60892
-
Laroa #34965 Sultan: There is no emotion, there is peace.
-
-
Ok :] -
SuLtAN17 #34962 Rohadjak meg mostantól mindent le fogok prs-ezni és bemásolom ide 1920*1080-ban, és akkor majd meglátjátok. Egyébként remélem az összes exploitol-ot használó permabann-t kap vagy visszaveszik az összes valorját, mert tarthatatlan már, hogy átlag 3-4 bm van szemben Ahto-n. -
Nephin #34961 Megj.: a témával kapcsolatos összes kommentet töröltem, nem feltétlenül csak azokat, amikkel gond volt. -
Nephin #34958 Vigyél be magaddal Hahotát. :P :D -
t0xikus #34956 nemár:) most min fogok itt melóban röhögni:) -
Nephin #34954 Na, kedves uraim! :D
Új seprű van és sepert kicsit, az új moderálási alapelvek (sajnos mod gomb nincs, csak törölni tudok):
- nincs személyeskedés
- nincs trágárkodás
- nincs egymás hergelése
Rendezzetek le mindent privátban vagy ingame, de ne itt. Köszi. :P -
cain #34918 nem is kell, hogy benne legyen, alapvetően arra jó, hogy ha arrébb kell mászni, közben is el tudj nyomni valamit. -
Laroa #34916 Enyémben sincs benne, de ha azt látom mondjuk wf-ben hogy valaki 1000 hp-val rohangál akkor nem egy force lighningot kezdek el channelezni, hanem beletolom az instant shockot. A madness ág meg amúgy sem a burstről szól :) -
Spheriot #34915 Madness rotában pl nincs benne, de természetesen lehet használni... -
cain #34914 pedig elég jó a madness ág pve-re. én ezt használom, de van olyan alverzió is, ahol ki van rakva a creeping terror. a full lightning build a fasorban sincs ehhez képest. -
Warden #34912 Az assasin shockja 10 méteres ahogy a force lightingja is.A lighting 30 méteressé tételéhez nekem kell a recklessnes de ha az aktív akkor inkább discharge.A sorcerer rotációjához nem értek de egy biztos pve ben nem fog madness ággal rohanálni.A madness ág ami közös azért egész más a sorcereré és az assassiné is.Assassinként fun a madness de raidelni messze jobb a deception. -
Mennek a szerverek. -
Assassinoknak csak 10m a range -
Így van -
Tyrpak #34904 Plusz pvp rohangászás közben death field, shock és az affliction, amiket insta lehet ellőni.
Másrészt nálam 1-es gombon van, ha véletlenül jobb gombot nyomok, akkor kap egy shockot. :) -
Laroa #34903 Ez remélem irónia volt mert nem tudom elképzelni, hogy vki nem használ egy 30 méteres instant spellt ami remek eszköz kivégzésre, vagy burst rotációhoz. -
Warden #34902 Így van mivel a shockot az assassin használja a sorcerer meg nem.Ahogy nekem is is van force lightingem csak nemigen használom ugy van a shockal a sorcerer. -
Te Assassinról beszélsz, de a Sorcererről kérdeztek -
Warden #34900 A shock a deception ág egyik nagy sebzése, van rá egy 5 pontos talent is.Érdemes kitalentelni mellé a chain shockot 2-31-8 as elosztásban és 2 slash után elengedve critel egy 4k+2k körülit.Pve ben columi geraben mielött belémköt valaki. -
cain #34899 igen, mert jita kapott egy nagyon durva dedikált node-ot. előtte viszont pontosan az volt, hogy userlimiten fellül nem engedett be jitába, vagy ha ott logoltál fel, akkor kirakott onnan. -
-
Laroa #34897 Lol. Próbáld ki hogy mondjuk van a cuccodban egy ilyen. Helyettesítsd mondjuk egy ilyennel. Majd ezután re-equip és nézd meg nőtt-e az armorod úgy ahogy kell. Majd ezek után ne posztolj baromságokat a fórumra, köszi. -
Force Lightning bőven nem tickel annyit (így egy 10000k-s sebzésről beszélnénk, ami azért lássuk be nem az). Alapjáraton full champion gearben kb. 1000-eket critelnek a tickek. Hát shock beviheti, bár nekem nagyon ritkán adta.
Lightning talenten a Thundering Blast és a Chain Lightning adja be bőven, Madness ágon pedig a Death field. -
Warden #34895 Melyikre gondolsz ami helyezkedős?Kettő "logikai" van per pillanat az eternity vaultos 3. ill a hut-os utolsó elötti.az eternity vaultos 3. jelentősége csak 16 fősben van ott nagyon számít mennyi idő alatt forgatják helyére a kockákat,ott 1 percenként popolnak a mobok 3-3 spoton és ha nincsenek szakítva akkor felkerül rájuk egy visszasebző buff.2 ilyen mob simán le is wipoltatja a raidet.A hut-os logikai ötletesebb egyetlen nagy hibája van hogy nemigen kell hozzá melee.
A wowban is jópárszor elkövették azt a hibát hogy a fight megtervezésekor nem vették figyelembe a caster-melee arányt.Minden fightra több caster kelett, de itt azért rendesen tulzásba estek.A hut-os instance ugy kezdődik hogy nem kell melee mitöbb ha van akkor jóval nehezebb.A második az sem melee barát de oda elfér egy vagy kettő.A harmadikhoz szintén nem kell, ha van 1-2 azt még elbírja a fight de az endbosshoz meg erősen javallott kihagyni a meleet.Eternity vaultban szintén a melee oráliálódik a robotnál meg a lávás arcnál is a fight nagyrészében rohangál vagy a frenze vagy a punch miatt.A 3-4 ik eventhez van csupán melee rendelve mert kell a szakításhoz ill az 1-1 es eventnél van kimondottan melee npc.Igazából ötletes fight egyedül Soa.
