknek volt 1000% valo bonusaz repb meg kb 100 de kicsi különbéség ugye? -
Laroa #34624 Tehát ahhoz sincs eszetek, hogy összerakjatok egy premade-t. Szomorú. -
Beltazar #34623 Én nekifutottam a lvl50es tankommal vagy 10x, de legtovább kb 4 másodpercig bírtam mert a legelső skilljével kb instant megölt...
Szóval sztem 3an nagyon kevesek lennétek ellene.
-
DoctorStryker #34622 Megnézném, hogy mit csinálsz egy fullos BM setben lévő ellen, s neked alapgeared van.A republikusok 99% még csak alapgearben van mert esélye sincs kiszedni a champ bageket a hétvégén 24 mecs után 1 nyertes volt és ebből kellene napi 3 meg heti 9..
Nem beszélve a Ilumon a napi 30 sith megölésének alap gearben lehetetlen. Emaitt repb. alig járnak Ilumra mert nem akarnak állandóan szívni. 2 hete vagyok 50 és most kb 30 centurion commendationom van. Már a kínszenvedésnek érzem bemenni a PVP zónának mert minek is.
Inkább kiskarizok jobban élvezem. Inkább valor szinten kellett volna meghúzni nem lvl szinten.
Köszönhető azoknak a sitheknek akik lefarmoták ilumon a repb. játékosokat.
-
Laroa #34621 Világosítsd fel tudatlan elmém mester. -
Laroa #34620 Tudtommal az exploitereknek megy a banhammer. Mellesleg láttam videót, a republicosok ugyanúgy kaptak millió killt meg valort mert a tornyok killjeit számolta nekik. Szóval kicsit soknak érzem a sírás-rívást. -
nem teljesen tükörkasztok azok... -
Flame lesz ... :] -
Szerintem arra gondolt, hogy nekik nincs BM cuccuk senem, mer nem csaltak. -
itt most arról van szó, hogy az ÖSSZES imperial játékos full battlemaster gearben rohangál amiatt a 1,5 napos illum bug cucc miatt, és emiatt verik agyon állandóan a republicot, érted. mer ugye ez így van. MIAZHOGYNEM. így van. -
Laroa #34615 tükörkasztok meg tükörgearek vannak, szóval ezt a hisztit inkább nem is kommentálnám wz szempontból. Ilumra meg gyűjtsetek össze egy operationt és gankeljetek. -
DoctorStryker #34614
Annyira kínszenved az Ilum vagy a Wz republic oldalról... Elég durva hogy egy teljesen BM setben lévő sithet 2vs1 vagy 3vs1 alig lehetett leverni... így sok az esély WZban is...
-
Laroa #34613 Előfordulhatott :) Most republicozok. Élvezem a 10-49 bracketet pvpben, meg a tök gyakori warfront poppokat :) -
Ááá most nézem Tiéd a Darth Kolompár Vajda ? :]] Párszor láttalak erre arra "vasazni" :] -
Laroa #34611 dzsedáj shadow ftw -
Én könnyen vagyok ezzel, mert relatíve kevés időm van játszani.
Ha egy nap 4 órát tudok egyhuzamban ülni a játék előtt, akkor az a "habzsidőzsilanpartyweekend" kategória :)
Napi 1 max 2 óra, amit játszani tudok, ez HC játékhoz édeskevés, viszont kikapcsolódni, szórakozni talán elég ... (Szeretnék én többet, de nem tudok :) ) Ráadásul mostanában a hétvégéken mindig van valami outdór program (Átmegyünk valamelyik haverhoz inni) szóval akkor is ritka a játék :)
Én mikor érzem, hogy kezdem kicsit unni a kvesztelést, akkor elmegyek zűrhajózok egyet, vagy PVP, vagy matit gyűjtök, elmegyek datakronokat keresgetni, vagy csak beloggolok a másik karakterrel, és játszom kicsit azzal.
Régebbi emlékeim vannak a végigkockult éjszakákról, na igen, mindent meg lehet unni. De van alternatíva a gépen egy pár, szóval engem egyelőre nem fenyeget ez a veszély :)
(Megboldogult fősulis koromban hétvégéken, mikor mindenki hazament, én meg egyedül döglöttem a koleszban, akkor voltak olyan hétvégék, hogy péntek este bementem az irodába, mert ott volt net, nekiálltam mudozni, rendeltem pizzát, vettem magamnak sört, elvoltam mint a befőtt egész hétvégén, pár óra alvással, majd vasárnap este vissza az albiba, aztán egész hétfőn alvás :) ) -
Minden'kit :P 
-
Azé néha nem árt pihentetni. Én most kb. egy hónapig egyfolytában SWTOR-oztam, semmi más játék és már kezdte megfeküdni a gyomromat. Aztán most toltam egy kis Saints Row 3-at (úgy 15 órát) és nagyon élveztem. Kell a változatosság. Majd utána visszatérek az SWTOR-hoz (vagy sem). Nem szabad túl hosszú időre erre sem rákattanni, mert unalmassá válhat, szinte melóvá. De ha pihent rá az ember, akkor újult erővel lehet nekiesni. -
lol erről a bugról nem is tudtam :)
jólvan, este ütközünk, kedves kit ver.
(de most tényleg. kit?)
-
Ékezetes és egyéb karaktert tartalmazó nevű karaktereket offline nem lehet barátnak felvenni... Ezt még mindig nem javították :] Délután 5 körül már online leszek elvileg ;] Ne is mond amúgy már guilden belül is mennek a szóviccek, jó táptalaj ez a karakter név :]] -
Fenébe, hogy mindig jobban meg tudod fogalmazni azt amit én is le akarok írni... :P mondjuk az alvás este kimaradt ma ilyen energiatakarékos nap van :D
-
na és kit versz? :DD
btw: atho cityn, imperial oldalon: "Kit'ver does not exist." -
Nem mondanám, hogy kiöregedett MMO játékosoknak ... Inkább azt mondanám, hogy nem az átlagos MMO pléjereknek készült ...
Ez a játék inkább azoknak készült akik szeretik a SW univerzumot, és tudnak élvezni egy játékot, ami tolhatnak egyedül és csapatban, társaságban is.
Valahogy így tudnám megfogalmazni:
"Ha téged felháborít, hogy nincs target of target of target, DPS meter, Healbot, "pressxtokillworldboss" macro, akkor nem neked való a játék ...
Ha nem érted amiket írtam, vagy csak nem érdekel, de szeretnél kicsit a SW univerzumban kalandozni, egyedül, haverokkal, vagy ismeretlenekkel, akkor tetszeni fog."
@Atitéma: Utájjuk, ez tény. Tegnap azért beröccentettem az AMD system monitort, hogy mutassa meg, hol lesznek gondok ...
Nem volt WZ, csak császkáltam, meg Heroic-okat csináltunk, de a vége az lett, hogy a procimagok átlag kihasználtsága: 55% - 42% - 40% - 61%, a VGA pedig 30!!! %
Persze AA nincs, árnyékok kikapcsolva, stb ... asszem ma visszapakolok mindent maxra és megnézem megint, ha ép ésszel hazaérek. -
Kit'ver néven megtalálsz, amúgy ingame :P
Hozzáteszem a nevet a "gyári" random generáló adta be én csak a '-t biggyesztettem középre
-
lvl 46-on "nyugdíjaztam" a Mercet :] Jugger pown :]
Haverokkal 3-an szintezünk Sniper, Sorc (heal), Jugger (tank) nagy fun :]