• PiszkosFred
    Igen, peccs ota nalam is elojott parszor tegnap este. Addig semmi ilyesmit nem produkalt a game, es a konfigom is eleg komoly es friss ahhoz, hogy esetleg arra lehessen fogni. Lazitaskent a smuggleremet szinteztem tegnap este a Hidden Beksen, azon belul is Nar Shaddaan hajtottam a "medve" cimbora megszerzeseert (lanyom hivja igy), mert rohadtul unom, hogy a Corso gyerek ugy csuklik ossze minden csataban az elitek ellen, mint egy gyartashibas kinai kempingszek.

Orankent max ketszer jott ez a "megall minden, majd 2-3 sec utan folytatas" dolog, rendszerint csataban vagy csata elott coverbe huzodaskor, ha jol figyeltem. Probaltam fullscreennel es window modban is, ugyanugy jelentezett, valamint az arnyek ki-be kapcsolassal sem szunt meg. A peccs cseszett el valamit, valoszinuleg rendszerspecifikus a dolog, mert ismerosok kozul altalaban win7 64bit alatt jelentkezett a dolog. Bar ez lehet veletlen egybeeses is, majd kiderul. De letezik a hiba, es bar eddig minden bugot megusztam, ebben most en is belefutottam.