60893
-
Uniel #34841 a lenti video sith megfelelője a sw, juggernaut rage buildja, és ez jobb mint a marauder, mert a jugger tartosabb (def), és a sebzés amit bevisz nem fizikai hanem force, aminél a másik kezében tartott generátor is ad egy szép bonuszt, valamint erre a sebzés tipusra ahogy írtad még pvp gearben is max 10-13% def van. ha pedig a gear-be power+surge enchantokat raksz akkor, jön ki ez a szép sebzés ami a videóban van. -
Sem L2ben sem Eve-ben nem eszetlen a mass pvp. :D Kell egy határozott leader, aki levezeti a pvpt, és máris remekül lehet szórakozni. Csak kicsit szét kellene nézni, bőven lenne honnan példákat venni a pvphez az swtornak. -
SuLtAN17 #34839 Ez nem a wow ezek a számok nagyon durvák, ugyanis a legjobb megszerezhető pvp gearben is max 12-13% damage reduction-od van ami ha a 9-9.2k-s ütéseket nézzük 8k egy full geares playerbe, ami elég baráti. De ezt már én is észrevettem rámugrik egy marauder és volt hp nincs hp:D -
MaRee #34838 Igen, tudsz. Én csak bankkártya számot kell nekik megadni amin van minimum 1 EUR, de nem fogják levonni, csak az ingyen hónap leteltével. -
SuLtAN17 #34837 Veszel nekem meg még pár millió embernek ehhez gépet, vagy mi maradjunk ki belőle? Egy mmo-nak nagyon fontos az optimalizáció, ha közepes gépeken nem élvezhető sok-sok embert elvesz az adott fejlesztő. Tudom nyugaton nem nagy kunszt egy közép esetleg csúcskategóriás gépet venni, de Keleten igen... Egyébként a pvp nagyon fontos, és szinte csak azt játszom egész nap, de lássuk be az outdoor pvp-re még nem találtak tökéletesen mást. Szóval nem arról beszéltem, hogy csak a script harc a fontos SŐT... Deee nem volt még játék ahol értelmes lett volna ez a 100vs100 vagy akár több. Eszetlen idióta zerg mindenki szpammel amit lát, szóval a gond maga az egésznek a természete, valami újat kellene kitalálni pvp-ben, és hagyni ezt a fáradt eszetlen zergelést, amit erős túlzással sem hívhatunk outdoor PVP-nek:) -
Nerf nerf nerf :D -
Nagyon jól nyomod a pvpt. 
-
Vieras #34834 Nem muszáj 1-ből utalni nekik pénzt vagy gamecard kódot megadni? -
Vieras #34833 Sziasztok a játék vásárlása előtt állok ha meg veszem a sima dobozos verziót azzal tudok 30 napig ingyen játszani? -
Uniel #34832 nekem is ez a buildom van, és lvl50-esbe, 4,5-5K-t lehet vele ütni, pedig még csak champion kardom van ;) -
Wow, 9k-t ütött egy lvl 12-esre. Ja, azért azt hiszem, volt benne egy 44-es is. :D -
Kicsi a dps mi? Ahhha...
-
Nemtudom eldönteni, hogy juggernaut, vagy marauderrel jobb játszani, az a baj, hogy nemtalálok rendes páncélzatot marauderrel, olyat, ami inkább hasonlit Darth vaderre, csak ilyen hülyeségeket, juggernauttal, meg kicsi a dps.. 

nagy gondok ezek nekem.
-
Tyrpak #34828 Sajnos hatalmas különbség van az SW juggernaut és a marauder páncéljai között.
A craftolható narancs receptek pl választhatóan jugger/bh vagy pedig agent. Valahogy a mediumról lefelejtették a /maraudert. :(
Eredmény, hogy az agent felveheti a mara sithes páncéljait (légzőmaszkos fejes pl), viszont mara nem veheti fel az agent egyenruháit.
Most amit nézek, hogy egy csomó trooper választjai a JK páncéljait, a csuklyás köpenyes kinézetet a fehér cuccok helyett. -
gyaaaaaaa :D
írj ticketet -
Sunbender #34826 Nincsenek akkora bugok, hogy tönkretegyék a játékélményt. Úgyhogy ha ki akarod próbálni, felesleges várni vele. -
Beltazar #34825 Na nekimentem megint a corusanti world bossnak.
Íme az eredmény: link
A boss kiütéssel győzött.
Amúgy nem minden próbálkozásnál a képen látható sebzést tolta be, volt amikor 4-6ks sebzéseket tolt csak sokkal sűrűbben.
Az a vicc hogy egy lvl 12es kari aki véletlen behúzta a bosst miközben felkeltett engem, sokkal tovább bírta mint én.
