Nem tudom tisztában vagy-e vele, de kb annyira vagy vicces, mint egy terjedelmes értekezés a Boszporusz-környéki csigák nemi életének klímaváltozás által kiváltott átalakulásáról és ennek populációjukra való hatásáról. Vagyis semennyire. De örülök, hogy jól szórakozol. Gondolom mindenki így van ezzel, aki olvassa a topikot, vagy akit feleslegesen szapulsz, utána kedélyesen közölve, hogy csak trollkodtál, ugyan ne vegye a szívére. Az általad prezentált "humor" mesterkélt, cseppet sem őszinte, emberek egy csoportjának bántó, aki meg nem tartozik abba a csoportba, annak meg unalmas. Egyébként lehet, hogy nem lenne nagy baj ezzel, ha lenne néha más célpontod is (igen, az én guildem is szar pvp-ben, szemetek is vagyunk, meg gankelünk agyba-főbe), esetleg más témád! A változatosság még a közepes minőséget is fel tudja dobni.
Remélem nem veszed bántásnak ezt a pár sort! Bár úgy gondolom, hogy a topik olvasóinak többsége hasonló véleményen van, nem tiltani akarom, hogy folytasd (lévén erre lehetőségem sincs), csak próbáltam felhívni a figyelmedet a helyzetre.