60890
-
#36075 : Képben lennél ha tényleg így lenne vagy szimplán nem érted néha a szövegkörnyezetet :]
#36074 : WIN!

#36073 : Pontosan... az a baj, hogy túlnyomó többségben kérdeznek mert LUSTÁK utána járni. Akinek nem inge ne vegye magára. -
Laroa #36080 A nyilas ábra egyáltalán nem egyértelmű, mert itt a hasznos linkek között sehol nincs leírva hogy mennyi szakmát vehetsz fel, mennyi gathering skillt vehetsz fel mellé, milyen kombinációban és társai.
Viszont rögtön ott figyel egy Játék vásárlás, regisztráció, havidíj infók link, amiben le van írva magyarul, hogy mi lesz ha megveszed a játékot, és mire számíts ha regisztrálsz. Tehát továbbra is mész a veszett fejsze nyele után, de csak nyugodtan, engem szórakoztat
-
Tyrpak #36079 Hopsz, én se olvasom a FAQ-ot...
Jonnyka, kérlek átírod benne, hogy az swtor.com-os havidíj már fix forint és nem euró? -
maniac001 #36078 "hagyjálmárjátszani" :)
Picket: ha van... -
lol -
t0xikus #36076
-
maniac001 #36075 1404 óta -
-
Tyrpak #36073 Ezt az "elolvasta-e a bannerben a vonatkozó FAQ-ot vagy sem" kérdés megválaszolása dönti el, és nem random.
Nagyon nagyon jó lett a banner, használni kéne, de kérdezni ezredszer is egyszerűbb, internet... -
Mióta olvasod a topicot ? -
t0xikus #36071 megjött?:) -
maniac001 #36070 Hát a büntetőpontokat leszarom.
Amúgy stern se értette először és másodszorra sem, sőt az egyértelmű nyilas ábrából sem. Ezzel nekem nincs bajom de ennek ellenére mégsem küldtétek el a faszba, pockot elküldtétek. ezt nálatok random generátor dönti el vagy megbeszélitek nagyszünetben a fészbúkon? -
Laroa #36069 #36060 -
maniac001 #36068 Ez a módszer egy bevett szokás, nem kell elolvasnom az eluat se mást. A wowban is ez volt, csak tényleg ment kamu adatokkal. Én csak azokat barmozom le aki vagy beszólt vagy ilyesmit csinált ellenem. Aki csak szimplán nem érti sokadszorra sem, azokat nem. Titeket pl boncmester haveroddal simán, mert a stílusotok semmiben nem különbözik az enyémtől, csak ti bárkire alkalmazzátok, én meg csak rátok, mert ti bárkire alkalmazzátok. tetszett a mondatszerkezet? ügyes vagyok ugye? -
Tyrpak #36067 SWTOR készítői:
+ alulméretezték az ügyfélszolgálat létszámát
+ elkövettek egy csomó hibát (regisztrálás, pre-order, bankkártya mizéria)
+ és minden problémát csak telefonon tudsz elintézni
= alacsony színvonalú ügyfélszolgálat
Viszont maguk az ügyfélszolgálatosok nagyon jól ki lettek képezve és egyes indiai outsourcing stílusú ügyfélszolgálat után szerintem nagyon jól dolgoznak. Csak juss el odáig, és meg is tudja oldani a problémád. -
Laroa #36066 Látom az át se futott a kicsiny agyadon, hogy a moderátor mondjuk nincs gépközelben, mert tételezzük fel, hogy dolgozik. De ha este jön, és ad 2 büntipontot mert teljes mértékben megérdemlem, akkor nem fogom itt a seggemet a földhöz verve hisztizni mint te
-
sata75 #36065 +1 -
/ignore -
t0xikus #36063 diktatúra -
maniac001 #36062 Unatkozom megint. De ha ti barmoztok le valakit az a moderátort nem zavarja. Ha más az zavarja. haverok-e vagytok? -
Laroa #36061 Látom te sem tartozol az eula olvasók kicsiny táborába. Tehát, ha hülyének nézem, az azért van, mert egész egyszerűen hülye. -
Boncmester #36060 Normális kérdésre normálisan válaszolok, mint pl stern kérdése a craftról.
Hülye kérdésre, amire jött 20 rendes válasz, és nem értette az illető, hülyén válaszolok, mert azt felfogja pl Pocok.
