60890
  • a.carkey
    Egy kocaindexes mikor jut el az endcontentig? Soha. Max. L30ig, amennyi két hét alatt összejöhet neki két SP és két egyéb fika cikk között. Ők nem a Gamestar vagy a PC Guru, hogy ezért fizessék őket.

Itt nem az endcontentről írt. Arról, hogy neki ez nem elég, sőt szürke.

Nos, ha valaki csak PvPre hegyezi ki ezt a játékot, annak ez valóban "kevés".

De ha valaki szórakozni akar, akkor ott a lehetőség minden classban, és elérni, hogy a companionok best cuccosban legyenek (mindegyik), 10ks legyen a viszony, és 7 másik classt is végig lehet vinni, ill. ezek advanced classjait.

Addigra pedig mire ez megvan, ott a legacy és az újab patchek/kiegek.

Közben lehet PvPzni, a már 50es karikkal menni nagy csoportban, stb., stb.

Bár ha ez nem SW lenne, akkor nem lenne nagy dobás, de SW.

Nem egy SWG, de egy élvezetes SW játék. Sokkal rosszabbra számítottam, és tudtam, hogy elqurják az SWGhez képest (elqutrták), de nagyon nem lett rossz.

Ki kell játszani! Ennyi.
  • cain
    már miért ne lehetne?
  • Laroa
    És ezt miért nem az ő fórumukon írod le a customer support részen? Az sg.hu-t nem olvassák :)
  • PiszkosFred
    Es bekerulhet hozzajuk valaki, egy frissen krealt karakterrel, es ugy beepulni a guildek eletebe, hogy kozben meg csak szintezi a karaktert? Van lowlvl recruit naluk, vagy csak 50-es raid ready johet szoba? Mert, hiaba van 200 ember ott, ha zart a kozosseguk, es 50 alatt elhajtanak mindenkit, akkor felesleges uj jatekosnak oda mennie, hogy magyarokkal jatszhasson.

De ha nyitottak az uj jatekosokra, akkor erdemes kiprobalnia az uj magyar jatekosoknak a Hidden Beks mellett, foleg, hogy az egyik legnepesebb pve server egyike.
  • Droughert
    Erre lenne jobb megoldás, ha x-db token kellene a set darabokhoz. Lehetne magasabb árat is megszabni, ha nem szeretnék, hogy jövő hétre mindenki full setben rohangáljon, de legalább lehetne előre tervezni. Tudnám, hogy x-db wz után lesz y-számú tokenem, így ki tudom váltani a nekem szükséges darabot. A mostani rendszer nálam is kiverte a biztosítékot, mert 6relic, 2chest, 3implant után már nem vicces a random faktor. A zsák nagyon ritkán dob champ itemet (legalább is nekem), ha meg igen akkor olyat ami már van régóta. Pl ott voltak a war-ban az SC-s fegyverek. Nem volt könnyen megszerezhető, mert sokat kellett tolni egy rr80-as darabért, de láttad, hogy hol tartasz, kb mennyi idő mire meglesz. Nekem ez szimpatikusabb megoldásnak tűnik, mert a befektetett munkának meg lesz az eredménye, nem úgy mint a random zsáko, nincs szerencsém módszernél.
  • cain
    tegyük hozzá, hogy az a pár különv guild összesen 200+ ember, vagy több.
  • BrandonLee
    A microsoft driverrel
  • Laroa
    Ilyen ez a szerencse faktor.
  • MaRee
    Nem, csak már mikor a 10. champion bag dobta vagy ugyan azt az itemet(amit igen is javíthatnának, mert az hogy már pl három öv slotos itemem volt meg két chest, az nem csak engem idegesít(ett), ha jól emlékszem), vagy a 23891473289423. centurion commendationt, az nem egy boldog pillanat :D De nekem szerencsére az elején hamar kidobálta a champion gear nagy részét, csak vannak emberek akiknek a pénisze kivan ezzel.
  • Laroa
    Mert miért? Lusta vagy farmolni? :)
  • MaRee
    Akkor kapják be
  • Pacho
    Amikor bevág stunba 6 secre, és ezalatt kapsz 3 darab 6k-s ütést.
  • BrandonLee
    Igen valóban!
    Advanced Micro Devices, Inc.
    2011.10.25.
    8.911.0.0
    Microsoft Windows Hardware Compatibility Publisher
    És 20 fps javulás, na de LoL!!!
  • Laroa
    "mert a champion bagek nagyon gyakran dobnak centurion commendationt(ha már ezt azóta javították, akkor bocs)."
    Wut? Ez nem bug. Works as intended.
  • MaRee
    Szerintem jobban jársz előbb a championnel, időbe telik azért még a battlemasterhez elérni a valor rank 50 vagy 60-at, nem tudom pontosan. Addig meg nem szaladgálhatsz szintezős gearben. Centurionok meg úgyis lesznek rajtad champion mellett vegyesen, mert a champion bagek nagyon gyakran dobnak centurion commendationt(ha már ezt azóta javították, akkor bocs).
  • BrandonLee
    Azért nem tudtam eddig mert minig ráinstalláltam a az új drivert a régire, soha nem uninstalláltam! De most valamiért úgy döntöttem hogy uninstall és úgy telepítem fel.
  • darth devil
    Pvpben a hiden strike után lesz jobb, a következő ugrás az acid blade. De addig is bőven el lehet vele szurkálni.
  • Sáska
    Valaki felvilagositana pvp gear ugyben? Azt olvastam, hogy igy nez ki a sorrend: Centurion<Champion<Battlemaster.

