60890
  • Tyrpak
    Operative kipipálva, felkészül a marauder rage smash és a sniper ambush-snipe burst-je.

Van még valami, ami nem tetszik az SI-knek?
    Ja a tracer missile, de szerintem ahhoz nem nyúlnak...
  • maniac001
    Nagyon helyes a nefr, örülök neki. én elhiszem hogy kényelmes volt a földön mozgásképtelen playert elverni de neki nem, még nerfet muhahahaha
  • Fenrir
    Baromira nem volt átgondolva a nerf, pár vér istván sírása miatt alakult csak ki. Az a vicces, hogy ha megnézel egy wz-t akkor soha nem is az operative/scoundrel-ek voltak túlsúlyban és op helyzetben hanem a sith inquisitor-ok és jedi sage-ek a temérdek cc-vel, stun-nal, dot-tal.

Fájt pár nyominak, hogy van 1 (2) kaszt aminek volt egy jó burst damage pár másodpercig, az nem volt feltünő, hogy utána kb ki is fújt.

Részemről befejeztem a dps role-t operative-val, most már csak heal-re fogom használni. Szerencsére már készül a marauder-em, 41-es szinten van már.
  • GAthersw
    Ja és nem mellesleg sikerült újabb bugot rakni a játékba, mert a földhöz vágás szépen szembefordítja veled az ellenfelet, hogy véletlen se tudj Back Blastot nyomni rögtön, hanem a másfél secből fél arra menjen, hogy még egyszer mögé kerülj az enemynek...
  • GAthersw
    Amúgy én kicsit felbasztam magam ezen a nerfen. Rendben van, hogy PvPben a 3 sec földhözvágásért ment a QQ nagyüzemben, de akkor be lehetett volna állítani, hogy PvPben 1,5sec PvEben meg maradhatott volna a 3. Nagyon jó volt PvEben az a 3 sec, mivel így a dodge/absorb skillekkel használatával nem voltam rászorulva a tank companionra, a dps comppal elég gyorsan tudtam ölni ahhoz, hogy megtartsam én a papír testemmel a mobokat. Most a másfél seces K.O.-val, meg a kisebb Shoot First sebzéssel, csökkentett armor penetrationnal az elitek komoly gondot okoznak, a tank companiont meg az előbbi miatt rohadtul nem fejlesztettem...

Értem én, hogy alapvetően a KO és a Flechette is főleg PvP talent, de, ha már a nerf indoklásánál is a durva burst/túl gyors kill PVPben volt megadva, akkor miért nem lehetett PVE scenarioban érintetlenül hagyni őket?
  • Tyrpak
    Agent / smuggler nerfet bioware megint alapos tesztelés nélkül rakta ki, szerintem ebből olyan méretű sírás lesz, amit eddig még nem láttam:

A Hidden Strike talentelve 1.5 sec-re földre lök, ami ezentúl root-nak számít, és nem tölti a resolve bart.

Szóval a szokásos Hidden Strike + Backstab után jöhet a Debilitate, további 4 sec stun, ha valakinél nem él a cc break, akkor összesen 5.5 sec-ig harcképtelen.
  • dregnarr1 #36115
    Mennek elvileg.
  • MaRee
    Valaki? Azóta sem jó. Van pénz a kártyámon.
  • smoother
    Múködinek a szerverek?
    Beirtam a jelszót majd play de semmi csak megy körbe körbe.
  • Wlanseraf
    Az gondolom onnan jön csak még egyszerűbb kevesebb haszonnal:)
  • j0nNyKa
    ok, akkor hagyom bent a magyar, megbízható, gyors, 6500-asat a leírásban :)
  • Wlanseraf
    g2playen 6750 a 60 napos timecard.
  • Laroa
    One Month Recurring Subscription
    Automatically billed every 30 days. HUF 3990.00
    Three Months Recurring Subscription
    Automatically billed every 90 days. HUF 10990.00
    Six Months Recurring Subscription
    Automatically billed every 180 days. HUF 19990.00
  • MaRee
    Valami gáz van az account managementtel?

