60890
  • Bandras DaSilva #35801
    Hát azért 50en nem és véget a sztori. Még akkor sem ha befejezted a class küldidet. Szépen elküldenek aztán Ilumra meg Belsavisra és mind a két helyen szép kis történet van rittyentve a folytatáshoz. Nem is olyan rövidek. Ezek végén kapsz még pár küldit meg hát ezekkel jobban érthetőek az 50 es fpk meg opok.

• maniac001
    Nagyon perverz dolog hogy engem komolyan érdekel ez a csiga dolog? Elég kevés alkalmam nyílik a csigákról ilyen mélyen beszélgetni. Pedig aranyosak is tudnak lenni, ahogy kidugják a kis csőszemület a fejükből, vagy ahogy mennek stb.
    Amúgy tényleg jól szórakozom, főleg az ilyen postokon amiket te írtál az előbb. Csigák… Eszembe nem jutott volna ezzel foglalkozni, de köszönöm a témát. Ha más célpontom lenne, akkor megoszlana a figyelmem, és nem lennék hatékony. Így meg az vagyok. Ugye?
    Ha megadja a klán pontos nevét, szerverét uram, hamarosan sot kerítek Önökre is. Addig azonban kérem szíves türelmét. Megértését köszönöm.
    Dehogy veszem bántásnak. Szórakoztat. És ez a lényeg.
  • gavor
    Ord MAntellen most 8an vagyunk. Simán mennek majd a heroicok:) 2 csapat meg is van!
  • Boncmester
    Nice :DDDDD
  • Omlás
  • Laroa
  • Laroa
    Tegnap 100+ volt a fleet létszám, kúszik az feljebb szép lassan.
  • picket
    Nem tudom tisztában vagy-e vele, de kb annyira vagy vicces, mint egy terjedelmes értekezés a Boszporusz-környéki csigák nemi életének klímaváltozás által kiváltott átalakulásáról és ennek populációjukra való hatásáról. Vagyis semennyire. De örülök, hogy jól szórakozol. Gondolom mindenki így van ezzel, aki olvassa a topikot, vagy akit feleslegesen szapulsz, utána kedélyesen közölve, hogy csak trollkodtál, ugyan ne vegye a szívére. Az általad prezentált "humor" mesterkélt, cseppet sem őszinte, emberek egy csoportjának bántó, aki meg nem tartozik abba a csoportba, annak meg unalmas. Egyébként lehet, hogy nem lenne nagy baj ezzel, ha lenne néha más célpontod is (igen, az én guildem is szar pvp-ben, szemetek is vagyunk, meg gankelünk agyba-főbe), esetleg más témád! A változatosság még a közepes minőséget is fel tudja dobni.
    Remélem nem veszed bántásnak ezt a pár sort! Bár úgy gondolom, hogy a topik olvasóinak többsége hasonló véleményen van, nem tiltani akarom, hogy folytasd (lévén erre lehetőségem sincs), csak próbáltam felhívni a figyelmedet a helyzetre.
  • Omlás
    Nem tipikus BH fegyver az az ágyú ez tény, no meg tisztában vagyok vele hogy sem az IA sem a BH nem fér össze az "ágyúval" csak azért na :P fílinges kár, hogy jelenleg nincs alkalmas kaszt az imp oldalon aki használhatná :(
  • j0nNyKa
    ja őő.. te most azt kérdezed, hogy a bounty hunterek miért nem ágyúkkal rohangálnak? vagy félreértem?
  • Omlás
    Hát megnézném itt a "kis" jelző, hogy mutatna egy akkora ágyúból :]
  • j0nNyKa
    fuckyea :D
    ez ilyen folyamatos sugár? az nem vagány, jobban néz ki, ahogy a sok kis kolto töltény repül feléd :D
  • t0xikus
    már megcsináltuk a guildet
  • Omlás

Imp oldalon miért nem használhatja senki az "atomágyúkat" ?...... :SSSSS
  • PiszkosFred
    De az o serveren (light) egyelore keves az 50-es republic, ugy viszont nehez :)
  • j0nNyKa
    nah, ugyanez (elvileg) pont ugyanígy kivitelezhető republic oldalon, csak ágyúval lövi a companiont a commando :D
    megnézném.
  • maniac001
    A commando harci stílusa kegyetlen feelinges. Ahogy betámaszt a full auto ability előtt, ahogy soroz...mint egy őrült :)
    tetszeni fog. A BH-t nem ismerem, de nem tetszett ahogy lehajol amikor rakétázik. Mintha kakilni készülne :)
  • Rhilen
    Republic fleet csúcsidőben 70-80 max. Ilyen arányok vannak Atho-n :)
  • maniac001
    Hiba. Gyere a hidden beks szerverre :)
  • z3d
    láttam a múltkor egy olyan párost PVEben, ahol a mobot a mercenary companionja ütötte electrostaffal, a merc meg csak a companiont "gyógyította", azaz szétlőtte dual pisztollyal :D a mob egy lövést nem kapott :) fura volt valóban.

healer commando...hmmmm :)

• maniac001
    Ó pálca bonyolultságú barátom!

