60890
  • TDC Geronimo
    ajjaj még sehol nincs a patch a patcherbe. Ebből hosszabbítás lesz :y
  • sata75
    OMG:)
  • j0nNyKa
    itt van meg par fajta, peldaul Darth Maul
  • sata75
    ez nagyon OP, nekem kell ilyen:)
  • t0xikus
    ezek csak koncepciók,v árulják is ezeket a rusnyaságokat?:D
  • Marfy
    Jó legyen igazad. Egy újabb ok a sírásra.

Itt az egész brancs.

Szerintem nagy jók.
  • j0nNyKa
  • Marfy
    akkor már trooper :)

• t0xikus
    portal karbantartáskor tényleg így lenne rendjén. ne keverd a szezont a fazonnal:)
  • Marfy
    Már megbocsáss, de karbantartáskor ez így van rendjén.
    Nem azért van read-only, hogy nem tudjanak sírni a fórumon.
  • j0nNyKa
    Darth Kitty :(
  • t0xikus
    ami viszont tényleg szánalmas és már említették is:
    The #SWTOR forums have temporarily been set to read-only mode. We apologize for any inconvenience.
  • MarkBlade
    vigyázz mert a WOWal hasonlításért banolták Crassust is..
  • Jabar
    Inkább a supportot javítanák meg mert az szánalmas...
    Karbantartást meg valóban csinálhatnák külön időben, w*w-ban én személy szerint pl örültem neki hogy US hamarabb kapta a foltokat mert ált mire kijött EU már foltozták a foltokkal behozott hibákat is :D (a két külön idöben történö patch-elést a "HC" PvE guildok nem szerették akiknek a céljuk a world first kill-ek voltak és hátrányba kerültek az EU-sok ebből kifolyólag).
  • MaRee
    “in a galaxy not so far far away, Star Wars gamers have already gone to the dark side. … the new video game, Star Wars: The Old Republic, has added a special feature: gay relationships.”

• darth devil
    Örülni nem örül neki senki, de felesleges ragelni miatta. Inkább örülni kellene, hogy a komolyabb hibákat szinte azonnal javítják.
  • Warden
    Ki szapul kit?
  • Nephin
    Le lehetne állni egymás szapulásával?
  • Warden
    Nem a szerverleállást kommentáltam én sem.A wowban a nem tervezett karbantartásokra adtak free napot, a hosszabbakra pedíg többet is.Gondolom idővel itt is majd szétválasztják az európai és az amarikai karbantartási időpontot (ez ugye a wownál egész másként alakult az eu szerverek lényegesen később indultak mint az us, így a karbantartások is külön voltak)

Crassus úgy tudom tourizmussal foglalkozik azon belül is a szállodaiparban dolgozik.Más világ de, ami közös hogy a pénz beszél mindenhol.Amennyiben a kedves vendég nem kapja meg azt amit megvett-lefoglalt akkor az oda nem megy többet.Magyarországra nem jellemző max a lehuzós kis panziókra de pl egyiptomra, tunéziára (még a forradalmak elötti időszak) igen hogy befizettél egy 3-4-5 csillagos all exlusivere és ott kaptál egy félpanziós II.osztályt.Nem rosszindulatból csupán rossz szervezésből folyóan, mert a hely ép tele van.Crassus ezt próbálta elmagyarázni gondolom, hogy rossz szervezések idehaza is vannak amit azonnal le kell korrigálni és ha nem sikeredik akkor bizony ebben az üzletágban fejek hullanak és qrvára nem számít hogy az a fej mekkora.

Mindenesetre szerintem elég visszataszító volt itt ahogy pár arc megmondalak az ovónéninek stílusban kibannoltatta, persze azért crassus is tett érte a moderátoroknál a hatalmas önérzetével.Az amit ez a jonyka nevű meg összebír görcsölni még uszkkve 2-3 hét után is és majd jól megmondja a frankót, úgy hogy még kicsit crassusozni tudjon ez meg egyszerűen szánalmas.
  • Thoracotomia
    Az extra loot az game breaking. Nem csoda a maintenancen.
  • Marfy
    off

Azt mondjátok meg nekem hogy a MW3-at miért tölti automatikusan a steam, mikor el sem indítottam?
    Letöltésekben ott van hogy paused, de még is tölti...

off
  • j0nNyKa
    hm, hirtelen ez a legkozelebbi a mai allapothoz:

