60893
-
Inkább kérj meg valakit hogy vegye meg, nehogy "manipulálás" miatt dádá legyen. -
bh storyja is jó nagyon
vannak átfedések, igaz, nagyon-nagyon kevés
chapter 3-ban azért elég jól összefonódik az összes story, lévén addigra maga a karakter picit háttérbe szorul, és előjön a globális konfliktus mindenkinél (miért is van most megint háború, kiaf*szom az a malgus, és mit kavar, illetve persze hogy 1-1 kaszt, 1-1 karakter mit tud hozzátenni ehhez a háborúsdihoz) -
Laroa #34759 fuck nem lehet képeket nyúlni erről az oldalról 
excellent -
Laroa #34758 -
-
Bhalage #34756 nekem bejon az swtor egyelore nagoyn elvezem, mondjuk nem jatszottam mar ki de egy dolog biztos, a kulonbozo karik tortenete faszaul mas, de amugy pl furi, hogy a BHnak mennyi nub tortenete van egysithwarihoz kepest :o) es hogy a sztorik sehol nem kapcsolodnak, 1-2kapcs pontot tehettek volna a fun kedveert! -
oh fu, de komolyan, most egy hétre el fogok tünni bg2zni miattad.
RUN BOO, RUN!
btw én az icewind daleket is ugyanúgy szerettem, mint a baldurs gateket - nálam hozták ugyanazt a hangulatot
ah, de ez már nagyon off, hagyjuk, nosztalgia off, van itt nekünk swtorunk, igazi vér rpg. az. -
Bhalage #34754 eleg gyik az a droid, leggazabb vmi egesz jatekban. van egy ubergonosz sith kurvam, annak pitizik, de hogy a full lightos karakternek mit pitizik azt nem ertem, senki sem nyomja el és kimondottan irrital a fosos szovege, mert semmi alapja nincs... -
vannak jó részei, de pl. a sniperek panaszkodnak, mert úgy kell összehalászniuk +critical chance-es, illetve +surge ratinges geart - egy csomó szettjükben ezeknek nyoma sincsen, ami azért egy dps kasztnál picit gáz
és ez csak egy példa, van azért még ilyen jellegű gond
meg ez egyéni vélemény, de nekem a "mindenkinek egy stat való" dolog miatt az egész túl kötött, "buta", jó lenne némi szabadság, nem pedig (pl nálam) aim + endurance + crit chance, mint egyetlen igazán jól működő kombó
bár lehet, ez csak nekem baj :\ -
Bhalage #34752 cry manly tears! -
Ne aggódj, lesz még a Dijabló Három az év "szerepjátéka" :) -
Ez igaz az összes játékra, néha néha van egy két kellemes meglepetés, de amúgy minden a tömeggyártásról és a gyors és nagy haszonról szól :/
Meg mintha kihalt volna a fantázia a fejlesztőkből vagy nem tudom, de semmi új korszakalkotó ötlet nincs.
-
hát igen, de már az a "BG" kategória kihalt, nincsenek már ilyen keményvonalas rpg-k. még a skyrm sem teljesen az. talán a neverwinter nights 1-2 volt az utolsó.
persze nem olyan rosszak, de meg sem közelítik már a régi nagyokat. -
Azért nem mondanám "hulladéknak" se a DA-t sem a ME-t. Mindegyik "korrekt iparos munka". Továbbá nem is igazán egy kategória szerintem :P. -
á de jó is volt. nem a dragon age meg mass effect, zeke hulladékok a BG-hez képest... -
Nem tudsz mail-t küldeni a másik frakciónak, asszem a Nar Shada lévő AH közös oda be tudod rakni. -
Laroa #34745 Nar Shadaa ah-hoz viszed mindkét karid, egyikkel beteszed az ah-ba, gyors relog és megveszed -
Szerintem meg sajnos sehogy. Sage-től BH-nak nem lehet küldeni. Nincs cross faction küldés. -
Ha bound, akkor nem tudod, egyébként mailben. -
t0xikus #34742 mail -
Paxton #34741 Tudja valaki, hogy tudok felszerelést átküldeni egyik karakteremtől a másiknak? Pl. azonos Legacy-ban, azonos accounttal. Van egy Jedi Sage karakterem és a lila páncélt/fegyvert szeretném a Bounty Hunter karaktermnek adni. Ne vesszen kárba.. Másnak meg túl jó.. :) Előre is köszi a segítséget. -
Hát nemtudom, én általában nyerek warzoneban. Republic vagyok Ahto Cityn -
cain #34739 szeirntem ez így jó. kelljen némi ész is eldönteni, hogy mi az optimális gear, ne legyen elég cak annyi, hogy bm/rakata mindenből. -
Steve79 #34738 Sziasztok. Ha valakinek van lejárt előfizetéses accountja, jelképes összegért átvenném. No flam plz. Segítséget előre is köszönöm. További szép napot és jó játékot. Üdv: Ps -
DoctorStryker #34737 Miden játékban kell egy olyan kaszt/ ág lenni amihez 0 IQ kell -
SuLtAN17 #34736 De tényleg mindent le kell sz...ni a lényeg, hogy próbáld élvezni sok idegeskedés és trollkodás után ráálltam én is erre. Egyedül azt nem értem hogy alderaan miért laggol 3* annyira, mint a másik 2 bg. Azok a brutális nagy ágyuk, ahogy folyamatosan lőnek nem tesz jót szegény gépemnek...:( -
Lehet, de tapasztalat, hogy offtank+healer duóként mi sokkal könnyebben halunk meg, ha a tankot szedik szét előbb miközben engem CC/interruptolnak. Egyetlen kivétel van, backstab-es operative. -
Na ezaz, a focust nem ismerek az emberek... wz-n is egyedül ütöm a szerencsétlen healert a többiek meg ütik a tankot..sok madár. -
SuLtAN17 #34733 Agree és erre rájön még a tracer missle spamm... Hogy járatos legyek a dologban csak azért felhúztam egy bh-t hogy megtudja van-e értelme mást nyomni. Lehet de nincs értelme sokkal egyszerűbb ha vakulásig tracert spammelsz aztán a heat csökkentő :] Én még szerencsésnek érzem magam kb 20 meccsből meg lett a 3 win :] -
Laroa #34732 Ez tényleg halálos 
-
Droughert #34731 Hatan voltak ott, nem hiszem el, hogy nem tudták volna leverni azt az egy healer-t, ha mind ráugranak. Az annyi cc, interrupt, dmg amit nem élhet túl, még akkor sem, ha guard van rajta. -
-

-
oh, köszönöm, ránézek -
Rhilen #34727 off:
BG1-hez adtak már ki magasabb felbontásos modot is. Kb. 3 éve úgy vittem végig :) -
Laroa #34726 Best thread ever 
My sith inquisitor can slay the most evil of beasts and snuff out the life of powerful lords. But the one enemy I cannot silence, is my ship droid.
2V-R8: Excellent! I was just wondering what i could do to please you!
...
For the love of God, please give us a mute button. Saying this every 5 seconds is enough to drive someone insane. -
-
Go for the eyes! :)
Még a GW is ellopta skill névnek. -
Laroa #34723 Nem értem mi bajod a 640x480-al 
-
Azokat a buborékokat...meg a sorci buborékjait is egyszer lehetne megtölteni vízzel..... aztán azt Absorbolják.......