• a.carkey
    Én is így értettem. :)

Az SWt vittem fel 50ig. Mondom SI. Nyomom, de nemhogy jobb lett, rosszabb. Meg ahogy a fénykardot megkapja ... :D

Aztán belekezdtem a BHba. Mivel eddig csak susogós mackókat próbáltam, ez végre távolról lőtt. Eddig tök jó story. Tegnap gondoltam egyet, majd elkezdtem az agentet. Erre az még jobb.

A sith oldalról egyértelműen eddig az SI csalódás.

Viszont tény, hogy az eddigiek alapján is baromság, hogy ebben a játékban nincs "kraft". Simán odaszögezi az embert, persze, nem feltétlenül azokat, akiknek csak a mielőbbi szintek számítanak.

Ja, és ma vagy holnap tervbe van véve, hogy lazán dobom pl. a 400as bioanalisist, meg a 400as slicingot és a 219es biochemet a Sith Warrioromnál, mert egyszerűen nem jól választottam, főleg érdeklődésre mentem. Pedig a companionokat is érdemes nézni, és az alapján biochemnek pl. az agent a legjobb.

Mennyire kell komolyan venni a companionon módosítóit? A +5, +10, +15 és az egyes +valamennyi criticalok mennyit számítanak? Aki tapasztalt crafter az mit tapasztalt? (Ha csak a statokat nézzük, pl. sliceingra a SI egyik companionja a legjobb. De nem sliceingos SW companionnal is hozott lila cuccosokat, persze csak ritkán, de azért hozott.)