60892
-
t0xikus #35677 tyűha. ehhez kell lassan több mint 4 óra?:) -
Laroa #35676 1.1.0c Patch Notes - 1/28/2012
General
o Improved service to reduce the number of player disconnections to the character selection screen.
A mai urgent fix -
exec79 #35675 ez csak ott mukodik ahol nincs 3* tulero, ahton van... -
Laroa #35674 Ja, harcolni kell. -
Jahogy azt ami akkor volt Illum-on azt pvp-nek hívták? Én összesen egyszer csináltam meg a daily-t majd a weekly-t azt is csak azért mert fp előtt gyorsan meg akarták csinálni a többiek amúgy meg egy röhej volt. -
Aszuka #35672 Kinect Star Wars: Duel -
gavor #35671 Én többségében egyetértek veled, de a hibákat ne tagadjuk le, van sajnos. Majd javííííccsák oszt kész! -
Az nem érdekel senkit,nem látják csak a rosszat... -
marmint, elbaszta az illumon egymassal szemben alldolgallast azzal, hogy mostmar harcolni kell, meg ha ez nehany unbalanced szerveren nem is tul fair? right.
egyebkent az megvan, hogy a patch-ben tobb dolog is tortent, mint illum atalakitasa? -
"elozo nagy patch viszonylag fasza allapotban jott ki,"
Na ezen röhögnöm kell, a patch ami totálisan elbaszta a pvp-t, ja tényleg fasza volt. Ne legyünk már ekkora biodronok, ami szar az szar (és nem volt rollback, csak néhány embertől elvettek pár szintet, legalábbis ezt írták, de én még nem találkoztam olyannal.) -
én meg megnézem új spartacus részt <3 -
elkesziteshez kell csak a skill, utana valthatsz masik profession-re
mondjuk hosszukasat nem lehet gyartani, szoval ja, marad a varakozas :) -
Egyik szemem sir, a masik uveg. Valahol orulok picit, mert marciusig a ME2-t ujra vegig akartam jatszani (hogy friss legyen az emlek a 3-ra), de a swtor/skyrim miatt alig jutott ra par perc, egy-ket oracska hetrol hetre. Most kesz a lakas koruli munka, a kaja ket napra megfozve, az swtor szombatra ugy nez ki hivatalos is lelove, legalabb haladok kicsit Sheparddel. -
hat, ugy latszik, sajnos ugy.
elozo nagy patch viszonylag fasza allapotban jott ki, bar annal is a pvp volt eleg... "atgondolatlan", eshat kovetkezo patch meg igen-igen pvp-orientalt
na majd meglatjuk, odebb van -
Laroa #35663 Az persze, teszt szerver. Agyad látom elpárolgott vmitől. -
majd ha óhajtanak megcsinálni a transfert vagy a premade karit, de nekik ez is hatalmas kihívás úgy látszik :p
1.2 is így lesz "tesztelve"? -
Ja, és gondolom a craftolthoz kell valamennyi skill point, hogy használni tudjam... Kár, mert nekem ezek a hosszúkásak jobban bejönnek, de legalább plusz motiváció, hogy hamarabb érjem el az 50-et. :D -
btw ilyenkor a teszt szerver online szokott lenni, ott lehet jatszani mindig.
ha valaki nagyon nem bir magaval, essen neki annak, amugysem artana minel tobb teszter oda -
hm, a 25-os cyberteches craftolt az igenjol nez ki (kb. ugyanugy mint az 50es)
ilyen hosszukas fajta nincsen sajnos, ha jol tudom, meg 40-re sem
nyilvan az ilyen epic hatalmas mountok szinten csak 50-en erhetoek el
szal ja, 25on vannak a gagyi "raallosak", meg a craftolt, es... kb ennyi -
Ez így van, már nemis emlékszem ilyesmire, hogy ingyen nap lett volna ott, föleg mostanság...
De az nemis érdekel, itt meg szerencsére, javitás van, expolit javitás, szerencsére, nem 1 hét múlva javitják, hanem rögtön.
Igen, ez leállásal jár, de jobb lenne, ha hagynák, hogy a sok játékos kihasználja, nemhinném, mert akkor azért lenne bögés, mint az oviban, pár óra nem mérvado, legalábbis nekem, mivel igy elmegyek egyet futni legalább. -
Lvl 25-re nincsenek olyasmik, mint pl. a Lhosan Stinger? És most itt a 'típusára' gondolok. Fleeten csak olyat tudtam venni, amire rá lehet állni, az meg elég gagyi. :D
Azt hiszem az egyik Czerka Patroller, amit vettem, a másik meg fogalmam sincs, de azon is csak állni lehet, és egyik sem túl menő. :/ -
MaRee #35656 A játékosok meg szívszorítóan sírnak :D -
t0xikus #35655 sztem ilyenkor a blizzard alkalmazottak hangosan röhögnek:) -
Cnut #35654 "We'll be extending the #SWTOR maintenance, no current ETA. We will let you know when the servers are live. Thank you for your patience." -
t0xikus #35653 jajó:) bw nagyon kezd hasonlítani warosok régi kedvenc csapatára a goára:) -
Menjenek a fenébe, szerintem EU-ból nagyon sokan pont most értek volna rá egy kicsit SWTOR-ozni, de tudom, EU le van szarva... -
a patch-re írtam hogy kamu, a balfaszkodást elhiszem elsőre :DDD -
De csak hogy elhiggyék az emberek majd beraknak patch-ként 3 új ikont , abból az egyik a tracer missle lesz, egy nagy piros IWIN button :p -
t0xikus #35649 indítsd el a launchert:D -
Kamu :D -
t0xikus #35647 fuckyeah:) -
exec79 #35646 balfaszok maguk alatt vagjak a fat.. -
lesz patch
The #SWTOR servers will be coming down early tomorrow morning (CST) for a patch deployment. More info: -
exec79 #35644 szombat 1 ora offpeak idoszak persze... -
juppii "UPDATE 5:45 AM CST: Today's server maintenance has been extended. At this time, we do not have an estimate for the end of the maintenance. Thank you for your patience." -
Szerintem nem lesz patch, senki nem mondta hogy lesz, 31.-ere terveznek patch-et.
Szerintem csak simán lehat valami eszközük és azt javítják vagy fejlesztik. -
t0xikus #35641 meg amúgy is ősi:D -
Laroa #35640 leszarjuk, offline játékban nehéz speedert venni :D -
level 50 speeders -
majd hetfon