60892
  • DoctorStryker
    Régebben nálam is előfordultak, de a ts-n ~5 ping volt közben. Inkább a szerver oldali problémák lehetnek.
  • Pacho
    Azért jó ez a kép amit az egyik fórumozó belinkelt ebbe a topicba:

http://i1271.photobucket.com/albums/jj640/syczlak/swtor/swtor_tm1.jpg
  • DummyBoy
    Nekem is voltak tegnap akadások, én is a játékra akartam fogni, de észrevettem, hogy egyszercsak elindul a ping felfelé ... 28500 volt a tegnap esti rekord.

5-ször ki is vágott minimum, de nálam a net szarakodott (2-szer TS-ről is ledobott ...)
  • j0nNyKa
    és a szokásos válasz devektől:

#1:
    Greetings All,

Thank you for reporting this.
    We are aware of this issue and we are working to resolve it as quickly as possible.

We apologize for any inconvenience caused.

#2:
    Greetings All,

We are working hard to bring a resolution to this issue as soon as possible. We apologize for the understandable frustration being felt. Thank you for your reports and patience until a fix is available.
  • TDC Geronimo
    Ja nekem is volt tegnap mikor IAt toltam. Iszonyat zavaró...
  • Laroa
    swtor.com-on ugyanez
  • Laroa
    "a Jonnyka sztorit nem ide kellett volna írni, ahol egy nem regelt külső szemlélő is elolvashatja."

"Azért írtam ide, hogy Jonny is el tudja olvasni (szóltam neki, hogy írtam, nehogy az legyen, hogy én a háta mögött ezt vagy azt mondok), ő pedig már nincs a guildben. Hogy a guilden kívüli emberek mit gondolnak erről, az őszintén szólva nem izgat."
  • Kazagor
    Csak nekem zavaró, hogy a guild belső ügyeit kiteszik a nyilvános hírekbe? Szerintem ez csak a guild tagokra vonatkozik, hogy valaki miért lépett ki a guildből, és senki másnak nincs hozzá köze.

Ezt az esetet kirakni a főoldalra szerintem elég ciki...
  • Laroa
    Fingom nincs mi történt, de a személyes ellenszenvem alapján kialakítok egy torz képet a másikról és spekulálok baromságokat tipikus esete...
  • Laroa
    nem, zabrak. amit sajnálok hogy nem lehetett jó kis darth maul fejet csinálni neki mint imp oldalon.
  • PiszkosFred
    Igen, peccs ota nalam is elojott parszor tegnap este. Addig semmi ilyesmit nem produkalt a game, es a konfigom is eleg komoly es friss ahhoz, hogy esetleg arra lehessen fogni. Lazitaskent a smuggleremet szinteztem tegnap este a Hidden Beksen, azon belul is Nar Shaddaan hajtottam a "medve" cimbora megszerzeseert (lanyom hivja igy), mert rohadtul unom, hogy a Corso gyerek ugy csuklik ossze minden csataban az elitek ellen, mint egy gyartashibas kinai kempingszek.

Orankent max ketszer jott ez a "megall minden, majd 2-3 sec utan folytatas" dolog, rendszerint csataban vagy csata elott coverbe huzodaskor, ha jol figyeltem. Probaltam fullscreennel es window modban is, ugyanugy jelentezett, valamint az arnyek ki-be kapcsolassal sem szunt meg. A peccs cseszett el valamit, valoszinuleg rendszerspecifikus a dolog, mert ismerosok kozul altalaban win7 64bit alatt jelentkezett a dolog. Bar ez lehet veletlen egybeeses is, majd kiderul. De letezik a hiba, es bar eddig minden bugot megusztam, ebben most en is belefutottam.
  • DummyBoy
    Nos, azt hogy lvl 50 hogy bírja, azt nemtom, nekem az altom az 24-es sniper. (kell a bubisvillámos mellé valami :) )

Nekem eddig tetszik, bár a Covert meg kell tanulni kezelni. Nincs is annál jobb érzés mikor Heroic-ozik az ember, és beugrik 2db 3-as csoport Elite közé, miközben épp a 3-ik csoportot akarnák ütni ... Jön is a "Nice pull" amíg újraéledünk :) (Ennek elkerüléseképp direkt fel van cserélve a sima és a portable cover key, de történnek balesetek :) )

Jelenleg Marksman, Engineering-et kipróbáltam, cca 1 óra után vissza Marksman-ra, nekem jobban bejön (35 után megnézem a Lethality-t is majd ...)

A legnagyobb gáz vele a gear. Belefulladok a sorci cuccokba, persze AH-ban is csak Aim és Willpower van, szóval vadászni kell a normális gear-eket ...

Amit nehéz megszokni az az immobilitás, de ettől függetlenül érdekes és jó kaszt. Nekem tetszik :)
  • Warden
    Részemről nemtörtént "basztatás".Tudomásul kell venni egy mmo-ban hogy más játékosokkal játszik együtt az ember.Lehet ugyan single player módban játszani, de pont a lényegi rész veszik el akkor.A single player rész viszont max szinten megszűnik legalábbis pve részen és ott bizony előjön az előnye a guildnak aminek meg kell felelni.Lehet bárki bármekkora hatalmas pr00 játékos (vagy legalábbis ezt gondolhatja magáról bárki) a pve endgame guild nélkül nem játszható.Minden guildnek megvan a saját kis belső szabályzata ill evidens az is hogy a guild társak segítik egymást.Ennek aki nem tud megfelelni akkor vagy eltávolítják vagy az illető lép tovább.Amikor ez a továbblépés majd nem először fordul elő, akkor érdemes elgondolkodni hogy esetleg nem a többi playerben van a hiba.