Erdemes ebben a sorrendben megszerezni a set-eket, avagy jobban jar az ember, ha mondjuk egybol a Champ set-re gyur ra, es 50-en elkezdi a Battlemaster itemek beszerzeset?

Meg nyolc szint van hatra, es van sok warzone commendation-om, amit most elkezdtem bevaltogatni Mercenary commendation-re, mert mar 1000 kozeleben jartam. Ha jol tudom, majd ezekbol veszem a champion bag-eket?
  • darth devil
    Concealment-en fejlődtem végig, sose volt semmiféle gondom a sebzéssel, se pve se pvpben. Strong, elite mobokat kaliyo tartja, néha rá kell healelni, de vígan megölhető bármi.
  • Tyrpak
    Ha megnézed a kártyánál a driver infot, akkor Microsoft gyári drivert fogsz látni. Win7/Vista így müxik.

De hogy javul tőle? Azért azt megnézem én is...
  • sata75
    ja a legszebb hajója neki van, ezért indítottam, de már pihen vagy 2 hete, most erőt gyűjtök vele:)
  • Bhalage
    alacsonyszintu tapasztalatok az enyemek is, de rangednek núb, meleenek núb, healernek NÚB, akkor megis mi a faszom ez a kari, kar h a urhajo es a story "jo" meg nem nagyon fogom megismerni...
  • BrandonLee
    Na ezt magyarázza el nekem valaki mint egy 5 éves kisgyereknek! 12.1 ati driver, republic fleat 82 fps! Uninstall ati driver! Mondom csak úgy kíváncsiságból beloggolok, hogy egyáltalán elindul driver nélkül a game, mert észrevettem hogy megmaradt az 1680x1050-es képernyőfelbontásom, ami ugye vga driver nélkül nem lehetséges! Republic fleat 103 fps! Van a win7-ben beépített ati driver? És ha igen miért fut vele jobban mint a 12.1-el?
  • Tyrpak
    IA Operative-hoz kérdés: milyen szinttől lesz használható a kari pvp-ben?
    Most 23 az IA-m, és egyelőre vagy a heal ágon elmegyek a hotig, és a maradék a lethality critjére, így viszont nevetséges a sebzése (800 egy shiv crit, 200 a corrosive tickje, overload 1k-1.2k).

Ha concealment-re rakok minden pontot, akkor meg szarabb a critem, lassú a heal, és a sebzésem se lett jobb, csak plusz egy Lacerationt is el tudok nyomni 1.4-1.8k-ért... miközben messziről hallom a swish-boom-2.3k tracer missile-okat.

PVE-ben Kaliyo-t healelgetem, mert úgy gyorsabb...

40-ig hogyan lehet eljutni vele?
  • sata75
    IA nálam nagyon elrúgta a pettyest mikor lvl12-n cirka 1500 hp-nál megkapja a dot healjét ami 57-et gyógyít 3 sec alatt...
    Itt meg is kaptam érte a jussomat, hogy ez nem druida de szerintem ez akkor is "kicsit" karcsú.
  • z3d
    Az én assasinom is synthweavinget tol, Khem Valt használom, mivel igen jól tankol a kicsi "ork". Neki is meg magamnak is bőven jobb kék cuccokat tudok gyártani, mint amit a quest rewardokból kapok (quest rewardokból Andronikosnak szoktam cuccot választani, mivel aim/cunning cuccot én nem tudok gyártani, str/end/willp viszont igen :P), megnéztem a lvl40 pvp felszerelést, ha jól néztem, azoknál is bőven jobbakat tudok gyártani.
    A kékítés néha nagyon nem akar bejönni, de egy idő után azért sikerül, és szintezéshez nagyon jók a kék cuccok.
  • Bhalage
    en tegnap nyomtam egy IAt hat lehet h a story über, de a kari maga sztem nagyon nub. igy SW BH utan, amelyek adjak magukat, megha a BH tracerspam is -.-
  • Tyrpak
    Ez volt már?