-
Kryon #34824 Sziasztok
A bugok javítása hogy halad? Érdemes most kipróbálnom a játékot, vagy várjak még vele 1-2 hónapot? -
Miert, a kinaiak is emberek, ne legy rasszista. -
gavor #34822 Ember??? -
Uniel #34821 jaj de kis naívak vagytok, a Titán nem az új bliz játék neve hanem a megjelenés dátuma, egy kis feladvány képében.
A feladvány pedig az alábbi:
Az új bliz mmo megjelenés dátuma azonos azzal a dátummal mikor az ember először lép a Szaturnusz legnagyobb holdjára a TITÁNRA :D -
Srácok ez a Lawless Sands hol található a Tatooine-on.Vmi open pvp area kell megtalálnom. -
Az a baj, mig nem futtatja ki a nemmondom ki nevü játékot a blizz, addig nemfog szerintem kijönni vele. / még elég sok van a mostani játékába, ugyhogy valszeg megsem érjük, mire kijön /
Szerintem nemfogja magát fejbelöni az új cuccával, de egy normális hír nem jött még róla, még kép se, csak ködösités...
-
Mi is köszönjük, remek raid volt :) -
Uniel #34817 igen ezt én is kerestem... jelenleg endgame gear variációk kasztonként 2 fajta, nagy változatosság...
Ehelyett inkább rakhattak volna be jobb mod, armor, enchant,-okat hogy a régebbi armor skinek is használhatók legyenek, mert pl. a sith warrior endgame gearjei bűn randák :S
Megjegyezem én az egész endgame gear koncepciót erre a modolhatóságra építettem volna. -
biztos az összeset végigvitted, hogy ekkora fasságokat beszélsz :D -
Uniel #34815 sajnos ebben van igazság, de sokszor nem akarom elhinni, hogy ennyi az ingerszegény hülye a világon :S -
Ha "hibátlan" lesz a rendszer akkor is agyatlanul fogják csinálni nagy többségben erre akár felteszek egy 60 napos GC-t is nyugodt szívvel... -
Egyszerűbb ész nélkül farmolni, az nem bonyolult, nem kell hozzá ész és túlerőből számukra még szórakoztató is, csak áll és gyilkol...
Van akinek ez tökéletesen megfelel és ők vannak többségben.. :/
Jó példák erre a az 5/0-on álló killfarmolós Huttbal meccsek Alderan középső ágyúnál ész nélkül tömörülő killfarmoló játékosok...
És többségében ilyen játékosok játszanak..."Ezekre" építhetsz te akármilyen mechanika nem fogja őket érdekelni... és ha változtatnak a rendszeren ami nekik nem fog tetszeni mivel többségben vannak ki fogják sírni, hogy ne legyen változtatás ....:/ -
MaRee #34812 Azért ne mindig csak a játékosokra verjük, nem tudom megoldódott e már az Ilumi fps drop gond, de ha nem, akkor nem is kell a játékosoktól elvárni, hogy 4-5 fps mellett normálisan pvpzzenek. Nem lehet. -
És igazából ez ellen harcolni felesleges szélmalomharc sajnos.... :/ -
Ilyen engine-nel max xt-xt, abból is a 8 MHz-es... -
Uniel #34809 pedig játék mechanikailag is lehetne orvosolni a hibát, csak egy példa ilumra, sok-sok objectiv (x ideig kell valami tornyot, akármit foglalni), amiket egy időben kell foglalni x mennyiségű embernek, ez rákényszerítené a playereket, hogy szétváljanak, ergo megszűnik a blob...
lehetne ezen változtatni, ha akarnak... -
Ahogy mondod. -
Outdoor pvp nem a játékmechanika miatt nem működik, hanem az aktív játékosok stílusa miatt. Azok a megoldások amik anno 6-8 éve működtek, nem működnem manapság mivel változott a játékos társadalom is. És nagy többségben mindig mindenhol a nagy többség a legrövidebb úton fog haladni, ha kel csalással/hibák kihasználásával/más játékának teljes körű tönkretételével mert türelmetlen vagy szimplán ilyen a stílusa.
Akiknek ez nem tetszik azok, valószínű régebbi motorosok nekik hiányzik a "régi rendszer".
:'( -
Hagyjuk már a titant, az új blizzardot ismerve majd dobálhatod bele a pénzed folyamatosan. :D -
Az agentel pl mara armort és sapkát használok. Én szabom meg. XD -
MaRee #34804 Szép álmok :P Na majd a Titan.. 
-
warriornál is pl.
de ja, true story :\
na de kéremszépen, hát le lett írva szép körmönfont mondatokkal, hogy itt bizony 100%-ig te szabod meg a kinézeted a mod rendszer miatt. tessékmondani, hol is van ez?
-
Bhalage #34802 dúrva lenne egy ilyen :o
at-at walkerek, tie bomberek, aszteroidamezo, felfedezesre varo bolygok es elhagyatott uralomasok az outer rimben.
jöhet!