Mint az már kiderült, az ég világon semmi bajom a sárkány lovagrenddel. Tudom hogy sok jó arc van köztük, tudom hogy nem noobok sem pvp-ben sem pve-ben. Egy jó kis társaság ők, többségében jó humorérzékkel. De nekem hivatali kötelességem szapulni őket, mert ez az én harcom. Harcolhatnék a mexikóma béka ellen is, de akkor ki foglalkozna szőrmókseggel akinek az egyik keze helyén zeller van, az egyik lába helyén meg tom cruise? Ez egy veszélyes világ. Ráadásul kertész magdi néni már nem segíthet. Ugye hogy nem is olyan egyszerű ez az egész? Fejleszthetnéd a humorérzékedet kicsit. Van egy régi hahotám. Kell?
  • TDC Geronimo
    Empire oldalon múltkor 320an voltak fleeten o.O
  • j0nNyKa
    hm, amit nagyon megnéznék, hogy vajon a healer commando ágyúval lövöldöz seggbe? már a 2 pisztolyból is viccesen néz ki...
  • z3d
    Nekem is meglesz lassan de biztosan a lvl50 (inkább lassan :P)
    Erősen töprengeni kedztem, hogy a köv kari mercenary legyen vagy commando.
    A commando assault gun+heavy armor kinézetre priceless, meg a robot companion nagyon szimpatikus :)
    A fejvadász...hát bétázás alapján nagyon stílusos, és a páncéljai is tetszenek :) Csak ne pisztolya lenne :) Bár vannak rakétái... ;)
  • Tyrpak
    Javult az fps fleeten! :)

Megoldás: Ahto City, republic oldal, csúcsidőben 77 ember a fleeten, és az fps rögtön felment 40-re :D

Bocsi, csak troll volt.
  • j0nNyKa
    lehet találni tök jó csapatokat a fleeten, illetve az illumi fpkhez illumon
    bár nem tudom, hogy nálatok mekkora a tolongás a flashpointokra, mondtad párszor, hogy elég... szellős a létszám
    na de mind1, te érzed, hajrá a marauderhez :)
  • t0xikus
    én most rep oldalon tolom főleg:) de a szerver ugyanaz
  • maniac001
    A nagypapák mindig is érthetetlenek maradnak.
    Nem jössz republikba? Van egy jó klánunk. hagyd ott ezeket a gyíkimádókat (a gyík a sárkány név, nem a tagok..mielőtt jánoska felhorkanna...ez is egy hülye szó).
  • Sir Quno Jedi
    Háak ugye tankom már van, szal. valszeg dps lesz az.
  • Sir Quno Jedi
    A falspointokhoz jó premade parti kell, az meg nincs nekem. Magányos jedi vagyok én.
  • j0nNyKa
    nah az zsir. warriorbol mara vagy jugger?
  • j0nNyKa
    story-t befejezted?
    meg... egyaltalan nem erdekel az 50es tartalom? nagy szintu flashpointok jofelek, az illumiakban bontakozik ki a vilag story-ja, szerintem te nagyon elvezned
    illetve: empire alt?
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy kövkarinak a Sith Warrior-t néztem, mert az a tükörklassza a JK-nak és gondolom az az autentikus jedi sztori ellenverziója. A KOTOR feeling miatt.

Ami még érdekelne az az Imperial Agent, a Trooper és a Bounty Hunter (ebben a sorrendben), csakhát, ők már nem force júzerek, így ő harmadiknak maradna valamék.
  • t0xikus
    sosem értettem dédnagyapámat, aki kenyérrel ette a dinnyét:)
  • maniac001
    Hát a szőlő nem minden esetben savanyú. A gazdán múlik sok dolog ezzel kapcsolatban. Én nem szeretem a savanyú szőlőt, de ettem már nagyon finom, édes példányokat is. De a dinnye jobb. A káposztás tészta meg "mégjobbabb"

Ha én (ex)lovagrendes lennék akkor is szeretném a dinnyét. Mert a dinnye finom. Sokan eszik vajas kenyérrel. Bűn.
  • Warden
    Akik a pvp miatt bosszankodnak azoknak javaslom kikapcsolódásként a +10 all statos datacorn megszerzését.Nem kell más hozzá mint a bunge jumping puska az alderaanról egy vörös kristály a coreliáról és indulhat is a flottás múzeumban az orália.Az odáig ok hogy min négy ember kell hozzá, az is ok hogy nemkicsit bugos a puska, az is hogy gondoltak a super marió fanokra, de 2-3 óra után a pvp fanok önként és dalolva mennek vissza sz*pni a bg-k re és jól érzik magukat akár 2 fps mellett is.
  • Sir Quno Jedi
    Már egy hete mindjárt 50, azt tegyük hozzá. Mostanában be sem léptem. Lehetnék már 60 is, ha nem lenne limit, de van. ÉS nem akaródzik 50-nek lenni. Annak ott vége, sztori finitó, az olyan végleges.

Inkább melózgatok, meg játszom mással.
  • j0nNyKa
    nah latom mindjart 50
    megvan mar a kovetkezo karakterre a terv?
  • Sir Quno Jedi
    Háak seggfejek mindenütt vannak. AHol három ember van, ott már jó eséllyel egyik seggfej ugye. Szal. a zellen nem véd. A mag legyen jófej.
  • Boncmester