Imádom, amikor Georg Zöller szerepjátszik. :)
    A "fejlesztők egy napja" is hatalmas volt a régi fórumon.
  • Bhalage
    jaj ez enis akartam mondani, igy sztem tok jo (es gyors) lett
  • Boncmester
    A cikknek nem az volt a lényege, hogy voss szarabb bolygó, mint a többi. Hanem az, hogy nem megfelelő még az endgame content, ami igaz is szerintem. Teljesen jól le van írva a lényeg a cikkben, mármint az első oldalán.
  • picket
    Ha kell vissza a pipa csak szóljatok! Ha jobb ötlet van rá, azt is megcsinálom (mondjuk "mehet" gomb után felugró kérdés, vagy a faq oldal aljára, mint egy szerződésre rakni a pipát).
  • Omlás
    Én vésem a köveket meg encseket jó lesz az nekem :]
  • Marfy
    Ez RP-Pve azért nem is ajánlottam, mert sima pve-t keresett, szerintem.
    A ti szerveretek nem különc, mert az RP.
    Amúgy a Hiddenen sem olyan rossza sz arány, olyan 40/60% imp javára.
  • Tyrpak
    A crit-ből az a jó, ahol a kéket hozó cuccokra adja, sokkal de sokkal több lilát kapsz, ami ugye aranyáron megy el AH-n.
    Craftnál augment slotot kap csak, gyűjtögetőnél meg többet hoz.

Viszont szvsz csak a biochem és a cybertech éri meg jelenleg, mindkettő a használható cuccokért. Próbálkoztam synthweavinggel SI-n, hogy Khemnek is gyárthat, de egyszerűen gyorsabban lépek szintet, mint ahogy kékre fel tudnám húzni a receptet.
  • Boncmester
    Jó lett a header.
  • a.carkey
    Itt szép lassan lettam 50es, és igyekszem kijátszani a játékot. Azt már kipróbáltam, hogy simán lehet mailen át cuccost küldeni az altoknak, tehát átmentem mindenkihez a megfelelő nyersanyagokat (gyűjtögetőből dobtam már el 400as THt, UTt és Scavangingot is, szóval nagyon nem fogok sírni, bár a biochem tényleg eléb brutál volt, de ugye nerfelték, így már annyira nem fontos számomra, meg az agentnél össze lehet rakni mindhárom skilljét egyben, bár a BH companionja tud pl. biochem criticalt.
  • Omlás
    Én az SW-ből "ékszerészt" csináltam simán elszöszölök vele akár 1 órát is esténként, hogy csak a proffal szórakozok

Azt pl észre vettem, hogy Vette a +5 Treasure Hunting Critical-al sokkal többször hoz lilát mint a "Mikrobi".
  • a.carkey
    Én is így értettem. :)

Az SWt vittem fel 50ig. Mondom SI. Nyomom, de nemhogy jobb lett, rosszabb. Meg ahogy a fénykardot megkapja ... :D

Aztán belekezdtem a BHba. Mivel eddig csak susogós mackókat próbáltam, ez végre távolról lőtt. Eddig tök jó story. Tegnap gondoltam egyet, majd elkezdtem az agentet. Erre az még jobb.

A sith oldalról egyértelműen eddig az SI csalódás.

Viszont tény, hogy az eddigiek alapján is baromság, hogy ebben a játékban nincs "kraft". Simán odaszögezi az embert, persze, nem feltétlenül azokat, akiknek csak a mielőbbi szintek számítanak.

Ja, és ma vagy holnap tervbe van véve, hogy lazán dobom pl. a 400as bioanalisist, meg a 400as slicingot és a 219es biochemet a Sith Warrioromnál, mert egyszerűen nem jól választottam, főleg érdeklődésre mentem. Pedig a companionokat is érdemes nézni, és az alapján biochemnek pl. az agent a legjobb.

Mennyire kell komolyan venni a companionon módosítóit? A +5, +10, +15 és az egyes +valamennyi criticalok mennyit számítanak? Aki tapasztalt crafter az mit tapasztalt? (Ha csak a statokat nézzük, pl. sliceingra a SI egyik companionja a legjobb. De nem sliceingos SW companionnal is hozott lila cuccosokat, persze csak ritkán, de azért hozott.)
  • Omlás
    Rossznak nem rossz de a többitől el marad elég durván :]
  • a.carkey
    Meg aki a SI storylinera azt írja, hogy jó, hát ... :)