Te meg egyszerűen csak itt vegetálsz, veled minek foglalkozzunk? :) -
t0xikus #36059 hisztiii:D -
maniac001 #36058 Segítek mert -bár más nézel hülyének- te nem vágod. Valszeg úgy érti, hogy megveszi a játékot amihez jár 30 nap plusz. Megcsinálja az accot, feltúrja felpeccseli és onnantól megy a 30 nap, mindenféle további befizetési mód megadása nélkül. Ő valami ilyesmit szeretett volna látni. Ez egy mmo-nál sem így működik, de ez más kérdés. -
Bandras DaSilva #36057 Ebben mondjuk van igazság mert a stílusunk néha hagy kívánni valót maga után. -
vicces, mert pont ők ketten segítettek az előbb valakinek, aki a craftingról kérdezett, míg te, akinek ilyeneket van ideje leírni, tojtál az egészre. na nem mintha én segítettem volna, de nem is szidom azokat, akik adott esetben fél órával ezelőtt épp segítettek valakinek.
lol. -
Tisztesség: Elolvastad TISZTESSÉGESEN mit kell tenni ahhoz hogy játszani tudj?
Az hogy az ember nem tud vagy nem akar olvasni az az ő hibája, nem kenhető másokra.
A készítők, és a jobb kiadók mind felhívták erre a figyelmet.
Kiváncsi lennék arra, hogy a Paypal fórumain mekkora hiszti van emiatt. (Mert ugye oda is kell ...)
Mellesleg tisztesség: Ha az emberek tisztességesek lennének, nem lenne erre szükség ... De az emberek nem azok. Ezért van arra szükség, hogy valós adatokat adj meg. Ezt ellenőrzik. Ez teljesen természtetes.
Arról nem is beszélve, hogy teljesen bolondbiztos a rendszer, mert ha hibásan adod meg a bankkártya adataidat, akkor figyelmeztethet a rendszer (júzerfrendli ...)
Akármilyen pénzéhes cég is az EA - NEM MAGYAR! Nem az a cél, hogy minél több pénzt lopjon, hanem hogy minél többet keressen! -
maniac001 #36054 Te meg találj ki valami újat. vagy mostantól minden oldalra benyomod azt a képet? -
Laroa #36053 Nekem kb 2 hete járt le a két büntipontom
-
Laroa #36052 Ja értem, tehát tisztességtelen, ha ellenőrzik, hogy nem-e azt írod be kamukártyaszámnak hogy 1234567901234...
Legközelebb, ha mondjuk bármilyen ügyet próbálsz intézni bankban, apehnél, oep, okmányiroda, stb. akkor diktálj be kamuadatokat.
Istenbarma. -
maniac001 #36051 Jó lenne ha a kedves moderátor nem azokat bannolná / figyelmeztetné aki neki nem szimpatikus, hanem azokat akik rendszeresen elküldik a faszba a kérdezőket boncmesterrel és laorával az élen. Lehet hogy valaki azért kérdez vagy értetlenkedik mert tényleg nem világos neki. De ti, beképzelt barmok minden retorzió nélkül beszólhattok mindenkinek mert ti vagytok a nagymenők.
Vagy ezért nem jár rossz pont? Mert haverok meg arcoskodnak itt állandóan?
-
Akkor csak engem szivat? -
Egy ideje már nem csak a játék minősége befolyásolja a döntéseimet, hanem hogy az adott kiadó vagy készítők hogy állnak az emberekhez. És amit tisztességtelennek tartom, az mellett nem tudok elmenni :D -
uhm... a TOR kezd agymosni. eddig eléggé 'meh...pvp' voltam, most egyre inkább 'meh...pve' leszek és lassan már csak WZ-kkel fejlődöm.
komolyan, ezidáig 4-5 MMO-ban simán bírtam a PVE-t, de most valahogy kezd sok lenni. egyébként ebbe szerintem belejátszik az is, hogy 1-2 FP-ben több a duma, mint az akció. Esseles-ben például harmadszorra már a hajam szála égnek állt. Na, az az insta tényleg csak DS/LS gyűjtésre jó. -
Akkómeg...
Pocok:

-
Laroa #36046 Elhiszem, pockot nem értem mire fel a rinya
-
Elhiheted, hogy én nem akadok ezen fent... :P
-
Nem tudom, engem beengedett, játszom már 1-2 órája, és most is játszom. -
Laroa #36043 Felesleges, combat stealth és elsunnyogás, ha meleg lett a pite
-
t0xikus #36042 meg lesz az:)