If your Account, or a particular subscription for an TOR Service associated with your Account, is terminated, no refund will be granted; no online time or other credits (e.g., points in an online game) will be credited to you or converted to cash or other form of reimbursement, and you will have no further access to your Account or entitlements associated with your Account or the particular TOR Service (such as points, tokens or other digital items).

ennel konkretabb nincsen sajnos. onnantol meg, hogy nem irtak le, minek adnanak ingyen napot?
  • Tatyla
    meg jo hogy melozok 14.00-ig :D
  • PiszkosFred
    Ezert irom mindnig en is, hogy hianyzik a Nagymester :) Oke, neha elkapja az ideg, akkor tombol es idiota par napig, meg kell varni amig lenyugszik, vagy valaki szedalja, vagy epp aratott a BG-n, es screenshotokat szpemel buszken, de amik miatt orjong itt a forumon, azok - leszamitva ha valaki a hullajan ul orakig - azok jogosak legtobbszor.

Es a mostani karbantartasra en is azt mondom elso felindulasra, hogy tehetnek egy szivesseget, nem kellene igy kibaszni az eu jatekosokkal, foleg nem egy ekkora koltsegvetesu jatek eseteben. De mivel egy honap alatt bebizonyosodott, hogy csak dumalnak a kulon karbantartasrol, es esze agaban sincs az EA-nak ezt megvaltoztatni (majd, egyszer, talan), igy marad a mondas, amit a negyes metrorol szoktunk volt mondani, nem a lyuk a draga, hanem a sok segg felette...
  • Fenrir
    A WoT rossz példa mert ott amikor nem egyszerre kapták meg a peccset akkor nem órák hanem napok voltak köztük.

Amúgy meg szerintem nincs itt olyan ember aki örül annak, hogy nálunk pont ilyenkor van leállás, szerintem ha mi bármilyen peccset 5 órával később vagy előbb kapnánk meg mint a többiek azért nem szólna senki sem és nem lenne zúgolódás amiatt, hogy pl szombaton délelőtt meg délután állnak a szerverek csak azért mert mi európaiak vagyunk.
  • Ében
    Mai karbantartás:

Kargga's Palace:
    Miután megölték Jarg-ot és Sorno-t, a ládát exploit-olva többször lehetett lootolni.

Szóval ezt javítják most.
  • j0nNyKa
    azert kerdem, mert akkor most "fellapozom" a wow, a war, meg az swtor szabalyzatat, hogy melyik mit mond errol a helyzetrol
    egyaltalan mondanak-e valamit..
  • Marfy
    A w*wnál ingyen nap volt, de az is utoljára kb. 2008-ban. Utána már mindenki függő lett és bármit meg tehettek/nek a játékosokkal.
  • DummyBoy
    Nem, Crassus mester mániája volt emlegetni azt, hogy ezt IRL semmilyen ügyfele nem engedheti meg magának az ilyen dolgokat, meg más cégekhez hasonlítgatni ... persze konkrét példa nélkül ...

Arról nem is beszélve, hogy lehet nem írt hülyeségeket mindig, de azt gondolta, csak neki lehet igaza, mindenki úgy gondolkodik mint ő ... NA ez volt a bukta. Mellesleg attól függetlenül, hogy ez a játék tökéletesen alkalmatlan a PVP-re, attól még igen jókat szoktunk vele bohóckodni pihenésképpen. Lehet valakinek ez is elég ...

Senki sem örül neki, hogy állank a szerverek, de személy szerint ha most 1 hétig állna a SWTOR és utána kijavítanának egy csomó hibát, azt sem bánnám.

Most egyszerre van leállás US és EU szervereken ... Ha nem egyszerre lenne, akkor az hisztizne folyamatosan aki később kapja meg a peccset. (Láttunk már ilyet - WoT) Ha EU-n lenne hamarabb, akkor az US playerek, ha az US-en akkor meg mi.

Arról nem is beszélve, hogy egyszerre végezni a karbantartást lényegesen egyszerűbb - könnyebben koordinálható és olcsóbb, mint külön - külön. Aki dolgozott már sokgépes környezetben, az tudja.

A lényeg: Nekem is csak ma deélelőtt lenne időm játszani ... nem mennek a szerverek ... na bumm ... Remélem valami meglepi jön. (Lehetőleg valami olyan javítás amire sokan várnak ...)

