60890
  • j0nNyKa
    banner, craft-fa
  • stern
    Végre megvan az új társam Kira... A robotnak milyen "szakmát" tanítsak? Érdemes ezzal vacakolni? Nem igazán látom át, egymásnak teljesen ellentmondó infók vannak a neten...
  • Liio
    Powetechnél Advanced Prototype vagy Pyrotech megy rá inkább Flamethrowerre?
  • Marfy
    Hidden Beksen 146 player van most a rep fleeten.
  • N1ggA
    Én még nem láttam sose 100, vagy több embert Republic Fleeten, csúcsidőben se.
  • j0nNyKa
    lol, ez tetszik
    egyébként van valami neve is a turreteknek, dehát arra a f*sz se figyel :)
  • QuippeR
    ha meg mégsem, akkor placcs.
  • Tyrpak
    Alderaanra láttam már olyat, aki hü... izé felhasználó barát módon azt írta be, hogy snow side, grass side. :)
  • Boncmester
    Na ja, de ott legalább mindig fix helyről indulsz, voidstaron meg cserélődik is az oldal egy-egy játékon belül...
  • Spheriot
    Alderaanba is a bal odlalt már mondták jobbnak, nyugatnak és keletnek, no meg balnak...
  • Laroa
    Igen, persze. Mondom én hogy mindenki hülye rajtad kívül
  • Sir Quno Jedi
    A taktikázás amúgy is sith módszer. Egy igazi hithű jedi nem cselezget, meg ügyeskedik, nem tervezget, hanem szemtől-szemben kiáll a gonoszság vörös áradatával! Ha elég erős a hite és az erő vele van, akkor sziklaszírtre épült gránit bástyaként állja majd az ár nyaldosó hullámait!
  • Laroa
  • PiszkosFred
    Egyszer lenne egy BG, ahol egy piros go:mbo:t kellene kovetni, senki sem kovetne :)
  • Spheriot
    elméletileg, gyakorlatilag meg úgyis tényleg mindenki arra megy ahol több a piros...
  • Boncmester
    A bal meg a jobb attól függ, honnan indulsz, szóval meg tud kavarni. Értelmesebb akkor már a kelet és nyugat, de persze az égtájakat nem várom el senkitől, hogy fölfogják...
  • Spheriot
    Ezért kell olyannak védeni azt az ajtót aki nem látszik, így azt nem tudják betámadni problem solved, nem kell szólni senkinek 2 sec alatt csak CC-zni az ajtót foglalót. Aztán persze lehet szólni, de arra van már idő...
  • Omlás
    99.9%-ban oda mennek ahol tömeg van :]

Igazi BIRKÁK....
  • Laroa
    Jajó, mert mindenki hülye rajtad kívül. Világos :D
  • Boncmester
    Úgyse érti senki.
  • PiszkosFred
    Lattal te mar csigat gepelni? Pont eleg, ha az egeret tudjak kezelni, ne akard meg gepeltetni is. Az mar az evolucio kovetkezo szakasza.
  • Laroa
    nem is tudtam hogy ilyen nehéz megnyomni az entert és begépelni hogy L vagy R
  • Boncmester
    Amúgy meg nem tudom, de én ha ott állok egy ajtónál, és megjelenik 1-2 stealthes a seggemben, akkor általában nem azzal vagyok elfoglalva, hogy nekiálljak ops chaten gépelgetni, mert mire befejezem, halott vagyok. Ha meghaltam, akkor mondjuk beírhatok valamit, de addigra meg késő...
  • j0nNyKa
    na erről a dropról nem tudtam, majd ránézek, köszi
  • Laroa
    ha egyvalaki van a másik ajtónál, vagy csak ketten, és basznak szólni, hogy pár stealthes arc ott ólálkodik akkor máris megvan a baj.
  • Spheriot
    Voidhoz milyen kommunikáció kell? észre kell veni a rugókat mikor foglalnak, vagyis nem szabadna egyedül hagyni az ajtót,
  • Laroa
    Ez nem igaz. Láttam olyan voidstart, ahol mi oldalunknak volt 30+ kill, ellenfélnek 10 se, mégis sikerült több ajtót nyitniuk.
  • Spheriot
    Ha lényeges gear különbség van akkor aztán tökm1 milyen a kommunikáció.
  • Bandras DaSilva #35853
    belsavison viszont néhány heroic4 ben nagyon vagány kis dropok vannak. Áltzalában esik vmi lila meg sok-sok kék. Republic oldalon legalábbis. Open Communication pl.
  • Bandras DaSilva #35852
    Nálunk ezt sok-sok kommunikációval szokták megoldani. nem csak egymás közt, hanem az ops csatira is megy, hogy mi a szitu.