One month recurring sub-nál ha continuera nyomok, visszadob az swtor.com főoldalára. EZt csinálja kb 20perce.
  • Boncmester
    Nyilván, mert a játék legjobb része a karakter felhúzás. Erről írt pl az index cikk is, meg számtalan másik. Azt én is nagyon bírom benne.
  • j0nNyKa
    még rondább fejed van, mi?

anyway, komolyan mondom, most nekem is megint van kedvem új karit felhúzni, pedig isten látja lelkem, megszámlálhatatlanadik lesz
    jó ez a játék, el lehet vele majomkodni frankón :)
  • Omlás
    Eskü küldök egy sömösö-t kell a szerk gomb fufufufuuu ....

A kép ekszelent tükrözi a valóságot ... Majdnem
  • Omlás
    Öregszik az emberfia evvan :/ Nem bírom már az éccakázást de ez is a BW hibája, hogy olyan "szar" játékot csinál amit nem tudok otthagyni még fáradtan sem hajnali 3 kor sem pedig 6 kor legkésőbb kelnem kell....

Biztosra mentek, hogy meg kapd :] a poén az lenne az egészben ha mindenki megkapta az is akinek nem is járna :D
  • j0nNyKa
    meh, puhap***
    nesze, ez pont rád illik most :D

más, 2 apró érdekesség:
    1) ha subscribtion-t akarok váltani (konkrétan 3 hónaposról 1 hónaposra), visszab*sz kezdőoldalra (firefox is, chrome is), úgyhogy perpill nem tudok ilyet csinálni
    2) mai patch után megkaptam a pre-order kristályt, a digital deluxe itemeket, meg a founder titlet újra, köszi, lett mindegyikből 2 :D
  • Omlás
    Ez van, nem támogatom ma a "multitaszkingot" megint belenéztem a hajnali 3+ba aztán komás az ember ilyenkor közben dogozgatni is kell(ene) vagy mifene :P
  • j0nNyKa
    nooooooooooooob! :D

na akkor én beírtam a "hivatalos" 3990 ft-os árat az swtor.com-os havidíjra.

update: megy a hivatalos oldal
  • Omlás
    Közben rájöttem, hogy a "krómacél" böngészőm tárolgatja itt a dolgokat azért jelent meg az oldal de funkcióban semmi nem megy
    Korán/későn van vagy mi .... :]
  • Laroa
  • j0nNyKa
    karbantartást ír itt is
  • Laroa
    1 havi = 3990Ft
  • t0xikus
    1havi az pontosan 9800FT
  • Omlás
    http://www.swtor.com/

Az oldal bejön csak loginolni nem lehet :]
  • j0nNyKa
    na jólvan majd f5-ölgetem a hivatalos honlapot
    illetve ha addig tud nekem valaki mondani pontos 1 havi, illetve 2 havi összeget, bevésem a faq-ba
  • Tyrpak
    Te egy zseni vagy, minek itt a 30 napos előfizu (ami amúgy se követi a hónapok hosszát).

12 nap az jó esetben 2 hétvége, a 43 nap meg...
    Legyen 42 és jók vagyunk :)
  • Laroa
    "SWTOR.com is currently unavailable while we perform scheduled maintenance. Please check back again soon!"
    Így megfelel az igényeidnek? :)
  • Omlás
    Csak belépni nem lehet
  • Omlás
    Online az, legalábbis nálam megy :]
  • t0xikus
    én beírom most is:

43 nap = 5710 HUF
    12 nap = 2340 HUF
  • Laroa
    majd ha onlájn lesz swtor.com akkor beírom ide az árakat.
  • Omlás
    Hivatalos oldal forintba számol :]]
  • Omlás
    Nincs :] ennyire azért nem RP a stuff :P
  • Laroa
    Egyedül a diplomacy van hatással a karakteredre, mert azokért kapsz light illetve dark side pontokat, de az fel is van tüntetve a misszióknál.
  • t0xikus
    semmilyen hatással nincs rá. max annyi,h ha jól csinálod a dolgokat, akkor gazdag leszel és lezsidóznak:D
  • j0nNyKa
    persze, hol van erről valami hivatalos infó, hogy pontosan mennyi ?
    remélem, nem hivatalos oldalon, mert az .. na igen, szokásos állapotban :D
  • stern
    Végre értem hogy mükszik ez a szakmás dolog... De nem gáz, hogy világos jedi létemre synthweavingot szeretném megtanulni, ahhoz meg kell az underworld traiding... Leég a pofámről a bőr ,milyen küldetésekre kell küldenem a robotomat :) Egyébként ez semmilyen hatással nincs a karakteremre?