Azt sem értem hogy egy ekkora univerzumban mi a fakkért minden második boss egy robot, vagy ha nem akkor egy robotot irányit.Ez iagz a flashpointokra is.Tetszett ebben az új flashpointban a hangulata, hát qrvára kelett bele az a bónusz boss drooid... ráadásul az jóval nehezebb mint az endboss trió, de legalább a kiscsaj a végén szépet esik.
Szóval raid instance tervezésében, összetetségében azért jóval több kell.
-
de látom ez nem is az 1.1.1. Biztos a nerf miatt nem merték még kidobni livera csak ebben a gáz az, hogy tök mindegy hogy most jön vagy 1 hét múlva mert 50es kari nélkül ígyse tudják testelni... 1.1.1 halasztása azért gáz, mert kurva wz wineket még mindig nem fogja így megadni... A combatos dolog viszont érdekes, mert 1.1.1be 2 másik fix volt. Mondjuk azok a kisebb gondok és ez volt a nagyobb, amit most javítottak elvileg. -
hmm az a "gond" hogy nem ez a patch volt test serveren :D
így a fleet optimalizálás és a "Significantly improved the delay when activating player abilities, particularly when in lower framerate situations. This allows for improved ability responsiveness in hectic combat situations." se volt benne d erre kíváncsi vagyok. -
ezek 7-es armorjú cuccok, nem növekednek, így sajna nem sok mindenre jók később. lvl 10-ig elmegy... -
Tyrpak #34891 Mondjuk EVE-nél azért legalább pár dolgot tudunk az architektúrájukról, meg hogy hogyan fejlődött a szerver és a program ami rajta fut, SWTOR-nál meg fogalmunk sincs. :(
CCP elég sokáig azt hírdette, hogy topon vannak, de azért egy Jita fix, vagy amikor bevezették, hogy előre igényelhetsz szerver erőforrást egy-egy rendszerhez, az sokat segített. És nem az, hogy limitálták hányan mehetnek be Jitába. -
amikor játszottam - bő 1 éve - 55k volt a user peak de nem volt lag meg connection lost. ez csak nagyszámú fleetekre volt leginkább jellemző.
-
cain #34889 nem tudom, más mmo-kban mi az átlagos peak user count szerverenként, én annyit írtam, hogy láttam már példát az itt megkövetelt felére, és még azt sem nagyon bírta a ccp infrastruktúrája. -
Tyrpak #34888 3 db szerver parkról beszélünk, de mondjuk az infrastruktúrának akkor 100k körül kell bírnia létesítményenként.
"Significantly improved the delay"-re nagyon kiváncsi vagyok. :)
Valaki most rögtön be tud menni PTS-re megnézni? :D -
Van 1-2 ami nem gearcheck hanem helyezkedős vagy logikai feladvány. Az utóbbiak nekem baromira tetszenek, ötletesek azok a bossfightok. -
cain #34886 én eddig az eve online-ban láttam az egyidejűleg egy "szerverre" beloggolt legtöbb játékost, ami pedig olyan ~50-52ezer karaktert jelent. de ekkora tömegnél már random connection lostok voltak. meg olyan félperces lagok akkor is, ha egyedül voltál az "instanceban".
itt a becsült 350ezres peak timeból kiindulva legalább egy szerverre több mint százezres tömeget kellett volna ráereszteni, ami eléggé elborzasztó lenne számomra. -
cain #34885 +1 -
Amúgy én azt nem értem, ha már az instance rendszerrel üzemelik a szervereket. Nem lehetett volna megoldani hogy van egy RP szerver egy PVE szerver és egy PVP szerver? :] Ahogy az instance meg van oldava meg lehetett volna oldani ezt is szerintem. És akkor nem lenne gond a "jaj én ezen a szerveren vagyok itt sokan vannak jaj én meg a másikon itt meg kevesen..."
-
Házigazda: Nephin 
Azért én ezúton is megköszönöm Jeff eddigi kitartását és hogy meg kreálta a topicot :] ;]
-
1.1.0b Patch Notes - 1/24/2012
General
Implemented optimizations to improve performance on Republic and Imperial Fleets.
Classes and Combat
Significantly improved the delay when activating player abilities, particularly when in lower framerate situations. This allows for improved ability responsiveness in hectic combat situations.
Operations
General
Operations will no longer allow more than 16 Operations Group members to enter concurrently.
Karagga's Palace
Operations Groups will no longer be forced to reset the Operation if the group wipes when attempting to defeat G4-B3 Heavy Fabricator.
Fixed an exploit that would allow players to repeatedly loot the chest after defeating Jarg and Sorno.
Miscellaneous Bug Fixes
Fixed an issue that could cause graphical inconsistencies, which most often manifested as random screen "flickering."
1.1.1 re akkor még várni kell :D -
cain #34881 persze. nincs azzal baj, ha az idő előrehaladtával az endgame contentet minél szélesebb körben elérhetővé teszik. csak azt nem kell elfelejteni, hogy aki még az elején végigment rajta, annak kicsit más volt a történet.
van persze olyanra is példa, amikor nem nerfet kapnak a mobok, hanem egy játékmechanikai átalakítás miatt minden sokkal nehezebbé válik. majd egy idő után eljutunk ebben a játékban is oda, hogy a statok lineáris növekményei helyett telítéses görbéket fognak alkalmazni (dimishing return), amivel minden nehezebb lesz. de egyelőre még hard capek sincsenek nagyon ebben a játékban, szóval ez nem ma lesz.