@Droughert: A véleménynyilvánítás egy dolog ... hogy hogyan teszed, az meg a másik. Lehet normálisan, lehet anyázva, hisztizve ... mind a kettő az ...

Ráadásul, mint tudjuk a vélemény olyan mint a segglyuk ... Mindenkinek van, de mégsem vagyunk kíváncsiak mindekiére :)
  • t0xikus
    warnál volt rá példa.
  • j0nNyKa
    ezeknel hogy kompenzaltak? adtak ingyen napo(ka)t?
  • Droughert
    Veled alapvetően az a probléma, hogy ha valaki negatív dolgot ír a játékkal kapcsolatban, az nálad=a hisztivel. Mondhatjuk úgy is, hogy te állandóan ez miatt hiaztizel... Nem írhatja le pl. Phoboss, hogy kurvára nem ért egyet ezzel a karbantartási idővel? Mellesleg igaza van. Amúgy meg ez nyilvános fórum, ahol bárki véleményt alkothat. Azt meg elhiszem, hogy találhatnak olyan hibát, amit gyorsan kell/akarnak javítani, de nekem furcsa, hogy ezek a karbantartások szinte mindig olyan időpontban vannak amikor az EU-t szopatják vele.
    Ja és hirtelen pár játék ahol normális időben van karbantartás és volt pár példa arra, hogy kaptunk konpenzációt ha ez mégsem sikerült emberi időben megoldani és elhúzódott:war, lotro, wow, és talán az eve is ide sorolható, bár azzal már nagyon régen játszottam.
  • j0nNyKa
    szerintem epp kiszedik a tracer misslet a jatekbol.

btw a heten voltak valami durva lag parak, nem? nem lehet, hogy azt heggesztik?
  • t0xikus
    ja, legalább vmi értékelhető infót mondhatnának:)
  • j0nNyKa
    1,5 nap? egy delelott, nem? vagy... lemaradtam valamirol?
    a szetvalasztosdi... valoban logikus lenne. tessek szepen topicot nyitni swtor.com-on (tudom tudom, ilyenkor pont nem lehet), es leirni suggestion-kent, hogy ha kevesebb raget akarnak, ne csinaljanak ilyet.

a b tervem az, hogy szombat delelott agyban kell maradni, es forumtrollkodni, a jatekkal pedig nem foglalkozni. ismerek olyat, akinel ez bevallt.
  • TDC Geronimo
    Engem az érdekel, hogy mi volt ennyire sürgős, hogy ezt szombaton is javítani kell :p

Ha már karbantartás van gief ability delay fix másik 2 részét is és a wz daily fixet is :y
  • Braikingboss
  • Warden
    Neked valami crassus komplexusod van?Vagy életed nagy sikerélményének könyveled el hogy a kis haverjaiddal kibannoltattad innen teljesen feleslegesen?Crassus "csak" a kommenjeibe vitt néha több indulatot a kelleténél de alapvetően nem látta rosszúl a játék valós helyzetét.Pl felismerte 2 hét után hogy jelen formájában ez a játék nem alkalmas pvp re, te 100 év béta és magány után sem.

Több mint öt éve írt a srác a wow topikban, ingame a wowban milliószor öltük halomra egymást, volt vele nekem is szóváltásom és sok apró dolog ami nem tetszett az adott szituációs lereagálásában.Viszont egy vitathatatlan, a játékokon belül fair player a fórumon pedíg ha nincs ép agyérgörcse akkor kimondottan segítőkész.

A phoboss nevű nick ép annyit közölt hogy nem helyesli európai idő szerint a 9-13 ig terjedő szerverleállást elég szabadszájú stílusban.Erre te nekiállsz crassusosni hát gratulálok.
  • Phoboss
    jah nem volt meg neki a napi beöntés :D
  • j0nNyKa
    most igy ez jutott eszembe:
    amikor valami orbitalis bug van, azon megy a hiszti. azonnal legyen kijavitva, mert kulonben cancel sub, oncsonkitas, ehsegsztrajk.
    amikor (velhetoen) talalnak valami orbitalis bugot, es rogton javitjak, azon megy a hiszti: azonnal fejezzek be a javitast, mert kulonben cancel sub, oncsonkitas, ehsegsztrajk.

szerintem kerdezzuk meg, hogy van-e rajtuk sapka :D