Akkor jó, ha vki hátramarad védeni minden pontot és szól ha már jönnek arrafelé többen. Akkor lehet gyorsan intézkedni.

nem mindig sikerül persze, mert azokon is múlik akik még bent vannak a wzben. Van akik azt gondolják, hogy egyedül lerambóznak mindenkit és beszaladnak 6 ellenfél közé aztán meg ordibálnak, hogy heal heal...no, hát velük is csak többen vagyunk.

Én azt tapasztalatam ha jól megy a duma, akkor nem nehéz megnyerni alderaant (republic oldalon vagyok), ha nem megy, akkor viszont bukovári.
  • j0nNyKa
    illumi dailyk annyiban jobbak mint a belsavisi dailyk, hogy ott konnyebb tarsat talalni a heroicra, illetve at tudsz ugrani pvpzni egyet, ha epp ugy van kedved
  • a.carkey
    A legjobb, hogy venni viszont lehet. :)
  • j0nNyKa
    mindenkepp erdemes beleszaladni, merc/commando pl a sajat pajzs abilityvel rohogve tuleli (sot igazabol anelkul is)
    kiteolni a 3. fazisban foleg nem jo, mert egy csomo ido (es ezzel dps) kieses, amig rohangalsz
  • Boncmester
    Nyilván nem egy pontnál voltunk. De elfoglalunk egy pontot, megyünk a következőre. Amíg odamegyünk, az ellenfélből 1 ember is befoglalhatja a másik kettőt, ha senki nincs ott a mi csapatunkból. Akárhol is van a premade, 2 másik pont mindig védtelen, hacsak nem oszlunk szét, vagy a pugból nem megy oda pár ember legalább megszakítani azokat, akik foglalni akarják. Ez simán matek...
  • Ferro_TwL
    Akire megy a gömb az belefut, kb ennyi. De nem szabad tökölni meg előtte futkorászni, mert ha a közelébe vagy akkor folyamatosan tickel, ugyhogy full gázzal bele kell rohanni (csak ne ott robbantsd fel ahol a többiek állnak:P):
  • gseldon
    Láttam volt, aki itt tolta már hardmode SOA-t.
    Mi is próbálkozunk, de egyelőre nem megy, a legnagyobb problémát a villámgömbök jelentik a második fázisban, amikor kettesével jelennek meg.
    Nem lehet őket simán kicselezni 'kite'-olni, mert a normallal ellentétben itt kettesével jönnek kb. minden 15 másodpercben, és nagyon gyorsan nagyon sokan lesznek (6-8 db már 100% wipe).
    Az gondoltuk, hogy 'megenni' őket egyszerűbb, akit céloz a gömb, az valamilyen defensive CD skill elsütésével max hp-n odamegy és direkte felrobbantja a gömböt. Shadow/assassin-nak például nagyon egyszerű, ők 0 sebzésből meg tudják csinálni egy képességük miatt. De sajnos már gunslinger meg egyéb classoknak nem ilyen egyszerű. 5k környékén sebez AOE-ben 1 'tick', plusz olyan 10k maga a robbanás. Ha csak 1 tick meg a robbanás van, akkor azt max hp-val, meg egy sage/sorci bubble-val meg lehet oldani, de ha már 2 tick van, akkor GG...
    Ti ezt a problémát hogy kezelitek? Valami ötlet?
  • Laroa
    Belsavis
  • Bhalage
    más: fp helyzetjelentés: a red reaper egy kalap fos, viszont a colicoid es a directive 7 baszott fun!
    directive 7 utolso bossan majdnem besirtam, na ilyennek kell lennie egy bossznak ! BIGLIKE
  • Bhalage
    sziasztok,

leirna valaki hogy daily questek mely bolygon vannak?

más: Ilumon csinaltam normal questeket, es ugy vettem eszre, hgoy az ott levo mobok szteroidokon eltek, meg jo h van reusable medpack, mert kegyetlenul elkezdtek abalni.
    epikus felszereltseghez kepest es a tobbi bolygon (belsavis dailik, corellia normal 50) ugy megyek mint kes a vajban.

Ilumon mi a faszt csinaltak a mobokkal, hgoy minden group utan regenelni kell ? vagy csak en erzem igy?
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy nincs karitranszfer, mert akkor áttolnám a karimat hozzátok és lenne egy ellensithes jediguardian is. Így még a legacy-m se megy át. Ez nem kóser.