A magam részéről sajnálom a srácot mert valóban úgy kezdet ezt a fórumot is hogy egy segítőkész udvarisa arc volt ami valahol a nyilt béta hétvége körüli időszakban átment egy okoskodó majdénmegmondom a tutit típusba.Valamelyik nap reagált egy kérdésre ami soa killről szólt.Nemtudom hogy öltetek e 8-16 ban hardon soat de hogy a pve részéről a játéknak lövése nincs a srácnak az nagyon kiderült, meg az is hogy nem öltétek legalábbis nem az ő részvételével de azért határozott véleménye volt arról is.No tényleg ennyit jonykáról, reméljük ez majd megtöri az átkot ami az arcán van és jókat fog játszani és itt a fórumon is visszaváltozik földi halandóvá.
  • Omlás
    OMG és legalább a "vaksüket" faj ?
  • Laroa
    Kavicsdobáló gaylord vagyok
  • Omlás
    Sniper fail kapásból, jó sniper 1 lövéssel öl
  • Omlás
    "Fénybenjáró" lettél?
  • Laroa
    Mikor pvp-ben ilyeneket látsz hogy 8k crit egy lövésböl, majd a köv lövés megöli az ellent gondolom elég kielégítő tud lenni
  • Laroa
    sg.hu-s viselkedést kár összehasonlítani azzal, hogy a másik milyen ember valójában, mert meglepetés fog érni. Ameddig aktívan toltam SL-ben, jonnyka volt a legjobb officer, a jelenlegi helyzetről meg nem tudok nyilatkozni, mert most rep oldalon chill-out van.
  • Omlás
    Valahogy így voltam én is a ezért nyomtam egy pause-t a snipernek :/

Nem kaptam el azt a bizonyos fonalat :]
  • Bhalage
    ja inkabb beszeljunk a csipakrol.
    gondolom jo sokat dolgoztak a fedezek rendszeren, de ekkora fost en meg nem lattam az egesz class egy irritalo valami.

lv50es sniperek hogy birtak idegekkel ezt a playstylet? lv15ig jutottam mivel annyira pwn az agetn sztori de kizartnak tartom h eleri a lvl30at valaha
  • Omlás
    Már mindegy, meg van a mai popcorn téma [IMG]http://reduser.net/forum/images/smilies/emote_popcorn.gif[/IMG]

no offense j0nNyKa ;]
  • Although
    Nos akkor talán személyes tellben kellett volna. :) Mert így ez bizony felhívás a keringőre. Sorry nekem így tűnik.:) Félreértés ne essék nyilvános lap szóval kitehető.
  • Boncmester
    Nem azért írtam a hírt főoldalra, hogy mindenki itt nekiessen, hanem azért, hogy ő el tudja olvasni. Fölösleges itt basztatni emiatt. Dráma vége.
  • Bhalage
    no elolvastam - mindig fun ilyen dramakat olvasni

johhnnyka szerintem csak szeretethianyos, sztem túl sokat játszott a játékkal és most kis pihi kell neki.
  • Warden
    Ó hogy megvagyok lepődve.Valamikor december elején vizionáltam valami olyasmit hogy míg ki nem rakják 2-3 guildből nem csökken az arcmérete.Sajna képtelen tudomást venni arról a kis tényről hogy elmúlt az a kiváltsága a béta kapcsán hogy érdemi információval csak ő bír és csak az ő meglátásai helyesek.Nem egy született idióta úgyhogy talán jót is tesz neki, ha meg nem gergő is simán kirakja a nemesisből.
  • Laroa
  • Bhalage
    kosz remelem legalabb a blikk minoseget hozza a lovagrend
  • MaRee
    Értem.
  • Laroa
    Link
  • Bhalage
    linket!
  • j0nNyKa
    állítólag van erről egy post a guild weblapján, olvasd el
    én nem olvastam, de maradjunk annyiban, hogy az az oka, ami oda le van írva.
  • Rhilen
    Végre
  • Laroa
    Nekem pve-ben van néha hasonló. Egyik pillanatról a másikra latency felugrik 15ezer felé, nem tudok mozogni, nem tudok semmit se csinálni (harc közben remek érzés tud lenni ) majd utána szépen visszaáll.
  • Although
  • j0nNyKa
    valahogy úgy van, hogy elsőre nem adnak végleges bant, csak ilyen X időset (2 hét, vagy 2 hónap, vagy mennyi), és a következő ilyennél megy a halálfej :)
  • Boncmester
    LOL :D
  • Although
    Vicces fickó vagy. :)
  • Laroa
    maniacot kitiltották? nemáááááááááááááááááááááááááááááááár
  • MaRee
    Hogy-hogy nem vagy lovagrendes? Priv-ban is jöhet a válasz.